Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#301 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 19 July 2008 - 14:22

@ Ephialtes
Δεν υπάρχει χρόνος για time skip.

To story του Naruto, όπως είναι αυτή την στιγμή, προλαβαίνει να τελειώσει σε ένα μήνα. Τι skip να κάνει, μιας εβδομάδας;
Αν ξεμπερδέψουν με Pain και αποκτήσουν οι Akatsuki πιο μακροπρόθεσμο στόχο, ίσως.
Αλλά πάλι μου φαίνεται δύσκολο, γιατί μετά τους Pain-Konan μένει ένα μεγάλο battle όλοι με όλους για να καθαρίσουμε.

@lord
Loool

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#302 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 19 July 2008 - 14:29

o itachi παντως εγραψε αυτο θα πει αδερφος

το μονο που δεν μου αρεσε στο στορυ ειναι που η tsunade ειπε στον kakashi για την νεα τεχνικη του ναρυτο να μην ξαναχρησιμοποισει

Edited by iristella, 11 February 2009 - 01:00.
double post

#303 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 19 July 2008 - 14:43

Εχει πλακα γιατι ακομα και το τοπιο της προπονησης αμα εξαιρεσεις τα βατραχια μοιαζει ιδιο (βραχια,καταραχτες κ.λ.π)...

Και οπως και με τα elements που εμφανηστικαν απο το πουθενα ,ξαφνικα εμφανιζεται και καινουργια chakra...

Παιδι μου Μashashi οτι σου ερχεται στο μυαλο ,το πετας στο manga ??

#304 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 19 July 2008 - 17:06

εγω εχω αλλη απορια!!!!ο σασουκε ξερει τπτ απο το καινουριο τσακρα(εννοω να το χρησιμοποιει)που μαλλον μπορει γτ θυμηθειται λιγο το chidori nageshi
και εγω πιστευω οτι η μαχη που μαλλον θα γινει θα ειναι sakura-konan who wins?

#305 SinDeepMyWickedAngel

SinDeepMyWickedAngel

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 19 July 2008 - 17:09

O Mashasi επιτελους εγινε realistis και καταλαβε πως ο naruto πρεπει να γινει imba η να τον σκοτωσει να ξεμπερδευουμε. ετσι αποφασισε να τα κανει και τα 2. pffffff

#306 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 19 July 2008 - 17:15

να σου πω ο κισιμοτο δν ξερω γτ ενω ο αγαπημενος του χαρακτηρας ειναι ο σασουκε το ανιμε το ονομασε ναρουτο
εγω πιστευω οτι τον μισει τον ναρουτο γτ τον εχει κανει πολυ χαζο το ξερω μπορει να λεω μαλα***ες αλλα ετσι πιστευω

#307 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 19 July 2008 - 17:39

μονο μ@λ@κιες δεν λες φίλε μου....:riiight:

#308 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 19 July 2008 - 17:50

δεν ξερω δεν ξερω μπορει στην αρχη να ειχε σχεδιαση τον ναρουτο σαν τον σασουκε και το αντιθετο αλλα μετα στη πορεια τι αλλαξε?

Α! και παρτε μια ιδεα απο το hermit mode τοy ναρουτο
[media]http://www.naruto-world.com/naruto02-3.jpg[/media]

xexe καλο ε?

#309 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 July 2008 - 18:41

Καταρχας Pagama δεν νομιζω οτι αυτο ειναι Hermit mode (εκτος και αν μας το εβαλες για πλακα)... Απο το 2ο η 3ο επεισοδιο του anime ειναι τοτε που ο Sarutobi και ο Iruka Παλευανε να κανουν τον Naruto να βγαλει μια σοβαρη φωτογραφια..... Μπορει να μοιαζει ομως σημαντικα που ξερεις? αν κρινουμε τουλαχιστον με βαση τα οσα βλεπουμε.....

Κατα δευτερο λογο παιδια δεν συμφωνω οτι ο Kishimoto μισει τον Naruto ουτε οτι αλλαξε τους ρολους στους χαρακτηρες..... Καταρχας το ολο πνευμα του Naruto σαν Shounen απο τον πρωτο κυκλο μεχρι αυτην την στιγμη ειναι το πως η σκληρη προσπαθεια και επιμονη μπορουν καποια στιγμη να ξεπερασουν το φυσικο ταλεντο... Και δεν το πραγματευεται μονο στην περιπτωση του naruto - sasuke....... Και η περιπτωση του Rock lee - neji τετοια ειναι και του Jiraiya - orochimarou Και του Gai - kakashi και δεν συμμαζευεται. Οποτε φυσικο ειναι ο Naruto να εμφανιζεται ως ο αθεραπευτος baka ο οποιος πετυχαινει με πολυ προσπαθεια πραγματα τα οποια ο sasuke τα πετυχαινει με την μια......
Κατα δευτερον λογο οπως και να το κανουμε οι badass η evil (οπως θελετε παρτε το στην συγκεκριμενη περιπτωση) χαρακτηρες εξ ορισμου εχουν πιο πολυ βαθος και ενδιαφερον απο τους αμιγως καλους,. Ειδικοτερα στην περιπτωση του sasuke ο χαρακτηρας του εχει να αντιμετωπισει πολυ περισσοτερα ηθικα διλημματα και πνευματικες δοκιμασιες απο αυτον του Naruto. οχι οτι και ο Naruto εχει περασει λιγα αλλα μου φαινεται προσωπικα τουλαχιστον οτι τα εχει ξεπερασει καπως πιο επιφανειακα απο οτι ο sasuke τις αντιστοιχες δικες του δοκιμασιες.......
Eπιπλεον ουτε το σεναριο να αλλαξε γνωμη καπου στην μεση παιζει γιατι τα manga οταν ξεκινανε εχουν ως επι το πλειστον εναν συγκεκριμενο σκελετο ιστοριας και μια προδιαγεγραμμενη πορεια.
Οποτε εχουμε απλα να κανουμε με διαφορετικο τυπο χαρακτηρα και οχι με προκαταληψη του δημιουργου. Αλλιως οντως θα ονομαζοταν η σειρα sasuke......

Edited by iristella, 19 July 2008 - 19:23.

#310 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 19 July 2008 - 20:05

Eπιπλεον ουτε το σεναριο να αλλαξε γνωμη καπου στην μεση παιζει γιατι τα manga οταν ξεκινανε εχουν ως επι το πλειστον εναν συγκεκριμενο σκελετο ιστοριας και μια προδιαγεγραμμενη πορεια.

Δηλαδη πιστευεις οτι για ολα αυτα ειχε κανει πλανο ;:dazed:

Το προβλημα στο Ναρουτο ειναι πως κανει βγαζει ματι το γεγονος οτι δεν εχει προβλεψει τιποτα...

Οποτε εχουμε απλα να κανουμε με διαφορετικο τυπο χαρακτηρα και οχι με προκαταληψη του δημιουργου. Αλλιως οντως θα ονομαζοταν η σειρα sasuke......

Βασικα δεν εχω ξαναδει σειρα που ο πρωταγωνιστης να ειναι τοσο πολυ ριγμενος...

Κριμα παντως γιατι και το manga παρολες τις χαζομαρες του ειχε την πλακα του...τωρα το βλεπω και αυτο να χαλαει.
(τοσο ασχημο σαν το anime Naruto2 ομως δεν θα γινει ποτε!)

#311 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 July 2008 - 20:26

Δηλαδη πιστευεις οτι για ολα αυτα ειχε κανει πλανο ;:dazed:

Το προβλημα στο Ναρουτο ειναι πως κανει βγαζει ματι το γεγονος οτι δεν εχει προβλεψει τιποτα...

Δεν σου λεω για την παραμικρη λεπτομερεια αλλα ενας σκελετος ειναι απαραιτητο να υπαρχει οταν ξεκινας ενα εργο. Με λιγα λογια ξεκινα απο εδω- η γενικη πλοκη ειναι αυτη - και καταληγει εκει. Το τπτ που λες δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Ηδη πχ απο το πρωτο naruto βλεπαμε κενα στην συμπεριφορα του Itachi ως κακου τα οποια δικαιολογηθηκαν πριν απο λιγο. Ναι υπαρχουν κενα, ναι υπαρχουν αντιφασεις (η ολη φαση με chakra elements και sage techiques). Κι εγω μαζι σου σε αυτο αλλα ειναι λιγο υπερβολη αυτο που λες οτι το παει τελειως στο ετσι. Να πω την αληθεια ποτε δεν ειχα την απαιτηση απο τον Kishimoto να εξελιχθει σε Τολκιν οποτε καποια πραγματα τα περιμενα απο την αρχη.

Βασικα δεν εχω ξαναδει σειρα που ο πρωταγωνιστης να ειναι τοσο πολυ ριγμενος...

Κριμα παντως γιατι και το manga παρολες τις χαζομαρες του ειχε την πλακα του...τωρα το βλεπω και αυτο να χαλαει.
(τοσο ασχημο σαν το anime Naruto2 ομως δεν θα γινει ποτε!)

Δεν ξερω κατα ποσο ριγμενος ειναι.... Εννοω οτι ειναι ισως ο μεγαλυτερος Baka σε πρωταγωνιστικο ρολο και ομως αναπνεει ακομη:hahaha::hahaha::hahaha:,,,,,,, Την αποψη μου για το γιατι φαινεται καπως ριγμενος την εξεφρασα πριν και σχετιζεται γενικοτερα με την δομη του χαρακτηρα.... Για εμενα το λαθος του Kishimoto ειναι οτι εχει πλασει εναν "ιδανικα καλο" naruto ο οποιος οτι και να του τυχει μενει πιστος σε μια μανιερα.... Ποτε δεν τον βλεπουμε να θυμωνει να μισει και να αμφιταλαντευεται ηθικα. Σου δινει την εντυπωση οτι αν παει ο Pain και του πει "ξερεις κατι sorry που σκοτωσα τον Jiraiya ρε φιλαρακι απο εδω και περα θα ειμαι καλο αγορι" θα γυρισει και θα του πει "OK φιλε δεν τρεχει τπτ!!! Peace!" .... Γι αυτο και ο Sasuke φαινεται πιο προσεγμενος γιατι απο την αρχη υπηρξε μεγαλυτερο περιθωριο να αναπτυχθει. Η κατασταση για μενα θα αλλαξει μονο εαν αρχισει ο Naruto και εχει πιο νορμαλ αντιδρασεις,,, Δλδ δεν ειναι δυνατο να μαθαινει για τον θανατο του Jiraiya και δεν ξερω και εγω ποσες μερες μετα να τους αποχαιρετα γελαστος για την εκπαιδευση....
Τωρα για το anime και εμενα μου φαινεται οτι εκανε κοιλια απο ενα σημειο και μετα. Ελπιζω ομως τωρα να ξαναπαρει τα πανω του (και να γινει λιγο πιο σκοτεινο γιατι αρκετα με ολες αυτες τις αγαπες και τα λουλουδια και τα bonds ,,,,απο την μυτη μου βγηκαν)

Edited by iristella, 19 July 2008 - 22:14.

#312 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 19 July 2008 - 22:03

sgouver μηπως εισαι σε λαθος thread?
Δεν ειναι ωραιο να μιλαμε καλα καλα εμεις, και εσυ να αρχιζεις να υποτιμας συνεχεια το Naruto, ασε που ειναι και τροφη για flame
Aμα δεν σ'αρεσει καθολου μεγια σου με χαρα σου, αλλα μην μας σπας τα νευρα πλζ
Ασε που οσο πανε και μεγαλωνουν τα ποστ της Iristellas, οχι τπτ αλλο αλλα κουραζεται...

Edited by Ephialtes, 19 July 2008 - 22:17.

Posted ImagePosted Image

#313 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 19 July 2008 - 22:10

Βασικα δεν εχω ξαναδει σειρα που ο πρωταγωνιστης να ειναι τοσο πολυ καθυστεριμένος...

sgouver....αν μου επιτρεπεις μια μικρη διορθωση :tensai:

#314 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 July 2008 - 22:17

Ephialtes kun εχεις δικιο γενικοτερα τεινω να γραφω πολλα αλλα τα post μου αν θες τα διαβαζεις (περιμενε σε λιγο που θα ερθει και ο zoro και εκει θα δεις σεντονακια :hahaha:).,,, Προσωπικα νομιζω οτι αναφορικα με το Naruto μπορουν να συζητηθουν καποια πραγματα περα απο τα κλασσικα του τι εγινε σε καθε επεισοδιο/chapter και ποσο Imba ειναι ο καθε χαρακτηρας. Μια χαρα συζητησεις ειναι και αυτες δεν λεω το αντιθετο αλλα καλο ειναι να αλλαζουμε και λιγο ne? Oυτε πιστευω οτι δεν επιτρεπεται να ασκουμε που και που κριτικη σε καποια σημεια... Ισα ισα μεσα απο την ανταλλαγη θετικων και αρνητικων αποψεων μπορουμε να δουμε και καποιες καινουριες αποψεις.

Edited by iristella, 19 July 2008 - 23:22.

#315 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 19 July 2008 - 22:44

sgouver μηπως εισαι σε λαθος thread?
Δεν ειναι ωραιο να μιλαμε καλα καλα εμεις, και εσυ να αρχιζεις να υποτιμας συνεχεια το Naruto, ασε που ειναι και τροφη για flame
Aμα δεν σ'αρεσει καθολου μεγια σου με χαρα σου, αλλα μην μας σπας τα νευρα πλζ
Ασε που οσο πανε και μεγαλωνουν τα ποστ της Iristellas, οχι τπτ αλλο αλλα κουραζεται...

Με το ποστ #349 της iristella συμφωνω, οποτε δεν υπηρχε κανενα flame.

Καλα βρε Ephialtes μονο εμενα βλεπεις να ειμαι αρνητικος ;

Μακαρι να βελτιωθει και να γινω θετικος στην κριτικη μου...

Απλα πρεπει να παρεις τα anime και ειδικα το Νaρουτο πιο χαλαρα :Blissfull:
Να coolαρεις λιγο που λεμε και'μεις οι manges :smokingg:.
Y.Γ.
Με αυτα τα ποστ ομως εσυ γινεσαι -off topic- και ετσι προκαλουνται flames...

ΕΔΙΤ:
Καλα μου εδωσες και αλλο αρνητικο reputation επειδη ειπα την αποψη μου...ημαρτων!!:oo::oo::oo:
(Το προηγουμενο μου το ειχες δωσει επειδη εγραψα ενα αστειο ποιηματακι για το Ναρουτο σε ενα αλλο thread απο οτι θυμαμαι !!)

Μηπως εισαι πρακτορας του Mashashi ?:dazed::dazed:

Edited by sgouver, 19 July 2008 - 23:31.