Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1546 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 09 October 2008 - 15:15

Και κατι ακομα για τα πονηρα μυαλα σας

Spoiler:

:fromabove:

Ενα εχω να πω..... J SCORED ONE MORE TIME !!!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1547 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 October 2008 - 17:53

Ενα εχω να πω..... J SCORED ONE MORE TIME !!!!!!

Nαι αλλα αν σκεφτεις την ηλικια της Konan όταν την είχε υπό την επίβλεψή του ο J (γιατι μετά τα έχασε τα ίχνη της) δεν βγαίνουν και τα καλύτερα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του:hahaha: ( δεν αντεξα έπρεπε να την πετάξω την κακία μου)......... Poor Konan, no wonder she became so messed up......

#1548 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 posts

Posted 09 October 2008 - 17:59

Nαι αλλα αν σκεφτεις την ηλικια της Konan όταν την είχε υπό την επίβλεψή του ο J (γιατι μετά τα έχασε τα ίχνη της) δεν βγαίνουν και τα καλύτερα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του:hahaha: ( δεν αντεξα έπρεπε να την πετάξω την κακία μου)......... Poor Konan, no wonder she became so messed up......

:colddd:

E βεβαια εσυ μην δεν πεις κακια.... Εχε χαρη που ειμαστε σε manga thread !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1549 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 09 October 2008 - 18:25

λετε να την μακαλευε???

#1550 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 10 October 2008 - 02:17

λετε να την μακαλευε???

Ομολογουμενος το μπερμπελεκι του ο κυριος J πρεπει να το ειχε τιναξη τα πεταλα η konan θα την γλητωνε:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1551 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 10 October 2008 - 10:02

Yeah recall Naruto. Πολύ ξυλίκι στα άλλα manga.
Posted Image

#1552 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 posts

Posted 10 October 2008 - 10:19

Δλδ η Tsunade πιστευει πως ο Naruto ειναι ετοιμος για μαχη??? Βεβαια δν εχει δειξει ακομα τιποτα σπουδαιο απο τα αποτελεσματα της εκπαιδευσης...Παντως θα πεσει τρελο ξυλο στη συνεχεια !!!!!

#1553 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 10 October 2008 - 10:40

Αυτοοοοοοοοο ειναι τσαπτερ....
Οπως ειδαμε ο Κακασι την εχει παρα πολυ ασχημα δυστυχως....ελπιζω μονο να μην πεθανει!!!
Και για να λεει η Tsunade " Recall Naruto" παει να πει οτι ειναι σιγουρη πως ο μικρος μας φιλος ειναι ετοιμος να ριξει πολυ ξυλικι.Αναγνωριζεται ο Ναρουτο σιγα σιγα σαν Hοκαge.
Εγω δεν καταλαβα εκεινο το πραμα με το μυαλο του αλλου που ανοιγει.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1554 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 10 October 2008 - 10:42

recall naruto???????? ανατρίχιασα με το που το διαβασα

επεται πραγματικα να γίνει της τατιάνας

ωρε με το που θα παλεψει ο ναρουτο και θα δει τα 2 βατραχακια στους ωμους του ο pain μπορει να τον χλευασει και να του πει αυτα σε μενα δεν πιανουν,ο τελευταιος που δοκιμασε εγινε τροφη για τα σκουληκια ή κατι παρομοιο,τοτε ο ναρουτο θα βγαλει αληθινα οτι εχει μέσα του

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1555 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 October 2008 - 10:53

recall naruto??omg run for your lives noobs

πραγματικα η tsunade επλιζει οτι ο ναρουτο 8α τους σωσει????????τωρα ουτε ο chuck norris δε τους σωζει.......

qzMHWHd.png

#1556 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 10 October 2008 - 11:18

πραγματικα η tsunade επλιζει οτι ο ναρουτο 8α τους σωσει????????τωρα ουτε ο chuck norris δε τους σωζει.......

LOL:hahaha:
βασικα ο Naruto αν παει εκει ο pain θα τον πιασει για να του βγαλει τον kyubi.....

βεβαια με την προπονηση που εχει κανει(λεμε τωρα) ,με τον Kyubi Και με την βοηθεια των αλλων απο την konoha μπορει να γλυτωσει και αυτος και οι αλλοι!!!!!!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1557 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 10 October 2008 - 12:09

Παδια ναι ωραια,θα πεσει ξυλο,αλλα μην μας χαιρετησει και ο kakashi....
Naruto χωρις kakashi δεν γινεται....
Posted Image

#1558 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 10 October 2008 - 12:09

παιδιά μην ξεχνάμε ότι ο naruto έχει ένα
μεγάλο πλεονέκτημα ο pain τον θέλει ζωντανό! άμα πεθάνει ο naruto θα πεθάνει και το kyuubi αυτόματα
και που να βγάλει ο naruto και τις 9 ουρές τι θα κάνει ο pain τότε? το kyuubi θα είναι πιο δυνατό από αυτό που πάλεψε ο τέταρτος επειδή έχει Container δεν λέω pain pain αλλα ο Jiraiya κατάφερε να του σκοτώσει 3 σώματα και ο Jiraiya παρα λίγο να πεθάνει από τoν naruto 4tails φανταστείτε ποσο δυνατός θα είναι ο naruto σε kyuubi form
αν και λογικά ο pain θα πάει από αυτό το Jutsu που ετοιμάζει κρυφά ο Naruto

Kyuubi θα δούμε με madara..
πιστεύω πως ήρθε η ώρα επιτέλους να δούμε τον kakashi να τα δίνει όλα!

Edited by gogetasjj4, 10 October 2008 - 12:43.

#1559 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 10 October 2008 - 12:41

Παδια ναι ωραια,θα πεσει ξυλο,αλλα μην μας χαιρετησει και ο kakashi....
Naruto χωρις kakashi δεν γινεται....

ENNOEITE.φοβαμαι μη γινει κατι τετοιο θα ναι ελεος.Παντος επεται ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!απλα πρεπει να περιμενουμε αλλες 7 μερες:frozen:οοοοχιιιι:fromabove:

#1560 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 10 October 2008 - 12:51

RECALL NARUTO
τ αλλο να πω δλδ?Η Tsunade ξερει τι κανει.Ο μικρος Naruto ειναι ετοιμος αλλα μενει να δουμε τα ορια του...
Γιατι να βγαινει καθε μια βδομαδα το manga?:deadga6:

Posted Image