Από τον τίτλο ως την τελευταία σελίδα. Αλλιώς περίμενα τα πράγματα και αλλιώς ήρθαν.. Ευτυχώς δεν με απογοήτευσε το σχέδιο του Tobi.
Μου άρεσε στην αρχή η σύγκριση Ino - Sakura, που η πρώτη καθόταν και έκλαιγε και η άλλη σκεφτόταν πώς θα αντιμετωπίσει τα πράγματα. Αν και είμαι Hinata fanboy, μου άρεσε η πιο ώριμη στάση της Sakura, αντί να φωνάζει "Sasuke-kun, Sasuke-kun".. Βέβαι όλα στην θεωρία φαίνονται καλά, αλλά στην πράξη είναι τα δύσκολα. Θα μπορέσει να είναι το ίδιο δυνατή όταν θα αντιμετωπίσει τον Sasuke στην πραγματικότητα?
Tobi -> imba. Το παληκάρι τα ξεκαθάρισε λιανά. Ή μου δίνετε τα 9 & 8 tail beasts, ή γίνονται όλα γης μαδιάμ στο nija world. Απλό και κατανοητό. Το θέμα είναι με τί θα έχει να πολεμήσει εναντίον των 5 villages.. Σίγουρα θα έχει τους εναπομείνατες Akatsuki και την squad του Sasuke.. Από εκεί και πέρα οι μόνοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι ο Hanzo, μιας και έδειξε στο flashback του Pain ότι ο Hanzo τελικά δεν πέθανε ή καμία συμμαχία με Danzo. Άντε μπορεί και κανένας από τους kages να προσωρήσει στο σχέδιο του.Δεν πιστεύω να ελευθερώσει τα tailed beast, αλλά θα ήταν ενδιαφέρων να βλέπαμε καινούριος hosts που ελέγχει ο Madara.. Αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα ήθελα να δώ τον Sasuke με κάνα tailed beast μέσα του.. Θα ξενερώσω αφάνταστα. Αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο ο Kishimoto θα ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα. Από την μία θα είχαμε new characters, αλλά από την άλλη θα χάναμε σε character development όπως έγινε και με το Bleach.
Τέλος η ιστορία του first sage μου φάνηκε πολύ καλή και η ύπαρξη του 10tailed beast αρκετά πιστευτή. Είναι τέλοσπάντων μία καλή και βατή δικαιολογία. Το σχέδιο του Tobi μου φάνηκε κλασσικό, αλλά δικαιολογημένό. Με τον έλεγχο όλων ο Tobi θα μπορέσει να αποτρέψει τους πολέμους, αλλά δεν θα υπάρχει ελεύθερη βούληση.. Για άλλη μία φορά ο main villian παρουσιάζεται με αυτόν τον τρόπο. Οι προθέσεις του καταβάθος είναι καλές, αλλά μη επιτρεπτές με την κοινή λογική. Κλασσικό πρότυπο κακού του Kishimoto.
Σύμφωνα με όλα αυτά το μόνο που έχουν να κάνουν οι kages είναι να συμμαχήσουν εναντίον του Tobi. Αυτό είχε πει και ο Danzo.. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η εξέλιξη καθότι το σχέδιο του Tobi βοηθά το σχέδιο του Danzo, και από την άλλη ο Danzo βοηθά το σχέδιο του Tobi. 99,99% έχουν κάτι κοινό στόχο αυτοί οι δύο.. Το θέμα είναι αν είναι συνεργάτες ή κάποιος από τους 2 είναι ο mastermind.. Θέλω να πιστεύω ότι ξεκινάει κάτι καλό πάλι στο naruto.. Ελπίζω..