Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#841 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 August 2008 - 16:10

Για τα Γ, Δ και το element manipulation........

Γ) Tο μετρησα με την λογικη οτι το εμφανισε σε καποια φαση. Το αν το διατηρησε η αν του το εμαθε ο Orochimaru εκουσια δεν τα ελαβα υποψιν (δεν ηταν στις προδιαγραφες)... Το ιδιο και για τις snake τεχνικες εν γενει.....

Δ) δεχομαι το λαθος στην διατηπωση... Θα συμπληρωσω ομως οτι αυτο ο Sasuke δεν το ηξερε απο μονος του οτι μπορει να το κανει.

Για Kirin και λοιπες element techniques μπορει να ηξερε το element manipulation απο τον Kakashi αλλα το να εχει κανεις τις βασεις μεχρι το να αναπτυξει γενικοτερη ξεχωριστη τεχνικη εχουν πολυ μεγαλη διαφορα... Και αυτο ως διδασκαλια πιανεται (dont try to take away the cookies man!!!)

Z) Θελω πραγματικα να συμφωνησω με τον Seraphimon οτι κατι τετοιο δεν ισχυει στ αληθεια και εχει δωσει οντως τα θετικα δειγματα που λεει ,αλλα αναμφισβητητα καποια αλλα στοιχεια συμπεριφορας τα εχει ξεπατικωσει αψογα,,,,, (πχ το οτι κοντεψε να κανει τον Naruto φετες με το Kusanagi, το οτι εκανε chidori τοσο ευκολα σε κλωνο που δεν μπορουσε να ξεχωρισει αν ειναι αληθινος η οχι εεεε οσο και να τον παω τον Sasuke αυτα δεν ειναι lovey dovey συμπεριφορες)

Η) I pray to God that these rumors would stop.... Δεν τις υιοθετω ουτε τις ασπαζομαι (οπως ειπα καποιοι κακοηθεις τα λενε αυτα)... Απλα θεωρησα σωστο να τα αναφερω στο πλαισιο της πληρους και αντικειμενικης πληροφορησης....

Νοw me wants my cookies.......

Kakashi senpai..... Το δεχεσαι? Sama μονο τον Itachi λεω.....

Για το jutsu του Naruto... Πες του οτι εγω προσωπικα τον συγχωρω. Εν τουτοις πιστευω οτι θα ηταν καλο να τελειοποιησει και ενα jutsu που να μην υπαρχει κινδυνος να τον σκοτωσει, μεταμορφωσει σε βατραχο, σε ανεξελεγκτο δαιμονα κτλ κτλ.... Ετσι για αλλαγη δλδ XD .... Eπειδη τον συμπαθω γενικα και θελω να εξακολουθω να τον βλεπω οχι τπτ αλλο......

Για την photo.... LOL!!!! Eλεος ρε kakashi που στο καλο πας και τις βρισκεις???:hahaha:

Φωτομονταζ φωτομονταζ κυριε προεδρε. Η photo ειναι αλλου ατομου!......... Εγω μονο το ονομα του Itachi εχω πανω μου!!! (τωρα αν πας να βρεις και αντιστοιχη με το ονοματεπωνυμο του Itachi σε παραδεχομαι)

#842 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 18 August 2008 - 16:16

O naruto ζηταει συγνωμη που δημιουργησε ενα Jutsu που ουτε ο τεταρτος δεν μπορουσε να φτιαξει, :D,ως τωρα ειναι με διαφορα το ισχυροτερο jutsu Που εχουμε δει απο αποψη δυναμης μονο,οχι απο χρησιμοτητα η ευκολη διαχειρηση του,το sharingan δεν μπορουσε να δει καν το jutsu.(δεν εκανες καποιο σχολιο για το Jutsu αλλα θεωρησα σωστο να το αναφερω)

επισης :D

Spoiler:

Δεν μπορεις να πεις ομως οτι δεν εχει ευκολη δειαχηρηση...Δλδ,μπορει να ειναι δυσκολο να το χρησημοποιησεις αλλα ειναι σαν το chidori(κρατας με το ενα χερι,το αλλο που κανει το jutsu)Στο manga,ο naruto χρησημοποιησε δυο φορες!!!Την πρωτη,ο kazuku τον χτυπησε και την δευτερη,το εκανε πισω απο την πλατη του!:nanana::kawaii::kawaii:
Posted Image

#843 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 August 2008 - 16:27

Δεν μπορεις να πεις ομως οτι δεν εχει ευκολη δειαχηρηση...Δλδ,μπορει να ειναι δυσκολο να το χρησημοποιησεις αλλα ειναι σαν το chidori(κρατας με το ενα χερι,το αλλο που κανει το jutsu)Στο manga,ο naruto χρησημοποιησε δυο φορες!!!Την πρωτη,ο kazuku τον χτυπησε και την δευτερη,το εκανε πισω απο την πλατη του!:nanana::kawaii::kawaii:

Ναι δεν το εθεσα σωστα,απλα ο Ναρουτο για να χτυπησει καποιον γρηγορο χαρακτηρα θα πρεπει να βρει μια στρατηγικη οπως αυτη με τον Κακουζου,που εκανε kage bunshin faint,θελω να πω πως ειναι πιο δυσκολη τεχνικη απο αματερασου,κιριν που σε πετυχαινουν σχεδον σιγουρα.

Δυστυχως δεν εχω photo Με Ιτατσι:nanana:

#844 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 18 August 2008 - 21:18

λοιπον πρωτα απ'ολα ηρεμια
θελω να κανετε 2 απλες σκεψεις
αν ηταν ο sasuke με τον κακασι 'η με τον J μεχρι τωρα τι θα ειχε μαθει?
και το αντιστροφο αν ηταν ο ναρουτο με τον ορο και τον καβυτο τι θα ηξερε?
θα εβγαζε ο ναρουτο φιδια και ο σασουκε ψηιδορι-σουρικεν?
δεν παει ετσι ο κισι τα εχει κανει επιτηδες αυτα ολα μεσα στο μυαλο του ειναι απλως τα εχει κανε κουλουβαχατα

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#845 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 August 2008 - 21:23

MMM ενδιαφερουσα ερωτηση........... Για το πρωτο σκελος σιγουρα δεν θα ηταν στο ιδιο επιπεδο με το οποιο ειναι τωρα αλλα και παλι θα ηξερε καποια πραγματα. Για το δευτερο σκελος φανταζομαι οτι ο Orochimaru η θα αρχιζε τα ηρεμιστικα η δεν θα αντεχε και θα τον σκοτωνε τον Naruto σε καποια φαση ,,,, Η μαλλον και τα δυο... Πρωτα θα αρχιζε τα ηρεμιστικα και μετα θα τον σκοτωνε τον Naruto. Για καποιο λογο δεν μπορω να φανταστω τον Oro να κανει πολυ υπομονη με τον υπερδραστηριο, φασαριοζικο, πορτοκαλι, και εξαιρετικα αργο στο να μαθαινει νεα jutsus (κατι το οποιο εχει δηλωσει ο Oro οτι τον εκνευριζει ειναι η ελλειψη ταλεντου) Naruto.......

#846 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 18 August 2008 - 22:10

Να πω μια ακομα αδυναμια του Ρασενγκαν...
ο Ναρυτο δν μπορει να το κανει με 1 χερι θελει συνεχεια ενα Bunshin...
ασε που εγω τον μονο που θυμαμαι ο Ναρυτο να χτυπαει με Ρασενγκαν ειναι ο Καμπουτο
απο εκει κ περα ολλο Bunshins και δεντρα χτυπαει.
και τον Κακουζο στο Μανγκα... πιστευω πιο χρησιμα 8α του φανουν αυτα που θα μαθει με τον βατραχο παρα το νεο Ρασενγκαν...

Posted Image

#847 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 18 August 2008 - 22:35

Επέστρεψα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω ότι έχω χάσει....

Off your topic

About 411
Δεν μου προκάλεσε και πολλά το chapter. Στην πλειοψηφία των σελίδων του είδα χαζά hawk-σχόλια και man-to-man με Sasuke και 8-tail.
Το μόνο μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο Sasu έχει την ιδέα ότι χρησιμοποιεί του Αkatsuki.
Έχουμε χάσει τον μπούσουλα.

About 412
Pure pwnage η μάχη και επιτέλους λίγο teamwork.Το chapter έμοιαζε με patch του όπου διορθώθηκε η αχρηστία της ομάδας. Στα 411 έμοιαζαν απλοί κομπάρσοι
Δεν με ξετρέλανε το chapter αλλά ήταν καλούλι. Αν έτρωγε κι άλλο ξύλο o Sasu θα ήμουν πιο ευχαριστημένος. :P

Γενικά σχόλια:
Ο 8-tail φαίνεται ο πιο "ψαγμένος" jinchuriki που έχουμε δει. Ο άνθρωπος το κατέχει ως ninja και γνωρίζει την δύναμή του. Έχει βέβαια την κλασική μεγαλομανία αλλά το ελέγχει κάπως.
Η Karin πραγματικά παίζει να είναι η πιο άχρηστη χαρακτήρας που έχω δει. Όχι μόνο από άποψη δύναμης, αλλά και γενικότερης χρησιμότητας. Και οι healing ιδιότητές της (vampire style) είναι απλά για να είναι.
Την θεωρώ ένα κακό Sakura-copy, μιας ήδη κακής Sakura του part 1.
Sorry αλλά η κοπελιά δεν με πείθει. Μάλλον πήρε τον ρόλο με "έμμεσους τρόπους".....

ΥΓ: Πάντως που την πάτε που την φέρνετε την συζήτηση, καταλήγετε σε "κλασική" σύγκριση μεταξύ ninja και κινήσεων.
Ενδιαφέρον part των τελευταίων σελίδων ήταν η επάνοδος του OrochiButo. Και εγώ περιμένω την κίνηση του 4-eye (αν και απ' ότι φαίνεται εκτός από transplant τον Orochimaru, έκανε και laser στα μάτια...)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#848 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 19 August 2008 - 10:19

Το σώμα της Karin είναι γεμάτο δαγκωνιές!:oo: RiDeLub, από αυτό και μόνο φαίνεται με τί μέσα τον πήρε τον ρόλο... Πραγματικά την σιχάθηκα μετά από αυτό. Gomen any Karin fan out there, η κοπέλα δε πάει καλά. Τώρα θα μου πεις, είναι στην Akatsuki, ακολουθεί τον Sasuke και θα πήγαινε καλά; Μπααα...

Η μάχη δε με ενθουσίασε ιδιέταιρα, αλλά το απόμενο υπόσχεται πολλά. Επίσης, η προπόνηση δεν οδηγεί πουθενά... Βαρέθηκα.

Ετούτα.

Posted Image

#849 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 19 August 2008 - 18:20

Να πω μια ακομα αδυναμια του Ρασενγκαν...
ο Ναρυτο δν μπορει να το κανει με 1 χερι θελει συνεχεια ενα Bunshin...

Ενα flashback θα σου πει οτι, ο kishi αυτο που με τον Νaruto και τον Sasuke ειναι μονο και μονο ποζερια!!!!
Ο Naruto βγαζει κλονο και κανει rasengan και ο αλλος κανει tsintori κρατοντας το χερι του και ακουμποντας το στο πατομα καταστρεφοντας το!!!!
Στην μαχη ομως που εκαναν οι δυο τους κανενας απο τους δυο δεν εκανε τις ποζεριες του!!!!!(στο τελευτεο χτηπημα!!!)

Και εχει χτυπησε και αλλους με το rasengan!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#850 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 20 August 2008 - 15:53

Καλα βασικα αυτο με το Ρασενκαν δεν εχει καμια σχεση με την ποζερια και με ποσα χερια μπορει να το κανει....το θεμα ειναι οτι το εχει κανει και με ενα χερι αλλα δε θυμαμαι που το ειδα.....
και επισης στην 2η ταινια κραταει 2 ρασενκαν μαζι....οποτε....;)
Υπαρχουν πολλα ειδη ρασενκαν και το καθε ενα θελει διαφορετικη τεχνικη και τσακρα για να γινει....

Τωρα οσο αφορα την Καριν την μισω ακομα πιο πολυ γιατι εσωσε τον Σασουκε.....(να μου πεις δεν γινοταν και αλλιως)
Και αν θυμαστε κατι παιζει μεταξυ Σασουκε και Καριν γιατι κατι ειχε αναφερει ο Σουιγκετσου οταν την πρωτοειδε και αυτη τον βαρεσε οποτε θα δουμε κατι σχετικα με τις τεχνικες της Καριν.!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#851 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 20 August 2008 - 19:37

Το ειδες στην μαχη με τον Sasuke στο τελος.....
Αλλα ιληκρινος δεν μπορω να καταλαβω τον λογο και οι δυο τους δεν τα κανουν κανονικα (rasengan & tsintori).....
Οποτε υπεθεσα οτι ο kishi το σχεδιαζει ετσι για να τους κανει πιο ποζεραδες μακαρι να εχω αδικο!!!

Επησης βρικα αυτο!!

Δεν ειναι ακομη confirmed
Αλλα δεν χανουμε και τπτ μπορει και να βγει σωστο!!!
Spoiler: Ο kishi δινει σηνεντευξη

Spoiler: manga 413(μαλλον)

Edited by Goggeta SSJ6, 20 August 2008 - 19:47.

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#852 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 20 August 2008 - 19:47

Με τον Σασουκε ηταν σε kyuubi form ειχε παραπανω τσακρα κ καλυτερο ελεγχο

οι ταινιες δν μετρανε για 2 λοgους

1τον) εδω μηλαμε για το μανγκα

2ρον) Οι ταινιες ειναι σαν τα φιλερ...οτι και να δειχνουν ειναι μαλα....μπιπ λολ

Εγω εχω μια ελπιδα οτι ισως με το Σαγκε Τσακρα να τα καταφερει

Επισης ο Σασουκε πλεον δν κανει ποζερικες κινησεις το κανει κανονικα και οπως γουσταρει

επηδει κιολας εχει κανει Master to Manipulation Chakra

Posted Image

#853 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 20 August 2008 - 22:07

Το ειδες στην μαχη με τον Sasuke στο τελος.....
Αλλα ιληκρινος δεν μπορω να καταλαβω τον λογο και οι δυο τους δεν τα κανουν κανονικα (rasengan & tsintori).....
Οποτε υπεθεσα οτι ο kishi το σχεδιαζει ετσι για να τους κανει πιο ποζεραδες μακαρι να εχω αδικο!!!

Επησης βρικα αυτο!!

Δεν ειναι ακομη confirmed
Αλλα δεν χανουμε και τπτ μπορει και να βγει σωστο!!!

Spoiler: Ο kishi δινει σηνεντευξη

Spoiler: manga 413(μαλλον)

εμεινα μα.λα.κας τοσα πολλα θα γινουν?(καλα οχι οτι δεν το περιμενα)
μακαρι δλδ να γινουν

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#854 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 20 August 2008 - 23:13

Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο spoiler είναι επιβεβαιωμένο fake.
Δεν έχω δει κάτι καλό μέχρι στιγμής στα spoilers, μόνο fake.

Όσο για την συνέντευξη, είχα την εντύπωση ότι την είχα ξαναδεί στο forum. Καλό είναι να υπάρχει.
Γενικά το να μαθαίνεις κάποιο πλάνο για την επερχόμενη χρονιά έχει και τα κακά του. Τα υπονοούμενα του Kishi είναι τροφή για theories, οι οποίες γενικά μου την σπάνε...
Και εγώ βέβαια όταν την είχα πρωτοδιαβάσει έβαζα με το μυαλό μου.... :)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#855 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 20 August 2008 - 23:28

Συνεντευξη=fake