Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 01:10

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 03:50
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 10:31
Kakashi

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 10:42
Για να δούμε , πόσοι θα πεθάνουν μέχρι να γυρίσει ο Naruto.
Kakashi got owned, δεν μου αρέσει αυτό. Βέβαια δεν χρησιμοποίησε το mangekyou ακόμα, αλλά σκούρα τα βλέπω τα πράγματα.

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 10:59
chakra conductors αυτο αν το συνδιασουμε μαζι με το μηνυμα του Jiraiya the real one is not here,βγαινουνε χρησιμα συμπερασματα
και επισης αυτο για το sennin mode,τωρα καταλαβαινουμε γιατι ο Jiraiya χρειαζοταν τους βατραχους.
Απο οτι καταλαβα ο demon Pain ειναι κατι σαν cyborg
Kakashi vs god
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 08 Οκτώβριος 2008 - 11:05
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 11:55
(IT'S THE SAME AS KAKASHI POST,BUT WITH A LITTLE DIALOGUE)
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 11:55

χαμος.......δεν ξερω τι θα γινει στην συνεχεια αλλα η κονοχα δεν παιζει να καταστραφει ολοσχερως με τίποτα
εγω μονο έχω καταλάβει οτι το αληθινο προσωπο του pain δεν το έχουμε δει ακόμη...(στην τωρινη του ηλικια)
chakra conductors αυτο αν το συνδιασουμε μαζι με το μηνυμα του Jiraiya the real one is not here,βγαινουνε χρησιμα συμπερασματα
για πες ρε κακασι τα συμπερασματα...γιατι οπως έχω ξαναπει υπαρχουν και μερικοι ξανθοι εδω μέσα

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 12:00
Αλλά αυτό μάλιστα! Προϊδεάζει για τη συνέχεια χωρίς να μαρτυρά τίποτα παραπάνω. Μου άρεσε που η Tsunande φαίνεται προετοιμασμένη και καθόλου έκπληκτη για την επίθεση. Αλλά αυτό αναμενόταν. Μετά το θάνατο του J (ακόμα στεναχωριέμαι όταν το γράφω!) θέλει εκδίκηση και περίμενε την επίθεση. Είναι καλή αρχηγός.
Δώστε μου ένα One of Pain's Bodys vs Tsunande Και θα σας φιλήσω τα πόδια! Ή μάλλον καλύτερα: Η Tsunande πολεμάει με πολλά από τα σώματα του Pain και πεθαίνει (το βάζω και στοίχημα) ΜΟΝΟ αφού έχει εξεοντώσει αρκετά. Σταυρώνω δάχτυλα.
Εν αναμονή για scanlations!
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 12:52
για πες ρε κακασι τα συμπερασματα...γιατι οπως έχω ξαναπει υπαρχουν και μερικοι ξανθοι εδω μέσα
Μπορει να κανω και λαθος αλλα εγω νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε σιγουροι τωρα πια οτι καποιος ελεγχει αυτα τα σωματα,πρωτα το μηνυμα του Jiraiya και τωρα chakra conductors δηλαδη αγωγοι που μεταφερουν τσακρα(περισσοτερα θα ξερουμε οταν βγει το τσαπτερ)
Eνα πραγμα με προβληματιζει κανονικα δεν πρεπει να δουμε μαχη του Nαρουτο με τον Pain συντομα,θελω να πω πως ειμαστε 3 μηνες μακρια απο το τελος του χρονου,ο Κισι ειχε πει οτι θα γραψει για το μεγαλο event Κακασι και κατι για την suck-ura

Teachan προσωπικα δεν νομιζω η tsunade να πεθανει απο τον Pain,πιστευω οτι θα πεθανει αλλα ισως απο καποιον αλλο,αυτο το λεω επειδη ο Pain ηδη εχει σκοτωσει εναν sannin
λετε να σκοτωσει και αλλον ενα?θα το δουμε στην συνεχεια.
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 13:40
Μπορει να κανω και λαθος αλλα εγω νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε σιγουροι τωρα πια οτι καποιος ελεγχει αυτα τα σωματα,πρωτα το μηνυμα του Jiraiya και τωρα chakra conductors δηλαδη αγωγοι που μεταφερουν τσακρα(περισσοτερα θα ξερουμε οταν βγει το τσαπτερ)
εδω ολοι εικασίες κάνουμε, δεν υφίσταται περιπτωση λαθους

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 14:10
H konoha εγινε κεντρο διερχομενων...

(btw σε ποσα chapters νομιζεται πως θα τελειωσει το manga?)
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:31
Thanks Kakashi 4 the spoilers, awsome job as always (τον δικο μας λεω όχι τον χαρακτηρα XD)
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:42
Aμα αυτος (Pain) εχει κατω απο τον ελεγχο του σωματα, εμεις εχουμε ολο το ζωικο βασιλειο.
Αντε Κακασι δειξε στην Κονοχα ποιος πραγματικα ειναι το αφεντικο της.
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:44
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 17:12