Κοιταξε σιγουρα για το συγκεκριμενο ατομο δν μπορω να μιλησω αντικειμενικα... Δν ξερω γιατι... απλα δεν μου βγαινει.... Παντως στην αρχη να φανταστεις οτι τον πηγιανα κιολας σαν χαρακτηρα πιο πολυ και απο το Naruto.
Τωρα οσο για αυτο που λες για τον Naruto οτι υπερεκτιμουσε τις δυναμεις του συμφωνω 100% με αυτο που λες. Αλλα τι γινεται εδω τωρα.... O Naruto ηταν παρορμητικος χαρακτηρας, πολυ ενθουσιωδης με τον ευατο του, ειχε υπερβολικη αυτοπεποιθηση στις δυναμεις του, ομολουγουμενως ηταν και λιγο ψωναρα. Αφου ηταν γενικα ο χαρακτηρας του τετοιος μια τετοια κινηση δεν εδειχνε περιεργα πανω του. Ισα- ισα που με τον τροπο που τα ελεγε οτι ααα εγω θα σας σκισω θα κανω , θα ρανω πιο πολυ γελουσες παρα ελεγες οτι υπερεκτιμα τις δυναμεις του και αλλα σχετικα....
Ελπιζω να σου εδωσα μια καλη εξηγηση πολυ συνοπτικα γιατι θεωρω οτι δεν λεγαμε τιποτα για τον Naruto.....
Oooiiii!!!Tsoto mate mina !!!!Wait a second....
Εδώ είναι κατί στο οποίο διαφωνώ τελείως.Συγγνώμη αλλά έχουμε δει εμείς τον ναρούτο να υπερεκτιμάει τισ δυνάμεις?:oo:You are kidding me...
Σταρκ-σαμα άλλο ο χαρακτήρας του ναρούτο που εδώ πιστεύεω να έχει καμία σχέση και άλλο η υπερεκτίμηση των δυνάμεων του.Αυτός ο κλασσικός χαρακτήρας,να μην σκεφτεται πριν κάνει κάτι και να ορμάει στην μάχη,εγώ δεν το λέω υπερεκτίμηση της δύναμεις του.
Ο ναρούτο ήταν ο ίδιος που δεν ήθελε να χρησιμοποιηεί την αλεπού(και όχι ότι δεν είναι κάτι δυνατό)και έλεγε ότι ήθελε να βασιστεί στις δικές του.Αν ήταν κάποιος άλλος στην θέση του μπορεί και να περιφανευόταν κιόλας.
Αυτό το πράμα που δεν υπάρχει μόνο στο ναρούτο(και ο luffy έτσι είναι),τουλάχιστον εγώ δεν το θεωρώ υπερεκτίμηση των δυναμεών του...
Στο κάτω κάτω αυτός που βασιζόταν στην δύναμη από πάντοτε ήταν ο σάσουκε και αυτό δεν αλλάζει.Τον ναρούτο τον έχουμε δει να νικάει μάχες και χωρίς "δύναμη"...
Welcome to this thread Black Kaiser.

Θα είναι τιμή μας να είσαι και δώ (I hope you are ready for this

)