Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 26 June 2009 - 12:02
Πρωτο και καλυτερο το κλαμα της suckura.Omfg γινεται ενας γυναικειος χαρακτηρας να γινει πιο fail?Σκοτωστε την καποιος επιτελους.
Επισης για ακομα μια φορα ο sasuke μου εδειξε οτι δεν παει καλα.Πραγματικα δε παει καλα.
Τι σημαινει "we have no further use of you?"Ποτε ειχατε use?FFS το 8tails τους ποιασατε (well at least u tried), και δεν πειτατε τιποτα που να αξιζει!Ισα ισα μερικες πληροφοριες, που ετσι και αλλιως θα της ελεγε o madara.Και επισης, τι "i will kill the 5 kages" ηταν αυτο?Η ηταν λαθος στη μεταφραση, η ο sasuke εχει μυαλο αμοιβαδας.
Τα naruto is stronger than sasuke ενω δεν εχει τροπο να κανει counter τα genjutsu και defeated pain alone τα αφηνω ασχολιαστα...
Αλλα αυτο που μου τι σπαει περισσοτερο ειναι το γεγονος οτι παει να παρουσιασει τον Madara ως evil genious.Seriously εχει χασει ΤΙΣ ευκαιριες να καθαρισει το παιχνιδι, με τετοιους subordinates, εκατσε και τον ανακαλυψε ο Itachi οταν υποτιθετε πως ηταν νεκρος, και εκει να πα να μας τον βγαλει Light yagami.
Ωραιο chapter ηταν, μακαρι να συνεχισει ο Kishimoto με τετοια και συντομα να μας δειξει και λιγο ξυλο.May the force be with him.
Posted 26 June 2009 - 12:14

Posted 26 June 2009 - 12:20
Firstly,ένας γυναικείος χαρακτήρας που κλαίει και δεν σου αρέσει δεν σημαίνει ότι είναι φέιλ.Να μην είμαστε τόσο narrow minded και τουλάχιστον εγώ δικαιολογώ αυτή την αντίδραση.Δεν φτάνει που άκουσε αυτά που άκουσε για τον παλιό της φίλο την πιέζουν και από πάνω...Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην κλάψει κάποιος...Ωραιο το chapter, αλλα σε μερικα σημεια η βλακεια χτυπισε κοκκινο.
Πρωτο και καλυτερο το κλαμα της suckura.Omfg γινεται ενας γυναικειος χαρακτηρας να γινει πιο fail?Σκοτωστε την καποιος επιτελους.
Επισης για ακομα μια φορα ο sasuke μου εδειξε οτι δεν παει καλα.Πραγματικα δε παει καλα.
Τι σημαινει "we have no further use of you?"Ποτε ειχατε use?FFS το 8tails τους ποιασατε (well at least u tried), και δεν πειτατε τιποτα που να αξιζει!Ισα ισα μερικες πληροφοριες, που ετσι και αλλιως θα της ελεγε o madara.Και επισης, τι "i will kill the 5 kages" ηταν αυτο?Η ηταν λαθος στη μεταφραση, η ο sasuke εχει μυαλο αμοιβαδας.
Τα naruto is stronger than sasuke ενω δεν εχει τροπο να κανει counter τα genjutsu και defeated pain alone τα αφηνω ασχολιαστα...
Αλλα αυτο που μου τι σπαει περισσοτερο ειναι το γεγονος οτι παει να παρουσιασει τον Madara ως evil genious.Seriously εχει χασει ΤΙΣ ευκαιριες να καθαρισει το παιχνιδι, με τετοιους subordinates, εκατσε και τον ανακαλυψε ο Itachi οταν υποτιθετε πως ηταν νεκρος, και εκει να πα να μας τον βγαλει Light yagami.
Ωραιο chapter ηταν, μακαρι να συνεχισει ο Kishimoto με τετοια και συντομα να μας δειξει και λιγο ξυλο.May the force be with him.

Τέσπα το τσάπτερ τα έσπασε και μπορω να πώ ότι η εξελιξη είναι πολύ ωραία και με κορυφή το "δείχνουν τον μαντάρα περισσότερο" και το meeting των 5 kage...

Επίσης το καλό είναι ότι εμπλέκονται πολλά πρόσωπα και σίγουρα θα "μπούν" και άλλοι μέσα στο θέμα των κάγκε.
Την παρούσα φάση τον σάσουκε δεν τον καταλαβαίνω καθόλου... so

Να ξεκαθαρίσει λίγο την θέση του και μετά θέλω να δώ τι θα κάνει...
Posted 26 June 2009 - 12:40
Τελικά, είναι αλήθεια τί λένε για τον Naruto: ΕΙΝΑΙ καλύτερος από τον Sasuke... και πιο ψύχραιμος (ας είναι καλά ο Pein).
Ας τον σκοτώσει κάποιον τον Sucksugay, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δηλαδή! Μου γυρίζουν τ'άντερα όταν εμφανίζεται και όταν ανοίγει το στόμα του πετάει κοτσάνες!

Ο Gaara με το νέο του μαλλάκι είναι SEXY!

Posted 26 June 2009 - 12:43

πλάκα κάνω

Εμένα πάντως μετά από το ψιλοβαρετό Pain arc , αυτό μου φάνηκε πολύ ωραίο κ επίσης ελπίζω κ για παρόμοια στο μέλλον !

Το απόλαυσα πάντως το συγκεκριμένο chapter!

Posted 26 June 2009 - 12:43
Firstly,ένας γυναικείος χαρακτήρας που κλαίει και δεν σου αρέσει δεν σημαίνει ότι είναι φέιλ.Να μην είμαστε τόσο narrow minded και τουλάχιστον εγώ δικαιολογώ αυτή την αντίδραση.Δεν φτάνει που άκουσε αυτά που άκουσε για τον παλιό της φίλο την πιέζουν και από πάνω...Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην κλάψει κάποιος...
Οντως, ειμαι narrow-minded που δεν καταλαβαινω το μεγαλειο της sakura........
Και πιστεψε με εχω περασει προπολου το σταδιο του να λεω fail τους χαρακτηρες που δεν μου αρεσουν.Αλλα η sakura, εινια απλα εκτος συναγωνισμου......
Posted 26 June 2009 - 12:57

Even if Sasuke becomes more powerful than Nagato,if we can't control him, it's no use to us.

Πραγματικα η flat chested bitch μου εχει σπασει τα νευρα,ας αποφασισει ο Kishi σε τι θελει να την χρησιμοποιησει,ειχε πει οτι θα ασχοληθει μαζι της αλλα προς το παρων δεν το εχει κανει.
Sasuke is officialy retarded
Tα λογια του Ζετσου για τον Ναρουτο ειναι η επιβεβαιωση και απο τον Κισι σε αυτο που ξερουμε εδω και κατι μηνες.
Επισης θελω να μαθω για ποιο λογο ο Τομπι ηθελε το rinne tensei για τον εαυτο του,ελπιζω η απορια να μας λυθει στα αμεσως επομενα τσαπτερ.
Posted 26 June 2009 - 13:00
Οντως, ειμαι narrow-minded που δεν καταλαβαινω το μεγαλειο της sakura........
Και πιστεψε με εχω περασει προπολου το σταδιο του να λεω fail τους χαρακτηρες που δεν μου αρεσουν.Αλλα η sakura, εινια απλα εκτος συναγωνισμου......
Δεν στο είπα για να καταλάβεις το μεγαλείο της σακούρα απλά είπα ότι είναι υπερβολικό να λές έναν χαρακτήρα φέιλ για ένα τέτοιο λόγο...
Πίστευε ότι θες για την σακούρα εμένα δεν με νοιάζει αλλά αυτό δεν στέκει

Είναι πιο ωραίο το μαλλί του όντως αρχίζει και μεγαλώνειΟ Gaara με το νέο του μαλλάκι είναι SEXY!

Posted 26 June 2009 - 13:29
Δεν στο είπα για να καταλάβεις το μεγαλείο της σακούρα απλά είπα ότι είναι υπερβολικό να λές έναν χαρακτήρα φέιλ για ένα τέτοιο λόγο...
Πίστευε ότι θες για την σακούρα εμένα δεν με νοιάζει αλλά αυτό δεν στέκειΝα είναι φέιλ ένας χαρακτήραε επειδή κλαίει...
Απλά ήταν πολύ άκυρο το κλάμα της. Μια κουβέντα είπαν κι αμέσως την πήραν τα ζουμιά.
Δεν ειναι fail ο χαρακτήρας της αλλά πολύ κουραστική ώρες ώρες.
Posted 26 June 2009 - 13:45
παρατήρησε κανείς άλλος πως τα σχέδια ήταν λίγο πιο προσεγμένα??

can't wait for the continuation

Posted 26 June 2009 - 14:09
O Gaara τώρα τι δυνάμεις θα έχει ?

Posted 26 June 2009 - 14:21
Θελω να δω κι εγω τι δυναμεις θα εχει
chapter 453 spoiler
Posted 26 June 2009 - 14:23
Kill Sasuke and sakura already...damn themm
Ποιο σπαστικούς χαρακτήρες δεν έχω δει.