Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1531 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 October 2008 - 17:49

παρατηρήστε τα δαχτυλα τους...καθενας λεει ποιο μπιζου έχει ;)

/Καφρίλα mode on/
Αχού, τα μπιζουδάκια μου!:hahaha:
/Καφρίλα mode off/

Ωραίες εικόνες! Το chapter με αυτές προβλέπεται ακόμα καλύτερο. Το artwork είναι πάντα ένα ωραίο bonus...:drink:

Posted Image

#1532 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 08 October 2008 - 18:09

This weeks artwork is very cool:riiight:

Posted Image

#1533 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 08 October 2008 - 19:29

Τα spoiler δεν τα είδα/διάβασα αλλά η φωτό με τα τα tails είναι κορυφαία.

Πάντως έχω μία απορία. Το 3-tails δεν το είχαν πιάσει ωμό οι Tobi/Deidara; Δεν θυμάμαι αν το διευκρίνισε ποτέ, αλλά εφόσον μετά την ήττα του το κουβάλαγαν ως τέρας και όχι ως jinchuriki είχα υποθέσει ότι ήταν ελεύθερο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1534 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 October 2008 - 20:31

Τα spoiler δεν τα είδα/διάβασα αλλά η φωτό με τα τα tails είναι κορυφαία.

Πάντως έχω μία απορία. Το 3-tails δεν το είχαν πιάσει ωμό οι Tobi/Deidara; Δεν θυμάμαι αν το διευκρίνισε ποτέ, αλλά εφόσον μετά την ήττα του το κουβάλαγαν ως τέρας και όχι ως jinchuriki είχα υποθέσει ότι ήταν ελεύθερο.

Ειχαν δειξει σε καποιο τσαπτερ απλα το τελος της απορροφησης του μπιτζου. Αν θυμαμαι καλα... Damn...Εκει που λεω να σταματησω το μανγκα (ήδη δεν ασχολουμε ιδιαιτερα τις τελευταιες βδομαδες) και διαβασα λιγο τωρα καποια σχολια σας...Ααα~! Δυσκολη αποφαση ΧΡ αλλα θα δειξει:tensai: Προς το παρον σποϊλερ δεν μπαινω σε πειρασμο να κοιταξω:terror2: ποιος εγω που καθε βδομαδα ποσταρα παλιοτερα

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1535 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 08 October 2008 - 20:50

Actually βρήκα την σελίδα που έγραφε ότι ο 3-tails δεν είχε jinchuriki και γι' αυτό ήταν αδύναμος. Το έλεγε ο Deidara στον Tobi μετά την μάχη που btw μας χρωστάνε στο anime.
(και είχε και φάση)

Naruto 318 page 12 | One Manga

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1536 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 08 October 2008 - 21:52

"lacked a j medium??"
Υληκρινα οταν το διαβασα εννοισα οτι ελεγε οτι ειχε j μετριου επιπεδου δλδ συμενη οτι δεν υπηρχε???

Καλα οι σποιλεριες τα εσπασαν ο narutoς πισω konoha και το ειπε η hokage κρατοντας εμεσα και τον λογο της αλλα καλοντας και σε βοηθεια αλλα δεν νομιζω να μπορει να τον νικησει ο naruto ακομα....
Pain ακομα δεν ειδαμε στανταρ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ!!!!Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο IMBA!!!
Ρε οταν ελεγε ο kishi οτι θελει να μεγαλοσει η sakura μηπως εννοουσε τον θανατο του kakashi απο τον pain???Μιας και ετσι και ο kakashi θα περασει κατι μεγαλο....πιο μεγαλο δεν γηνετε... και η sakura τον λατευει μιας και ειναι ο δασκαλος της.....και τωρα ερχετε η σειρα της tsunade για να σωσει την νεα γενεια Ninja να κανει κανα jutsu να αναστησει τον kakashouko (που κατα την γνωμη μου εαν οχι ο επομενος hokage ειναι στανταρ ο πεμενος sanin) και να παιθανει αυτη ετσι και καλη πλοκη θα εχει και με ενα σμπαρο 2 τριγωνια!!!
Αλλιος εαν εννοουσε μονο (εκτος απο την tsunade) τον kakashi εγω θα στηλω mail και θα τον βρισω kakashi δεν σκοτωνεις εαν δεν τον αναστησεις!!!

Εσεις τι λετε πανω σε αυτο και πως κοβετε την πλοκη???
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1537 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 October 2008 - 22:00

H ΤSunade δεν ξέρει κάποιο jutsu που να ανασταίνει νεκρούς. Αν ήξερε θα είχε αναστήσει ήδη τον αδερφό της η τον αρραβωνιαστικό της και θα ήταν νεκρή πολύ πριν γίνει Hokage..

#1538 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 08 October 2008 - 23:43

Εκπληκτικό το δισέλιδο με τα jinchuriki! Πραγματικά πιστεύω πως το Naruto σαν σειρά θα ήταν απλά ανώτερο αν τα είχαμε δει όλα τους, αντι μόνο 3 απο αυτά... :S Τέσπα, περιμένουμε το chapter . Thx Kakashi!

#1539 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 09 October 2008 - 01:54

(που κατα την γνωμη μου εαν οχι ο επομενος hokage ειναι στανταρ ο πεμενος sanin) και να παιθανει αυτη ετσι και καλη πλοκη θα εχει και με ενα σμπαρο 2 τριγωνια!!!
Αλλιος εαν εννοουσε μονο (εκτος απο την tsunade) τον kakashi εγω θα στηλω mail και θα τον βρισω kakashi δεν σκοτωνεις εαν δεν τον αναστησεις!!!

Εσεις τι λετε πανω σε αυτο και πως κοβετε την πλοκη???

Ε οι επομενοι σαννιν ειναι πιστευω ο Ναρουτο,η Σακουρα, και ο Σασουκε. Μιας και ηταν μαθητες τους και εμαθαν τις ιδιες σχεδον τεχνικες ΧΡ Ετσι πιστευω εγω δλδ. Ο κακασι ειναι καλος,αλλα οπως λεει ο ιδιος, η νεα γενια τους εχει ξεπερασει (σε raw δυναμη,αλλα οι εμπειριες ειναι αυτες που μετρανε).

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1540 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 09 October 2008 - 02:31

τα 3 σανιν δεν ηταν τιποτα παραπανω απο οι 3 θρυλικοι χαμενοι οπως και ο φιλος sacrous εχει ξαναπει!δεν ειναι θεμα τεχνικων και δυναμης.και εφ οσων ο κισιμοτο εχει πει πως ο ναρουτο θα γινει χοκαγκε στο τελος, αποκλειετε να γινουν σανιν!

#1541 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 09 October 2008 - 06:48

και εφ οσων ο κισιμοτο εχει πει πως ο ναρουτο θα γινει χοκαγκε στο τελος, !

αυτο ποτε το είπε; :knock-knock:

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1542 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 09 October 2008 - 12:55

αυτο ποτε το είπε; :knock-knock:

σε interview

#1543 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 09 October 2008 - 13:02

Βγηκε το raw
naruto420.zip

πολυ καιρο ειχε να βγει πεμπτη

Τα πανελ με Pain και Κακασι ειναι φανταστικα

Και κατι ακομα για τα πονηρα μυαλα σας
Spoiler:

:fromabove:

Edited by Hatake Kakashi, 09 October 2008 - 13:12.

#1544 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 09 October 2008 - 14:03

Spoiler:

ένωσα τις 2 εικόνες με τους bijju master για όσους τους θέλουνε σε μία εικόνα :tensai:Posted ImagePosted Image
Posted Image

#1545 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 09 October 2008 - 14:24

O Kakashi τις εφαγε????:beaten::OMG3:κ ευκολα...Dude Pein is so fucking powerful!!!,Καλα πολλοι απο την κονοχα δν την γλυτωνουν αυτην την φορα..:kill4u:

Posted Image