Γ) Tο μετρησα με την λογικη οτι το εμφανισε σε καποια φαση. Το αν το διατηρησε η αν του το εμαθε ο Orochimaru εκουσια δεν τα ελαβα υποψιν (δεν ηταν στις προδιαγραφες)... Το ιδιο και για τις snake τεχνικες εν γενει.....
Δ) δεχομαι το λαθος στην διατηπωση... Θα συμπληρωσω ομως οτι αυτο ο Sasuke δεν το ηξερε απο μονος του οτι μπορει να το κανει.
Για Kirin και λοιπες element techniques μπορει να ηξερε το element manipulation απο τον Kakashi αλλα το να εχει κανεις τις βασεις μεχρι το να αναπτυξει γενικοτερη ξεχωριστη τεχνικη εχουν πολυ μεγαλη διαφορα... Και αυτο ως διδασκαλια πιανεται (dont try to take away the cookies man!!!)
Z) Θελω πραγματικα να συμφωνησω με τον Seraphimon οτι κατι τετοιο δεν ισχυει στ αληθεια και εχει δωσει οντως τα θετικα δειγματα που λεει ,αλλα αναμφισβητητα καποια αλλα στοιχεια συμπεριφορας τα εχει ξεπατικωσει αψογα,,,,, (πχ το οτι κοντεψε να κανει τον Naruto φετες με το Kusanagi, το οτι εκανε chidori τοσο ευκολα σε κλωνο που δεν μπορουσε να ξεχωρισει αν ειναι αληθινος η οχι εεεε οσο και να τον παω τον Sasuke αυτα δεν ειναι lovey dovey συμπεριφορες)
Η) I pray to God that these rumors would stop.... Δεν τις υιοθετω ουτε τις ασπαζομαι (οπως ειπα καποιοι κακοηθεις τα λενε αυτα)... Απλα θεωρησα σωστο να τα αναφερω στο πλαισιο της πληρους και αντικειμενικης πληροφορησης....
Νοw me wants my cookies.......
Kakashi senpai..... Το δεχεσαι? Sama μονο τον Itachi λεω.....
Για το jutsu του Naruto... Πες του οτι εγω προσωπικα τον συγχωρω. Εν τουτοις πιστευω οτι θα ηταν καλο να τελειοποιησει και ενα jutsu που να μην υπαρχει κινδυνος να τον σκοτωσει, μεταμορφωσει σε βατραχο, σε ανεξελεγκτο δαιμονα κτλ κτλ.... Ετσι για αλλαγη δλδ XD .... Eπειδη τον συμπαθω γενικα και θελω να εξακολουθω να τον βλεπω οχι τπτ αλλο......
Για την photo.... LOL!!!! Eλεος ρε kakashi που στο καλο πας και τις βρισκεις???

Φωτομονταζ φωτομονταζ κυριε προεδρε. Η photo ειναι αλλου ατομου!......... Εγω μονο το ονομα του Itachi εχω πανω μου!!! (τωρα αν πας να βρεις και αντιστοιχη με το ονοματεπωνυμο του Itachi σε παραδεχομαι)