Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 16:48
Προσωπικα ειμαι ατομο το οποιο θελει να βλεπει Sasuke, και αν ελειπε το παραπανω στοιχειο δεν θα παραπονιομουν καθολου για την μαχη. Αλλα απο την στιγμη που ξερω πχ οτι μπορει να χρησιμοποιησει και το MS Και να νικησει και δεν το κανει μου φαινεται καπως τραβηγμενη απο τα μαλλια για τοσα chapters. .
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 16:55
απο την στιγμη που χρησιμοποιει το MS σε εναναπλο Ninja και οχι στην κυρια μαχη δημιουργουνται στον θεατη αποριες.
Η απλώς ο sasuke να την έχει ψωνίσει εντελώς και να λέει "όχι κύριε, είμαι τόσο δυνατός που δεν χρειάζομαι ms για να κερδίσω το Jinjuriki.

Eπιτέλους θα δούμε και άλλο ένα τέρας

Παρεπιπτώντος ξέρει κανείς αν θα δείξει καθόλου προπόνηση του Naruto;

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 06:13
Πραγματικά φάνηκε, ιδιαίτερα τώρα, ότι ο 8-tail ελέγχει τις δυνάμεις του στο έπακρο.
Εκτός των άλλων το chapter δείχνει και την αχρηστία του Naruto ως jinchuriki αν και δικαιολογείται λόγω ηλικίας και απειρίας (πιστεύω).
Αυτό που μου την έσπασε πάντως είναι η αναφορά στον αδερφό του 8-tails. Έχει γούστο να μας πεταχτεί και κάνα άλλο πρόσωπο-imba ninja.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 06:19
Μολις διαβασα το τσαπτερ,οπως γνωριζουμε ο κισι ειχε πει οτι οι παραγωγοι τον πιεσαν να κανει κατι με την team hebi,αυτο το κατι πιστευω οτι βλεπουμε στα τελευταια τσαπτερ,δεν ξερω τι σχεδιαζει με αυτη την μαχη,ουτε θελω να μαντεψω,την εχω πει αλλωστε την γνωμη μου,το μονο που ξερω ειναι οτι εχω αρχισει και βαριεμαι ,οσο το τραβαει τοσο πιο δυσκολο θα ειναι οι αναγνωστες να αποδεχτουν το plot no jutsu που θα υπαρξει ετσι και ο 8 tails χασει
Ενδιαφερον εχει και αυτο με το genjutsu,πηραμε Hint οτι αν καταφερει καποιο jinchuuriki να κανει Control το bijuu του τοτε μπορει και κανει dispell το genjutsu.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 06:40
Goodmorning Vietnam
Μολις διαβασα το τσαπτερ,οπως γνωριζουμε ο κισι ειχε πει οτι οι παραγωγοι τον πιεσαν να κανει κατι με την team hebi,αυτο το κατι πιστευω οτι βλεπουμε στα τελευταια τσαπτερ,δεν ξερω τι σχεδιαζει με αυτη την μαχη,ουτε θελω να μαντεψω,την εχω πει αλλωστε την γνωμη μου,το μονο που ξερω ειναι οτι εχω αρχισει και βαριεμαι ,οσο το τραβαει τοσο πιο δυσκολο θα ειναι οι αναγνωστες να αποδεχτουν το plot no jutsu που θα υπαρξει ετσι και ο 8 tails χασει
Ενδιαφερον εχει και αυτο με το genjutsu,πηραμε Hint οτι αν καταφερει καποιο jinchuuriki να κανει Control το bijuu του τοτε μπορει και κανει dispell το genjutsu.
Τι goodmorning μεσα στα αγρια χαραματα ΧΡ Τι κανεις τετοια ωρα ξυπνιος...Οπως κ να χει,το τσαπτερ εμενα μαρεσε...Εχει δραση..Αιμα...και γενικα ξυλο ΧΡ Αν αυτο εσυ το θεωρεις "τους σχεδιαζει μαχη" οκ ,εγω πιστευω αυτοι θα ερθουν αντιμετωποι (τουλαχιστον ο Suigetsu)με Κονοχα νιντζα (να μη δουμε και κανεναν απο τους γνωστους να παλευει?)
ΥΓ:plot no jutsu again...here we go...

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 06:46
ειναι....
το τσαπτερ με εκανε να βαρε8ω...το τελειωσα παρα πολυ γρηγορα σε σχεση με αλλα τσαπτερς και δεν ειχε τοσα πολλα να προσφερει.....αιντε να δουμε τι εχει να γινει στο επομενο....
( και ναι δε κοιμηθηκα καθολου χαρι στο δοντι μου που με ποναει απειρα πολυ....)

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 06:51
Καλό το 413. Κομμάτι μάχης μόνο.
Πραγματικά φάνηκε, ιδιαίτερα τώρα, ότι ο 8-tail ελέγχει τις δυνάμεις του στο έπακρο.
Εκτός των άλλων το chapter δείχνει και την αχρηστία του Naruto ως jinchuriki αν και δικαιολογείται λόγω ηλικίας και απειρίας (πιστεύω).
Αχρηστια του Ναρυτο??
επηδει επεσαι σε καλο Beast
το ελεγχη...αν παρατιρησες πως το αποκαλεσαι..."Partner"
που σημαινει οτι το 8 ταιλ συμφωνησε να συνεργαστει μαζι του
ο Κυουμπι ομως δν προσπαθει να συν υπαρξει με τον ναρουτο
προσπαθει να του παρει τον ελεγχο συνεχεια...
ασε που την διαφορα δυναμης του 8 με του 9 ταιλ την ξερουμε...
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 07:00
Τι goodmorning μεσα στα αγρια χαραματα ΧΡ Τι κανεις τετοια ωρα ξυπνιος...Οπως κ να χει,το τσαπτερ εμενα μαρεσε...Εχει δραση..Αιμα...και γενικα ξυλο ΧΡ Αν αυτο εσυ το θεωρεις "τους σχεδιαζει μαχη" οκ ,εγω πιστευω αυτοι θα ερθουν αντιμετωποι (τουλαχιστον ο Suigetsu)με Κονοχα νιντζα (να μη δουμε και κανεναν απο τους γνωστους να παλευει?)
ΥΓ:plot no jutsu again...here we go...
Ουτε εγω δεν ξερω τι κανω τετοια ωρα ξυπνιος εχει να πεσει βαρεμαρα,ελπιζω να ξυπνησω κανα βοιδι μπας και παω καμια βολτα,ετσι νομιζα και εγω αλλα τωρα τους δινει υπερβολικο screen time οποτε δεν θα με χαλαγε να ηταν αυτη η μαχη την οποια ελεγε,οσο αιμα και δραση να ειχε κατι που εμενα μου αρεσει γενικα,θεωρω τραβηγμενη την μαχη ως τωρα,ο Σασουκε εχει φαει ξυλο 2 φορες και ο Juugo με την Karin μου θυμιζουν druid kai priest αντιστοιχα που κανουν heal,το plot no jutsu δεν ειναι δικη μου εφευρεση αλλα πες μου ο Σασουκε και οποιοσδηποτε να ηταν στην θεση του,εφοσον εχει φτασει δυο φορες στο κατωφλι του θανατου ειναι λογικο να ξυπνισει απολυτως καλα και ξαφνικα να τσακισει το jinchuuriki?για μενα μπαζει απο παντου,δεν θα διαμαρτυρηθω για αυτο οταν γινει(γιατι θα γινει λογικα) ουτε θα με χαλασει αλλα οπως και να το κανουμε θα ειναι περιεργο.
Δεν εχεις πεσει για υπνο ακομα?
Δεν υπαρχει αχρηστια του Ναρουτο ,ουτε θεμα συνεργασιας kyuubi-Naruto το κλειδι του Μινατο θα λυσει αυτο το προβλημα,τωρα αν θα το χρησιμοποιησει αυτο μενει να το μαθουμε.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 07:09
Ο Sasuke ειναι ο αγαπημενος χαρακτηρας του Kishimoto και λογικα θα βρει καποιο θαυματουργο τροπο ωστε να τον κανει να νικησει το 8 tail....αυτο ειναι το μονο σιγουρο οπως λες και εσυ...απλα θελει να κανει το κλασσικο...."ο πρωταγωνιστης τρωει απειρο ξυλο για να μην ειναι μονοτονο το plot και μετα απο πολυυυ ξυλο μ καποιο μαγικο τροπο (βλεπε φασολια στο dragonball ) εε κατι τετοιο θα κανει και εδω..." προσωπικα πιστευω οτι θα τον δουμε με ενα διαφορετικο curse seal αυτη τη φορα,δεν ειμαι σιγουρος αν θα μεταμορφωθει παλι σε αυτο το πραμα με τα φτερα (που προσωπικα το γουσταρω πολυ) γιατι πιστευω πως θα διαφερει απο το CS του Orochimaru!! Θα δειξει....και φανταζομαι πως θα νικησει....Curse Seal + MS και λιγο καμια μικρη βοηθεια απο καποιο μελος του Hebi Team.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 07:39
Ο Sasuke ειναι ο αγαπημενος χαρακτηρας του Kishimoto.
Αυτο ειναι μυθος και εγω το πιστευα αλλα μετα απο τις συνετευξεις του Κισι(αρκετα παλιες) που ειδα τα πραγματα δεν ειναι ετσι,ο αγαπημενος χαρακτηρας του Κισι ειναι ο Ναρουτο.
Σε ερωτηση ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας ο Κισι ειχε απαντησει ο Ναρουτο γιατι η προσωπικοτητα του μοιαζει με την δικια μου
Σε ερωτηση ησουν τοσο popular οπως εισαι και τωρα στα παιδικα σου χρονια και στο σχολειο? Ο Κισι ειχε απαντησει,ημουν ακριβως το αντιθετο,δεν ειχα φιλους και για ολο το σχολειο ημουν ενας αποτυχημενος,για αυτο καταλαβαινω πως νιωθει ο Ναρουτο
Σε ερωτηση για το αν του αρεσουν οι ταλαντουχοι ανθρωποι που πετυχαινουν τα παντα ευκολα στην ζωη τους,ο Κισι ειχε απαντησει οχι δεν συμπαθω ιδαιτερα τους παρα πολυ εξυπνους ανθρωπους,προτιμω αυτους που δουλευουν για να πετυχουν
Ο Σασουκε ειναι ο αγαπημενος χαρακτηρας του Κισι στο σχεδιο και ο πιο δυσκολος χαρακτηρας του ναρουτο κατα την αποψη του στην σχεδιαση
αυτα για να τελιωνει πια το θεμα περι αγαπημενων χαρακτηρων

Ελπιζω να βοηθησα και να ελυσα το θεμα μια και καλη
O Sasuke φερνει λεφτα στην Ιαπωνια στον Κισι αυτο ειναι γνωστο και καλα κανει ο ανθρωπος
Σορυ τα λινκ δεν μπορω να τα βρω ολα βρηκα μονο αυτο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 22 Αύγουστος 2008 - 08:16
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 10:31
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 11:39
Κατα τ'άλλα, όπως είπε κι ο Doulis-san, βόδοχτάποδο... Μάλιστα... Δεν λέω, δεν με χάλασε κυρίως επειδή είχα συμπαθήσει τον 8-tails (αν και σίγουρα δεν το περίμενα) αλλά πραγματικά, θέλω να δω τι θα κάνει τώρα ο Sasuke κι η παρέα του.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 13:32
Τελικά έκανε το Tsukuyomi στον 8tail ή όχι?Όλα μοιάζουν πως το έκανε αλλά δεν συμφωνεί ούτε με αυτά που έχουν ειπωθεί παλιότερα ούτε και με το μάτι με το οποίο έκανε το Tsukuyomi.Εσείς βγάζετε άκρη?
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 14:07

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 14:18
Ιδού και το ανάλογο chapter που μιλάνε για cancelling genjutsu και τα σχετικά για όποιον θέλει να ρίξει μια επανάληψη
Naruto 257 page 06 | One Manga
.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!