Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7321 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 01 July 2010 - 12:35

Εγω παλι αναρωτιεμαι ποιος εκανε το leak,ποτε δεν μπορεις να εμπιστευτεις ενα lol uchiha,ισως να κανω και λαθος αλλα υποψιαζομαι τον πατερα του Σασουκε ,θα του ειπε η Μικοτο οτι συναντησε την Κουσινα μπλαμπλαμπλα και ο Φουγκακου σαν κλασικος uchiha θα τα ειπε εκει που επρεπε.

Ο Μανταρα οσο προχωραει η ιστορια ολο και περισσοτερο πεφτει στα ματια μου,δεν ειναι μονο οτι ειναι ο πιο fail villain of all time.(οτι σχεδιο εχει κανει ποτε δεν πετυχαινει Τυχαιο? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.)αλλα και οι μεθοδοι που χρησιμοποιει ,το ξερω βρισκει τα αδυνατα σημεια μπλαμπλαμπλα αλλα υποτιθεται οτι ειναι πολυ δυνατος και αντι να στηριχθει στην "απεριοριστη δυναμη"του χρησιμοποιει lame μεθοδους.

Πριν πολυ καιρο σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει ο Κισι ειχε πει οτι θα βλεπαμε το ισχυροτερο kunoichi συντομα αλλος ελεγε θα ειναι η κοναν,αλλος ελεγε οτι θα ειναι η μανα του Ναρουτο που δεν την ειχαμε δει μεχρι τοτε,εγω απο τοτε ελεγα οτι ειναι ο Σασουκε τελικα ηρθε το νεο τσαπτερ και με επιβεβαιωσε :)

#7322 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 01 July 2010 - 12:42

ρε παιδες ειναι σιγουρα ο μανταρα?γιατι τοτε ρωταει στο πλαι ποιος ειναι αυτος ο μασκοφορος?δεν ειναι λιγο προφανες?

#7323 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 01 July 2010 - 16:13

καλούλι...βαρέθηκα την συνομηλία Naruto-Κushina αλλά όταν μας πήγε 16 χρόνια πίσω μου ξανα κίνησε το ενδιαφέρον

Edited by Johnyman, 01 July 2010 - 16:14.
τι σε κόφτει εσένα?

Posted Image

#7324 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 July 2010 - 16:37

Πολύ ωραίο chapter indeed, ένα flashback γεμάτο τόσες πληροφορίες που δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! :nanana:

Καταρχάς φτάσαμε στην πασίγνωστη σκηνή απ' όπου ξεκίνησε όλη η σειρά: η γέννα του Naruto και το sealing του Kyuubi, μετά μας εξήγησε πως ξέφυγε το kyuubi τότε και γιατί ήταν ελεύθερο, γιατί επέλεξαν συγκεκριμένα την Kushina για jinchuuriki (και γενικά πως επέλεγαν τους jinchuuriki), το γεγονός ότι ο Naruto ήταν μάλλον απλώς σε λάθος τόπο και χρόνο εκείνη την στιγμή και έγινε jinchuuriki (αν και λόγο να κλαίει δεν έχει, χωρίς το kyuubi είναι θέμα αν θα είχε φτάσει να κάνει τα μισά απ' όσα έκανε τώρα), όπως είδαμε και το γιατί είχε το σήμα με την γνωστή δίνη στην πλάτη του τόσον καιρό, που έρχεται να συμπληρώσει το πορτοκαλί της άλλης φοράς (λολ μια ζωή φορούσε αυτά τα ρούχα χωρίς καν να ξέρει τι ιστορία έκρυβαν :P).

Είδαμε επίσης και την γυναίκα του Sarutobi (και μπορούμε να υποθέσουμε ότι μετά απ' αυτό το γεγονός έμεινε χήρος), ότι η Kushina έμαθε και κάτι στον Minato (aka δεν τα κάνουν όλα οι άντρες σε αυτή την σειρά ευτυχώς), τον Minato να τα έχει ψιλοχάσει στην γέννα και να μην είναι ο cool shinobi που είχαμε μάθει ως τώρα (που τον έκανε πιο ανθρώπινο) και τέλος, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά αυτό που είχε πει ο Madara ότι Naruto και Sasuke ήταν γραφτό να είναι rivals, τώρα που ξέρουμε πια ότι και ο Naruto έχει συγγένεια με τον Hashirama, όλα δένουν.

Αυτά και πιθανώς κάποια άλλα που μου ξεφεύγουν μου δείχνουν ότι ο Kishi όχι απλά δεν έχει ξεμείνει από ιδέες, αλλά έχει ακόμη αρκετούς άσσους στο μανίκι ευτυχώς, δηλαδή γεγονότα που είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει/δείξει σκόπιμα στο μέλλον. Μακάρι να το συνεχίσει έτσι και να μην το χάσει πάλι, αυτό θα το δούμε όταν ξαναπετάξει Sasuke, Naruto και Sakura μαζί βέβαια.

Τέλος, η σκηνή στο τέλος με την εμφάνιση του μάλλον Madara πριν την γέννα με προϊδέασε θετικά για το τι θα ακολουθήσει και προβλέπω το επόμενο chapter να είναι εξίσου καλό, can't wait!

PS1: Συμφωνώ με Kakashi από πάνω, κι εγώ τους Uchihas ψιλλιάζομαι να έβαλαν το χεράκι τους για το leak, μόνο σε αυτούς μίλησε η Kushina από τον ενθουσιασμό της άλλωστε. :P

PS2: Just a thought που μου πέρασε με την τελευταία σελίδα: αν όντως μιλάμε για τον Madara καθόλου απίθανο στο/α επόμενο/α να δούμε επιτέλους την φάτσα του, τόσο καιρό το έχω περιέργεια!

#7325 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 01 July 2010 - 16:59

O Άρχοντας του Σκότους ετοιμάζεται να σκοτώσει τον μικρό Χάρι..Τι έγινε εκείνη την νύχτα !?

o Ozzy ? 0_ο ;; :kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::redcard2::hehehe::hehehe::hehehe:
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#7326 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 July 2010 - 17:24

Πολύ καλά έκανε ο Κίσι που έδειξε το Σασούκο μικρό, και δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μίσος εναντίον αυτού του χαρακτήρα, του μεγαλύτερου θύματος των περιστάσεων σε όλη την ιστορία των manga. Άμα μου είχαν συμβεί κι εμένα όσα συνέβησαν σ' αυτόν, να χάσω την οικογένειά μου, και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, για τα συμφέροντα και το μίσος των άλλων, θα τα είχα παίξει πολύ χειρότερα! Πολύ καλά κάνει που μαμάει και δέρνει - λάθος άτομα συνήθως, αλλά αλλιώς δε θα λέγαμε ότι τα 'χει παίξει κιόλας. (με τον Danzo όμως το καταφχαριστήθηκα!:kill4u:) Και τώρα να μην τ' ανοίξω για τον Itachi... Ο Μινάτο έσωσε το γιο του και πολύ καλά έκανε! Ο Ιτάτσι που σκότωσε την οικογένειά του για τη "world peace", και το 'παιζε στο Σάσουκε "και χάρη σου κάνω που σε άφησα ζωντανό"," είσαι τόσο άχρηστος που δεν αξίζει ούτε να πεθάνεις", για να θυσιαστεί και καλά αργότερα, σε ποιο σημείο ήταν ανώτερος;;;:roar: Σιγά τις σκληρές αποφάσεις, και το ότι είναι σκληρές δε σημαίνει ότι είναι και σωστές. Αντί να κάτσει να βρει τον Σάσουκε και να του εξηγήσει, τουλάχιστον λίγο αργότερα, τι είχε συμβεί, τον έσπρωξε ακόμα περισσότερο στην τρέλα με αυτά που έκανε, και το αποτέλεσμα ήταν να χειραγωγείται απ' τον Madara τώρα. Ο Itachi πέθανε βλακωδώς, γιατί θα μπορούσε να είχε πει την αλήθεια, κι επίσης σκότωσε την οικογένειά του βλακωδώς, γιατί θα μπορούσε να σκοτώσει όλους τους άλλους Uchiha και να αφήσει ζωντανή την οικογένειά του, ή μήπως περίμενε ότι ένα αντρόγυνο θα έκανε εξέγερση εναντίον όλου του χωριού; Σιγά το χαρακτήρα, μία δεν πιάνει μπροστά στο Minato! Α, του τα είχα μαζεμένα!

Και πλάκα-πλάκα, ο Κίσι πρέπει να έχει φάει τόσο βρίσιμο για φαλλοκρατισμό και να έχει ακούσει τόσα yaoi NaruSasu comments, που τώρα βγάζει όλο το φεμινιστικό άχτι του πάνω στην Kushina!:kakaka: Και τώρα μας δείχνει και κάποιες άλλες αξιοπρεπείς γυναίκες... Οι δύστυχοι Minato-Kushina, πέθαναν με τόσο θλιβερό τρόπο και τώρα έχουν ακόμα το κουράγιο και χαμογελούν απ' την άλλη ζωή... :run: Έλεος ρε παιδιά, θα φάω ένα σωρό πακέτα χαρτομάντηλα με αυτά τα chapters!

#7327 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 01 July 2010 - 17:31

ωραιουλι τσαπτερακι ^^
επιτελους ο κισιμοτο δεν χαλασε κατι,αλλα εφτιαξε,νομιζα οτι 8α τα κανει σκα.τα παλι
ωραιο το flashback που εγινε,και ειναι cute couple o minato με την kushina ^^

Edited by nancy_neko, 01 July 2010 - 17:49.

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#7328 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 01 July 2010 - 17:46

καλουτσικο chapter ..το περιμενα πολυ χειροτερο :P
Simply addicted to japan...

Posted Image

#7329 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 July 2010 - 17:47

Και τώρα να μην τ' ανοίξω για τον Itachi... Ο Μινάτο έσωσε το γιο του και πολύ καλά έκανε! Ο Ιτάτσι που σκότωσε την οικογένειά του για τη "world peace", και το 'παιζε στο Σάσουκε "και χάρη σου κάνω που σε άφησα ζωντανό"," είσαι τόσο άχρηστος που δεν αξίζει ούτε να πεθάνεις", για να θυσιαστεί και καλά αργότερα, σε ποιο σημείο ήταν ανώτερος;;;:roar: Σιγά τις σκληρές αποφάσεις, και το ότι είναι σκληρές δε σημαίνει ότι είναι και σωστές. Αντί να κάτσει να βρει τον Σάσουκε και να του εξηγήσει, τουλάχιστον λίγο αργότερα, τι είχε συμβεί, τον έσπρωξε ακόμα περισσότερο στην τρέλα με αυτά που έκανε, και το αποτέλεσμα ήταν να χειραγωγείται απ' τον Madara τώρα. Ο Itachi πέθανε βλακωδώς, γιατί θα μπορούσε να είχε πει την αλήθεια, κι επίσης σκότωσε την οικογένειά του βλακωδώς, γιατί θα μπορούσε να σκοτώσει όλους τους άλλους Uchiha και να αφήσει ζωντανή την οικογένειά του, ή μήπως περίμενε ότι ένα αντρόγυνο θα έκανε εξέγερση εναντίον όλου του χωριού; Σιγά το χαρακτήρα, μία δεν πιάνει μπροστά στο Minato! Α, του τα είχα μαζεμένα!

Αν δε θεωρητε μεγαλιο ψυχης να θυσιαζεις οποιον αγαπας για το καλο του χωριου πολυ θελω να μαθω τι θεωρητε.

Και δε φταιει ο itachi αν ο sasuke κανει οτι του λενε.

plz note δεν ειμαι fan του itachi, αλλα μερικα πραγματα πρεπει να του τα αναγνωριζουμε.......

qzMHWHd.png

#7330 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 July 2010 - 18:06

Αν δε θεωρητε μεγαλιο ψυχης να θυσιαζεις οποιον αγαπας για το καλο του χωριου πολυ θελω να μαθω τι θεωρητε.

Και δε φταιει ο itachi αν ο sasuke κανει οτι του λενε.

plz note δεν ειμαι fan του itachi, αλλα μερικα πραγματα πρεπει να του τα αναγνωριζουμε.......

Λέω, δεν ήταν ανάγκη να σκοτώσει τους γονείς του. Κι ας δεχτούμε ότι ήταν τέτοιες οι περιστάσεις, που έπρεπε να σκοτώσει τους Uchiha, να θυσιάσει τους λίγους για να σώσει τους πολλούς. Γιατί στα κομμάτια μου έπρεπε να σκοτώσει τους γονείς του; Δυο άνθρωποι δε θα μπορούσαν να κάνουν εξέργερση απέναντι σε χίλιους και βάλε, κοινή λογική! Κι αν τους ήθελαν ντε και καλά νεκρούς, που δεν το ήθελε αυτό ο 3ος Hokage, γιατί έπρεπε να τους σκοτώσει αυτός; Γιατί δεν τους φυγάδευσε; Γιατί δεν τους προστάτεψε; Κι ακόμα κι αν ήταν τόσο στενόμυαλος ο πατέρας του, θα μπορούσε να αφήσει κάποιον άλλον να τον σκοτώσει, και έστω να σώσει τη μητέρα του. Εγώ ξέρω ότι τα άτομα με μεγαλείο ψυχής κοιτάνε να σώσουν όσους μπορούν, όσους αγαπάνε περισσότερο, κι όχι να τους καθαρίσουν επειδή "Α, έτσι ήρθαν τα πράγματα τώρα τι να κάνουμε, με διέταξαν!", πόσο μάλλον τους ίδιους τους τους γονείς, την ίδια τους την οικογένεια, το ίδιο τους το αίμα.

Και ναι, ο Itachi φταίει, γιατί αν είχε πει την αλήθεια στο Sasuke αντί γι' αυτό το mind-rape που του έκανε, ο Sasuke ούτε τον Orochimaru θα είχε ακολουθήσει, ούτε τίποτα. That's the truth. :canthelp:

#7331 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 July 2010 - 18:19

Γιατί ο πατέρας του ήταν αρχηγός της clan και ο εμπνευστής του σχεδίου. Και αν ένας κακιασμένος αποτρελαμένος έφηβος όπως είναι τώρα ο Sasuke μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνος φαντάσου τι θα γινόταν αν είχαμε και δύο ενήλικες ακόμη ο ένας από τους οποίους είναι μέλος της αστυνομίας του Konoha.

Επίσης θα ήταν λογική shinobi και ποιότητα χαρακτήρα αν ο Itachi ακολουθούσε τις διαταγές μέχρι εκεί που τον βόλευε και του ήταν λιγότερο επώδυνο? Τα άτομα με μεγαλείο ψυχής κοιτάνε το γενικότερο καλό και συμπάσχουν με ανθρώπους ακόμη και αν δεν τους ξέρουν προσωπικά. Και μπορούν αυτό το γενικότερο καλό να το βάλουν πάνω από την προσωπική τους ζωή.

Αν είχε πει ο Itachi την αλήθεια στον Sasuke πιστεύεις ότι ο Sasuke θα το δεχόταν? Θα δεχόταν τι ακριβώς? Ότι η οικογένειά του θυσιάστηκε στο βωμό της ειρήνης και των παιχνιδιών εξουσίας, ή ότι ο αδερφός του που αναγκάστηκε να σκοτώσει τους πάντες για το γενικότερο καλό θα μείνει για πάντα στην μνήμη των ανθρώπων που προστάτεψε ως εγκληματίας?

Ο Sasuke είναι θύμα των περιστάσεων σε μεγάλο βαθμό. Αλλά όσο και αν τον έσπρωξαν εκεί που είναι οι συγκυρίες άλλο τόσο ήταν και προσωπική του επιλογή.

On another tone I am not happy hearing the word girl as an insult when it comes to Sasuke. Seriously guys....

#7332 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 July 2010 - 18:29

Καλά όλα αυτά ρε Iri, αλλά αυτό το mindrape που έκανε στο Sasuke ήταν απλά βάναυσο και μάλιστα θα μπορούσε κάλλιστα να αποφευχθεί. Αυτό είναι κάτι που δε μπορώ να καταλάβω σε αυτόν το χαρακτήρα. Καλά, έβαλες το γενικότερο καλό πάνω από την οικογένειά σου. Καλά, σε μια στιγμή αδυναμίας, άφησες τον αδερφό σου να ζήσει, ελπίζοντας ότι δε θα καταλήξει μια μαύρη τρύπα (πράγμα που δυστυχώς έγινε). Καλάαααααα, του είπες να σε μισήσει για να μη μισήσει τους υπεύθυνους.

Αλλά γιατί τέτοια ψύχωση με τη δύναμη; Ο Itachi δε νοιάστηκε καθόλου για την ποιότητα ζωής του Sasuke, και ναι, ξέρω ότι ένα ορφανό δε θα είχε και την καλύτερη ποιότητα ζωής από την αρχή, αλλά απλά τον δηλητηρίασε. Τράβα και βρες όλες τις σκηνές όπου τον σπρώχνει όλο και πιο πολύ προς το μίσος. Είναι σα να του βάζει αλάτι στην πληγή, όταν όχι μόνο δεν ήταν απαραίτητο, ήταν και περιττό και επιζήμιο.

Ο Itachi, όσο καλό κι αν προσπάθησε να κάνει, ήταν ένας κλασσικός Uchiha: δύναμη, δύναμη, κι άλλη δύναμη με οποιοδήποτε κόστος. Εάν αυτό δεν είναι αρρώστια, δε ξέρω τί είναι. Save for Obito, this was a seriously f***ed up clan...

On another tone I am not happy hearing the word girl as an insult when it comes to Sasuke. Seriously guys....

Καλά, θα τον λέμε καθίκι. :P

Edited by Tea-chan, 01 July 2010 - 18:36.

Posted Image

#7333 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 July 2010 - 18:33

Καλά είναι και το εάν το είχε σχεδιάσει ο Κίσι από την αρχή, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω.
Posted Image

#7334 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 01 July 2010 - 18:37

"You and I are flesh and blood. I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for."
αυτή την φράση την είχε πει από τα πρώτα flash back οποτε πιστεύω πως ήτανε σχεδιασμένο από την αρχή

#7335 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 July 2010 - 18:39

Γιατί υπάρχουν πολλοί σε αυτήν την ιστορία που δεν είναι fixated με την δύναμη? Δηλαδή ξεχνάμε οι Hyuuga τι τακτικές ακολουθούν επί γενιές? Και η όλη ιστορία με τα Jinchuuriki τι είναι? Χόμπυ για εκτροφή κατοικιδίων στον εσωτερικό κόσμο του ατόμου? (και υπάρχουν απιστευτα πολλές περιπτώσεις για αναφορα) Απλά οι Uchiha ήταν οι χαμένοι της όλης ιστορίας και ως γνωστόν όταν χάνεις μια μάχη δεν μπορείς να καλύψεις τα κίνητρα σου σαν "Will of fire" και "ανάγκη για ευημερία".

Δεν ήταν λάθος στο σκεπτικό του Itachi μόνο. Είναι λάθος στο γενικότερο shinobi σύστημα του κόσμου αυτού και αυτό είναι που προσπαθεί να αλλάξει ο Naruto.

D.Dragon γι αυτό που λες σε παραπέμπω στο τέλος της μάχης Naruto - Sasuke στην Κοιλάδα του τέλους. Υπάρχει ένας Zetsu στο άσχετο εκεί ο οποίος παρατηρεί τον Sasuke και λέει ότι πρέπει να δώσει αναφορά.