Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#256 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 16 July 2008 - 13:29

Thanks Kakashi-kun

Ναι βασικά η πρώτη μετάφραση είχε αλλάξει κάποια πραγματάκια. Μου είχε κάνει εντύπωση ο Pain (έλεγα πως μαλάκωσε έτσι...).
Τώρα βγάζει νόημα.

Επίσης από αυτό που είδα με έχει πιάσει η περιέργια για το training. Θα είναι γ@μ@τ0

Για τις φάσεις με τον Sasu δεν ενδιαφέρομαι και τόσο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#257 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 July 2008 - 22:08

Καλα χαμπαρι δεν πηρα ποτε βγηκαν σποϊλερς...Νομιζω πρεπει να σταματησω να ασχολουμε με τα videogames Naruto (αν και ειναι καλυτερα) XD
Ειδα μονο τις εικονες που ποσταρες κακασι και ενα εχω να πω : ΕΛΕΟΣ

Το βατραχι σηκώνει εναν βραχο αλα-Hercules-style...Το ειδα και αυτο...
Εγω σαν σασουκε φαν με ενδιαφέρει φυσικά περισσότερο η μαχη μεταξυ 8-ουρες με την ομαδα Hawk...
Επισης κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι ο Ναρουτο ειναι το Summon pet tou Gamakichi:hahaha: (ναι τελικα διαβασα και το κειμενο ΧΡ)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#258 GaaRa0fTh3SanD

GaaRa0fTh3SanD

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 17 July 2008 - 00:17

σπερνει ο βατραχος λεμεεεεε.....
βασικα το 8tails μπηκε μονο και μονο για power demonstration του σασκε....

#259 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 17 July 2008 - 00:21

Offtopic
Ρε συ seraph τα γαμες τα παιζεις στο pc η σε κονσολα γιατι εαν τα παιζεις σε pc δωσε links για emulator για το game γιατι δεν την παλευω αλλο:(

ontopic
Αντε να δουμε την μαχη του Sasuke και μετα να δουμε λιγο αφθεντικο naruto (με τον Naruto) γιατι φετος (εαν και το δηλωσε o kishi οτι δεν θα δηξει πολυ τον naruto το εχει γ$^Ε#^#$1 το θεμα ελεος αιντε!!!

Και αυτη η ταινια δεν μπορουσε να ειναι kakashi gaiden να γουσταρουμε τα μεγιστα!!!!

ΟΥΦ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ, ΕΑΝ ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#260 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 July 2008 - 00:55

Eμενα μου αρεσει το Power demonstration του Sasuke....... Πειραζει????? (φατον λαχανο sasuke!!!!! Karin ψοφα! Fangirl mode off/)

Spoiler:

#261 GaaRa0fTh3SanD

GaaRa0fTh3SanD

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 17 July 2008 - 00:55

παιδες...λοιπον τελειως τυχαια....
επεσα σε κατι φωτος του yondaime...
αν θυμαστε ο yondaime οταν τον ειχε εμφανισει τοτε με το kyubi...
ηταν πανω στον Gamakichi...
οποτε...λες?
καλα το μονο π θελω ειναι να παρει την ταχυτητα του μπαμπα....τπτ αλλο....:congrats:

#262 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 July 2008 - 01:01

Kαι λιγο απο το μυαλο του καλα θα ηταν.....

#263 GaaRa0fTh3SanD

GaaRa0fTh3SanD

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 17 July 2008 - 01:07

καλαααα απο αυτο θελει πολυυυυυ ακομα...
yondaime for the win:joyful:

#264 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 17 July 2008 - 01:11

Eμενα μου αρεσει το Power demonstration του Sasuke....... Πειραζει????? (φατον λαχανο sasuke!!!!! Karin ψοφα! Fangirl mode off/)

Spoiler:

Οχι δεν πειραζει :P

Αν καποιος συμπαθει τον Σασουκε η γουσταρει Sharingan ειναι λογικο να γουσταρει να δει αυτη την μαχη,αν παλι καποιος δεν ειναι φαν το πιο λογικο ειναι να μην ασχοληθει με αυτη την μαχη γιατι δεν εχει σχεση με το main story,εδω εχουμε τον Pain να πηγαινει στην Κονοχα και τον Ναρουτο επιτελους να γινεται Imba( κατι που σημαινει οτι οι μαχες αργοτερα θα ειναι πιο καλες) θα ασχοληθει καποιος με τον Σασουκε και το 8 tails?LOL

Για να καταλαβετε το σκεπτικο μου και εγω σαν καλος κακασι φαν αν ο ιδιος εδινε αυτη την μαχη αυτη θα ηθελα να δω :P

Αν παρει την ταχυτητα του μπαμπα,μαθει τις τεχνικες των sage,water element. και το κλειδι τοτε το μανγκα θα τελιωσει πολυ γρηγορα θα ειναι πολυ Imba για αυτο δεν το νομιζω

ΥΓ:Εχω λιωσει με τους ξενους που συνεχεια γκρινιαζανε για την δυναμη του Ναρουτο και τωρα που παει για προπονηση,παλι γκρινιαζουν γιατι λενε θα γινει imba,και να το λεγανε μονο οι Σασουκε φανς ακομα και οι Ναρουτοφανς γκρινιαζουν(Πλακα εχει τους εχω ταραξει :P)

#265 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 July 2008 - 01:14

Απο που και ως που να μαθει water element ο Naruto........Αir natured chakra δεν ειχε?????? Oχι οτι δεν μπορει να εχει και ενα δευτερο αλλα γιατι να ειναι απαραιτητα water?? (εχω την υποψια λογω της μανας του αλλα και παλι γιατι δεν φανηκε πιο πριν αυτο?)

#266 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 17 July 2008 - 01:18

Ολοι οι jounins συνηθως εχουν δυο+,και αν σκεφτει κανεις λογικα το επομενο element του Ναρουτο θα ειναι το νερο,για τον λογο οτι η μανα του ειναι απο την whirpool country,το σημα οπου εχει ειναι whirlwind

whirlwind=water+air

#267 GaaRa0fTh3SanD

GaaRa0fTh3SanD

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 17 July 2008 - 01:20

πιστευω λεει water element λογω οτι οι βατραχοι ειναι του νερου...
αλλα σχετικα με το 2o element αν βλεπεις κ λιγο ανιμε...
δειχνει οτι καποιος μπορει να εχει ολα τα elements...
τ να πω...
αλλα πραγματικα η ψυχουλα μ ζηταει imba naruto γτ εχει γινει υπερβολικα imba ο sasuke...
τον εχει παρει μονοτερμα....

#268 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 July 2008 - 10:56

παιδες...λοιπον τελειως τυχαια....
επεσα σε κατι φωτος του yondaime...
αν θυμαστε ο yondaime οταν τον ειχε εμφανισει τοτε με το kyubi...
ηταν πανω στον Gamakichi...
οποτε...λες?
καλα το μονο π θελω ειναι να παρει την ταχυτητα του μπαμπα....τπτ αλλο....:congrats:

Δεν ηταν πάνω στον Γκαμακίτσι εκεινη την περιοδο...Ο Γκαμακίτσι δεν υπηρχε ΚΑΝ τοτε.
Ο Γκαμακιτσι ειναι το βατραχάκι που εσωσε ο Ναρουτο απο μια επιθεση του Γκααρα οταν ειχε γινει μισο Σουκακου.
For the record,o Gamabunta ηταν το βατραχι που ηταν πανω ο Μινάτο...

Offtopic
Ρε συ seraph τα games τα παιζεις στο pc η σε κονσολα γιατι εαν τα παιζεις σε pc δωσε links για emulator για το game γιατι δεν την παλευω αλλο:(

Σε κονσόλα,συγκεκριμένα το ps3/ps2/psp. Επειδη μετα το καλοκαιρι θα κυκλοφορήσουν τα καινούρια παιχνιδια, βγαίνουν συνεχεια βιντεο και νέα για το περιεχομενο των παιχνιδιων οποτε με απασχολουν και ξεχασα για το τσάπτερ:hahaha:...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#269 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 17 July 2008 - 12:33

Δεν ηταν πάνω στον Γκαμακίτσι εκεινη την περιοδο...Ο Γκαμακίτσι δεν υπηρχε ΚΑΝ τοτε.
Ο Γκαμακιτσι ειναι το βατραχάκι που εσωσε ο Ναρουτο απο μια επιθεση του Γκααρα οταν ειχε γινει μισο Σουκακου.
For the record,o Gamabunta ηταν το βατραχι που ηταν πανω ο Μινάτο...

ετσι! και φορ δε ρεκορντ gamabunta σημαινει βαλιας των βατραχων

Σε κονσόλα,συγκεκριμένα το ps3/ps2/psp. Επειδη μετα το καλοκαιρι θα κυκλοφορήσουν τα καινούρια παιχνιδια, βγαίνουν συνεχεια βιντεο και νέα για το περιεχομενο των παιχνιδιων οποτε με απασχολουν και ξεχασα για το τσάπτερ:hahaha:...

παιχνιδι ναρουτο δεν εχει βγει στο ps3 ακομη

στο χβοχ 360 ειναι πραγματικα πολυ καλο ως rpg και μετριο ως μπιτ-εμ απ

στο ps2 ειναι πολυ καλο το καινουργιο γιατι σε αφηνει να ξεκλειδωσεις και να παιξεις με τον yondaime!!!!! :nbleed:

εδω ενα σχετικο βιντεακι [media]http://www.youtube.com/watch?v=i2kmvcb9Gyk[/media]

#270 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 17 July 2008 - 16:07

το παιχνιδι στο ps2 λεγεται naruto ultimate ninja 3 και εχω ξεκλειδωσει τον yondaime(******) και την hyuga hanabi(την αδερφη τησ χινατας(αρκετα δυνατη))παντωσ το 8εμα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο και εχει πολυ ωραιο gameplay
φανταζεσται να μα8ει κανενα whirlwind rasengan δλδ σαν το chidori nageshi του sasuke?

εννοω τον ναρουτο για το whirlwind rasengan

Edited by iristella, 11 February 2009 - 00:50.
double post