Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6526 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:24

χμμ ηθελα να δω τι θα εκανε ο kakashi... damn u naruto..ωραιο τσαπτερακι..εφυγε νερο...
κατι που εκανα bam-bam xD
naruto latest chapter spoiler
Spoiler:

#6527 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:29

Azathoth παρακολουθώ με δέος το πώς ο Night Wizard Seal κατάφερε και απέκτησε εκπρόσωπο τύπου, αλλά ας αφήσουμε τον καθένα να εκφράσει ο ίδιος τη γνώμη του kk? :calm: Άσε που από το "θέλω να δώ τι θα γίνει" που λες με κάνεις και συμπεραίνω ότι σου άρεσε και σένα και ότι κάνεις tsunderies στον Kishimoto και δεν το παραδέχεσαι. :bleh:

μα με ενδιαφέρει να δω τι θα κάνει ο kishimoto, αν εμφανιστεί κάνας Zetsu να σώσει τον sasuke θα είναι ξενέρα, αν χάσει ο sasuke τότε στην καλύτερη θα πάει ekxmalotos, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ωραίο. ο kishimoto έχει καταφέρει να με κάνει να ενδιαφερθώ γιατί δεν μπορώ να βρω καλή outcome για τον sasuke η για την ιστορία. αυτό δεν πάει να πει πως μου άρεσε το chapter :P δεν το θεωρώ σκατά αλλα και πάλι τίποτα το ιδιαίτερο. :o

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6528 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:34

Ωραιο τσαπτερ!
Περιμενω αγωνιωδως το επομενο γ να δω τη θα επακολουθησει!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6529 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:57

Το chapter ήταν καλό γιατί υπήρχε κάποια "ισορροπία" και μέτρο στις συζητήσεις και αντιδράσεις των μελών της Team 7. Εγώ περίμενα chapter με πολύ blah, blah, Sasuke plz blah και καθόλου δράση. Ευτυχώς έκανα λάθος. Ήταν λίγο κρίσιμο το συγκεκριμένο κεφάλαιο αφού είναι η πρώτη συνάντηση Naruto-Sasuke έπειτα απο πόσα χρόνια. Ο mangaka την χειρίστικε σωστά ιδιαίτερα επειδή κράτησε τον Naruto σχετικά ψύχραιμο.

Από την άλλη ο Sasuke μένει αμετανόητος και αμετακίνητος στις θέσεις του. Όταν άρχισε να μιλάει για το πόσο ωραία ένιωσε που σκότωσε τον Danzo πραγματικά έδωσε πολύ παραστατικά το αίσθημα το οποίο στα προηγούμενα chapters o mangaka ίσως και να μην είχε δωσει τοσο έντονα.

Συμφωνώ σε αυτό και εγώ. Και ειδικά ο τρόπος που το έφερε, με το παρανοϊκό χαμόγελο ζωγραφισμένο, όντως ταιριάζει με το νέο του εαυτό. Ο Kishimoto πολλές φορές προσπάθησε να μας πείσει ότι ο Sasuke is falling into the darkness και αυτή η σκηνή εντάσσεται με τις επιτυχημένες προσπάθειες.

Και εγώ περιμένω να δω ποια θα είναι η τρίτη επιλογή του Naruto. Ελπίζω να είναι κάτι παραπάνω απο το "να πείσει τον Sasuke για το τι κακό κάνει". Μάλλον εδώ θα παίξει ρόλο το "τι" του έδωσε ο Itachi αρκετά chapters πιο πριν. Για να δούμε.

#6530 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 00:08

Εγώ βαρέθηκα το συνεχές σχήμα κύκλου και το ίδιο chidori vs rasengan :borednn9:
Ποιά άλλη 3η επιλογή έχει άραγε o NAΡOYTO ?!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6531 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 00:42

Βασικά την είχε την 3η επιλογή. Αντί να σώσει την Sakura, όσο ο Sasuke την σκότωνε και ήταν απασχολημένος, να του έκοβε το κεφάλι. Πάει το πουλάκι πέταξε τώρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6532 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 02:11

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ περίμενα περισσότερο blah blah. Μου άρεσε που ο naruto εξέφρασε το μίσος που είχε και αυτός για την Konoha όταν ήταν μικρός. Ουσιαστικά μπροστά του βλέπει στον Sasuke, τον εαυτό του πως θα είχε εξελεχτεί αν δεν του έδινε σημασία ο Iruka και η Team 7. Είμαι σίγουρος ότι και ο Sasuke βλέπει όλα αυτά που του λέει ο naruto, απλά το μίσος του τον έχει τυφλώσει (*literally* ^^).

Μου άρεσε επίσης που ο kakashi την μία σκέφτεται πόσο cool έσκασε μύτη ο naruto και από την άλλη προσπαθεί να τον διώξει. lol trying acting cool until the end sensei? Έτσι όπως είναι ο Sasuke ίσως ο Kakashi να τον είχε.. Κρίμα που ποτέ δεν θα μάθουμε..

Τέλος μόνο σε μένα μου ήρθε νοσταλγία όταν είδα τον κύκλο που σχηματίστικε με το chidori vs rasengan? Από τους λίγους διαλόγους που απόλαυσα στο Naruto.. again.. Ξέρει τι κάνει ο Kishimoto.. If it works, don't change it.. ^^

Σιγά σιγά μειώνεται το club των fangirls του Sasuke στο manga.. Πρώτα η Sakura.. Μετά η Karin.. Ά ρε Sasuke που κατάντησες.. (όχι ότι δεν το περιμάνε δηλαδή, αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο..:canthelp:)

#6533 Gio

Gio

Rurouni

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 02:19

Worst chapter in history of all manga.

Kishimoto just finish this crap, and give space to a new manga, stop failing every week already...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6534 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 04:54

ρε παιδια παιζει το μανγκα να φτανει στο τελος του??η να εχει δρομο αραγε??

#6535 sasukeftw

sasukeftw

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 10:07

φενεται πως γενικα εχει τελιωσει ι φαντασια του κισημοτο...εκτος απο το πιου πιου το chidori και το ranengan απεχτισαν τηλεπαθιτικες ικανοτητες με την παροδο του χρονου?:P οσο για την τριτη επιλογη πιστευω οτι κατι εχει να κανει με το buff που εδωσε o Itachi στον Naruto (ελπιζω να ειναι κατι για να παθει αμνησια ο sasuke γιατι αλλιως χανομαστε:P
ΤΟBI IS A GOOD BOY!!!!

#6536 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 10:51

...
Αδιαφορο το λιγοτερο το chapter.

Δε παυει να με εκπλησει η αφελεια (μη πω ανοησια καλυτερα) του Naruto.Dude, that guy is going to kill everyone you love, και εσυ σταματας τον kakashi απο το να επεμβει?Δηλαδη ελεος ρε λουστη μου, ακομα τρεχεις απο πισω του?Λιγη αξιοπρεπεια for fucks sake.Αν αυτη ειναι ωριμανση τοτε τι να πω......Αλλα ας μην αρχισω να τον βριζω για 1000στη φορα, παμε στα επομενα.
Μου φανηκε πολυ αποτομο το "i hated everyone" και "i could be at your place".Seriously now?Απο το 1ο επισοδιο βλεπω ενα χαζοχαρουμενο να φωναζει πως θελει να γινει hokage για να αρεσει σε ολλους, και τωρα 480 chapters μετα μου λες πως τους μισουσε και θα γινοταν και αυτος wannabe sith lord επειδη δε τον πεζανε τα αλλα παιδακια οταν ηταν νιανιαρο?
Για το επομενο, Madara appears, sasuke gets EMS, beats up everyone, Κλπ κλπ......

qzMHWHd.png

#6537 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 10:55

Και εγω να πω την αληθεια σε αυτο τοchapter περιμενα περισσοτερο μπλα μπλα και λιγοτερη δραση.Το ολο chapter ηταν ενα μελλοντικο recap της μαχης που εγινε οταν ηταν πιτσιρικια με ακριβως την ιδια συνταγη chidori vs rasengan.Ελπιζω η απαντηση που θα δωσει ο ναρουτο να μην ειναι καμια μπαρουφα γτ δεν θα αντεξω πλεον αλλο fail σε αυτο το μανγκα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6538 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 11:12

Gabzillaz strikes again:

Spoiler:

Έχω σιχαθεί τα αστεία με τους γκέι όμως. Είναι αηδία, το λιγότερο. :uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6539 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 14:08

lol,μαλλον ο kishimoto παιρνει ναρκωτικα και γραφει τοσο χαζα chapters...δεν υπαρχει,ο εγκεφαλος του μαλλον δυαλιθικε....
και καλα τωρα,
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από nancy_neko: 04 Μάρτιος 2010 - 14:26

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#6540 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 14:53

και καλα τωρα,

Spoiler: