Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 08 October 2009 - 22:56
Posted 08 October 2009 - 23:31
quick question: Γιατι δε σκοτωσε ενα biijuu o rikudou για να τελιωνουμε μια για παντα με το juubi thing?
Η σελιδα με τον rikudu Παντως ηταν ολλα τα λεφτα, και το μονο που μου αρεσε στο chapter.Περισσοτερο ανυσηχω που θα δουμε ξανα τη sakura......
Posted 09 October 2009 - 02:50
Posted 09 October 2009 - 04:11
Βέβαια other than that σαν σύνολο κεφαλαίου παλεύεται. H όλη προοπτική της ειρήνης από τον Madara φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Διαφορετική από αυτή του Pain και σίγουρα διαφορετική από αυτή του naruto. Και φυσικά περιλαμβάνει και την λανθάνουσα φιλοδοξία του να γίνει κυρίαρχος των πάντων (κάτι που έλειπε απο τον nagato). Σκοπός για τον οποίο είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τους πάντες και τα πάντα.
Lol για το Bleach referrence (aka the weird space όπου μεταφέρθηκαν ο sasuke και η Karin).
Πέρα από αυτό επειδή κάτι προαναφέρθηκε για το αν είναι μόνος του ο Madara και αν είναι outnumbered, να πω σε αυτό το σημείο ότι έχουμε δει ήδη νομίζω ότι οι Akatsuki πέρα από τα κύρια μέλη είχαν και άλλους ακόλουθους που απλά ήταν χαμηλότερων βαθμίδων. Οπότε δεν είναι ακριβώς μόνοι τους. Πέρα από αυτό έχουν τα 7 bijuus τα οποία θα χρησιμοποιήσουν υπέρ τους. Οπότε μια χαρά απειλή είναι για τους Kages.
Λάτρεψα το flashback though. Δόθηκε και δικαιολογήθηκε πολύ όμορφα η προέλευση των Bijuus όπως και η ιστορία του Rikkudou. To μάτι του Juuby ήταν ένας συνδυασμός RInnegan και Sharingan. It was creepy.

Έχω περιέργεια να δω πόσο κοντά θα φτάσει ο Madara στην υλοποίηση του σχεδίου του. Υποψιάζομαι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πιάσει τον Naruto (δεν ξέρω τι ρόλο θα παίξει σε αυτό ο Sasuke ) και ΄΄ολα θα κριθούν πάλι από τις αποφάσεις του Sasuke και το Jutsu Που έδωσε ο Itachi στον Naruto (aka να θα συνεχίσει να είναι εγκλωβισμένος στο τριπάκι του ή θα ξεκολλήσει την ζωή του )
Posted 09 October 2009 - 08:00

Περα απο κει ηταν ενα πολυ καλο chapter.Μα8αμε τελικα την ιστορια του ninja κοσμου και την δημιουργια των tailed beast.Επιτελους εμφανιστηκαν τα χρωματα και του uchiha madara και του τι 8ελει να κανει σε αυτο τον κοσμο.Σε αυτο το σημειο μπορω πραγματικα να πω οτι τελικα τον παραδεχομαι σαν τελικο κακο.Απο την αρχη λεγαμε οτι ηταν ενα υπουλο φιδι που διαστρεβλωνει τα παντα σε οφελος του και το ενα και το αλλο αλλα πραγματικα εδω του βγαζω το καπελο.
World genjutsu και ο κοσμος 8α γινει δικος μου.Ε αυτο οπως και να το κανουμε 8ελει γερα @@.

ΥΓ Gaara "i will never surrender uzumaki naruto to u".Aυτο 8α πει love is in the sand
YΓ2 Αυτος ο raikage πραγματικα χρειαζεται να κοψει την καφεινη και τις ουσιες για πρωινο.Δεν εχει αφησει τοιχο για τοιχο αγκρεμιστο
Posted 09 October 2009 - 08:16
Posted 09 October 2009 - 09:48

Posted 09 October 2009 - 10:46
το συνεχιζω ομως γιατι θελω να δω μια μαχη ναρουτο και σασουκε ξανα..και οπως ειναι τωρα τα πραγματα σιγουρα θα την εχουμε συντομα...
Posted 09 October 2009 - 11:20
ο μανταρα δν τελειωσε πολι γρυγορα αυτα που η8ελε να πει? συνι8ως οταν αρχιζουν την παρλα δν σταματανε να μιλανε, ευτιχως τελειωσε σε 1 τσαπτερ.
8α σινφωνισω με τιν ιριστερα για την διαφορα του μανταρα με τον πειν ως προς το πως 8α κανουν και οι 2 παγκοσμια ειρηνη στον κοσμο, ο μανταρα πολι ανωδινα και ποιο αποτελεσματικα αλλα χωρις βεβεα την πολιτελεια να το διαλεξει ο κοσμος ενω με τον πειν δν 8α ειχαν δυναμεις και 8εληση για να εχουν πολεμο ουτος η αλως 8α εχτιζαν ξανα τα χωρια τους ωποτε παλι 8α ειχαν ειρηνη.
btw δν σημενει οτι ο μανταρα ειπε αλη8εια στους καγκε 8α μπωρουσε να ειχε κατι αλο στο μυαλο του πχ αν ειναι σε ενα κρεβατι ξαπλωμενος και 2342342342 μ**ρες να τον υπειρετουν.. η οτιδιποτε αλο απο παγκοσμια ειρηνη που εμενα με ξενερωσε.
γτ ενας αν8ρωπος που ζει τοσα χρονια και δν εχει ξεχασει οτι εχει γινει και σινεχιζει να μισει και να καταστρωνει σχεδια ε δεν γινετε το μεγαλο μυστικο του σχεδιο να ειναι να αναγκασει τον κοσμο σε παγκοσμια ειρηνη.
η εκδικιση του που ηταν? στην κονοχα και στους ουτσιχα που δν δεχτικαν της αποψεις του? αυτο δν κολαει με την ειρηνη, αν ελεγε οτι αυτο που εγινε στην κονοχα και αρχικα εξετιας καποιων εγινε εμφιλιος 8α μπωρουσε να πει οτι 8α κανει το ιδιο σε ολον τον κοσμο παγκοσμιο πολεμο.
το οτι τους απειλησε με παγκοσμιο πολεμο τους καγκε ηταν ποιο πολι ψαροτικο, σε παγκοσμιους δν ειναι ολοι vs 1 ωποτε εφοσον οι καγκε τωρα φενονται ενωμενοι (εκτος της κονοχα) δν 8εωριτε παγκοσμιος πολεμος το οτι 8ελουν τα 3 ατομα που εμειναν στους ακατσουκι νεκρους.
(ασχετο σαν τομπι ειχε σπαστικο υφακι εδω σαν μανταρα ειναι ωραιος)
Posted 09 October 2009 - 12:19
Posted 09 October 2009 - 12:48
YΓ2 Αυτος ο raikage πραγματικα χρειαζεται να κοψει την καφεινη και τις ουσιες για πρωινο.Δεν εχει αφησει τοιχο για τοιχο αγκρεμιστο

Για το Narutomatrix plan να πω την αλήθεια δεν έχω πειστεί εντελώς ακόμη ότι τους λέει τα πάντα τόσο ελεύθερα και απαντάει την κάθε τους ερώτηση... έχω την υποψία ότι δεν τους έχει πει όλη την αλήθεια (για το σχέδιο πάντα, όχι δημιουργία του φεγγαριού κλπ), αν τους έχει πει καθόλου και ίσως προσπαθεί να κατευθύνει σε κάποιο σημείο την κατάσταση.
Μια απορία που μου δημιουργήθηκε πάντως είναι σχετικά με το άγαλμα που κρατάνε τα bijuus (Gedo Mazo; ), δεν μπορούσε μόνο ο Nagato-Pein να το κάνει summon; (μέχρι τώρα πάντα τον Pein είδαμε αν δεν κάνω λάθος)
Posted 09 October 2009 - 13:16
διαφωνω ο ορο μια χαρα α8ανατος ειναι σχετικα με τις δυναμεις του ωμος δν μπωρει να αντιμετοπησει τα ιλουσιον που τα επεινε παντα: ιτατσι, σασκε και το σπα8ι που ειχε το σουσανο του ιτατσι, που και τωρα ειναι παγιδευμενος σε ιλουσιον δν ειναι νεκρος. ωποτε τα σχεδια του για α8ανασια ειναι προ πολου επιτυχεις..Μετά και από αυτό το chapter μπορώ να πω ότι ο Orochimaru και τα σχέδια που είχε για αθανασία κτλ μοιάζει σαν μικρό αθώο παιδί μπροστά στον Madara:hahaha:
Posted 09 October 2009 - 14:11

Παντος τι σκεφτετε ο ανθρωπος οταν δεν εχει τι να κανει..Λεει ας βαλω τα ματια μου στο φεγγαρι για να τους ελεγχω ολους,και θα πεισω και τον ευατο μου οτι εχω φερει ειρηνη στον κοσμο..
@ιρι γλυκια μου αυτο δεν ειναι προοπτικη ειρηνης του Madara..Δεν εχει καμια σχεση με την προοπτικη ειρηνης του Pain..Αυτο ειναι η προοπτικη του "ειμαι και **** τους κακους και θα ελεγχω ολο τον κοσμο(γιατι ετσι μου αρεσει!!!!).
Τεσπα το καλο ειναι οτι μπαινουμε στην τελικη ευθεια και ξεκιναει ενας πολεμος που προβλεπεται μεγαλυτερος απο τους προηγουμενους, για τους οποιους ειχαμε ακουσει τοσες ιστοριες και flashback που λατρεψαμε

Edited by HeLLBoiS, 09 October 2009 - 14:40.
Posted 09 October 2009 - 14:24
Τελικά ο μαντάρα δεν έχει god complex έχει ήλιθιο complex.Νομίζωντας ότι να βρίσκονται όλοι υπό την επιρρεία μιας ψευδέσθησης είναι κάτι πολύ καλό.Και προσπαθεί,να πασάρει ειρήνη.(Αν είναι αυτό ειρήνη να πάω να πέσω από τον γκρεμό καλύτερα...)
Γενικά είχε πολλά ωραία σημεία.Sakura,Sai and Kiba(Καλά που τους έδειξε,τώρα πώς ακριβώς θα κάνουν αυτό που παν κάνουν

Ο naruto κλασσικός όπως πάντα.Και αυτός είναι στριμωγμένος σε μία γωνίτσα,που προσωπικά πιστεύω ότι για την ώρα είναι το καλύτερο.
The Kage Part.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο.

Πέρα από την πλάκα,η εξήγηση ήταν πολύ καλή.Ο Gaara

Στο θέμα του πολέμου ο μαντάρα μου την έδωσε πολύ άγρια

Τέλος.Akatsuki.
@Ιρι.
Είπες ότι έχουν και άλλους νίντζα που είναι στην "κατοχή" τους.
Αν εξερέσεις ότι το κύριο σώμα των ακατσούκι που είναι 3(και ο κισάμε ούτε που τον έχουμε δεί...)είναι τελείως αποδεκατισμένο,νομίζω ότι ό μαντάρα είχε αναφέρει για την συντήρηση του αγάλματος(το οποίο είναι φτιαγμένο από τον πέιν)
Μια αδυναμία είναι αυτή,αλλά δεν έχει αναφερθεί αν κατάφεραν να το ελέξουν.Το οποίο θα είναι τεράστια τρύπααν δεν καλυφθεί κάπως.
Επίσης ο μαντάρα σίγουρα έχει κάποιον σκοπό.Δεν νομίζω να θέλει να τους ξυπνήσει ούτε είναι χαρούμενος που όποιον βλέπει του λέει και μια ιστορία.(Σε λιγό θα αναβαθμιστεί και με σοκολατάκια

Και είναι και η ταμπλέτα.Αυτόςτην έχει βρεί ή είναι ακόμα κάτω από την κονόχα.?