Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7306 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 June 2010 - 21:50

Spoiler:

#7307 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 01 July 2010 - 08:17

Is out : http://mangastream.com/read/naruto/87110441/1 don'tcha know ?

Ωραίο chapter. Χαίρομαι πολύ που επιτέλους μαθαίνουμε με λεπτομέρειες τι έγινε εκείνη την νύχτα. Και μπορώ να πω πως δεν μένω απογοητευμένος. Σχεδόν λυπάμαι το ζευγάρι Minato - Kushina, δεν πρόλαβαν να χαρούν τον γιο τους ούτε λεπτό. Και ο Naruto βρίσκεται σε κίνδυνο απο το πρώτο λεπτό της ζωής του, ωραίος. Η μοναδική μου απορία είναι γιατί δεν βάζανε το nine-tails σε male jinchuriki αν η γέννα είναι αυτό που αποδυναμώνει όσο τίποτα άλλο το seal ?

Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε λίγο μάχη Madara vs Μinato πριν το outburst του Kyuubi αν και αμφιβάλλω. Το επόμενο chapter έχει μάλλον όλο το "ζουμί".

ΥΓ : Δεν άντεξε να μην δείξει Sasuke έστω και σε baby version o Kishimoto. :frozen:

Edited by Black Kaiser, 01 July 2010 - 08:23.

#7308 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 01 July 2010 - 09:04

Magnificent ,trully magnificent .
Μπορώ να ότι μ'άρεσε πάρα πολύ ειικά τα 3-4 τελευταία πάνελς κ πόσο μάλλον ο εκβιασμός του μασκοφόρου ( madara υποθέτουμε)
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#7309 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 July 2010 - 09:28

Η μοναδική μου απορία είναι γιατί δεν βάζανε το nine-tails σε male jinchuriki αν η γέννα είναι αυτό που αποδυναμώνει όσο τίποτα άλλο το seal ?

Επειδή από ότι είπε η Kushina υπήρχαν ειδικές προϋποθέσεις που έκαναν κάποιον κατάλληλο ως Jinchuuriki και τις δύο φορές έτυχε να είναι γυναίκα.

Έχω να σχολιάσω ότι ο Sasuke μωρό είναι αξιολάτρευτος. Αnd he grew up to be..ehem let's just say a bit less than adorable.

O Minato σαν μελλοντικός πατέρας σε πανικό είχε απίστευτη φάση.

Ο editor του Kishimoto είναι γυναίκα fujoshi... αχέμ σχωράτε με αλλά οι σποντίτσες και τα inuendos έπεσαν βροχή.

Και θέλω να σχολιάσω προκαταβολικά ότι αν ο Minato βάλει το αλεπουδόπαιδο πάνω από την ασφάλεια όλου του Konoha και κάνει το χατήρι του Madara θα απογοητευτώ πάρα πολύ. Ότι το πήρε τελικά το 9tails το ξέρουμε μέχρι μόνο να δούμε αν είχαν και οι Namikaze κότσια ή μόνο του Itachi το βάσταγε η καρδούλα του να πάρει πραγματικά δύσκολες αποφάσεις.

#7310 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 July 2010 - 09:41

^ Πήγαμε για ύπνο... μέχρι τις 4 τα ξημερώματα περιμέναμε (εγώ τουλάχιστον)!

- Το εξώφυλλο με άφησε έτσι --> :if: Αχ και να ζούσαν αυτοί οι δύο...

- Eddy? Πως λέμε Ed, Edd and Eddie;;; OK, καμία σχέση, αλλά και πάλι... δε μου ακούγεται και πολύ Ιαπωνικό. Oh, never mind.

- Ψιτ, ο παππούς δίπλα στον 1ο ήταν Kage;

- Μπα, μπα...; Η Kushina δίδαξε το Minato seals; Now, that's interesting. I love this woman more and more...

- Όχι πως δε το είχε μαντέψει τα 3/4 του αναγνωστικού κοινού του Naruto ότι αυτό το έμβλημα ήταν το σύμβολο της Whirlpool Country, αλλά καλά είναι να έχουμε και επιβεβαίωση.

- Προβλέπω arc, "Βρείτε τους χαμένους Whirlpool κατοίκους που διασκορπίστηκαν". Ώπα, κάτι μου θυμίζει αυτό...

- Jinchuuriki ήταν κατ'εξοχήν γυναίκες; Και σύζυγοι Hokage; Καλά, αυτό έγινε μάλλον κατά τύχη...

- Δεν αναγνώρισα τη Mito γριά. DUUUUDE... τί κάνουν στον άνθρωπο τα χρόνια...

- Επιτρέψτε μου μια στιγμή...
Spoiler:

- Αμάν βρε Naruto, θα αρχίσω τα κλάματα κι εγώ...! :

- OK, όντως. Γιατί δε διάλεγαν έναν άντρα για Jinchuuriki από την αρχή; Θα γλίτωναν πολλούς μπελάδες. Ή μήπως είχε να κάνει με το chakra που ανέφερε η Kushina;

- Για όποιον αναρωτιέται, οι Ιάπωνες όντως θεωρούν ότι η εγκυμοσύνη κρατάει 10 μήνες. Κοίτα τί μαθαίνεις...

- Μια γέννα καταντάει Mission Impossible IV! Πω-πω...

- BABY SASUKE! :awww: Από τότε το είχε το Butt Duck Hair.

- Kushina: "Καλέ, κορίτσι δεν έκανες;" :hihi2:Ι lol'd SO hard.

- -_- O Sasuke ονομάστηκε από τον πατέρα του 3ου ως τιμή στο χωριό και τώρα πού φτάσαμε... αχ και βαχ ο Σεβάχ και ο Αλλάχ.

- Η σύζυγος του 3ου είναι πραγματικά μια γριά από χωριό. Είμαι διατεθειμένη να πιστέψω ότι και ο Kishimoto είναι από χωριό και γράφει τους χαρακτήρες τόσο καλά. No, seriously, μου θύμισε το συγγενολόι μου από το χωριό!

- This is why women have babies, men cannot handle pain! :hahaha::hahaha: SO TRUE.

- I love Minato. :wooi2:

- Ωωω, αλλαγή μάσκας για το Madara. Μάλλον τη τωρινή θα τη χάσει στη μάχη με το Minato. Μάλλον θα χάσει και το χέρι.

- Θέλω να δω πώς θα τη κάνουν animated αυτή τη σκηνή. Ειδοποιήστε με όταν φτάσουμε εκεί, anime watchers!

- BABY NARUTO!! :blingeye2: *mother instincts going wild desu*

- Α, δε μπορώ. Βλέπω τον Minato και τη Kushina να χαίρονται που έγιναν γονείς και παθαίνω κατάθλιψη με ό,τι επακολουθεί από τώρα...!!:sadist:

- VILLAIN, E; ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΜΠΟΪ ΣΟΥ, ΡΕ ΔΕΙΛΕ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!!!!! :mador2: Επισήμως θεωρώ το Madara ξεφτιλισμένο. :madtodeath:

Και τώρα, το δράμα ξεκινά. Δε θα έρθει το επόμενο chapter γρήγορα... :nanana:

Posted Image

#7311 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 01 July 2010 - 09:48

Αν κ άντρας κ έμενα μου άρεσε αυτή η γραμμή :P

Εξάλλου είναι κλασσική ατάκα χρόνια τώρα σιγά που θα την σκέφτηκε ο Kishi μόνος του loooool :P :)
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#7312 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 01 July 2010 - 09:52

Και θέλω να σχολιάσω προκαταβολικά ότι αν ο Minato βάλει το αλεπουδόπαιδο πάνω από την ασφάλεια όλου του Konoha και κάνει το χατήρι του Madara θα απογοητευτώ πάρα πολύ. Ότι το πήρε τελικά το 9tails το ξέρουμε μέχρι μόνο να δούμε αν είχαν και οι Namikaze κότσια ή μόνο του Itachi το βάσταγε η καρδούλα του να πάρει πραγματικά δύσκολες αποφάσεις.

Εεεεε..!Παρακαλώ μετρημένα τα λόγια για τον Minato-sama!Νομίζω πως ξέρουμε ήδη ότι μπορεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις.Θυσίασε τον εαυτό του και έκανε το ίδιο του το παιδί junchuuriki.

Πάντως ολίγον ειρωνικό που ο Sasuke πήρε το όνομα του απο τον πατέρα του 3ου,ε?Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του ανθρώπου.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#7313 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 July 2010 - 10:06

True θυσιάστηκε. Το θέμα είναι όμως ότι θα έχει διαφορά αν πριν από αυτό είχε εγωιστικά βάλει τον Naruto πάνω από όλους.

Και εγώ πιστεύω στον συγκεκριμένο χαρακτήρα αλλά δυστυχώς το Konoha είναι κάπως ιδιόμορφη περίπτωση και κρατάω πισινές.

#7314 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 July 2010 - 10:09

Ξεχνάτε τη Kushina. Δε νομίζω ότι θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια σε μια τέτοια κατάσταση. Τη βλέπω να τα παίρνει άγρια που κάποιος απείλησε το νεογέννητο γιο της και να βγάζει το Kyuubi μόνη της. Εξάλλου, το seal είναι ήδη αποδυναμωμένο.

Posted Image

#7315 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 July 2010 - 10:13

Αν και ειχα λιγο τις αμφιβολιες μου το chapter βγηκε παρα πολυ καλο.Ουτε το δακρυβρεχτο μεχρι στιγμης τουλαχιστον fb ουτε τα πολλα περιττα πραγματα.Μαρεσε γενικοτερα η εξελιξη της ιστοριας και η εξηγηση που δοθηκε γτ για την γεννα και τα jinchuuriki γυναικες.
Αντε και στο επομενο να ευχαριστηθουμε λιγο madara.

Posted Image

#7316 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 July 2010 - 11:20

Καλά εντάξει, καλό ήταν όχι τίποτα το σπουδαίο. Συμφωνώ με Kaizer, έπρεπε να χώσει κάπου τον Sasuke o Kishi δεν άντεξε.:hihi2:
Posted Image

#7317 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 01 July 2010 - 12:03

^ Πήγαμε για ύπνο... μέχρι τις 4 τα ξημερώματα περιμέναμε (εγώ τουλάχιστον)!

- Το εξώφυλλο με άφησε έτσι --> :if: Αχ και να ζούσαν αυτοί οι δύο...

- Eddy? Πως λέμε Ed, Edd and Eddie;;; OK, καμία σχέση, αλλά και πάλι... δε μου ακούγεται και πολύ Ιαπωνικό. Oh, never mind.

- Ψιτ, ο παππούς δίπλα στον 1ο ήταν Kage;

- Μπα, μπα...; Η Kushina δίδαξε το Minato seals; Now, that's interesting. I love this woman more and more...

- Όχι πως δε το είχε μαντέψει τα 3/4 του αναγνωστικού κοινού του Naruto ότι αυτό το έμβλημα ήταν το σύμβολο της Whirlpool Country, αλλά καλά είναι να έχουμε και επιβεβαίωση.

- Προβλέπω arc, "Βρείτε τους χαμένους Whirlpool κατοίκους που διασκορπίστηκαν". Ώπα, κάτι μου θυμίζει αυτό...

- Jinchuuriki ήταν κατ'εξοχήν γυναίκες; Και σύζυγοι Hokage; Καλά, αυτό έγινε μάλλον κατά τύχη...

- Δεν αναγνώρισα τη Mito γριά. DUUUUDE... τί κάνουν στον άνθρωπο τα χρόνια...

- Επιτρέψτε μου μια στιγμή...

Spoiler:

- Αμάν βρε Naruto, θα αρχίσω τα κλάματα κι εγώ...! :

- OK, όντως. Γιατί δε διάλεγαν έναν άντρα για Jinchuuriki από την αρχή; Θα γλίτωναν πολλούς μπελάδες. Ή μήπως είχε να κάνει με το chakra που ανέφερε η Kushina;

- Για όποιον αναρωτιέται, οι Ιάπωνες όντως θεωρούν ότι η εγκυμοσύνη κρατάει 10 μήνες. Κοίτα τί μαθαίνεις...

- Μια γέννα καταντάει Mission Impossible IV! Πω-πω...

- BABY SASUKE! :awww: Από τότε το είχε το Butt Duck Hair.

- Kushina: "Καλέ, κορίτσι δεν έκανες;" :hihi2:Ι lol'd SO hard.

- -_- O Sasuke ονομάστηκε από τον πατέρα του 3ου ως τιμή στο χωριό και τώρα πού φτάσαμε... αχ και βαχ ο Σεβάχ και ο Αλλάχ.

- Η σύζυγος του 3ου είναι πραγματικά μια γριά από χωριό. Είμαι διατεθειμένη να πιστέψω ότι και ο Kishimoto είναι από χωριό και γράφει τους χαρακτήρες τόσο καλά. No, seriously, μου θύμισε το συγγενολόι μου από το χωριό!

- This is why women have babies, men cannot handle pain! :hahaha::hahaha: SO TRUE.

- I love Minato. :wooi2:

- Ωωω, αλλαγή μάσκας για το Madara. Μάλλον τη τωρινή θα τη χάσει στη μάχη με το Minato. Μάλλον θα χάσει και το χέρι.

- Θέλω να δω πώς θα τη κάνουν animated αυτή τη σκηνή. Ειδοποιήστε με όταν φτάσουμε εκεί, anime watchers!

- BABY NARUTO!! :blingeye2: *mother instincts going wild desu*

- Α, δε μπορώ. Βλέπω τον Minato και τη Kushina να χαίρονται που έγιναν γονείς και παθαίνω κατάθλιψη με ό,τι επακολουθεί από τώρα...!!:sadist:

- VILLAIN, E; ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΜΠΟΪ ΣΟΥ, ΡΕ ΔΕΙΛΕ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!!!!! :mador2: Επισήμως θεωρώ το Madara ξεφτιλισμένο. :madtodeath:

Και τώρα, το δράμα ξεκινά. Δε θα έρθει το επόμενο chapter γρήγορα... :nanana:

I love you so much :P Δεν ξέρω με τι να συμφωνήσω:hahaha:
Ο Μαντάρα είναι όντως πολύ ξεφτιλισμένος. Ε τι να πώ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Να πάρει το νεογέννητο. Το οποίο ήταν μικρούλι και καλούλι.

Το τσάπτερ ήταν πόλυ καλό όντως. Ευτυχώς δεν το κατέστρεψε και ανέδειξε λίγο και την ιστορία του παρελθόντος, μας έδιεξε και την πρώτη host. Mito-san was very nice, when she was young. Μπορεί να μας έδειξε για λίγο τον χαρακτήρα της, αλλά δεν τον διέλυσε.

Μένω ευχαριστημένος και με ανάμεικτα συναισθήματα...:sadist:
Μιλάμε τον Minato και την Kushina, στεναχωριέμαι όταν τους βλέπω μαζί:Crying2: Δύστυχο τέλος είχαν και οι δυό τους, για να προστατεύσουν τον γιό τους. Παλιά που έβλεπα τον Μινάτο πάθαινα κρίσεις πανικού, τώρα τις παθαίνω όταν βλέπω την Kushina:zetsubou:
Πολύ σκληρό να έχεις χάσει τους γονείς σου και όπως είπε και η Μαύρη Μπύρα (:P) από τα πρώτα λεπτά της ζωής του ήταν μέσα στον κίνδυνο.

Πολύ ωραίο και το flashback and the thing with the seals ^^. Του τα δίδαξε καλά η Kushina.
Spoiler:

Και το επόμενο τσάπτερ είναι εξίσου σημαντικό και άντε πάλι να περιμένουμε μια εβδομάδα.

:Crying2::zetsubou::run::sadist::nanteee:
Τι ωραίο τσάπτερ...:unlucky:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7318 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 July 2010 - 12:06

Βασικά δεν ξέρουμε καν αν είναι ο Μαντάρα.
Posted Image

#7319 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 July 2010 - 12:13

Σχεδόν λυπάμαι το ζευγάρι Minato - Kushina, δεν πρόλαβαν να χαρούν τον γιο τους ούτε λεπτό.

please, χαρη τους εκανε ο Madara.Τετοιο γιο στον καιαδα επρεπε να τον πεταξουν με το που βγηκε:hahaha:.
Κουζινα μου δεν εκανες λαθος, κοριτσι εκανε η Mikoto.
Τον madara αρχιζω να τον χωνευω.Δεν ηταν τελικα παντα οσο βλακας ειναι τωρα, φαινετε εκανε τον κοπο να καταστρωνει σχεδια.

Θελω το επομενο.Ανυπομονω να δω τον πιο υπερεκτιμημενο χαρακτηρα της σειρας να ψοφα.

qzMHWHd.png

#7320 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 July 2010 - 12:23

O Άρχοντας του Σκότους ετοιμάζεται να σκοτώσει τον μικρό Χάρι..Τι έγινε εκείνη την νύχτα !?
Posted Image