Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#286 SinDeepMyWickedAngel

SinDeepMyWickedAngel

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 17 July 2008 - 23:56

Ο Itachi εδωσε δυναμεις στον sasuke.. στον naruto.. πολυ καλο παιδι τελικα.. και πηγαιναν να τον βγαλουν πιο κακο και απο τον Diablo...:oo:

#287 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 July 2008 - 03:32

9-10 χρονια τωρα εχω αναλοθει σε forums πασης φυσεως τις l@l@ki3s ομως τις εχω δει σε 2 anime forums (συγκεκριμενα)!!!Πριν καποιον καιρο ενα παλικαρη γιουχαρε εναν (μετα ακουστικε οτι ειναι πλακα) επιδη εκανε ορθγραφικα τωρα η Teachan μας κανει παρατηριση επειδη μιλαμε για Naruto games σε Naruto manga topic αυτες η μικροτητες ειναι χωρανε αναμεσα μας...Τοοοσα χρονια ενα τσουτσεκι δεν μο ειπε ποτε τπτ αναλογο με τα παραπανω οποτε μαλλον ειναι ελαχιστα τα ατομα που ασχολουντε εκει που δεν τους σπερνουν σε αυτο το forum γουσταρο απο το 06 και ακουσα 2 απο τις 4 μεγαλιτερες βλακιες που εχω δει σε forum τι να πει κανεις....
Ας γηνουμε και εμεις l@l@k3s δεν μου λες seraph δεν διαβαζεις τις πρωιγουμενες σελιδες ας πουμε την 20 που αναφερω ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ο αλανθαστος Goggeta για τα element???μουχα χα χα χα νωμιζες οτι θα σε αφησω ετσι εεε!!!
ΟΥΦ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΜAΝΓΚΑΣ!!!

Τελος kyuubi θα δεις πολλους ακομα και ναι εχω rapidshare(.com)....

Ontopic τωρα....
Ο itachi πιστευω οτι αγαπηθικε πααρα πολυ εαν και κακος του anime οπως και ο oro αλλα σε μικροτερο ποσοστο (ο δευτερος)...

Ελπιζω σε αυτην την μαχη να δηξει τι του εδωσε ο itachi εαν και πιστευω οτι ο kishi το κραταει για καμια naruto-sasuke μαχη η καμια sasuke-mandara!!!

Ρε σεις ο Sasuke τωρα δεν τυφλωνετε η μηπως επειδη ο bro του του "ψιλο-εδωσε" τα ματια του οταν κανει amaterasu του αφηγε η γκαβομαρα που προκαλη το ms???
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#288 Naruto_6th_Hokage

Naruto_6th_Hokage

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 18 July 2008 - 04:33

γεια σας παιδια!! ειμαι νεος στο forum και καθομουν τοση ωρα και διαβασα οτι εχει γραφτει!!! εχω μια δυο ιδεες για το manga και θα τις πω... 1ον μια απο τις τεχνικες που σηγουρα θα τελειωπιοισει ο naruto ειναι σηγουρα το rasengan και οπως του ειχε πει ο J ειναι η τεχνικη που θα την κανει δικη του και ο kakasi του ειπε οτι ειναι ο μονος που μπορει να ξεπερασει τον minato!! οσο για το τι θα γινει με τους δυο προταγονηστες το σηγουρο ειναι οτι το ξυλο θα το φαει ο sasuke απο τον naruto και αυτο το πιστεβω γιατι η αλεπου ειπε του sasuke να μην σκοτωσει τον naruto με την λογικη οτι αν δεν τον σκοτωσεις μια μερα θα σου τις παιξει αγρια...... και γιαυτο δεν αμφιβαλει κανεις!!! επισεις αν και φενεται πολυ ακραιο, πιστεβω οτι θα παικτει ενωση madara-sasuke γιατι αν θυξουμε το θεμα ο madara ειναι αιωνοβιος, σηγουρα ομως δεν αμφιβαλω οτι οταν τελειωσει ο μικρος την προπωνιση θα ειναι απο τους πιο δυνατους sinobi στον κοσμο τον ninja ή ισως και και ο ποιο δυνατος που λογο και του προταγονιστηκου του ρολου σηγουρα θα γινει!!! sorry μαγκες για την ορθογραφια μου αν δειτε τπτ τρελο:P!!!

διαβασα το καινουριο manga του naruto!!! πραγματηκα ο naruto προβλεπεται να γινεται τρομερος!!!

Edited by iristella, 11 February 2009 - 00:56.
double post

#289 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 July 2008 - 11:39

Λοιπον διαβασα το 409 απο OneManga και εχω να πω το εξης........... Πολυ στοκος ο Naruto:hahaha::hahaha::hahaha: ............. Δεν λεω αξιαγαπητος γλυκας κτλ κτλ αλλα καθε φορα που καποιος του εξηγει κατι πεφτω κατω απο τα γελια με τις φατσες που κανει.....(τα νεφρα μου!!!)..:hahaha:,,,,,,,,, Ο Frog Sage Θα χρειαστει σιγουρα μεταφραστη για να την βγαλει την εκπαιδευση:hahaha:,,,,,,, Τουλαχιστον ομως απο οτι βλεπω θα μαθει παρα πολυ καλες τεχνικες.......... Αντε αντε να τον δουμε να προοδευει πολυ !!!!!!!! Ανυπομονω,,,,,,,, Του βγαζω ομως το καπελο γιατι παρατηρω οτι εχει αρχισει και γραφει την Sakura οσο δεν παιρνει.... Καλα καλα γεια δεν της ειπε οταν εφυγε....

Απο την αλλη φαση εχει και το μοχθηρο υφακι του Sasuke........ Αλλες Precious εκφρασεις απο εκει.......Μα γιατι τα chapters να εχουν τοσο λιγες σελιδες???

Edited by iristella, 18 July 2008 - 11:48.

#290 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 18 July 2008 - 11:45

μολις διαβασα το νεο chapter !!!! ξεκιναει η προπονηση !!!!! αλλα η μαχη με τον 8 tail την επομενη φορα....

Ο Frog Sage Θα χρειαστει σιγουρα μεταφραστη για να την βγαλει την εκπαιδευση:hahaha:
Μα γιατι τα chapters να εχουν τοσο λιγες σελιδες???

Δεν υπαρχει προβλημα μεταφραστη....Θα φωναξει τον παγωτατζη του βουνου !!!!!!
Οσο για τις σελιδες, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ !!!!! (φωναξα λιγο το ξερω)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#291 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 18 July 2008 - 13:06

You must die. Για να δούμε τι θέλει να πει ο κύριος. Πάντως ο Naruto φαίνεται να έχει το ίδιο μυαλό με τον Gamakitsi.:hahaha: Για να δούμε και πως θα φαίνεται η μάχη με τις έγχρωμες σελίδες. Για τις σελίδες άστο Doulis. Μέχρι το τέλος με 19 σελίδες τη βδομάδα θα τι βγάλουμε.
Posted Image

#292 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 July 2008 - 14:41

Ti ετρωγε ο Gamakitsi τελευταια θεριο εγινε :hahaha:
Για το contract μεταφραση αν και ολοι μας ξερουμε ποια ονοματα περιεχει

translation:Απο τα αριστερα τα 3 πρωτα ονοματα ειναι Naruto,Minato,Jiraiya
ελπιζω πως καποιος θα μεταφρασει και τα αλλα δυο

Spoiler:

Πιστευω πως και ο Μινατο εκανε αυτη την εκπαιδευση

#293 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 posts

Posted 18 July 2008 - 14:53

translation:Απο τα αριστερα τα 3 πρωτα ονοματα ειναι Naruto,Minato,Jiraiya
ελπιζω πως καποιος θα μεταφρασει και τα αλλα δυο

Πιστευω πως και ο Μινατο εκανε αυτη την εκπαιδευση

Ναι οντως οταν ειδα το συμβολαιο σκεφτηκα μηπως τα αλλα 2 ειναι κ αυτα ονοματα,αλλα επειδη δεν τα ειχαν μεταφρασει λεω μηπως ηταν κατι αλλο

Νομιζω πως καπου διαβασα οτι μαλλον εκανε την ιδια εκπαιδευση
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#294 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 July 2008 - 15:23

Gamakitsi ρεεε πιος τσακ νορις το βατραχει απλα τα σπαει ειναι ενα ψεμα τελος:hahaha::hahaha::hahaha:

Και απο τωρα αρχηζει το κανονικο Naruto απο το 409 chapter αρχηζουν οι κρεατινες στον Naruto....:hehehe::hehehe::hehehe:

Μα καλα Jiraiya και Minato ηταν νεκροι και αυτοι καλα ολο με ζομπι ασχολουμαστε???Και ο αλλος και dead meet και pervert hermit πως το εκανε τα iagra λιτουργουν μονο σε ζωντανους:D:D:D
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#295 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 18 July 2008 - 18:39

οσο για τα αλλα ονοματα στο scroll πρεπει να ειναι(υποθετικα μιλωντας)η μητερα του ναρουτο ή ανενας ασχετος

Edited by pagama, 19 July 2008 - 17:08.

#296 Naruto_6th_Hokage

Naruto_6th_Hokage

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 18 July 2008 - 20:04

ρε παιδια, τι εννοει ο βατραχος λεγοντας: naruto you have already make a pact with gama??

#297 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 18 July 2008 - 20:09

Ότι έχει ήδη βάλει την υπογραφή του στο scroll για να κάνει summon και συγκεκριμένα στους βατράχους. Οπότε, όπως κάνει summon τα βατράχια, έτσι και αυτά μπορούν να τον καλέσουν.
Posted Image

#298 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 19 July 2008 - 11:47

Φανταστητε να μαθει κανενα βελτιωμενο rasengan o naruto απο τα βατραχια?
Θ'αυτοκτονησω :despair:

Ελπιζω σε κανα 2ο time skip, μπας και δουμε καμια βελτιωση γιατι αλλιως δεν το βλεπω...

Posted ImagePosted Image

#299 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 19 July 2008 - 13:56

To βατραχι εμενα με θυμησε τον master yoda απο τα Star Wars.
Naruto let the force be with you.
Posted Image

Posted Image

#300 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 posts

Posted 19 July 2008 - 14:05

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραια φωτο !!!!! καλα ολες οι τεχνικες του θα ειναι βελτιωμενες αφου θα χρησιμοποιει το εξτρα chakra