Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#901 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 25 August 2008 - 11:27

Πάντως εμένα μου την δίνει που ο Σασουκε, απο κει που δεν μπορουσε να χασει απο κανεναν και ακομα και στον Deidara βγηκε η ψυχη να τον ξυλοφορτωσει, ακομα και ο Ιτατσι (ασχετα με την αρρωστια του κλπ...) εφαγε ενα καποιο ξυλο... Ξαφνικα αυτος ο (ντε μεκ) imba Sasuke βρισκεται δυο φορες στο χειλος του θανατου απο ενα Taijutsu της πλακας, και ολα αυτα μονο και μονο για να δειξουν τις healing ικανοτητες της Καριν και του Juugo (που δεν ειναι heal).
Βρωμα η δουλεια...
Μου φαινεται οτι ο μικρος Juugaκος θα πεθανει...:erk:

Edited by TiLiskos, 25 August 2008 - 17:27.

Posted Image

#902 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 25 August 2008 - 18:21

Το αματερασου που εκανε "καταλαθος" ηταν μονο και μονο επειδη εκανε καποιο trigger o Itachi
οταν ο Σασουκε αντικριζει το προσωπο του Μανταρα.

οταν αντικρισει ξανα sharingan οχι οταν αντικρισει το προσωπο του μανταρα.. και τον κακασι να βλεπε αυτο θα γινοταν..

τεσπα! θα συμφωνησω με το προλαλησαντα πως ο κισι βρηκε πολυ ηλιθιο τροπο να μας δειξει τις ιδιοτητες healing των καριν και juugo η οτι κι αν ειναι αλλα τεσπα εχει καταντησει πολυ κουραστικο. ο σασκε δεν προκειται να πεθανει ως ενας απο τους πρωταγωνιστες αρα αφου θα πεθανει ο hachibi που θα πεθανει, ας το κανει γρηγορα μεσα σε ενα δυο chapters το πολυ γιατι εχει γινει πολυ κουραστικο το θεμα.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#903 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 August 2008 - 19:16

Παιδια καταρχας υπομονη και ψυχραιμια. ουτε και εμενα μου αρεσει που καθυστερει τοσο πολυ η μαχη και σιγουρα δεν μου αρεσει που τις τρωει ο Sasuke αλλα καπως επρεπε καποια στιγμη να δουμε και τι ρολο βαρανε οι Hawk... Και οσο να ναι ο Hachibi δεν ειναι τυχαιος. Το δευτερο πιο δυνατο bijou ειναι το 8tails και αν σκεφτεις και το ποσο καλος shinobi σαν συνολο ειναι ο δυσκολοτερος αντιπαλος απο τα jinchuuriki αυτην την στιγμη. Αν τον νικουσε ο Sasuke κατευθειαν θα ηταν πολυ ψευτια. Και εχει και πολλες ιδιαιτεροτητες. Πχ εγω δεν περιμενα οτι θα μπορουσε να αποκρουσει MS Τsukuyomi like τεχνικη. Απο εκει και περα οπως προειπα θεωρω βλακεια που ο Sasuke καθυστερησε τοσο να χρησιμοποιησει ms Και που ο Hachibi να κανει release το Bijou του. Προσωπικα θα περιμενω πρωτα να δω το συνολο της μαχης μια φορα και μετα θα πω σιγουρη γνωμη........ Προς το παρον μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.....

#904 TiLiskos

TiLiskos

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 25 August 2008 - 20:02

Σιγουρα κανουμε μονο υποθεσεις (αλλωστε και αυτο ειναι μεταξυ αλλων και το νοημα αυτου του forum...). Απλα καλο ειναι καποια στιγμη να δουμε κατι ουσιαστικο (και να μην καταληξει σαν το ανιμε...).

Ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο: Οταν ο μεγας Jiraya ειχε πει οτι ο Nagato ηξερε τελεια και τα 6 chakra natures, το εκτο ποιο ειναι???

Αυτην την απορια την εχω εδω και πολυ καιρο...
Posted Image

#905 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 25 August 2008 - 20:39

Χωρις να ειμαι σιγουρος ηταν
fire, water, wind, lightning , earth, dark
το τελευταιο καπου ειχε αναφερθει αλλα δεν παιζει να ψαξω..
Signature Removed

#906 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 August 2008 - 21:34

Χωρις να ειμαι σιγουρος ηταν
fire, water, wind, lightning , earth, dark
το τελευταιο καπου ειχε αναφερθει αλλα δεν παιζει να ψαξω..

Its YinYang...Στην ουσια δλδ σκοταδι κ φως. Ειχε αναφερθει στην εκπαιδευση του ναρουτο με τον Γιαματο και τον Κακασι

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#907 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 26 August 2008 - 16:03

Seraphimon-T.K μπορεις να δωσεις link.Ευχαριστω.
Posted Image

#908 TiLiskos

TiLiskos

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 26 August 2008 - 18:46

http://read.mangashare.com/Naruto/chapter-316/page009.html

Εδω φαινεται αλλα δεν ημουν σιγουρος αν ειναι nature maniπulation...
Φανταζομαι το medical ninjutsu συγκαταλεγεται στα yin...
Ομως τοτε θα επρεπε να ειναι εφτα!
Posted Image

#909 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 August 2008 - 19:39

Spoiler: O_O Naruto...Senjutsu

Spoiler:

Προβλεπω ενα καλο τσαπτερ...Ο Σασουκε ειναι σε καλο δρομο (check the spoiler and you'll see what i mean). Το μονο που πρεπει να κανει ειναι να παρει τα ματια του Ιτάτσι.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#910 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 August 2008 - 19:44

Cant wait until Friday............. Eυχαριστουμε Seraphimon για τα spoilers. Βεβαια αναθεμα αν καταλαβα τι εγινε......
Spoiler:

#911 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 27 August 2008 - 20:01

Το θελω τωρα !!!!!!!!! Καλα ε πολυ ωραιες σκηνες πεχτηκαν !!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#912 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 August 2008 - 20:12

Cant wait until Friday............. Eυχαριστουμε Seraphimon για τα spoilers. Βεβαια αναθεμα αν καταλαβα τι εγινε......

Spoiler:

Εχω βαλει τις μεταφρασεις κατω απο καθε εικονα. Τελικα το αματερασου χρησιμοποιει στο Χατσιμπι.

οριστε και μια περιληψη. Κειμενο λογικα θα εχουμε αργα το βραδυ ή αυριο το πρωϊ.

Spoiler:

Posted Image

#913 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 August 2008 - 20:16

Spoiler:

Spoiler:

#914 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 August 2008 - 20:58

Spoiler:

Γιαυτο ειπα οτι ο Σασουκε ειναι σε καλο δρομο. Εφόσον σκεπτεται ακομα την παλια του ομαδα αυτο σιγουρα σημαινει κατι. Επισης αν κοιταξεις καλα-καλα πριν απο αυτους εχει φλας μπακ απο τους αλλους 3 (Καριν κλπ). Οποτε δεν εχουν προσκολληθει μονο αυτοι πανω του.

Posted Image

#915 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 27 August 2008 - 21:35

Spoiler:

γμτ στο τελος παλι στο καλο κοβεται!!! δεν το αντεχω αλλο!!! θα την κοψω την φλέβα!!!:cry5:

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.