Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5701 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 09 October 2009 - 14:30

WoW αλλος ενας κακος σε αλλο ενα Shounen που θελει να κατακτησει τον κοσμο,τι μας ειπες τωρα...

Διαβαζοντας το chapter εριξα απειρα facepalms,η μπαλα εχει χαθει πια,ειδικα σε αυτην την σελιδα
Spoiler:
ελιωσα στα γελια πραγματικα,δεν υπαρχει πια αυτο το Naruto,απο εκει που αρχισανε να ριχνουνε κυματα απτον κωλο τους και πια με καθε μαχη να καταστρεφουν εκτασεις,ερχεται τωρα και η παγκοσμια κυριαρχια,ανυπομωνο να δω αυτον τον πολεμο,αμα γινει εχουν να πεσουν epic lulz...

Berserk___Gatsu.jpg

#5702 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 09 October 2009 - 14:52

Believe me or not...για ένα φεγγάρι,είχε περάσει από το μυαλό μου ότι λογικά θα υπήρχε 10 tailed beast(αν και όχι ως συνδιασμός)και ότι ο madara ήθελα να αποκτήσει τις δυνάμεις του rikudo(αυτό μου ήρθε σε συνδιασμό με το ότι τα μάτια των uchiha και γενικά τα μάτια με δυνάμεις,είναι απόγονοι του rinengan)και αφού είχε και rinengan στους akatsuki(σκέφτηκα πως κάπως θα ήθελα να το πάρει)...

My 2cents...

Βέβαια το σχέδιο του Madara εχεί την φάση του...:kill4u:

Edit:
Spoiler removed,per iristella-chan's instruction.:hero:

Edited by Sadman, 09 October 2009 - 19:26.

#5703 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 09 October 2009 - 15:02

απαραδεκτο chapter σκεφτομαι πραγματικα να σταματησω το μανγκα >.> με ολες αυτες της ανηαρες πληροφοριες που εχουν υποθει 1000000 φορες...i am out.

Posted Image

#5704 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 October 2009 - 15:08

@ιρι γλυκια μου αυτο δεν ειναι προοπτικη ειρηνης του Madara..Δεν εχει καμια σχεση με την προοπτικη ειρηνης του Pain..Αυτο ειναι η προοπτικη του "ειμαι και **** τους κακους και θα ελεγχω ολο τον κοσμο(γιατι ετσι μου αρεσει!!!!).

Δεν νομίζω ότι είπα κάτι το διαφορετικό.:hmmm: To ότι διάλεξε να φέρει ειρήνη με το να κάνει όλους του ανθρώπους σκλάβους του σε μια ενιαία συνείδηση (την δική του δηλαδή) δεν είναι κάτι που επεδίωκε ο Nagato και σίγουρα δείχνει ότι ουσιαστικά προσωπική του φιλοδοξία είναι να επιβληθεί στα πάντα και τους πάντες.

Ίσως κατά ένα μέρος αυτός είναι και ο δικός του τρόπος για να αποδείξει την ανωτεροτητα της Uchiha clan.

GKloc νομίζω υπερβάλλεις λίγο. Το Naruto είναι fantasy super powers/ action shonen και δεν βλέπω κάτι το υπερβολικό σε σχέση με τις υπόλοιπες σειρές του είδους. Ίσα ίσα το όλο σύστημα με τις ικανότητες των χαρακτήρων είναι πολύ καλύτερα δομημένο και δικαιολογημένο σε σχέση με άλλες σειρές.

Τώρα το να θέλει κανείς να κατακτήσει τον κόσμο νομίζω ότι κατά ένα τρόπο είναι φυσική απόρροια του "εχω μεγάλη δύναμη και μου λείπουν άλλοι τόσοι ηθικοί φραγμοί και σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και ελευθερία". Δεν συναντάται μόνο σε shonen και δεν πάει να πει ότι κάθε φορά που συναντάται είναι αξιοκατάκριτο. Όλα εξαρτώνται από την οπτική γωνία μέσα από την οποία θα δοθεί. Τώρα αν στην συγκεκριμένη αυτό είναι που δεν σου αρέσει σεβαστόν.

ΕDIT: Παιδάκια γιατί πολλοί χρησιμοποιείτε spoiler tags ενώ μιλάτε για περασμένα chapters ή υποθέσεις δικές σας? Μόνο όταν σχολιάζουμε τα spoilers της εβδομάδας και λέμε πράγματα βασισμένοι σε αυτά το χρειαζόμαστε. Εκτός και αν κάποιος από σας έχει κάποιου είδους connection με τον Kishimoto, οπότε πάω πάσο (και πληρώνω όσο όσο για περισσότερες sexy πόζες του Sasuke xD)

Edited by iristella, 09 October 2009 - 15:35.

#5705 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 October 2009 - 15:29

Spoiler:

QTF

επίσης ένα μεγάλο LAWL στους ξύπνιους, τις ιδιοφυίες και αυτούς που είναι πιο ικανοί για να φτιάξουν τον Naruto από τον mangaka, σας ζηλεύω! m(_ _)m (μπορείτε να μου ρίξετε warning-kick-ban-delete και τέτοια άμα θέλετε, δεχόμαστε και πίστωση ;p)

Δυστυχώς δεν μπορούνε όλοι οι κακοί του Naruto να είναι τραγικοί, παρεξηγημένοι, να έχουν τους δικούς τους σκοπούς που κανένας άλλος δεν τους καταλαβαίνει και τέτοια ωραία (pain orochimaru λοιποί) κάποιος πρέπει να δώσει το καλό (η μάλλον το κακό) παράδειγμα και δεν ειπάρχει καλύτερος για να το κάνει απ' τον Madara

τώρα, αν ο Μadara δεν έχει κάποιο σκοπό για να τους τα λέει αυτά, θα ξενερώσω και εγώ ολίγον τι, αλλά δεν νομίζω ότι ανοίγει τα χαρτιά του σε όλους έτσι για πλάκα XP

Edited by Six Winged Angel, 09 October 2009 - 15:36.

#5706 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 October 2009 - 15:47

Six Winged Angel ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του επί της σειράς είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική. Εννοείται βέβαια ότι και η καθε άποψη κρίνεται και αξιολογείται ανάλογα από τους υπόλοιπους χρήστες. Διαφορετικά θα αξιολογηθεί η άποψη κάποιου ο οποίος έχει ένα παράπονο μία φορά στις τόσες, για κάτι που δεν του άρεσε και το οποίο θα το αιτιολογήσει και διαφορετικά κάποιου που γκρινιάζει συνέχεια για το κάθε τι.
So no reason for you to get worked up over it. ^^

#5707 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 October 2009 - 16:05

yeh δεν μπορώ να διαφωνίσω Iristella, έτσι κι αλλιώς τους αγαπάω όλους όπως ο φίλος μου από δω

[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:tXbcp6jRqiNqIM:http://filebox.vt.edu/users/janeel/barney_pres.jpg[/IMG]

XD (....it's a trap!1)

#5708 Uchiha Itachi`

Uchiha Itachi`

kira=shit

• Members
  • 15 posts

Posted 09 October 2009 - 18:58

ωραιο το καινουριο τσαπτερ ...
αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι...

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο MADARA???
γιατι δεν επιασε το ναριυτο μονος του, γιατι ειχε απειρεσ ευκαιριες και δεν ειναι κ πολυ δυσκολο γ αυτον να τον μεταφερει σε αλλη διασταση,και το ζηταει απ τουσ καγκε??

κ γιατι λεει το σχεδιο του σ αυτους??
kyuubi training
Spoiler:

#5709 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 09 October 2009 - 19:13

O Madara πολύ Aizen την έχει δει, με λίγα λόγια αναζητά την τελειότητα πράγμα που γίνεται απλά πρόφαση για να προχωρήσει η πλοκή.
Posted Image

#5710 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 09 October 2009 - 19:28

Warning...
after the moon's eye plan,θα έχουμε tengen toppa's eye plan :hahaha:(λολ)

#5711 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 09 October 2009 - 20:15

Spoiler:

υπαρχει αλλα κανεις μεταγραφει απο το dragonball , bring picollo ανατιναζει το φεγγαρι (οπως κ ειχε κανει για να μη γινονται οι σαγιαν πιθηκοι)κ τελος ασε το μανταρα να προβαλει σαρινγκαν στο καθρεφτη του νεσεσερ του!
ελεος κισι!

#5712 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 09 October 2009 - 21:13

Αυτό που θυμάμαι, είναι ότι ο Madara όταν έλεγε στον Sasuke την ιστορία της clan τους, του είπε ότι κάποιοι άλλοι Uchiha ακολούθησαν τα βήματά του και φύγαν από το χωριό.

Σε συνδιασμό με αυτό που είπε ότι πάντα είναι καλό να κάνει στοκ με καλά μάτια, μπορούμε να πούμε ότι αν ο kishi θέλει να εμφανίσει και άλλους στρατιώτες στον Madara, μπορεί.
Posted Image

#5713 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 October 2009 - 21:16

QTF

επίσης ένα μεγάλο LAWL στους ξύπνιους, τις ιδιοφυίες και αυτούς που είναι πιο ικανοί για να φτιάξουν τον Naruto από τον mangaka, σας ζηλεύω! m(_ _)m (μπορείτε να μου ρίξετε warning-kick-ban-delete και τέτοια άμα θέλετε, δεχόμαστε και πίστωση ;p)

Δυστυχώς δεν μπορούνε όλοι οι κακοί του Naruto να είναι τραγικοί, παρεξηγημένοι, να έχουν τους δικούς τους σκοπούς που κανένας άλλος δεν τους καταλαβαίνει και τέτοια ωραία (pain orochimaru λοιποί) κάποιος πρέπει να δώσει το καλό (η μάλλον το κακό) παράδειγμα και δεν ειπάρχει καλύτερος για να το κάνει απ' τον Madara

τώρα, αν ο Μadara δεν έχει κάποιο σκοπό για να τους τα λέει αυτά, θα ξενερώσω και εγώ ολίγον τι, αλλά δεν νομίζω ότι ανοίγει τα χαρτιά του σε όλους έτσι για πλάκα XP

Μα φυσικά δεν αντιλέγω(ο τρόπος μου για τα περί μαντάρα κάθε άλλο.Δεν είναι ειρωνικός.Αν είναι να κάνει κάτι τότε αξίζει να περιμένουμε την έκπληξη:hahaha:.)Σαν κακός ήταν όλο εκπλήξεις από τότε που εμφανίστηκε,αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα,άλλος ένας badass στην συλογή.
Και είδες στην τελική,λίγο πολύ παράξενο βγαίνει .Είναι σαν να μας λέει "Ελάτε,δωράκια έχω τίποτα κακό" και μέσα κρύβονται πέντε κόμπρες.Αν το κάνει επειδή του αρέσει,τότε δεν θα έχω πρόβλημα και με τους τραγικούς, παρεξηγημένους κακούς,πίστεψε με.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5714 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 09 October 2009 - 21:45

Hταν συγλονιστικο chapter. Lol στο "He will taste my Iron Claw".

Ασχετο αλλα ο Killerbee μου φαινεται πως θα αποκτήσει εναν μεγαλυτερο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας και πως θα γινει ο νεος μεντωρας του Naruto (εννοώ, ποιος αλλος θα μπορούσε να γινει, ειναι κατ'αλλα μαζι με τον Naruto οι μονοι hosts που δεν εχουν πεσει στα χερια των Akatsuki):thatsit:

#5715 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 10 October 2009 - 00:05

@NWS: Το ξέρω ότι δεν μίλαγες ειρωνικά, δεν εννοούσα εσένα XD

Ο Killerbee ελπίζω κι εγώ να παίξει κάποιον extra ρόλο σα χαρακτήρας γιατί έχει στυλάκι και τον πάω XP θα δείξει, κατά πάσα πιθανότητα ναι