Ας τα πάρω ένα-ένα:
Το Chibaku Tenshei είναι τρομακτική τεχνική. Για κάποιο λόγο νομίζω ότι έχω ξαναδεί κάπου μια σφαίρα να τραβάει τα πάντα γύρω της σα μαγνήτης. Ναι... Μαύρη Τρύπα; Whoa...
Η διπλή σελίδα 6-7 νομίζω ότι δείχνει το πόσο δυνατός είναι ο Kishimoto στο σχέδιο. Πραγματικά αμφιβάλω να μπορεί το anime να το φτάσει.
Naruto 439 page 08 | One Manga
Στο συγκεκριμένο χάθηκα. Τί θέλει να πει ο ποιητής (Nagato);
Έχουμε fanservice στη σελίδα 11!
Οι διπλές ξανά σελίδες 14-15 είναι απογειωτικές. Και πλέον βλέπουμε ότι ο Kyuubi έχει τη δυνατότητα να "ξαναζωντανέψει", δηλαδή να μπορεί να ξαναεμφανιστεί στον κόσμο με το δικό του σώμα, πράγμα το οποίο με βάζει σε σκέψεις για το τί ήταν αρχικά, πριν ο 4ος τον σφραγίσει μέσα τον Naruto. OMG...
To τέλος το κόβει στο καλύτερο. Ε, ρε μανία που έχει να πέσει από τη πάρτη μου μέχρι να βγει...! Yondy μου, ψυχή μου! Αχ, συγκινήθηκα...!
Στο επόμενο θα πέσεουν πολλές αποκαλύψεις. Θέλω πολύ να δω τον λόγο για τον οποίο ο Minato σφράγισε τον Kyuubi στο Naruto. Θέλω να ακούσω τον λόγο από τον ίδιο. Και ο Naruto θα πάθει εγκεφαλικό όταν ακούσει για τη φατριά του.
Φτάσαμε στο ζενίθ.
Υ.Γ. "(Alright... Both Bleach and Naruto are up, now to pray our servers don't completely die on us..)" XD Καημένο OneManga!