Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4996 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 June 2009 - 12:02

Ωραιο το chapter, αλλα σε μερικα σημεια η βλακεια χτυπισε κοκκινο.
Πρωτο και καλυτερο το κλαμα της suckura.Omfg γινεται ενας γυναικειος χαρακτηρας να γινει πιο fail?Σκοτωστε την καποιος επιτελους.

Επισης για ακομα μια φορα ο sasuke μου εδειξε οτι δεν παει καλα.Πραγματικα δε παει καλα.
Τι σημαινει "we have no further use of you?"Ποτε ειχατε use?FFS το 8tails τους ποιασατε (well at least u tried), και δεν πειτατε τιποτα που να αξιζει!Ισα ισα μερικες πληροφοριες, που ετσι και αλλιως θα της ελεγε o madara.Και επισης, τι "i will kill the 5 kages" ηταν αυτο?Η ηταν λαθος στη μεταφραση, η ο sasuke εχει μυαλο αμοιβαδας.

Τα naruto is stronger than sasuke ενω δεν εχει τροπο να κανει counter τα genjutsu και defeated pain alone τα αφηνω ασχολιαστα...

Αλλα αυτο που μου τι σπαει περισσοτερο ειναι το γεγονος οτι παει να παρουσιασει τον Madara ως evil genious.Seriously εχει χασει ΤΙΣ ευκαιριες να καθαρισει το παιχνιδι, με τετοιους subordinates, εκατσε και τον ανακαλυψε ο Itachi οταν υποτιθετε πως ηταν νεκρος, και εκει να πα να μας τον βγαλει Light yagami.

Ωραιο chapter ηταν, μακαρι να συνεχισει ο Kishimoto με τετοια και συντομα να μας δειξει και λιγο ξυλο.May the force be with him.

qzMHWHd.png

#4997 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 26 June 2009 - 12:14

Έμενα με λένε Sasuke, είμαι cool avenger, προπονούμε με τους κακούς και τους δέρνω όλους! :hahaha::hahaha:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#4998 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 June 2009 - 12:20

Ωραιο το chapter, αλλα σε μερικα σημεια η βλακεια χτυπισε κοκκινο.
Πρωτο και καλυτερο το κλαμα της suckura.Omfg γινεται ενας γυναικειος χαρακτηρας να γινει πιο fail?Σκοτωστε την καποιος επιτελους.

Επισης για ακομα μια φορα ο sasuke μου εδειξε οτι δεν παει καλα.Πραγματικα δε παει καλα.
Τι σημαινει "we have no further use of you?"Ποτε ειχατε use?FFS το 8tails τους ποιασατε (well at least u tried), και δεν πειτατε τιποτα που να αξιζει!Ισα ισα μερικες πληροφοριες, που ετσι και αλλιως θα της ελεγε o madara.Και επισης, τι "i will kill the 5 kages" ηταν αυτο?Η ηταν λαθος στη μεταφραση, η ο sasuke εχει μυαλο αμοιβαδας.

Τα naruto is stronger than sasuke ενω δεν εχει τροπο να κανει counter τα genjutsu και defeated pain alone τα αφηνω ασχολιαστα...

Αλλα αυτο που μου τι σπαει περισσοτερο ειναι το γεγονος οτι παει να παρουσιασει τον Madara ως evil genious.Seriously εχει χασει ΤΙΣ ευκαιριες να καθαρισει το παιχνιδι, με τετοιους subordinates, εκατσε και τον ανακαλυψε ο Itachi οταν υποτιθετε πως ηταν νεκρος, και εκει να πα να μας τον βγαλει Light yagami.

Ωραιο chapter ηταν, μακαρι να συνεχισει ο Kishimoto με τετοια και συντομα να μας δειξει και λιγο ξυλο.May the force be with him.

Firstly,ένας γυναικείος χαρακτήρας που κλαίει και δεν σου αρέσει δεν σημαίνει ότι είναι φέιλ.Να μην είμαστε τόσο narrow minded και τουλάχιστον εγώ δικαιολογώ αυτή την αντίδραση.Δεν φτάνει που άκουσε αυτά που άκουσε για τον παλιό της φίλο την πιέζουν και από πάνω...Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην κλάψει κάποιος...:burningbe3:
Τέσπα το τσάπτερ τα έσπασε και μπορω να πώ ότι η εξελιξη είναι πολύ ωραία και με κορυφή το "δείχνουν τον μαντάρα περισσότερο" και το meeting των 5 kage...
:nbleed:Ανυπομωνώ για την συνέχεια...Ευχαριστήθηκα τσάπτερ:Blissfull::Blissfull:
Επίσης το καλό είναι ότι εμπλέκονται πολλά πρόσωπα και σίγουρα θα "μπούν" και άλλοι μέσα στο θέμα των κάγκε.
Την παρούσα φάση τον σάσουκε δεν τον καταλαβαίνω καθόλου... so :blurah5:.
Να ξεκαθαρίσει λίγο την θέση του και μετά θέλω να δώ τι θα κάνει...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4999 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 June 2009 - 12:40

Eίναι γεγονός, όταν εμφανίζεται ο Sucksugay στην ιστορία, το IQ της σειράς αγγίζει το μείον άπειρο. Λέει το νούμερο ότι χρησιμοποίησε τους Akatsuki, πιστεύει ότι μπορεί να επιτεθεί στον Tobi με Chidori, λέει ότι θα σκοτώσει τους Kage... ρε άμε από δω, φαφλατά!

Τελικά, είναι αλήθεια τί λένε για τον Naruto: ΕΙΝΑΙ καλύτερος από τον Sasuke... και πιο ψύχραιμος (ας είναι καλά ο Pein).

Ας τον σκοτώσει κάποιον τον Sucksugay, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δηλαδή! Μου γυρίζουν τ'άντερα όταν εμφανίζεται και όταν ανοίγει το στόμα του πετάει κοτσάνες!:Crying2:
Ο Gaara με το νέο του μαλλάκι είναι SEXY!:nbleed:

Posted Image

#5000 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 26 June 2009 - 12:43

τελικά η Sakura τον Ναρούτο θέλει ή τον Sucksuke ? :P
πλάκα κάνω :P

Εμένα πάντως μετά από το ψιλοβαρετό Pain arc , αυτό μου φάνηκε πολύ ωραίο κ επίσης ελπίζω κ για παρόμοια στο μέλλον ! :D

Το απόλαυσα πάντως το συγκεκριμένο chapter! ;) ... άντε ήταν κ 20 σελίδες στην αρχή όταν έφτασα στην 17 σκεφτόμουν "Ωχ πάλι τέλειωσε κιόλας " αλλά θυμόμουν από τα spoiler ότι είχε κι' άλλο διαφορετικά θα το είχα κλείσει ! :oo::hahaha:
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#5001 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 June 2009 - 12:43

Firstly,ένας γυναικείος χαρακτήρας που κλαίει και δεν σου αρέσει δεν σημαίνει ότι είναι φέιλ.Να μην είμαστε τόσο narrow minded και τουλάχιστον εγώ δικαιολογώ αυτή την αντίδραση.Δεν φτάνει που άκουσε αυτά που άκουσε για τον παλιό της φίλο την πιέζουν και από πάνω...Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην κλάψει κάποιος...:burningbe3:

Οντως, ειμαι narrow-minded που δεν καταλαβαινω το μεγαλειο της sakura........

Και πιστεψε με εχω περασει προπολου το σταδιο του να λεω fail τους χαρακτηρες που δεν μου αρεσουν.Αλλα η sakura, εινια απλα εκτος συναγωνισμου......

qzMHWHd.png

#5002 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 26 June 2009 - 12:57

Λετε να εχουμε rematch?Gaara vs Sasuke ? :D

Even if Sasuke becomes more powerful than Nagato,if we can't control him, it's no use to us.

:hahaha::hahaha:

Πραγματικα η flat chested bitch μου εχει σπασει τα νευρα,ας αποφασισει ο Kishi σε τι θελει να την χρησιμοποιησει,ειχε πει οτι θα ασχοληθει μαζι της αλλα προς το παρων δεν το εχει κανει.

Sasuke is officialy retarded

Tα λογια του Ζετσου για τον Ναρουτο ειναι η επιβεβαιωση και απο τον Κισι σε αυτο που ξερουμε εδω και κατι μηνες.

Επισης θελω να μαθω για ποιο λογο ο Τομπι ηθελε το rinne tensei για τον εαυτο του,ελπιζω η απορια να μας λυθει στα αμεσως επομενα τσαπτερ.

#5003 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 June 2009 - 13:00

Οντως, ειμαι narrow-minded που δεν καταλαβαινω το μεγαλειο της sakura........

Και πιστεψε με εχω περασει προπολου το σταδιο του να λεω fail τους χαρακτηρες που δεν μου αρεσουν.Αλλα η sakura, εινια απλα εκτος συναγωνισμου......

Δεν στο είπα για να καταλάβεις το μεγαλείο της σακούρα απλά είπα ότι είναι υπερβολικό να λές έναν χαρακτήρα φέιλ για ένα τέτοιο λόγο...
Πίστευε ότι θες για την σακούρα εμένα δεν με νοιάζει αλλά αυτό δεν στέκει:canthelp: Να είναι φέιλ ένας χαρακτήραε επειδή κλαίει...

Ο Gaara με το νέο του μαλλάκι είναι SEXY!:nbleed:

Είναι πιο ωραίο το μαλλί του όντως αρχίζει και μεγαλώνει:hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#5004 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 26 June 2009 - 13:29

Δεν στο είπα για να καταλάβεις το μεγαλείο της σακούρα απλά είπα ότι είναι υπερβολικό να λές έναν χαρακτήρα φέιλ για ένα τέτοιο λόγο...
Πίστευε ότι θες για την σακούρα εμένα δεν με νοιάζει αλλά αυτό δεν στέκει:canthelp: Να είναι φέιλ ένας χαρακτήραε επειδή κλαίει...

Απλά ήταν πολύ άκυρο το κλάμα της. Μια κουβέντα είπαν κι αμέσως την πήραν τα ζουμιά.
Δεν ειναι fail ο χαρακτήρας της αλλά πολύ κουραστική ώρες ώρες.

#5005 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 26 June 2009 - 13:45

Τέλειο chapter, είχε απ' όλα μέσα, το ευχαριστήθηκα στο maximum
παρατήρησε κανείς άλλος πως τα σχέδια ήταν λίγο πιο προσεγμένα?? :oo: έτσι μου φάνικε
can't wait for the continuation :wooi2:

#5006 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 June 2009 - 14:05

Ήταν με διαφορά το καλύτερο chapter τους τελευταίους 2 μήνες. Να δούμε και τι είναι αυτό το Moons eye plan !
Posted Image

#5007 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 26 June 2009 - 14:09

Πολύ καλό , ανυπομονώ για το επόμενο . Πάντως ο Sasuke αρχίζει να αποβλακώνεται και να παίρνουν τα μυαλά του αέρα , επειδή νίκησε τον Orochimaru και (υποτίθεται ) το Eight-Tailed Beast νομίζει ότι μπορεί να μαμήσει τον κόσμο όλο . Και η Sakura είναι εντελώς emo.
O Gaara τώρα τι δυνάμεις θα έχει ?

Posted Image

#5008 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 June 2009 - 14:15

Ευτυχώς που δεν είδαμε και κάτι σαν αυτό.....
Suigetsu : That Naruto defeated Pain all alone ! What kind of monster that guy is :oo:!
Spoiler:

:dazed::terror2:

:hahaha:
Posted Image

#5009 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 26 June 2009 - 14:21

Περιμενα πως και πως να ξαναδω τον Gaara και ηλπιζα να τον ξαναδουμε, δηλαδη, γιατι χωρις το Ichibi...
Θελω να δω κι εγω τι δυναμεις θα εχει
chapter 453 spoiler
Spoiler:

#5010 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 26 June 2009 - 14:23

Yay Gaara IS BACK:wooi2:(αν και έχω απορία πως θα ελέγχει την άμμο χωρίς το one tail...

Kill Sasuke and sakura already...damn themm

Ποιο σπαστικούς χαρακτήρες δεν έχω δει.