Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 21 August 2008 - 10:42
Posted 21 August 2008 - 10:48
μαρεσει που δυσκολευεται ν τον νικησει ο Σασουκε, γτ ετσι δειχνει οτι ο Ναρουτος, ως 9-ουρος θα ειναι επισης αρκετα δυσκολος για τα κυβικα του.
μονο εγω βλεπω κατι σαν μεγαλο πλοκαμι εκει?
τεσπα, αυριο θα το δουμε ολοκληρο,
ευχαριστουμε Hatake sama, που για αλλη μια φορα φροντιζεις για μας

Posted 21 August 2008 - 10:51
Και για αλλη μια φορα ο Hatake Kakashi πιο γρηγορος και πιο ακριβης και απο το ιδιο το Royters ..... Στην ανευρεση και παραδοση spoiler Και pics........ Οmedeto Kakashi senpai!!!
Posted 21 August 2008 - 10:55

O Sasuke ειναι εξουθενομενος πανω αριστερα,δεν βλεπω τους αλλους δυο hebi χωρις τον Σασουκε να αντεχουν για πολυ,Ms or they will lose so simple
Posted 21 August 2008 - 11:05
Μάλλον ο rapper είναι πολύ δυνατός για τον Sasuke(επιτέλους να φάει λίγο ξύλο μπας και έρθει στα ίσια του).
ΣΤην τελευταία δείχνει όλο το τέρας;;;;;;;

Posted 21 August 2008 - 11:07
Χωρις την Karin ο Σασουκε θα ειχε πεθανει δυο φορες,λυπαμαι αλλα ετσι ειναι
πιστευω οτι θα πεθανει καποιος απο αυτους συντομα ισως και σε αυτο το τσαπτερ
curse hebi

YΓ:
maybe sauce needs itachi's brain not eyes.he used ms on fodder ninja and didnt use on 8 tails.
pic !!!!!!!!!!!!!
Edited by Hatake Kakashi, 21 August 2008 - 11:19.
Posted 21 August 2008 - 11:19
Χωρις την Karin ο Σασουκε θα ειχε πεθανει δυο φορες,λυπαμαι αλλα ετσι ειναι
πιστευω οτι θα πεθανει καποιος απο αυτους συντοιμα ισως και σε αυτο το τσαπτερ
curse hebi
Βασικά ο Sasuke άξιζε πολλές φορές να πεθάνει τον τελευταίο καιρό...γκουχ...γκουχ....
Πάντως αν θυμάσαι το είχαμε πει και παλαιότερα αυτό...
Στην παρούσα φάση ο μόνος που θέλω να επιζήσει είναι ο Suigetsu. Θέλω να τον δω σε μελλοντική μάχη.
Ακόμα βλέπω ως υποψήφιο το Juugo ίσως γιατί είναι ο λιγότερο appealling από τους τρεις.
Πάντως το να πεθάνει θυσιαζόμενος για τον Sasu...

Posted 21 August 2008 - 11:30
Και κατι που ειχαμε συζητησει και πριν απο μερικες σελιδες,εχει επιβεβαιωθει πλεον οτι ο base Sasuke ειναι τελιως διαφορετικος απο εκεινον με cs και τον Ορο μεσα του,η διαφορα ειναι απλα χαοτικη οσο δυνατος να ειναι και ο 8 tails,που και αυτος δεν εχει κανει ακομα καμια φοβερη τεχνικη,αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι η μαχη τελικα θα τραβηξει πολυ,ξερουμε ολοι οτι αυτη η μαχη γινεται για τις τεχνικες του ms αλλα ετσι οπως παει ισως να επιβεβαιωθει η θεωρια μου οτι ο Μανταρα ηξερε απο πριν οτι ο 8 tails ειναι πιο δυνατος απο Σασουκε και ολο αυτο το κανει για να παρει ο Σασκε τα ματια του Ιτατσι ετσι ωστε να ολοκληρωσει καποιο σχεδιο του(αλλα μαλλον λαθος θα κανω παλι)
Edited by Hatake Kakashi, 21 August 2008 - 11:35.
Posted 21 August 2008 - 13:09
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 21 August 2008 - 14:29
Posted 21 August 2008 - 15:00
ετσι τελικα δικαιωθηκα!!!
χεχε!!
Αντε να φαει και λιγο βρωμοξυλο ο Σασουκε!!!
Posted 21 August 2008 - 15:07
Posted 21 August 2008 - 15:25
Παντως καλο θα ειναι ο Κishi sama να αρχισει να το μαζευει το ολο θεμα της μαχης.... Η να το πιασουν το χταποδακι η να τους σπασει στο ξυλο (να σκοτωσει και κανα δυο)..... Αρχισε και γινεται ψιλοκουραστικο το να μην υπαρχει καμια ουσιαστικη εξελιξη στην υποθεση απο ενα σημειο και μετα. Eιπαμε παντα ειναι ωραιο να βλεπουμε Sasuke ειτε να δινει ξυλο ειτε να τρωει αλλα ας δουμε και κατι αλλο για αλλαγη. Ξερουμε αν σε αυτο το chapter βλεπουμε και κατι αλλο περα απο την μαχη η μονο οσα γραφει το κειμενο?
Συμφωνω απολυτα Iristella
LastQuincy εγω πιστευα οτι ηταν καλαμαρι

Δεν ξερουμε ακομα αν θα δειξει κατι αλλο εκτος απο την μαχη,μακαρι να δειξει
Για την μαχη αν και δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι 100% ετσι
Posted 21 August 2008 - 16:32

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 21 August 2008 - 16:40
Τεσπα,ακομα ενα καλο τσαπτερ (για μενα) μιας κ βλεπουμε ακομα ενα τζιτσουρικι εν δραση.
Και οποιος πιστευε οτι ο Sasuke θα το "ειχε" σε 2-3 τσαπτερ ηταν γελασμενος. Μιλαμε για το 2ο ποιο δυνατο Τζιντσουρικι...Οποτε ειναι λογικο να τα εχει σκουρα. Αναρωτιεμαι αν θα βαλει το μυαλο του να δουλεψει ΧΡ
Οταν με το καλο φτασει εκει το ανιμε θα εχει πολυ φαση ΧΡ
PS:ελεος, θελετε να προχωρήσει η ιστορία (ολοι το θελουμε αυτο),αλλα υπαρχει μαχη και training στη μεση. Αμα ηταν 1-2 τσαπτερ θα αρχίζατε παλι τα σχολια για τον Sasuke etc..Διαλεξτε πια...
Edited by Seraphimon-T.K., 21 August 2008 - 16:46.