Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9526 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 March 2012 - 10:00

Sutera@ ΚΟΦ'ΤΟ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH. Ήδη έχεις ΤΡΙΑ posts που σου το λένε και δεν συμμαζεύεσαι. ΔΕΝ είναι επιλογή σου με τί θα γράφεις, ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τί σε βολεύει. Είναι κανόνας που ακολουθείται από όλους σε ολόκληρο το forum και θα το ακολουθήσεις ΚΑΙ εσύ.

Posted Image

#9527 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 March 2012 - 10:22

Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλάβει πως ο madara ελεγχεται απο το edo ενω ειναι ηδη ζωντανος(Tobi?)
Τελικα μηπως ειναι κάποιος άλλος uchiha π επεζησε?(Shisui?Obito?) ή κανας orochimaru?:hihi2:
Έχει κανένας κάτι υπόψη του που δεν εχω πάρει χαμπάρι εγω?:blingeye2:

Δεν είναι ο Orochimaru--αυτός έχει κάνει ένα fusion με τον Kabuto όταν απέτυχε να κάνει το ίδιο στoν Sasuke. Όμως ξέρουμε ακόμα πως o Tobi δεν είναι ούτε o Madara, εφόσον είναι κανονικά νεκρός και μας έλεγε βλακείες μόνο και μόνο για να έχει ένα όνομα που οι άλλοι θα φοβούνται μόνο και μόνο για να τον πάρουν σοβαρά.

Τώρα αν είναι κάποιος άλλος Uchiha, δεν ξέρω, θα σε γελάσω. Μπορεί να μην είναι και να πήρε το μάτι του Obito αφού τον βρήκε -ναι λατρεύω αυτήν τη θεωρία- ή μπορεί στο κάτω κάτω καμιά σχέση να μην έχει και κάποτε να είχε πάρει το μάτι ενός άλλου καημένου Uchiha ή να είναι ο ίδιος ένα τέτοιος που την είδε μεγαλομανής.

Μας έχει πει να τον λέμε "Ανώνυμος" and I shall comply with that or Tobi.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9528 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 07 March 2012 - 10:30

Ελπίζω τουλάχιστον να έχει να κάνει με τον Obito.Υπάρχει και η θεωρία για τον αδερφό του Μadara.Πάντως για να μπορεί να έχει πάνω του το rinnegan και ένα sharigan δεν είναι είναι κάποιος αδύναμος.

Posted Image

#9529 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 March 2012 - 10:36

Αδύναμος όχι, άσχετος μπορεί. Δεν ξέρουμε και τα πάντα για τον κόσμο του Naruto οπότε εγώ προσωπικά θέλω μια έκλπηξη σ'αυτό το θέμα. Ο αδερφός του Madara θα ήταν cool αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει πεθάνει--βέβαια εφόσον ο Tobi έλεγε την ιστορία είναι πολύ πιθανόν να την προσάρμωσε αλλά νομίζω ότι ήταν πιο αδύναμος από τον nii-san του. Αν και το γεγονός ότι ψάχνει "μάτια" μπορεί να μην οφείλεται μόνο στο ότι θέλει να γίνει πιο δυνατός αλλά κι ότι του λείπανε εξαρχής.

Ποιος ξέρει? Ειλικρινά ελπίζω σε ένα καλό plot twist όταν μας αποκαλύψει την ταυτότητα του Tobi.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9530 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 07 March 2012 - 10:46

Θα είναι η κανένας τρομερά άσχετος η κάποιος τόσο γνώριμος που δεν μας πάει καν το μυαλό.Ο Κισίι θα αργήσει πιστεύω να κάνει αυτήν αποκάλυψη άρα έχουμε καιρό ακόμα!

Posted Image

#9531 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 March 2012 - 10:55

Όντως, κι εγώ το πιστεύω αυτό.

Αλλά κοίτα, το manga υποτίθεται ότι έχει μπει στην τελική του ευθεία με την έννοια ότι μόλις τελειώσει ο πόλεμος, τελειώνει κι αυτό-άντε συν δύο ή τρια chapter να μας πει τι γίνονται όσοι κι όποιοι απέμειναν ζωντανοί. Μ'αυτήν τη λογική, τοποθετώ την αποκάλυψη της ταυτότητας του Tobi, είτε λίγο πριν παλέψουν μαζί του στο τέλος είτε αφού τον σκοτώσουν είτε σε κάποια στιγμή μέσα στη μάχη.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9532 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 07 March 2012 - 12:40

577 is out...!!

Διαβαζω και επιστρέφω!

#9533 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 07 March 2012 - 13:12

Spoiler:
:kakaka: που τον θυμήθηκε τον Dan τέτοια ώρα....
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#9534 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 March 2012 - 13:14

Πρώτη αντίδραση: dafuq????

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9535 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 07 March 2012 - 13:21

Spoiler:
:kakaka: που τον θυμήθηκε τον Dan τέτοια ώρα....

Spoiler:

#9536 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 March 2012 - 13:29

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9537 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 07 March 2012 - 13:31

Ένα R.I.P για την Tsunade η μήπως όχι??Πλακα είχε το chapter.Όντως ο Κισίι τρολλαρει όσο μπορεί περισσότερο.Ο Sasuke άκουσε τον αδεφό του και μείνε πίσω λέμε τώρα.Το σχέδιο του "Itchi στο τέλος ήταν λες και θέλει να κάνει facepalm.

Posted Image

#9538 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 07 March 2012 - 14:18

Θεε μου, ειπε "geez" ο Itachi, παει καταστραφηκε ολοκληρος ο χαρακτηρας (ακομα κι αν ηταν απο μαπα μεταφραση).

Παντος μπορω να πω οτι με ψαρωσε λιγο στην αρχη που ειδα τους Kage να "νικανε" (ακους εκει ο MADARA να χασει απο 5 κομπαρσους) αλλα μετα το "στρωσε". Να δουμε με πιο ρεαλιστικο τροπο θα τι γλιτωσει η Tsunade με μια τρυπα στο στομαχι :P

Βλεπω τον Sasuke να τα περνει να σφαζει τον Kabuto και μετα να μην εχουμε τι να τον κανουμε τον MADARA.

Γενικα ωραιο chapter αντε να δουμε τι θα δουμε στο επομενο.

gVaaH5O.jpg

#9539 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 07 March 2012 - 14:23

Ενδιαφέρων τεύχος με power up της Tsunade που προσωπικά δεν περίμενα. Τώρα τι ακριβώς είναι αυτό το byakugou δεν ξέρω αλλά στάνταρ θα έχει να κάνει κάτι με regeneration. Ως εκ τούτου δεν νομίζω να έχει πεθάνει (πως τα κατάφερε όμως να την κάνει σουβλάκι ο Madara δεν ξέρω:hihi2:).

Ο Sasuke είναι ίδιος ο Madara στην ιδεολογία, με τη διαφορά ότι αυτός είναι ο μικρός αδερφός κι όχι ο μεγάλος.

Άμα δεν κάνω λάθος το είχε αναφέρει και ο tobi στην φάση που επισκέφτηκε τον Naruto να μιλήσουνε. Ότι δηλαδή ο Sasuke ακολουθεί το path of hatred όπως έκανε παλιότερα και ο Madara.
Άντε να δούμε και λίγο itachi σε action το επόμενο chapter.

Also "Tsounade-sama will never lose! Thats why she is the only one of the three legendary ninjas that has survived until today!!"
Spoiler:

#9540 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 March 2012 - 14:42

Χρησιμοποίησε ο Madara ένα jutsu το οποίο είχε το ξύλο ως βάση του κι έτσι λογικά κατάφερε να σπάσει την φυλακή που είχαν δημιουργήσει οι πέντε αρχηγοί. Γι αυτό μάλλον ήταν τόσο imba o πρώτος, γιατί ήταν το στοιχείο του και τους έκανε όλους ρεζίλι όταν τον παλεύανε.

Ναι έχεις δίκιο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς weeeeeeeird να βλέπεις τα ίδια λόγια να βγαίνουν απ'το στόμα τους. Βέβαια ο Madara είναι δέκα φορές καλύτερος, και λίγα λέω, αλλά τι να κάνουμε, ο καθείς...!

Κι όσο για το τελευταίο...νομίζω απλώς πως ο Κishi αρέσκεται στην απόλυτη ειρωνία. Μας το χει ξανδείξει άλλωστε.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai