Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3826 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 14 March 2009 - 11:16

[

ο Pain με μια τεχνική θα είχε αφανίσει τα πάντα στο χωριό.
Το Sharingan δεν θα το έκανε αυτό ;)

ε αυτο ελεγα παραπανο οτι το ρινενγακν υπερτερει του σαρινγκαν.. επειδη ο σορα ελεγε οτι το σαρινγκαν ειναι καλυτερο που δεν συνφονω.

#3827 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 14 March 2009 - 12:55

Πολλα ποστ βλεπω και νομιζω πως δεν χρειαζονται για ενα chapter που μας αφησε πραγματικα αφωνους:oo::oo::oo:.Τωρα στο θεμα των ματιων πιθανως το sharingan να ειναι πιο αποτελεσματικο στα tailed beasts αλλα σε εφοσον ειναι τα θρυλικα ματια θα ειναι πιο δυνατα σε επιπεδο μαχης απο τα sharingan:stubborn::stubborn::stubborn:.

PS
Spoiler:

#3828 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 14 March 2009 - 14:35

Eιναι πραγματικα πολυ αξιολογο να καταφερνει καποιος να κανει εναν χαρακτηρα τοσο αγαπητο (yondaime) στο κοινο ενω του εχει δωσει πολυ λιγη προβολη...

Kατι αντιστοιχο συμβαινει και στο One piece με τον monkey.D.Dragon ο οποιος θεωρειτε ο ποιο αγαπητος και παιζει να εχει εμφανηστει το πολυ σε 5 καρε στο manga !

Η μονη βλακεια ειναι οτι ο yondaime ειναι πεθαμενος...σε ολο αυτο βασιζεται η ιστορια του naruto αμα κανει καμια εξυπναδα και τον ξαναφερει πισω θα διαλυσει το σεναριο, οποτε κατι τετοιο δεν παιζει.

Επισης το ατυχο στην ολη υποθεση ειναι οτι ο Ναρουτο ποτε δεν θα μοιασει στον yondaime διοτι απεχει πολυ απο genius...

Αντε να δουμε τι θα γινει στο επομενο κεφαλαιο.

#3829 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 14 March 2009 - 15:13

αι δαιν γυναιτε να σοιμφονουμαι ωλοι σαι ωλα!

:oo::oo::oo:τρελη ορθογραφία ( χωρις να θελω να σε προσβαλω!!! )
οντος το chapter τα σπαγε πολι γρηγορα ομως δεν χρησιμοποιησε ο kishi το "χαρτι" με τις ουρες?? εκει που με το ζορι μας εδειχνε 4 πηγε 6 με τη μια και σε αυτο το chap 8-9. επισης ειναι λογικο μονο το kyoubi να ναι τοσο δινατο?
οκ εχει 9 ουρες ( τις περισσοτερες ) αλλα με αυτα που μας δειχνει λογικα και τα αλλα bijuu 6-7-8 θα ηταν ικανα να αντιμετοπισουν τον pain.........
τελος ωραιο η σκεψη με τον 4ο μαλον θα εχει τη συνιδηση του απο τον αλλο κοσμο ( καποιο tsoutsou του θα ναι ) οπως ειχαν και οι 1-2 hokage στη μαχη orochimaru vs sandaime και θα μιλισει με τον naruto για κανα chap

#3830 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 14 March 2009 - 15:23

στο επομενο μαλλον θα τιθασευσει το 9 ουρες επειδη θα μαθει οτι ειναι ο πατερας του ο4ος.ετσι πιστευω.

#3831 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 14 March 2009 - 15:58

και ναι! γύρισα στο thread :D φυσικά δεν είχα σταματήσει να διαβάζω τα chapters :P το τελευταίο πρέπει να παραδεχτώ πως μου άρεσε πολύ! ωραία τεχνική του Pein, strong, really strong and cool. τώρα να δούμε τι θα γίνει με τον yondaime :Ο δεν νομίζω να κάνει control το Kyuubi όμως ο nauto με την καμια. μπορεί να καταφέρει να ησυχάσει.

ερώτηση: αν βγάλει και τις 9 ουρές θα ελευθερωθεί το Kyuubi? θα πάθει κάτι ο naruto? δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα νομίζω κάπου το είχε πει. γενικά ο naruto δεν θα έπρεπε να έχει γίνει pwnd τώρα με 8 ουρές?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3832 Blood_Naruto

Blood_Naruto

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 14 March 2009 - 16:04

Μα ειναι pwn3d ο Naruto..αφου του βγαινει αιμα απο την κοιλια >.> αν και δεν εχω καταλαβει πως γινετε ο killerbee να βγαζει 8 ουρες με το jinchuuriki...υποτιθετε οτι βγαζει το seal? O.o

#3833 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 14 March 2009 - 16:36

Ερώτηση:

Αυτός ο Sage of Six Paths, δημιούργσε το φεγγάρι με την τεχνική αυτή ή έφτιαξε στιγμιαία μία σφαίρα παρόμοια με το φεγγάρι??
Προσωπικά κατάλαβα το δεύτερο.

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#3834 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 14 March 2009 - 16:38

εγώ κατάλαβα πως έφτιαξε το ΚΑΝΟΝΙΚΌ φεγγάρι :S

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3835 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 14 March 2009 - 16:51

κατι σαν φεγγαρι μαλλον .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3836 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 14 March 2009 - 19:48

Φιλε μου sgouver...

θελω να πω την αποψη μου πανω σ αυτο..ο ναρουτο μπορει οντως να απεχει πολυ απο genius..
αλλα...το οτι εχει τοσο τρελα αποθεματα τσακρα..αυτοματα τον κανει genius διοτι μπορει να μα8ει μια τεχνικη αν οχι πολυ πιο γρηγορα..τοτε το ιδιο γρηγορα με εναν genius...και αυτο το αεχει αποδειξει ο ναρουτο παρα πολλεσ φορες...μια με το ρασεν-σουρικεν το οποιο το εμα8ε απιστευτα γρηγορα χαρη στα απο8εματα του τσακρα του και τους κλονους...κατι που ουτε ο 4ος δεν μπορεσε να κανει οσο genius και να ηταν..και την αλλη με το sage mode το οποιο ουτε ο τσιραγια δεν ειχε καταφερει να ολοκληρωσει πληρος..για αυτο και ειχε και τα 2 βατραχια πανω στους ομους του..ο ναρουτο καταφερε να κανει το ρασενγαν μια ολοκληρωμενη τεχνικη μεσα σε ελαχιστο χρονικο οριο..ειδε οτι λογο του επιπεδου της τεχνικης σιγουρα σκοτωνε οτι εβρισκε μπροστα της αλλα προκαλουσε και τεραστια προβληματα και στον ιδιο..ετσι εκανε master το sage mode και μεσο αυτου εκανε το ρασεν-σουρικεν μια απ τις δυνατοτερες τεχνικες και τωρα κανει κακο μονο στον αντιπαλο και οχι σ αυτον..σκεπτομενος λοιπον ολα αυτα???αν ο ναρουτο δεν ειναι genius τοτε τι ειναι???σιγουρα δεν ειναι συνη8ησμενος genius οπως ο σασουκε η ο τεταρτος η ο μανταρα κτλ..αλλα ειναι και αυτος ενα ειδος genius...:tensai:

#3837 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 March 2009 - 23:04

Λοιπον ας ποσταρω και εγω μιας και δν μπορουσα να μπω για να γραψω .....παιδια ενα σας λεω απο τα πιο ωραια τσαπτερ μπορει να ειναι μικρα αλλα ηταν θεικα .και θα βγαινουν και αλλα τετοια ....τωρα βεβαια αυτο το τσαπτερ μεεκανε να βγαλω και αλλα σεναρια (φυσικα μετα τον πειν εχουμε να δουμε το τεραστιο κεφαλαιο ΜΑΝΤΑΡΑ ...οπως ολοι ξερουμε εχουμε αρκετα θεματα που δν εχουν κλεισει και να περιμενουμε για τα καλυτερα,φυσικα και εχει φτασει στην καθαρη του αποθεωση το μανγκα (οχι πως δν ηταν παντα ωραια γκουχχ,γκουχ:joyful:)και με εχει εκθαμβωσει ο κισι ...και οταν διαβαζα το μανγκα και εμφανιστηκε ο μινατο ενιωθα τοσα πολλα συναισθηματα(πραγματικα)και ηθελα να κλαωψ αλλα αρχισα να φωναζω(κλασσικα αμεσως για το δαφνι:))δεν μπορουσα να κλαψω (ελεος)καλα ας σοβαρευτω,και εκει που με εστειλε ο μινατο ηταν η τελευταια του φραση.........

τωρα αυο που περιμενω ειναι αυτη η επικοπινωνια που εχει και ο κιλερμπι κατι τετοιο θα γινει και με τον ναρουτο και το κιουμπι που ειναι και το δυνατοτερο μπιζου........επισης τοτε που εβγαζε αιμα ο ναρουτο απο το σιαλ ειναι επειδη τον ειχε κατακλυσει αυτο το μισος και εβγαζε ακομα περισσοτερες ουρες..(ολο και εσπαγε το σιαλ)..βεβαια εγω ανυσηχωγια την κατασταση του ναρουτο οταν ηρεμησει απο κιουμπι ..............αλλα ενα ειναι το σιγουρο ,εχω την εντυπωση οτι θα μας εντυπωσιασει υπερβολικα πολυ ο κσι εκει ου δν το περιμενουμε(γενικα μιλαω ,θα το δειτε...):kill4u:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3838 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 15 March 2009 - 02:20

Tωρα αμα το κιουμπι γινει suppresed μαλλον βλεπω καναν sasuke να ξεπροβαλει για help , η εστω οτι μπορει να κανει

εκτος αμα κανει τπτ και βοηθησει ο 4ος με καμια συμβουλη :D
Posted Image
Posted Image

#3839 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 15 March 2009 - 10:27

Προσωπικά έχω σταματίσει να φτιάχνω σενάρια ή να προσπαθώ να καταλάβω τί γίνεται. Διότι απλά μάλλον θα πέφτω μονίμως έξω! :P Μου το απέδειξε περίτρανα αυτό το chapter!
( Αν και μεταξύ μας έχει πλάκα να καις το μυαλό σου σκεφτόμενος τι μπορεί να γ΄νει στη συνέχεια :hahaha:)
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#3840 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 March 2009 - 14:02

Κοιταξτε για τα σποιλερ δν ξερω απλα επειδη τα ανεβαζουν καποιοι και στο you tube ,και μπορει να ξανα το ξανανεβασουν και αυτο το σποιλερ...... αλλα με εχει πορωσει κλασσικα το μανγκα...
:tensai:θελω να δω και την κεφραση του ναρουτο μολις συνειδητοποιησει οτι ο μινατο ειναι πατερας του ...καλα εε εχει να γινει της ποπης:hehehe: (θα σκεφτεται ο ναρουτο τα κλασσικα "θα ακολουθησω τον δρομο του πατερα μου ,δν θα απογοητευσω τους αλλους και μετα ακολουθει το μεγαλο μπουν[και οτι συνεπαγεται σε αυτο]):hero:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.