Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 07 March 2012 - 14:56
Ο yamato ήταν ένα μισοτελειωμένο πείραμα του orchimaru με βάση το dna του πρώτου.
Εφόσον είχε και το σώμα του madara, το οποίο χρησιμοποιεί αργότερα ο kabutomaru, τι τον εμπόδιζε να κάνει κάτι αντίστοιχο και σε εκείνον; Αποτέλεσμα, ένας χαρακτήρας σε ηλικία παρόμοια με αυτή του yamato, με τις δυνάμεις του madara ή καλύτερα το dna του. Tobi;
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 07 March 2012 - 17:16
Τωρα,με τους αδερφους Kατσαμπα και τον γυαλακια δεν ξερω τι θα παιχτει,ειναι ενα μπουρδουκλομα...
Posted 07 March 2012 - 17:30
Ο Itachi πρεπει να βρει τροπο να σταματησει τον Kabuto.Αλλιως οι περισσοτεροι θα πεθανουν απο τον Madara.Και το *********** ο Sasuke,παλι κατι ετοιμαζει.
Posted 07 March 2012 - 17:38

Posted 07 March 2012 - 17:56
Δεν μπορω να δω τους Kages να τα καταφερνουν χωρις την Tsunade.Θα ηταν τεραστιο troll αμα τα καταφερναν.
Posted 07 March 2012 - 18:09
Also "Tsounade-sama will never lose! Thats why she is the only one of the three legendary ninjas that has survived until today!!"
Orochimaru will never die
Posted 07 March 2012 - 18:32
lolo εγώ ανήσυχο πιο πολύ για itachi/sasuke/kabumaru 3some...για να είναι ενθουσιασμένος ο kabumaru κάτι ετοιμάζει...
plus όταν ο itachi είπε jeez...you know u're screwed!!
Posted 07 March 2012 - 18:36
O Kabumaru ειναι πιο σπαστικος απο ποτε.Madara is more badass than ever!!
Posted 07 March 2012 - 19:01
όσο για τον kabumaru...με τρομάζει ο pedo
lololooo ο madara θα πρέπε να ήταν γυναικα...δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο κόλλημα!!
Posted 07 March 2012 - 19:09

Posted 07 March 2012 - 19:18
Posted 07 March 2012 - 21:12
Από εκεί και πέρα θα σε παρακαλέσω να προσέξεις λίγο τον τόνο σου όταν μιλάς τόσο στα υπόλοιπα μέλη και πολύ περισσότερο σε καποιο μέλος της team. Όπως λένε οι κανόνες μας κάθε άποψη και παράπονο είναι δεκτά όταν αυτά γίνονται μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με ευγενικό τρόπο.
Aπό εκεί και πέρα να πω και εγώ τον πόνο μου για το 577, ντάξει με την τελευταία σελίδα έλιωσα στο γέλιο. Αυτό το "GEEZ" συνόψιζε την αγανάκτηση μιας ολόκληρης ζωής (και πέρα από αυτήν) for the shit itachi has to put up with. Ούτε στον θάνατο δεν βρίσκει ηρεμία ο κακομοίρης. Και εκεί που πάει να ξεμπερδέψει έχεις τον Kabuto με το Edo Tensei του ενώ παράλληλα έχει και τον παρανοϊκό μικρό αδερφό να του έχει κολλήσει σαν τσιμπούρι. Ήρωας το παλικάρι ήρωας
Από εκεί και πέρα στον διάλογο Madara-Tsunade ήμουν σε φάση που πάς και εσύ ρε Καραμήτρο. Οκ όλη η επίκληση στο συναίσθημα και όλος ο λόγος περί will of fire της Tsunade με κούρασαν πάρα πολύ. In a sense καταλαβαίνω πιο πολύ αυτά τα οποία έλεγε ο Madara. Βλέπαμε επί αρκετές γενιές ότι υποτίθεται οι νέα γενιά Shinobi ότι ξεπέρναγε την παλαιότερη. Με όσα ακούμε όμως για τον Hashirama αυτό ανατρέπεται - τουλάχιστον για την παρούσα Hokage, και έχουμε και έναν Sage of the six paths. Μου μένει μια απορία μόνο. Όταν ο Sarutobi πάλευε με πρώτο και δεύτερο παρέα πώς τα έβγαζε πέρα ?
Ξέρω οτι κανονικά θα έπρεπε να είμαι με το μέρος της Tsunade αλλά πειράζει που μου έσπασε τα νεύρα με όσα έλεγε και χάρηκα όταν την ξεκοίλιασε το ζόμπι; Την εμμονή του Madara πάντως τν καταλαβαίνω. Δεν ήταν απλά ένας τυχαίος αντίπαλος που απλά τον σέβεται, η σχέση τους ήταν πιο διαρκής και μακροχρόνια , οπότε όταν έχει τους απογόνους του μπροστά και είναι... όπως είναι, λογικό είναι να αναπολεί αυτόν που αποτελούσε τον υπέρτατο στόχο.
Posted 07 March 2012 - 21:16