Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#46 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 June 2008 - 00:07

Θα σου ειχε μεινει πολυ λογικοι εσενα αν ο αδερφος σκοτωνε ολη την οικογενεια σου, και εβλεπες τους γονεις σου σφαγμενους στα ποδια σου.
και τελικα μαθαινες οτι ο αδερφος δεν ειχς αλλη επιλογη απο το να σκοτωσει την οικογενεια σου για το κοινο καλο, και για ολα αυτα ευθυνονταν το χωριο σου?
Τωρα μην πεις ναι, γιατι ψεματα θα πεις

Koιτα το οτι εχει ελαφρυντικα δεν σημαινει οτι δεν τον λες και ηλιθιο. Προσωπικα δεν λεω οτι θα το αφηνα να περασει ετσι αλλα σιγουρα δεν θα τα εκανα πλακακια με τον Madara. Και σιγουρα δεν θα ημουν τοσο αδιαφορη οσο ειναι ο Sasuke προς τον naruto. Μην με παρεξηγεις. Ο sasuke μου αρεσει περισσοτερο απο τον Naruto (εχει αυτο το στυλακι που την μια θες να τον πλακωσεις στις μπουνιες στην αλλη να του χαιδεψεις το chicken-butt haircut κεφαλι του και να του λες σωπα σωπα) απλα δεν συμφωνω και με ολα οσα κανει. Καπου το θεωρω υπερβολη. Μερος του Konoha δεν ειναι μονο οι γηραιοι καιο Danzoo ειναι και ανθρωποι με τους οποιους μεγαλωσε παρεα και που υποφερουν και θα υποφερουν ακομη περισσοτερο με αυτα που κανει. Δεν ηταν αναγκη να φερει τους Akatsuki στο Konoha υπηρχε και αλλος τροπος (πιο υπουλος και πιο αναιμακτος)

#47 rYuZaK1

rYuZaK1

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 25 June 2008 - 00:10

Εχω την εντιποσι οτι ο Sasuke παιζι με τον Madara κανοντας τον να νομιζι οτι τον ακουλοθι! Και χρισιμοπιοντας τον για να φτασι σε αυτους που ειναι υπεφτινι για το αφανισμο του κλαν του! Τωρα εχω ξανακανι λαθος στο παρελθον...

βασικα εγω νομιζα οτι ο madara χρεισιμοπηει τον sasuke...αλλα απλα περιμενω να δω τι θα γινει και οχι να προβλεπω τι θα γινει:canthelp:
Posted Image C.P.A. RULEZZZ! :oo:

#48 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 25 June 2008 - 12:09

Σε δυο ωρες θα εχουμε το σποιλερ λογικα τουλαχιστον ετσι λεει ο Ιαπωνας.

Αντε να δουμε τι θα δουμε ελπιζω η λεξη κλειδι να μην ηταν δολωμα :D

Εdit:εγω αν ημουν στη θεση του Ιαπωνα δεν θα εδινα κανενα σποιλερ,ναι οπως καταλαβατε παλι μπηκαν μερικα ατομα στο ιαπωνικο site και τα εχουν κανει πραγματικα ολα πουτα..

Spoiler:

Personal business το λεμε τωρα η τον καλει η φυση η ..................

Ελπιζω οτι και αν κανει να ειναι γρηγορος και να μας δωσει to text
:hahaha::hahaha:
\

Edit:βγηκε το σποιλερ περιμενουμε μεταφραση

pics:
Spoiler:

Edited by iristella, 10 February 2009 - 22:00.

#49 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 25 June 2008 - 17:31

wtf το nerd ποια ειναι ? :P?
Signature Removed

#50 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 June 2008 - 17:33

Δεν μου βγαινουν οι photos,,,,,,,:nanana::nanteee:

#51 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 25 June 2008 - 17:49

Δεν μου βγαινουν οι photos,,,,,,,:nanana::nanteee:

δοκιμασε
http://img50.imageshack.us/img50/974...12352loxz7.jpg
http://img103.imageshack.us/img103/3...23762losp3.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/7...23813lonn3.jpg
http://img103.imageshack.us/img103/9...23382loao4.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/9...e1234loba8.jpg

#52 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 25 June 2008 - 17:50

Βγήκε και μετάφραση

Spoiler: ch 406 spoiler

Η nerd θα είναι της αποκρυπτογράφηση team ( η Shiho ίσως; )

Edit: Updated the whole chapter

Edited by RiDeLub, 25 June 2008 - 18:52.
spoiler update

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#53 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 June 2008 - 17:54

@ Ηatake Kakashi & RiDeLub....... Τhanks παιδια!!!
Spoiler:

#54 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 25 June 2008 - 17:56

Μεταφραση απο τις εικονες

Spoiler:

Spoiler:

#55 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 25 June 2008 - 18:15

@ Kakashi
About your second spoiler:
Spoiler:

Πάντως η έγχρωμη εικόνα με τους τρεις είναι πολύ ωραία. Εφόσον είναι της ταινίας, να υποθέσω ότι θα έχει και Jiraiya η ταινία ή πάνε να εκμεταλλευτούν το συναίσθημα του manga για διαφήμιση;

Edit: About this chapter
Μου αρέσει το chapter γιατί έχει cool Shikamaru action.
Κατά τα άλλα δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο, αφού δεν προχωράει (σχεδόν) καθόλου το πράγμα.
Ελπίζω μετά τον τελευταίο διάλογο του ch να δούμε κάτι ουσιαστικό στο επόμενο...

Edited by RiDeLub, 25 June 2008 - 18:45.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#56 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 25 June 2008 - 19:00

εγω να ρωτησω κατι στο προηγουμενο τσαπτερ ολοι ελεγαν για το child of the prophecy
ενω διαβαζω παλιοτερο μανγκα στη μαχη jyraia -pain οτι ο pain ειναι the destined child
τι γινεται πλεον?ποιος ειναι ποιος?

#57 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 25 June 2008 - 19:04

Λες να ξερουμε???

Posted ImagePosted Image

#58 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 25 June 2008 - 19:31

moreover μου φαινεται πηρα πρεφα τι ειναι ο κωδικος που αφησε πισω ο jiraya για πληροφοριες
να πω η θα σας το χαλασω?
μου φαινεται θα ειναι οι 6 νιντζα που ειχε αντιμετωπισει ο jiraya (δυναμεις ,και αδυναμιες)
τα 6 σωματα που χρησιμοποιει ο pain και ο κωδικος ειναι reference στο βιβλιο του
οπως θα θυμαστε ο βατραχος που ειχε κανει τη προφητεια του ειχε πει σχετικα να γραψει ενα βιβλιο απο τα ταξιδια του που θα ειχε σημαντικο ρολο στην αποφαση σχετικα με το μαθητη του
τι λετε?

#59 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 25 June 2008 - 19:54

ο_Ο ο shikamaru του λεει να μεγαλωσει επιτελους και να συμπεριφερεται cool...αντε μωρη τρελα ναρουτο:congrats:

#60 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 June 2008 - 21:17

Spoiler:

Αυτη τη βδομαδα δεν κοιταξα καθολου σποιλερς..ουτε αυτα που ποσταρατε (βαριεμαι να διαβαζω :hahaha:) οποτε θα τα δω μια και καλη στο τσαπτερ. μονο αυτο κοιταξα κακασι...μακαρι να δουμε την Κουρεναϊ εν δραση...Θελω πολυ να δω τεχνικες της (she's hot too:nbleed:)... Επισης παω στοιχημα οτι το παιδι θα ειναι ιδιο με τον Αζουμα...
Επισης αν σκεφτεις οτι οταν την εδειξε ειχε ηδη την κοιλια,τοτε ειναι λογικο να εχε γεννησει...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ