Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5716 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 10 October 2009 - 00:52

Προσωπικά θεώρησα το chapter πάρα πολύ καλό.

Από τον τίτλο ως την τελευταία σελίδα. Αλλιώς περίμενα τα πράγματα και αλλιώς ήρθαν.. Ευτυχώς δεν με απογοήτευσε το σχέδιο του Tobi.

Μου άρεσε στην αρχή η σύγκριση Ino - Sakura, που η πρώτη καθόταν και έκλαιγε και η άλλη σκεφτόταν πώς θα αντιμετωπίσει τα πράγματα. Αν και είμαι Hinata fanboy, μου άρεσε η πιο ώριμη στάση της Sakura, αντί να φωνάζει "Sasuke-kun, Sasuke-kun".. Βέβαι όλα στην θεωρία φαίνονται καλά, αλλά στην πράξη είναι τα δύσκολα. Θα μπορέσει να είναι το ίδιο δυνατή όταν θα αντιμετωπίσει τον Sasuke στην πραγματικότητα?

Tobi -> imba. Το παληκάρι τα ξεκαθάρισε λιανά. Ή μου δίνετε τα 9 & 8 tail beasts, ή γίνονται όλα γης μαδιάμ στο nija world. Απλό και κατανοητό. Το θέμα είναι με τί θα έχει να πολεμήσει εναντίον των 5 villages.. Σίγουρα θα έχει τους εναπομείνατες Akatsuki και την squad του Sasuke.. Από εκεί και πέρα οι μόνοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι ο Hanzo, μιας και έδειξε στο flashback του Pain ότι ο Hanzo τελικά δεν πέθανε ή καμία συμμαχία με Danzo. Άντε μπορεί και κανένας από τους kages να προσωρήσει στο σχέδιο του.Δεν πιστεύω να ελευθερώσει τα tailed beast, αλλά θα ήταν ενδιαφέρων να βλέπαμε καινούριος hosts που ελέγχει ο Madara.. Αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα ήθελα να δώ τον Sasuke με κάνα tailed beast μέσα του.. Θα ξενερώσω αφάνταστα. Αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο ο Kishimoto θα ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα. Από την μία θα είχαμε new characters, αλλά από την άλλη θα χάναμε σε character development όπως έγινε και με το Bleach.

Τέλος η ιστορία του first sage μου φάνηκε πολύ καλή και η ύπαρξη του 10tailed beast αρκετά πιστευτή. Είναι τέλοσπάντων μία καλή και βατή δικαιολογία. Το σχέδιο του Tobi μου φάνηκε κλασσικό, αλλά δικαιολογημένό. Με τον έλεγχο όλων ο Tobi θα μπορέσει να αποτρέψει τους πολέμους, αλλά δεν θα υπάρχει ελεύθερη βούληση.. Για άλλη μία φορά ο main villian παρουσιάζεται με αυτόν τον τρόπο. Οι προθέσεις του καταβάθος είναι καλές, αλλά μη επιτρεπτές με την κοινή λογική. Κλασσικό πρότυπο κακού του Kishimoto.

Σύμφωνα με όλα αυτά το μόνο που έχουν να κάνουν οι kages είναι να συμμαχήσουν εναντίον του Tobi. Αυτό είχε πει και ο Danzo.. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η εξέλιξη καθότι το σχέδιο του Tobi βοηθά το σχέδιο του Danzo, και από την άλλη ο Danzo βοηθά το σχέδιο του Tobi. 99,99% έχουν κάτι κοινό στόχο αυτοί οι δύο.. Το θέμα είναι αν είναι συνεργάτες ή κάποιος από τους 2 είναι ο mastermind.. Θέλω να πιστεύω ότι ξεκινάει κάτι καλό πάλι στο naruto.. Ελπίζω..:himitsu:

#5717 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 10 October 2009 - 12:17

:P
Spoiler:

Κατα τ'άλλα χαίρομαι που τελείωσαν όες αυτές οι βαρετές μάχες γιατί μετά από ένα σημείο για μένα είχαν καταντήσει πολύ βαρετές :puke:
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#5718 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 10 October 2009 - 14:17

αντε,παμε και για τον 4 πολεμο των αστρων:P,παντως για εμενα τα καλυτερα chapter,ηταν οταν ο Raikage σαπιζε ετσι απλα τον emo με τα πιο ακυρα Power up ever,το εχει και ο Kishi,παει σε καλο δρομο και αυτος,μαζι με τον Kubo ,κeep trollin:P,η ολη ιστορια τωρα με τον 10 tails και τον ''Imba'' Rikudo ειναι ενδιαφερουσα,ας το κανει τωρα οσο πιο καλα το story και τις μαχες ,γιατι το κοβω να μπαινει πια στα last arcs

Posted Image

#5719 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 10 October 2009 - 15:29

Ολίγον τραβηγμένα πραγματάκια μας είπε ο Madara(Και έκανε: Νο More Black holes, wormholes, etc Can't take it...:unlucky:).
Το NGE σενάριο βγάζει μάτι και όπως με είχε ξενερώσει εκεί με ξενέρωσε κι εδώ. BTW eye on the moon;:deadga6:Γενικά με απογοήτευσε λιγάκι το σχέδιο του Madara. Η μόνη μου ελπίδα είναι να τους λέει μπούρδες γιατί δεν με πείθει και πολύ για άνθρωπο της ειρήνης, ακόμα και της εικονικής που προτείνει. Κάτι άλλο παίζει που δεν ξέρουμε και σ' αυτό έχει μεγάλη σχέση ο Danzo.

Κατά τ' αλλα:
H Sakura ανεβαίνει διαρκώς στην εκτίμηση μου. Όσο κι αν μου ήταν δύσκολο να ξεπεράσω την εντύπωση που μου είχε δώσει στα 12 της, τελικά δέχτηκα ότι έχει ωριμάσει αρκετά.
Ωραία η ατάκα του Naruto για τον Sasuke.:congrats:
Άραγε με ποιον τρόπο θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ο Madara τα tail beasts που μάζεψε; Που βολοδέρνει ο 8 tails; Θέλω πολύ να δω την πρώτη συνάντηση του με τον Naruto. Θα πρέπει να έχει πολύ γέλιο.:congrats:

Edited by Nighteyes, 10 October 2009 - 16:04.

Posted Image

Posted Image

#5720 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 10 October 2009 - 15:36

^οταν ενοεις γελιο,ενοεις βρομοξυλο ε?:P,γιατι μια φορα δν θα μιλησουν κανονικα,standard,και γουσταρω οπως παντα σαπιλικι

Posted Image

#5721 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 October 2009 - 15:50

Ρε παιδια, που ειναι οι ομοιοτητες με το evangelion και εγω δε τις βλεπω?

qzMHWHd.png

#5722 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 10 October 2009 - 16:01

Ας πω κι εγώ 2-3 λογάκια...
Μου άρεσε πολύ.-
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#5723 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 10 October 2009 - 21:26

Αν είναι αυτό ειρήνη να πάω να πέσω από τον γκρεμό καλύτερα...

ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, αν μπωρει να ελενχει τον κοσμο μεσα απο ιλουσιον και 8ελει να τους αποτρεψει απο πολεμους, μπωρει να τους το επιβαλει και με αυτον τον τροπο δν 8α υπαρξει πολεμος αρα 8α εχουν ειρηνη. ο ιτατσι δν σκωτοσε τοσους ουτσιχα για να διατηρι8ει η ταξη και να αποφυγει η κονοχα τον πολεμο? ουδεν κακο αμιγές καλού (και καλα)

Tobi -> imba. Το παληκάρι τα ξεκαθάρισε λιανά. Ή μου δίνετε τα 9 & 8 tail beasts, ή γίνονται όλα γης μαδιάμ στο nija world. Απλό και κατανοητό. Το θέμα είναι με τί θα έχει να πολεμήσει εναντίον των 5 villages.. Σίγουρα θα έχει τους εναπομείνατες Akatsuki και την squad του Sasuke.. Από εκεί και πέρα οι μόνοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι ο Hanzo, μιας και έδειξε στο flashback του Pain ότι ο Hanzo τελικά δεν πέθανε ή καμία συμμαχία με Danzo.

ο ντανζο εχει πε8ανει το φλασμπακ του ναγκατο ηταν σχετικα με τον πονο που ειχε που τον αλαξε και τον εκανε οτι εγινε. τον σκωτοσε αργοτερα οταν εγινε ο ιδιος αρχηγος του χωριου το εχει πει αλωστε στην σειρα στα τσαπτερ με τον τζιραϊα, αλλα και να μην ειχε πε8ανει 8α ηταν εχ8ρος των ακατσουκι.

#5724 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 October 2009 - 21:46

ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, αν μπωρει να ελενχει τον κοσμο μεσα απο ιλουσιον και 8ελει να τους αποτρεψει απο πολεμους, μπωρει να τους το επιβαλει και με αυτον τον τροπο δν 8α υπαρξει πολεμος αρα 8α εχουν ειρηνη. ο ιτατσι δν σκωτοσε τοσους ουτσιχα για να διατηρι8ει η ταξη και να αποφυγει η κονοχα τον πολεμο? ουδεν κακο αμιγές καλού (και καλα)

Κοίτα,ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν διαφωνώ με την "ειρήνη" του μαντάρα.Αυτό θα είναι ειρήνη αλλά μετά όλα τα υπόλειπα θα καταρρίπτονται.Ποιά θα έιναι η ελεύθερη βουληση?Θα είμαστε σαν ζόμπι?

Θα μας ελένχει αυτός και οι πράξεις μας θα είναι έμμεσα δικές του πράξεις.Μπορεί να μην υπάρξει πόλεμος,αλλά δεν θα υπάρξει και ζωή.Δεν εστίασα στο ειρήνη το επιφανειακό.Τι να τον κάνω τον πόλεμο όταν δεν ξέρω καν γιατί πάω σε αυτήν την κάτεύθηνση.Ιδεολογικά,ο μαντάρας θα είναι ο απόλυτος μονάρχης και εμείς τα σκυλάκια του(μην πώ τίποτα χειρότερο).
Αλλά πήρα φόρα εε:OMG3:??
Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές σε συγκεκριμένες φάσεις του ναρούτο ο "τρόπος" είναι πάντα τελείως διαφορετικός.
Αν και νομίζω ότι δεν το κάνει για να μην υπάρξει πόλεμος...το κάνει για κάτι πολύ χειρότερο...(φένεται,μάλλον είναι ξεκάθαρο).

Τώρα για τις άλλες υποθέσεις,Only kishimoto knows:bath:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5725 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 October 2009 - 11:55

E, εντάξει, για μένα η "ειρήνη" του Madara είναι καθαρά μια πρόφαση.. ο τυπάς απλά θέλει όλο τον κόσμο να του γλύφει τα ποδάρια! XD

#5726 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 11 October 2009 - 13:41

omg,δν φαινεται οτι θελει να γινει Kira ε?:P

Posted Image

#5727 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 11 October 2009 - 15:47

Παιδια να πω και εγω οτι απο τη μιας μου αρεσε και απο την αλλη με ξενερωσε...αναμικτα συναισθηματα...

Απλα μου φανηκε παλι "ΣΥΜΠΤΩΣΗ" με το που εφυγε ο Danzo εμφανιστηκε ο Τοβι ...που για ακομα μια φορα δεν τους ειδαμε μαζι στον ιδιο χωρο..πραμα που με βαζει οτι υπαρχει κατι μεταξυ αυτων των δυο. Και οταν ειπε ο γερος Kage οτι μου θυμιζει το σχεδιο σου του Danzo...λεω" ωωωωωππ για δες.κατι παιζει εδω περα..."

Επισης που ειπε..."Δεν νομιζω να ζει ο Μανταρα μετα απο τοσα χρονια..." εξακολουθω να πιστευω οτι ο Τοβι ΔΕΝ ειναι ο Μανταρα....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#5728 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 11 October 2009 - 16:49

Lol για το Bleach referrence (aka the weird space όπου μεταφέρθηκαν ο sasuke και η Karin).

Πέρα από αυτό επειδή κάτι προαναφέρθηκε για το αν είναι μόνος του ο Madara και αν είναι outnumbered, να πω σε αυτό το σημείο ότι έχουμε δει ήδη νομίζω ότι οι Akatsuki πέρα από τα κύρια μέλη είχαν και άλλους ακόλουθους που απλά ήταν χαμηλότερων βαθμίδων. Οπότε δεν είναι ακριβώς μόνοι τους. Πέρα από αυτό έχουν τα 7 bijuus τα οποία θα χρησιμοποιήσουν υπέρ τους. Οπότε μια χαρά απειλή είναι για τους Kages.

Λάτρεψα το flashback though. Δόθηκε και δικαιολογήθηκε πολύ όμορφα η προέλευση των Bijuus όπως και η ιστορία του Rikkudou. To μάτι του Juuby ήταν ένας συνδυασμός RInnegan και Sharingan. It was creepy. :P

Έχω περιέργεια να δω πόσο κοντά θα φτάσει ο Madara στην υλοποίηση του σχεδίου του. Υποψιάζομαι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πιάσει τον Naruto (δεν ξέρω τι ρόλο θα παίξει σε αυτό ο Sasuke ) και ΄΄ολα θα κριθούν πάλι από τις αποφάσεις του Sasuke και το Jutsu Που έδωσε ο Itachi στον Naruto (aka να θα συνεχίσει να είναι εγκλωβισμένος στο τριπάκι του ή θα ξεκολλήσει την ζωή του )

.Αλλα εκει που τον λατρεψα ειναι στο τελος που κα8εται ψηλα και ανακοινωνει στους καγκε την αρχη του 4 πολεμου.Ναι ειναι 8εος ο τυπας.

+1 για τα παραπανω.
Spoiler:

Τωρα οσον αφορα το chapter ηταν αρκετα καλο καθως finally ειχαμε αποκαλυψη του σχεδιου του Madara. O ανθρωπος δν παιζεται:blingeye2:. Μπορει να εχει κανει σημεια και τερατα μεχρι τωρα αλλα τον παραδεχομαι γιατι αποδεικνυει πως ειναι ο ιδιος ο ορισμος του evil character. Και σιγουρα δν εννοω με τη λεξη evil αυτον που ειναι ικανος να ξεκοιλιαζει σε μια στιγμη εκατονταδες ατομα, η αυτον που κανει διαφορα πραγματα σχετικα με bloodsheds.

Kατα τα αλλα συμφωνω με ιρι-σαμα σχετικα me to flashback που αφορουσε τον Rikudo Sage και το whole thing-story σχετικα με το Jubi.

ΥΓ Gaara "i will never surrender uzumaki naruto to u".Aυτο 8α πει love is in the sand
YΓ2 Αυτος ο raikage πραγματικα χρειαζεται να κοψει την καφεινη και τις ουσιες για πρωινο.Δεν εχει αφησει τοιχο για τοιχο αγκρεμιστο

:hahaha::hahaha::hahaha: Hilarious!!! Για τον Raikage μην εχουμε και πολλες ελπιδες να ηρεμησει. Ετσι και δει τον αδερφο του πιο πιθανο ειναι π.χ να τον σπασει στο ξυλο παρα να κανουν ενα φυσιολογικο reunion.

#5729 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 October 2009 - 19:21

Όσο και να μην αρέσει σε κάποιους/κάποιες εγώ θα το πω, ο Naruto τους νικούσε άνετα και τους 5 kages.
Posted Image

#5730 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 11 October 2009 - 19:56

το σχεδιο του Μανταρα ειναι προβλεψιμο και αρκετα χαζο. Δυστυχως για εναν χαρακτηρα που ελεγχε τα παντα στο ναρουτο περιμενα περισσοτερα. Τελικα ποτε δεν καταφερε να φτασει το επιπεδο των κακων αλλων ανιμε (e.g. Speed grapher- Suitengu, Monster - Johan)

Posted Image