Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#5041 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 30 June 2009 - 14:09

Εδώ είναι κατί στο οποίο διαφωνώ τελείως.Συγγνώμη αλλά έχουμε δει εμείς τον ναρούτο να υπερεκτιμάει τισ δυνάμεις?:oo:You are kidding me...
Σταρκ-σαμα άλλο ο χαρακτήρας του ναρούτο που εδώ πιστεύεω να έχει καμία σχέση και άλλο η υπερεκτίμηση των δυνάμεων του.Αυτός ο κλασσικός χαρακτήρας,να μην σκεφτεται πριν κάνει κάτι και να ορμάει στην μάχη,εγώ δεν το λέω υπερεκτίμηση της δύναμεις του.

Ο ναρούτο ήταν ο ίδιος που δεν ήθελε να χρησιμοποιηεί την αλεπού(και όχι ότι δεν είναι κάτι δυνατό)και έλεγε ότι ήθελε να βασιστεί στις δικές του.Αν ήταν κάποιος άλλος στην θέση του μπορεί και να περιφανευόταν κιόλας.
Αυτό το πράμα που δεν υπάρχει μόνο στο ναρούτο(και ο luffy έτσι είναι),τουλάχιστον εγώ δεν το θεωρώ υπερεκτίμηση των δυναμεών του...

Στο κάτω κάτω αυτός που βασιζόταν στην δύναμη από πάντοτε ήταν ο σάσουκε και αυτό δεν αλλάζει.Τον ναρούτο τον έχουμε δει να νικάει μάχες και χωρίς "δύναμη"...

Ειναι μπερδεμενο το ζητημα.... Γιατι αν το καλοσκεφτεις το οτι ο Ναρουτο λειτουργουσε παρορμητικα σημαινει οτι δεν καθοταν να σκεφτει ή αγνοουσε αν ο αντιπαλος του ηταν πιο δυνατος απο τον ιδιο και εμπαινε στη μαχη. Πιστευω πως δεν χρειαζεται καποιος να υπερεκτιμαει τις δυναμεις του μονο αν υπηρεφανευεται γι' αυτες, αλλα μπορει να το δειξει και με τις πραξεις του μονο...

Τεσπα επειδη πολυ το εχουμε ριξει στην ψυχαναλυση αυτο που κραταω ειναι πως ο Ναρουτο σε πολυ δυσκολοτερες συνθηκες αντιδρα πολυ πιο ψυχραιμα απ' οτι τον βλεπαμε στις αρχες...... Τουλαχιστον ετσι φαινεται μεχρι στιγμης.......

#5042 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 30 June 2009 - 14:18

Spoiler:

#5043 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 June 2009 - 14:32

Δε κατάλαβα τίποτα...:blurah5:

Spoiler:

ΕΑΝ κατάλαβα σωστά, δηλαδή.

Posted Image

#5044 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 30 June 2009 - 14:38

Δε κατάλαβα τίποτα...:blurah5:

Spoiler:

ΕΑΝ κατάλαβα σωστά, δηλαδή.

Spoiler:

#5045 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 30 June 2009 - 16:25

Spoiler:

Posted Image

#5046 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 June 2009 - 20:38

Some more
Spoiler:

Posted Image

#5047 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 June 2009 - 21:09

Spoiler:

qzMHWHd.png

#5048 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 June 2009 - 23:28

Ειναι μπερδεμενο το ζητημα.... Γιατι αν το καλοσκεφτεις το οτι ο Ναρουτο λειτουργουσε παρορμητικα σημαινει οτι δεν καθοταν να σκεφτει ή αγνοουσε αν ο αντιπαλος του ηταν πιο δυνατος απο τον ιδιο και εμπαινε στη μαχη. Πιστευω πως δεν χρειαζεται καποιος να υπερεκτιμαει τις δυναμεις του μονο αν υπηρεφανευεται γι' αυτες, αλλα μπορει να το δειξει και με τις πραξεις του μονο...

Τεσπα επειδη πολυ το εχουμε ριξει στην ψυχαναλυση αυτο που κραταω ειναι πως ο Ναρουτο σε πολυ δυσκολοτερες συνθηκες αντιδρα πολυ πιο ψυχραιμα απ' οτι τον βλεπαμε στις αρχες...... Τουλαχιστον ετσι φαινεται μεχρι στιγμης.......

Ακριβώς αυτό λέω και γώ.Τό ότι ήταν παρορμητικός δεν έχει να κάνει με υπερεκτίμηση των δυνάμεων του.Για κάποια θέματα,πάντα ο ναρούτο έτσι ήταν παρορμητικός, ήταν αυτό δεν τον κάνει χαρακτήτα που υπερεκτιμάει τις δυνάμεις του.Αυτό εμένα μου φάνηκε τελείως κουλό

Τώρα για το σπόιλερ...
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5049 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 July 2009 - 00:18

@ Stark Sama and Night Wizard Seal

Guys μιλάτε για εντελώς διαφορετικό πράγμα από αυτό που είπα εγώ. Ο Νaruto υπερεκτιμούσε τις δυνάμεις του όταν επί δεν ξέρω και εγώ πόσα κεφαλαία μιλάει σε άτομα πολύ δυνατότερα από αυτόν με τρόπο ανάλογο του Sasuke στον Madara. Ένα παράδειγμα είναι το κήρυγμα που έκανε στον Sasuke για το ότι θα τον φέρει πίσω έστω και με το ζόρι μόνο και μόνο για να ηττηθεί πανηγυρικά από αυτόν αργότερα (δις κιόλας). Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι και ο τόνος με τον οποίο μιλούσε στον Nagato ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι χωρίς το Kyuubi και χωρίς να πολεμάει στο 100% των δυνατοτήτων του ο Nagato τον είχε πατήσει κάτω κυριολεκτικά.

Aυτό είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από το κατά πόσο ορμάει σε μια μάχη head on ή οχι. Απλά ο Naruto είναι πιο γλυκούλης όταν τα κάνει αυτά γιατί έχει το προσωπείο του αθώου γκαφατζή ενώ ο Sasuke είναι λίγο πιο...χμμμ καθικ... εριστικότερος να το πω....καυστικότερος να το πω....τέσπα you get the point πέρα από την διαφορά στον χαρακτήρα που δεν είναι κάτι καινούριο, ουσιαστικά οι πράξεις παραμένουν ίδιες.

o Naruto είναι πρωταγωνιστής , αλλά στα 3/4 της σείρας ήταν επίσης κ loser :yawn2:.
αφού πεταγώταν μέσα στην μάχη σαν την φώκια anti-ninja style μια ζωή :erk:

O Sasuke είναι περισσότερο πρωταγωνιστής σε αυτήν την σειρά από τον Naruto και ας εμφανίζεται στα μισα chapter :hahaha:. Ακόμη και εκεί που δείχνει τον Naruto όλα πάλι γύρω από έναν Sasuke και ένα Sharingan περιστρέφονται :hahaha: (sorry i just couldnt let it pass+ lol @ the metaphore)

Αναφορικά με το spoiler.
Spoiler:

#5050 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 01 July 2009 - 01:21

Guys μιλάτε για εντελώς διαφορετικό πράγμα από αυτό που είπα εγώ. Ο Νaruto υπερεκτιμούσε τις δυνάμεις του όταν επί δεν ξέρω και εγώ πόσα κεφαλαία μιλάει σε άτομα πολύ δυνατότερα από αυτόν με τρόπο ανάλογο του Sasuke στον Madara. Ένα παράδειγμα είναι το κήρυγμα που έκανε στον Sasuke για το ότι θα τον φέρει πίσω έστω και με το ζόρι μόνο και μόνο για να ηττηθεί πανηγυρικά από αυτόν αργότερα (δις κιόλας). Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι και ο τόνος με τον οποίο μιλούσε στον Nagato ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι χωρίς το Kyuubi και χωρίς να πολεμάει στο 100% των δυνατοτήτων του ο Nagato τον είχε πατήσει κάτω κυριολεκτικά.

Aυτό είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από το κατά πόσο ορμάει σε μια μάχη head on ή οχι. Απλά ο Naruto είναι πιο γλυκούλης όταν τα κάνει αυτά γιατί έχει το προσωπείο του αθώου γκαφατζή ενώ ο Sasuke είναι λίγο πιο...χμμμ καθικ... εριστικότερος να το πω....καυστικότερος να το πω....τέσπα you get the point πέρα από την διαφορά στον χαρακτήρα που δεν είναι κάτι καινούριο, ουσιαστικά οι πράξεις παραμένουν ίδιες.

O Sasuke είναι περισσότερο πρωταγωνιστής σε αυτήν την σειρά από τον Naruto και ας εμφανίζεται στα μισα chapter :hahaha:. Ακόμη και εκεί που δείχνει τον Naruto όλα πάλι γύρω από έναν Sasuke και ένα Sharingan περιστρέφονται :hahaha: (sorry i just couldnt let it pass+ lol @ the metaphore)

Συμφωνω και εγω οτι ο Ναρουτο ειδικα στην αρχη του μανγκα υπερεκτιμουσε τις δυναμεις του,αλλα μηπως βλεπουμε το ιδιο να γινεται και με τον Sasuke τωρα??We are going to kill the kages???WTF??Αν αυτο δεν ειναι υπερεκτιμηση των δυναμεων του και του sharingan του τοτε τι ειναι??:erk:

EDIT : Iri-chan ετυχε να ειναι τελευταιο το δικο σου ποστ για αυτο το εκανα quote,no offence :)

Edited by HeLLBoiS, 01 July 2009 - 01:28.

#5051 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 01 July 2009 - 10:27

Συμφωνω και εγω οτι ο Ναρουτο ειδικα στην αρχη του μανγκα υπερεκτιμουσε τις δυναμεις του,αλλα μηπως βλεπουμε το ιδιο να γινεται και με τον Sasuke τωρα??We are going to kill the kages???WTF??Αν αυτο δεν ειναι υπερεκτιμηση των δυναμεων του και του sharingan του τοτε τι ειναι??:erk:

EDIT : Iri-chan ετυχε να ειναι τελευταιο το δικο σου ποστ για αυτο το εκανα quote,no offence :)

Still η iri-chan δεν το λεεί με αυτήν την έννοια χέλμποι,όχι το ότι έκανε oppose κάποιον αλλά του μιλούσε λες και ήταν ίσοι(αν σε έπιασα σωστά ίρι)(βέβαια τα παραδείγματα ίρι δεν τα έπιασα πολύ)

Και πάλι πάντως εγώ με καμία περίπτωση δε το θεωρώ να έχει υπερεκτίμησει τις δυνάμεις του.Επειδή μίλαγε σε κάποιον δυνατότερο του χωρίς κάποιον ανάλογο τρόπο δεν των κάνει ψωνάρα.Στην τελική όμως είδαμε πως κατέληξε ο ναγκάτο,να τον βοηθήσει(αλλά αυτό ας το αφήσουμε)
+το ότι επειδή έχασε από τον σάσουκε αυτό δν του δίνει το δικαίωμα ως κάποιου πολύ μεγαλύτερου.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5052 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 01 July 2009 - 12:43

Ουάο, κάνω και comment για spoiler στο Narouto. Η παρθενική μου :P

Spoiler:

#5053 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 July 2009 - 18:47

Μερικές εικόνες !
Spoiler:

Spoiler:

Edited by D.Dragon, 01 July 2009 - 19:00.

Posted Image

#5054 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 July 2009 - 13:17

Σε τι μοιαζει με την Τσουναντε δεν καταλαβα -.- "

EΠισης αυτο δειχνει καθαρα οτι ο Μανταρα ειναι ο Μιζουκαγκε..

http://www.onemanga.com/Naruto/404/02/

Τι μου λετε τωρα εσεις για αυτη..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#5055 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 July 2009 - 13:29

O Madara ΔΕΝ είναι ο Mizukage, μια εποχή ήταν Mizukage πριν εξοριστεί ο Kisame, ο Kisame τον αποκαλεί έτσι τιμητικά. Εδώ το άρθρο http://naruto.wikia.com/wiki/Mizukage At some point in time, Madara Uchiha was a Mizukage.
Για να μην το κουράζουμε άλλο θα δούμε αύριο ποιός είναι ο Mizukage ή μάλλον ποιά είναι η Mizukage...
Posted Image