Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 19 July 2008 - 14:22
Δεν υπάρχει χρόνος για time skip.
To story του Naruto, όπως είναι αυτή την στιγμή, προλαβαίνει να τελειώσει σε ένα μήνα. Τι skip να κάνει, μιας εβδομάδας;
Αν ξεμπερδέψουν με Pain και αποκτήσουν οι Akatsuki πιο μακροπρόθεσμο στόχο, ίσως.
Αλλά πάλι μου φαίνεται δύσκολο, γιατί μετά τους Pain-Konan μένει ένα μεγάλο battle όλοι με όλους για να καθαρίσουμε.
@lord
Loool
Posted 19 July 2008 - 14:29
το μονο που δεν μου αρεσε στο στορυ ειναι που η tsunade ειπε στον kakashi για την νεα τεχνικη του ναρυτο να μην ξαναχρησιμοποισει
Edited by iristella, 11 February 2009 - 01:00.
double post
Posted 19 July 2008 - 14:43
Και οπως και με τα elements που εμφανηστικαν απο το πουθενα ,ξαφνικα εμφανιζεται και καινουργια chakra...
Παιδι μου Μashashi οτι σου ερχεται στο μυαλο ,το πετας στο manga ??
Posted 19 July 2008 - 17:06
και εγω πιστευω οτι η μαχη που μαλλον θα γινει θα ειναι sakura-konan who wins?
Posted 19 July 2008 - 17:09
Posted 19 July 2008 - 17:15
εγω πιστευω οτι τον μισει τον ναρουτο γτ τον εχει κανει πολυ χαζο το ξερω μπορει να λεω μαλα***ες αλλα ετσι πιστευω
Posted 19 July 2008 - 17:39

Posted 19 July 2008 - 17:50
Α! και παρτε μια ιδεα απο το hermit mode τοy ναρουτο
[media]http://www.naruto-world.com/naruto02-3.jpg[/media]
xexe καλο ε?
Posted 19 July 2008 - 18:41
Κατα δευτερο λογο παιδια δεν συμφωνω οτι ο Kishimoto μισει τον Naruto ουτε οτι αλλαξε τους ρολους στους χαρακτηρες..... Καταρχας το ολο πνευμα του Naruto σαν Shounen απο τον πρωτο κυκλο μεχρι αυτην την στιγμη ειναι το πως η σκληρη προσπαθεια και επιμονη μπορουν καποια στιγμη να ξεπερασουν το φυσικο ταλεντο... Και δεν το πραγματευεται μονο στην περιπτωση του naruto - sasuke....... Και η περιπτωση του Rock lee - neji τετοια ειναι και του Jiraiya - orochimarou Και του Gai - kakashi και δεν συμμαζευεται. Οποτε φυσικο ειναι ο Naruto να εμφανιζεται ως ο αθεραπευτος baka ο οποιος πετυχαινει με πολυ προσπαθεια πραγματα τα οποια ο sasuke τα πετυχαινει με την μια......
Κατα δευτερον λογο οπως και να το κανουμε οι badass η evil (οπως θελετε παρτε το στην συγκεκριμενη περιπτωση) χαρακτηρες εξ ορισμου εχουν πιο πολυ βαθος και ενδιαφερον απο τους αμιγως καλους,. Ειδικοτερα στην περιπτωση του sasuke ο χαρακτηρας του εχει να αντιμετωπισει πολυ περισσοτερα ηθικα διλημματα και πνευματικες δοκιμασιες απο αυτον του Naruto. οχι οτι και ο Naruto εχει περασει λιγα αλλα μου φαινεται προσωπικα τουλαχιστον οτι τα εχει ξεπερασει καπως πιο επιφανειακα απο οτι ο sasuke τις αντιστοιχες δικες του δοκιμασιες.......
Eπιπλεον ουτε το σεναριο να αλλαξε γνωμη καπου στην μεση παιζει γιατι τα manga οταν ξεκινανε εχουν ως επι το πλειστον εναν συγκεκριμενο σκελετο ιστοριας και μια προδιαγεγραμμενη πορεια.
Οποτε εχουμε απλα να κανουμε με διαφορετικο τυπο χαρακτηρα και οχι με προκαταληψη του δημιουργου. Αλλιως οντως θα ονομαζοταν η σειρα sasuke......
Edited by iristella, 19 July 2008 - 19:23.
Posted 19 July 2008 - 20:05
Eπιπλεον ουτε το σεναριο να αλλαξε γνωμη καπου στην μεση παιζει γιατι τα manga οταν ξεκινανε εχουν ως επι το πλειστον εναν συγκεκριμενο σκελετο ιστοριας και μια προδιαγεγραμμενη πορεια.
Δηλαδη πιστευεις οτι για ολα αυτα ειχε κανει πλανο ;

Το προβλημα στο Ναρουτο ειναι πως κανει βγαζει ματι το γεγονος οτι δεν εχει προβλεψει τιποτα...
Οποτε εχουμε απλα να κανουμε με διαφορετικο τυπο χαρακτηρα και οχι με προκαταληψη του δημιουργου. Αλλιως οντως θα ονομαζοταν η σειρα sasuke......
Βασικα δεν εχω ξαναδει σειρα που ο πρωταγωνιστης να ειναι τοσο πολυ ριγμενος...
Κριμα παντως γιατι και το manga παρολες τις χαζομαρες του ειχε την πλακα του...τωρα το βλεπω και αυτο να χαλαει.
(τοσο ασχημο σαν το anime Naruto2 ομως δεν θα γινει ποτε!)
Posted 19 July 2008 - 20:26
Δηλαδη πιστευεις οτι για ολα αυτα ειχε κανει πλανο ;
Το προβλημα στο Ναρουτο ειναι πως κανει βγαζει ματι το γεγονος οτι δεν εχει προβλεψει τιποτα...
Δεν σου λεω για την παραμικρη λεπτομερεια αλλα ενας σκελετος ειναι απαραιτητο να υπαρχει οταν ξεκινας ενα εργο. Με λιγα λογια ξεκινα απο εδω- η γενικη πλοκη ειναι αυτη - και καταληγει εκει. Το τπτ που λες δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Ηδη πχ απο το πρωτο naruto βλεπαμε κενα στην συμπεριφορα του Itachi ως κακου τα οποια δικαιολογηθηκαν πριν απο λιγο. Ναι υπαρχουν κενα, ναι υπαρχουν αντιφασεις (η ολη φαση με chakra elements και sage techiques). Κι εγω μαζι σου σε αυτο αλλα ειναι λιγο υπερβολη αυτο που λες οτι το παει τελειως στο ετσι. Να πω την αληθεια ποτε δεν ειχα την απαιτηση απο τον Kishimoto να εξελιχθει σε Τολκιν οποτε καποια πραγματα τα περιμενα απο την αρχη.
Βασικα δεν εχω ξαναδει σειρα που ο πρωταγωνιστης να ειναι τοσο πολυ ριγμενος...
Κριμα παντως γιατι και το manga παρολες τις χαζομαρες του ειχε την πλακα του...τωρα το βλεπω και αυτο να χαλαει.
(τοσο ασχημο σαν το anime Naruto2 ομως δεν θα γινει ποτε!)
Δεν ξερω κατα ποσο ριγμενος ειναι.... Εννοω οτι ειναι ισως ο μεγαλυτερος Baka σε πρωταγωνιστικο ρολο και ομως αναπνεει ακομη

Τωρα για το anime και εμενα μου φαινεται οτι εκανε κοιλια απο ενα σημειο και μετα. Ελπιζω ομως τωρα να ξαναπαρει τα πανω του (και να γινει λιγο πιο σκοτεινο γιατι αρκετα με ολες αυτες τις αγαπες και τα λουλουδια και τα bonds ,,,,απο την μυτη μου βγηκαν)
Edited by iristella, 19 July 2008 - 22:14.
Posted 19 July 2008 - 22:03
Δεν ειναι ωραιο να μιλαμε καλα καλα εμεις, και εσυ να αρχιζεις να υποτιμας συνεχεια το Naruto, ασε που ειναι και τροφη για flame
Aμα δεν σ'αρεσει καθολου μεγια σου με χαρα σου, αλλα μην μας σπας τα νευρα πλζ
Ασε που οσο πανε και μεγαλωνουν τα ποστ της Iristellas, οχι τπτ αλλο αλλα κουραζεται...
Edited by Ephialtes, 19 July 2008 - 22:17.
Posted 19 July 2008 - 22:10
Βασικα δεν εχω ξαναδει σειρα που ο πρωταγωνιστης να ειναι τοσο πολυ καθυστεριμένος...
sgouver....αν μου επιτρεπεις μια μικρη διορθωση

Posted 19 July 2008 - 22:17

Edited by iristella, 19 July 2008 - 23:22.
Posted 19 July 2008 - 22:44
sgouver μηπως εισαι σε λαθος thread?
Δεν ειναι ωραιο να μιλαμε καλα καλα εμεις, και εσυ να αρχιζεις να υποτιμας συνεχεια το Naruto, ασε που ειναι και τροφη για flame
Aμα δεν σ'αρεσει καθολου μεγια σου με χαρα σου, αλλα μην μας σπας τα νευρα πλζ
Ασε που οσο πανε και μεγαλωνουν τα ποστ της Iristellas, οχι τπτ αλλο αλλα κουραζεται...
Με το ποστ #349 της iristella συμφωνω, οποτε δεν υπηρχε κανενα flame.
Καλα βρε Ephialtes μονο εμενα βλεπεις να ειμαι αρνητικος ;
Μακαρι να βελτιωθει και να γινω θετικος στην κριτικη μου...
Απλα πρεπει να παρεις τα anime και ειδικα το Νaρουτο πιο χαλαρα

Να coolαρεις λιγο που λεμε και'μεις οι manges

Y.Γ.
Με αυτα τα ποστ ομως εσυ γινεσαι -off topic- και ετσι προκαλουνται flames...
ΕΔΙΤ:
Καλα μου εδωσες και αλλο αρνητικο reputation επειδη ειπα την αποψη μου...ημαρτων!!

(Το προηγουμενο μου το ειχες δωσει επειδη εγραψα ενα αστειο ποιηματακι για το Ναρουτο σε ενα αλλο thread απο οτι θυμαμαι !!)
Μηπως εισαι πρακτορας του Mashashi ?

Edited by sgouver, 19 July 2008 - 23:31.