Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 13 March 2009 - 15:41
η καλυτερη τεχνικη του 8α ειναι απο το 6ο nature chakra type κατα τη γνωμη μου.
Posted 13 March 2009 - 15:52
Παντως ειναι απο τις πιο δυνατες που εχουμε δει, αν εχει καλυτερες τεχνικες καλως θα κανει να τις χρησιμοποιησει συντομα αλλιως...εμμμμ ποιος ειπε οτι αυτο ειναι η καλυτερη τεχνικη του pein?
η καλυτερη τεχνικη του 8α ειναι απο το 6ο nature chakra type κατα τη γνωμη μου.
Τελοσπαντων δν νομιζω ο kyuubi να σκοτωσει το pein γτ δν θα προλαβει προφανως ο ναρουτο θα επανελθει γτ ο yondaime θα επιβαλει divine retribution on kyuubi
Posted 13 March 2009 - 16:00
Απλα ας μην κανει κοιλια μετα το στορυ, εγω αυτο φοβαμαι
Posted 13 March 2009 - 16:30
FFS. Δηλαδή ο 1ος που το σταματούσε χωρίς να πεθάνει τί είναι, μια κλανιά μπροστά στον 4ο;
Και ο Pain είναι σε άλλο επίπεδο, αν δεν είχε καταστρέψει το μισό Konoha πριν, να δούμε πως θα τα έβγαζε πέρα ο Naruto-9tails, ειδικά από τη στιγμή που ο ιδιος λέει, ότι η σελήνη του δεν συγκρίνεται με του Rikudou.
Πάντως αυτό με τον Rikudou, μου δημιουργεί υποψίες ότι ίσως ο Nagato, βρήκε κάποια γνώση σχετικά με τις τεχνικές του και έτσι κατάφερε να γίνει αυτό που είναι.
Posted 13 March 2009 - 16:30
Ο 4ος εμφανιστηκε...μου ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (Η ΤΡΙΧΑ)
ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΟΟΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!?!?!
Posted 13 March 2009 - 17:25
Sorry κιόλας, αλλά σιγά τους κορυφαίους shinobi. Ο Madara εκμεταλεύεται το sharingan του(κληρονομικό χάρισμα), εδώ ο Sasuke χωρίς καν ms κατάφερε να το σταματήσει(μέσα στον Naruto) και ο 4ος για να το σταματήσει έκανε τεχνική που πρέπει να πεθάνεις.
FFS. Δηλαδή ο 1ος που το σταματούσε χωρίς να πεθάνει τί είναι, μια κλανιά μπροστά στον 4ο;
Και ο Pain είναι σε άλλο επίπεδο, αν δεν είχε καταστρέψει το μισό Konoha πριν, να δούμε πως θα τα έβγαζε πέρα ο Naruto-9tails, ειδικά από τη στιγμή που ο ιδιος λέει, ότι η σελήνη του δεν συγκρίνεται με του Rikudou.
Πάντως αυτό με τον Rikudou, μου δημιουργεί υποψίες ότι ίσως ο Nagato, βρήκε κάποια γνώση σχετικά με τις τεχνικές του και έτσι κατάφερε να γίνει αυτό που είναι.
Πιστευω οτι κανεις shinobi απο οσους υπηρξαν και απο αυτους που θα υπαρξουν δεν θα μπορουσαν να
νικησουν το Kyuubi 9 tails(εκτος απο τον rikudou που εφτιαξε την σεληνη
χρησιμποποιησει καποια τεχνικη,ειμαι βεβαιος οτι ακομα και ο πρωτος hokage κατι τετοιο θα εκανε.
Ο Pain ακομα και 10 σωματα να ειχε δεν θα αλλαζε κατι,δεν μειωνω τον Pain η κατι τετοιο ισα ισα
ειναι μακραν ο πιο ισχυρος και πετυχημενος Vilain που εχουμε δει ως τωρα,αλλα αυτη ειναι η αληθεια
kyuubi= most powerful entinity in Narutoverse
O Rikudou sennin εφτιαξε την σεληνη
proof
gif
more
Posted 13 March 2009 - 18:33
Σε καθε σελιδα που διαβαζα ανατριχιαζα ολο και πιο πολυ..με αποκορυφωμα το τελος που λεει ο 4ος οτι δεν ηθελε να ξαναδει το κιουμπι..αλλα παρολα αυτα χαιρεται που ωελεπει τον γιο του που εχει μεγαλωσει...
δεν μπορω να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα..
δεν γινεται...ειναι φυσης αδυνατον..ο πεην δεν βλεπω να κραταει για πολυ ακομα..ποσο τσακρα μπορει να εχει ακομα δλδ???εχει κανει τοσες τεχνικες που ειναι ολες πολυ υψηλου επιπεδου και απετουν πολυ τσακρα..ε δεν γινεται να κρατησει αλλο..
και ηταν η πρωτη φορα που ο πεην εντυποσιαστηκαι απο την δυναμη του ναρουτο μολις το ειδε να πεταγεται εκσω απ αυτη την μπαλλα..με λιγα λογια φανταστητε ποσο δυνατη τεχνικη 8εωρειται και αυτη απ τον πεην που για π[ρωτη φορα εμεινε με τον στομα ανοιχτο που καταφερε να ωγει εξω οχι μονο ζωντανος αλλα και πολυ πιο δυνατος..τι αλλο νομιζεται οτι μπορει να κανει πια??οτι και να κανει τον πρωταγονιστη ενος σονεν δεν προκειται να τον νικησει ουτε αυτος..ουτε κανεις αλλος..
με αυτα και μ αυτα ξεφυγα λιγο..
το τσαπτερ ηταν απλα κορυφαιο για αλλη μια φορα και ισως το καλυτερο μεχρι τωρα οχι μονο για μενα αλλα και για πολλους αλλους απ οτι καταλαβα..και το επομενο νομιζω αναμενεται ακομα πιο συγκλονιστικο....
Edited by manuel, 13 March 2009 - 18:45.
Posted 13 March 2009 - 20:36
Posted 13 March 2009 - 21:11
Posted 13 March 2009 - 21:31
Και πραγματικά θέλω να μάθω πως ο Nagato έμαθε για τον Rikkudou και τις τεχνικές του. All in all ένα πολύ καλό chapter με γρήγορη δράση και ανατροπές. Έφυγε πραγματικά νεράκι και περιμένω το επόμενο.
Posted 13 March 2009 - 21:49
"δεν υπάρχουν λόγια..."
The Chapter speaks for itself!!!!
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 13 March 2009 - 22:13
Posted 14 March 2009 - 00:47
Το "κα-μπουμ" chibaku tenshei του Pein με άφησε αδιάφορο καθώς περίμενα πως θα γλιτώσει ο Naruto.
H σκηνή με το kyuubi και το γενικότερο αλαλούμ που επικράτησε μου άρεσε, αλλά το αποκορύφωμα ήταν από το panel που "κάποιος" έπιασε το χέρι του Naruto στο seal και έπειτα...
Πολύ ωραίο το scene time του 4ου και η αλήθεια που έμαθε ο Naruto.
Posted 14 March 2009 - 09:45
μετα τον πειν εχουμε ακομα να δουμε τι 8α γινει με τον ντανζου τιν κονοχα (μπωρει καποια χωρια να 8ελουν να κανουν καποιο πολεμο τωρα που ειναι κατεστραμενη) τιν χινατα με τον ναρουτο ισος?, τον σασκε (ειναι εμο τελοςΘελουμε κ αλλο !!!!!!!!!!! Yondaime rules !!!! Καταπληκτικο κεφαλαιο !!!!
Απλα ας μην κανει κοιλια μετα το στορυ, εγω αυτο φοβαμαι
πιστεβω οτι ειναι καλυτερο το ρινενγκαν, ο χρηστης του μπωρει να μα8ει ωποια τεχνικη και να δει απο την 1η φορα που το βλεπει ετσι εμα8ε να χρησιμοποιει ο ναγκατο? και τα 6 νατσουραν μανιπουλατε τσακρα που του εμα8ε ο j το σαρινγκαν δν ειναι τοσο καλο εχει πολλα καλα ωπος του να αδιγραφει τεχνικεσ με σεαλ και τα genjutsu αλλα δεν ειναι τοσο καλο νομιζω οσο το ρινενγκαν. και κατι αλο 1 μικρο παραδιγμα αν ο Α νικαει τον Β και ο Β νικαει τον Γ αυτο δεν σιμενει οτι ο Γ δεν μπωρει να νικισει τον Α, κανεις δεν ειναι τελειως και ανικιτος ολοι υπερτερουν σε καποιους και εχουν αδιναμιες σε καποιους αλους. σε μια υπο8ετικη μαχη του σασκε πχ με τον πειν τι 8α εκανε ο σασκε? και να μπωρουσε να χρισιμοποιει και τις 3 τεχνικες του μσ και να ειχε το τσακρα να τις κανει απο 2 φορες πωσα σωματα 8α ειχε σκωτοσει του πειν σε φουλ δυναμη και χωρις να ξερει τις ιδιοτιτες του? πχ το οτι μπωρει να αναστενει τα σωματα του. δεν νομιζω να εχει δουλεια εναντιων του (αλλα αυτο ειναι η αποψη μουΕγω απο τη μαχη με το kyuubi εβγαλα ενα ξεκαθαρο συμπερασμα...ανετα sharingan>rinnegan...δν καταλαβαινω με ποια λογικη ειχε πει ο jiraya οτι το rineggan ειναι το καλυτερο ματι....τα μονα ματια που πραγματικα φοβαται ο kyuubi ειναι το sharingan και ειδαμε πως ο kyuubi εξουδετερωσε τελειως το rinnegan και δν εδειξε καθολου φοβο/εκπληξη/αγχος απεναντι του, ουτε να ζοριστει...Ισως ο pein didnt succeed the previous rinnegan successor
+φονωΚαλό τσάπτερ αλλά μικρό, δλδ προσέφερε ελάχιστα λεπτά απόλαυσης, λίγο μεγαλύτερα ρε Κισι.
Posted 14 March 2009 - 10:30
Το Sharingan δεν θα το έκανε αυτό
Το Tsubaku tensei φάνηκε άχρηστο γιατί ήταν το Kyubi.
¨αμα ήταν όχι ένας άλλα άλλοι πολλοί αντίπαλοι θα ήταν όλοι τους αστρική σκόνη. Δείχνει απλά την δύναμη του Kyubi.
Επίσης ότι λέει ο Nagato δεν το πιστεύω για φεγγάρια και μαϊμούδια γιατί είναι και λίγο τρελός ο άνθρωπος στα μυαλά του