Ο τρόπος είναι ο Μαντάρας...Συμφωνώ για το fighting style του Sasuke απο τότε που κέρδισε τον Itachi πάει...μέχρι τότε είχε μια (υποτυπώδες)ποικιλία.Καταρχήν πόσο καιρό έχει να κάνει chidori/raikiri ή παραλλαγη τους???Gokakyu No jutsu(Great Fire Ball Technique)???Που αυτές ήταν και οι βασικές του μαζί με κάποιες άλλες.Πω ρε 'σεις φιλοσοφική συζήτηση που έχετε πιάσει εδώ
.....
Τέσπα ο π@π@ρ@ς σε κάθε τεύχος πέφτει όλο και πιο πολύ στα μάτια μου, κυρίως στο θέμα μάχης (γιατί το λογικό μας έχει αφήσει εδώ και πολύ καιρό). Από όταν απέκτησε το mangekyu δεν πολαμάει αλλιώς. Susano, amaterasu, άντε κανά tsukuyomi και πάλι απ' την αρχή. Είτε gennin είχε μπροστά του είτε hokage το ίδιο και το αυτό...... Αποτέλεσμα να έχει τυφλωθεί σε χρόνο dt και εμείς να μην έχουμε δει κάποια αξιόλογη (σε στρατηγική) μάχη στα τελευταία chapters...... Τώρα για τα επόμενα μάλλον διάλογο θα έχουμε μέχρι με κάποιο τρόπο να σωθεί ο Sasuke.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 27 February 2010 - 18:56
Posted 27 February 2010 - 23:30
DiamondsofBlood. Είπες ότι δεν σου άρεσε η είσοδος του Ναρούτο γιατί θα μπορούσε να σώσει τον Κακάσι αντί για την Σακούρα. Αυτός όμως δεν κινδύνευε να χάσει την ζωή του
.
Δεν είπα ότι κινδύνευε εκείνη τη στιγμή η ζωή του Κακάσι, αλλά αν συνεχιζόταν λίγο ακόμα η μάχη, θα το βλέπαμε σίγουρα κι αυτό. Γιατί όσο κοντά στο Χάρο και να φτάσει ο Σάσουκε, πάντα θα είναι ο "cool genius" που τους νικάει όλους, μέχρι να ξεπηδήσει ο Ναρούτο, έστω και καθυστερημένα, για να βγάλει το καθιερωμένο κύρηγμα για φιλίες, δεσμούς και μπλα μπλα μπλα...
Κι ελάτε τώρα, παραδεχτείτε το! Η είσοδος του Ναρούτο ήταν πιο κλισέ κι από κλισέ!
Posted 28 February 2010 - 00:31
Ομοίως για τον Naruto και τον επερχόμενο διάλογο του επόμενου chapter θέλω να ελπίζω πως αυτή την φορά θα πετάξει και τίποτα διαφορετικό... και αυτό γιατί:
α) από τον θάνατο του Jiraiya έχει μάθει τι σημαίνει να θες και να ζητάς απεγνωσμένα εκδίκηση (έστω ένα ανάλογο αυτής του Sasuke) και, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, δεν μπορούσε να καταλάβει τον Sasuke παλιά. Μάλιστα κατάφερε να την ελέγξει, οπότε του "πέφτει λόγος" πια στο ζήτημα
β) το θέμα δεν περιορίζεται πια απλά στην team 7 και στην προσωπική επιθυμία του να γυρίσει πίσω ο Sasuke, αλλά αφορά και όλη την Konoha και ακόμα και τα άλλα 4 κράτη
γ) υπάρχει και το κοράκι του Itachi για όταν δυσκολέψουν τα πράγματα
Για την Sakura δεν νομίζω πως την μισεί btw, ίσα ίσα αυτός είναι ο ορισμός του για μια heroine, της έκανε και την τιμή που την έβαλε στο πλάνο και δεν περιορίστηκε απλά σε Naruto - Sasuke, όπως είχε γίνει στο παρελθόν, τρομάρα του.
Προσωπικά δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω που:
α) μέσα στην "καλοσύνη"/βλακεία της εξαπάτησε Naruto, Kiba, Lee, Sai και λοιπούς για να κάνει κάτι μόνη της μια φορά, ενώ θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν είχε ελπίδες (well, not with a bloody kunai for sure) και θα μπορούσε να έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο με τους άλλους, όπως είχε κάνει ο Shikamaru με Hidan/Kakuzu
β) είχε την ευκαιρία να
γ) καταφέρνει, για πολύ καλή της τύχη, να σωθεί χάρη στον sensei της που φτάνει εκεί εγκαίρως και της υπόσχεται ότι θα τα κανονίσει όλα και, αντί να χαρεί ή έστω να προσφερθεί για συμπαράσταση στην μάχη (απ' όπου θα μπορούσε να έχει βγει κάποιο σχέδιο), την κοπανάει μόνο και μόνο για να ξαναγίνει αμέσως εμπόδιο (μια φορά δεν της αρκούσε για να καταλάβει ότι δεν μπορεί να το κάνει μόνη της) και να βρεθεί στο ίδιο σημείο, μια τρύπα στο νερό.
δ) την σώζει εκ νέου το αρσενικό που όλες τις υπόλοιπες φορές βαράει με αίσθηση ανωτερότητας
Αυτά αρκούν, δεν περιμένω και πολλά περισσότερα/λιγότερα από τον χαρακτήρα αυτό πια, μακάρι να μας αδειάσει την γωνία στα επόμενα και να μην πιάνει πολλές σελίδες. <<
Edited by Zoro, 28 February 2010 - 00:41.
Posted 28 February 2010 - 14:43
Δεν είπα ότι κινδύνευε εκείνη τη στιγμή η ζωή του Κακάσι, αλλά αν συνεχιζόταν λίγο ακόμα η μάχη, θα το βλέπαμε σίγουρα κι αυτό. Γιατί όσο κοντά στο Χάρο και να φτάσει ο Σάσουκε, πάντα θα είναι ο "cool genius" που τους νικάει όλους, μέχρι να ξεπηδήσει ο Ναρούτο, έστω και καθυστερημένα, για να βγάλει το καθιερωμένο κύρηγμα για φιλίες, δεσμούς και μπλα μπλα μπλα...
Τίποτα πιο χειροπιαστό, Ναρουτάκι; Μπας και σε πιστέψει το αιώνιο απωθημένο σου δηλαδή, όχι τίποτα άλλο... Μ΄αυτά που του έλεγες την τελευταία φορά, ούτε νήπιο δε θα σε πίστευε, πόσο μάλλον κάποιος που έχει τραβήξει του Χριστού τα πάθη εκεί μέσα... Μόνο εκεί στηρίζω τις ελπίδες μου, στο ότι θα πει κάτι καλύτερο αυτή τη φορά κι όχι τις συνηθισμένες... μακακίες.
![]()
Κι ελάτε τώρα, παραδεχτείτε το! Η είσοδος του Ναρούτο ήταν πιο κλισέ κι από κλισέ!Σκέτη απογοήτευση! Αν ήταν ωποσδήποτε να σώσει κάποιον, ας τα έφερνε ο Κίσι να κινδύνευε ο δάσκαλός του και να έσωζε αυτόν, όχι πάλι τη γκόμενα... Κάτι τέτοια είναι που βλέπω στα shonen και τσαντίζομαι αφάνταστα...
Αλλά γενικά μου φαίνεται ότι ο Κίσι κάτι έχει εναντίον της Σάκουρα, πρέπει να την αντιπαθεί πάρα πολύ, αλλίως δεν εξηγούνται όλα αυτά που της κάνει...
Ο πιο καλοστημένος γυναικείος χαρακτήρας εκεί μέσα είναι η Χινάτα, ουδεμία αμφισβήτησις περί τούτου περικάλω!
Εγώ διαφωνώ για την είδοδο. Όσο κλισέ και αν ήταν μιλάω μόνο για αυτήν την σελίδα. Τα ματάκια που συγκρούστηκαν. Απλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ από την τόση Ιμμπάδα.
Και ο Γκάρα του είπε θα καταλάβεις όταν το δείς. Θα είναι εκρηκτική συνάντηση.
Τώρα για το Θέμα των δύο κοριτσιών γιατί για αυτές έχει πέσει η συζήτηση, επιμένω ότι υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες.
Tea-chan.
Διαφωνώ κάθετα με αυτό που λές ότι τα συναισθήματα είναι πηγή αδυναμίας για τα θηλυκά ενώ των αρσενικών πηγή δύναμης. Κάθε φορά που κλαίει κάποιος άντρας στο Ναρούτο γίνεται μετά πιο δυνατός, ενώ τα θηλυκά πέφτουν πιο μέσα στην λάσπη;
Η Χινάτα για παράδειγμα που πήγε με την πρόθεση να σκοτωθεί, είχε υποκύψει στα συναισθήματα της; Ήταν τόσο λυπημένη που ήθελε να πεθάνει, επειδή είναι τόσο αδύναμη. Αυτό εννοείς; Δεν μπορώ να σε καταλάβω και ειδικά δεν μπορώ να καταλάβω την συγκρισή σου με τα άλλα σόνεν. Ακόμα και μετά απο τις εξηγήσεις σου.
Ή η σακούρα που προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον φίλο της, χρησιμοποιώντας εγωιστικά μέσα. Ο ναρούτο που έπαθε κάτι με το οξυγόνο και λυποθήμησε, σε όλες αυτές τις σκηνές δεν κατακλύζονταν από συναισθήματα και οι δυό τους; Και αυτό είναι ένα παράδειγμα
Σαφώς δεν είναι ίδιοι χαρακτήρες, οι γυναίκες στα διάφορα σόνεν, αλλά δεν νομίζω να θέλει ο Κισιμότο να βγάλει τον μισογυνiσμό του με αυτό.
Posted 28 February 2010 - 15:06
Ειδικά η Hinata είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Υποτίθεται μιλάμε για shinobi επιπέδου chuunin. Και όχι δεν πήγαινε να σκοτωθεί με τον Pain. Να πολεμήσει σοβαρά για να σώσει τον Naruto πήγαινε. Και το σοβαρό της (για μια kunoichi chuunin επιπέδου) ήταν να ορμήσει "αέρα πατέρα"style χωρίς το παραμικρό ίχνος στρατηγικής σε έναν shinobi-τέρας. Αλλά ο Konohamaru in the meantime ήταν πιο "ικανός"- 13 ετών θκατό- για να βγάλει ένα από τα σώματα. Και αυτό εσένα δεν σου χτυπάει καθόλου στο μάτι?
Posted 28 February 2010 - 17:09
Και ναι πάνω κάτω είναι χαρακτηριστικό των shounen, αλλά όχι ότι δεν παρατηρείται και στα seinen πολύ συχνά.
Posted 28 February 2010 - 21:38
Εγώ διαφωνώ για την είδοδο. Όσο κλισέ και αν ήταν μιλάω μόνο για αυτήν την σελίδα. Τα ματάκια που συγκρούστηκαν. Απλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ από την τόση Ιμμπάδα.
Άσχέτως αυτά που προηγήθηκαν.
Αν μιλάς για ματάκια Ναρούτο - Σάσουκε, τότε κι εγώ μέσα, δε διαφωνώ...
Posted 01 March 2010 - 16:07
Ένας κανόνας: ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ, όταν τα chapters ενός manga μαζεύονται σε tankoubon, ο mangaka διορθώνει, παραλείπει ή προσθέτει λεπτομέρειες, σελίδες, ή και ολόκληρα chapter.
Εδώ οι διαφορές του volume 49 με τα αντίστοιχα του magazine edition που υπάρχουν στο OneManga.
http://forums.narutofan.com/showpost.php?p=31538171&postcount=102394
Αυτό είναι το κακό με τους online readers... από updates όταν βγαίνει tankoubon μηδέν.
@Night Wizard Seal, προς απάντησή μου, το post της Iristella. Δεν έχω να πρσθέσω κάτι παραπάνω, θα ήταν άσκοπο.
Edited by Tea-chan, 01 March 2010 - 16:18.

Posted 01 March 2010 - 16:48
Γιατί βρε Night Wizard Seal σε όλη την σειρά αυτό δεν γίνεται? Όποτε κάποιος από τους αντρικούς χαρακτήρες νιώθει οργή, φόβο το οτιδήποτε πεισμώνει και τα συναισθήματα του αποτελούν κινητήρια δύναμη για να υπερκεράσει το εμπόδιό του και να πλησιάσει τον στόχο του. Θες να πούμε για τον Naruto, τον Sasuke, τον Lee τον Shikamaru? Αντίθετα στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που αφορούν γυναίκες όταν μπαίνει το συναίσθημα είναι σαν να πέφτει το ήδη περιορισμένο iq που τους δίνεται από τον mangaka 50 μονάδες μείον. Θες να πούμε την Hinata, την Sakura, την Ino?
Ειδικά η Hinata είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Υποτίθεται μιλάμε για shinobi επιπέδου chuunin. Και όχι δεν πήγαινε να σκοτωθεί με τον Pain. Να πολεμήσει σοβαρά για να σώσει τον Naruto πήγαινε. Και το σοβαρό της (για μια kunoichi chuunin επιπέδου) ήταν να ορμήσει "αέρα πατέρα"style χωρίς το παραμικρό ίχνος στρατηγικής σε έναν shinobi-τέρας. Αλλά ο Konohamaru in the meantime ήταν πιο "ικανός"- 13 ετών θκατό- για να βγάλει ένα από τα σώματα. Και αυτό εσένα δεν σου χτυπάει καθόλου στο μάτι?
Εντάξει θέλεις να μου πείς ότι πρέπει να υπάρχουν ακόμα και οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες μέσα στην δράση και με δραστικό ρόλο. Κοίτα τώρα που το λες για τον Κονοχαμάρου όντως είναι περίεργο... Να μου πείς θα μπορούσε να κάνει κάτι και η Χινάτα, ενώ αυτός το έδειξε μόνο σε 2 σελίδες. Αλλά και πάλι θα πω ότι μάλλον δεν ξέρει πως να το χειριστεί και τις βάζει εκεί που τις βάζει.
Αν και προσπαθεί να με τα μανίας να δείξει περισσότερο τους πρωταγωνιστές. Όπως και με την σκηνή με την Σακούρα στο δάσος που είπε η Tea-chan, και πάλι αν σκεφτείς για την θέση του Κονοχαμάρου ήταν από το δεύτερο τσάπτερ για να μας δείξει την αξία έχει.
Επίσης μετά την μάχη με τον Πέιν, η αγκαλιά της Σακούρας στο Ναρούτο. Θέλει να δείξει την θυληκότητα αλλά δεν του βγαίνει ρε παιδί μου.
Αυτό λέω δεν παίζουν ρόλο τα συναισθήματα γιατί δεν το συναντάμε στο Ναρούτο τόσο συχνά.
Τώρα σας κατάλαβα
Diamonds of blood. Δεν το είπα επειδή είναι γαοιστική σκηνή, απλά σχολίασα ότι είναι τέλεια σκηνή. Αυτό. Για τον Κίσι συμφωνώ. Πάει να το κάνει αλλά ο "ανδρισμός" του δεν τον αφήνει.
Posted 03 March 2010 - 10:53
Εντυπώσεις:

Posted 03 March 2010 - 11:13
Δεν ειναι το θεμα οτι δεν σκεπτονται , απλα τον ρολο που ενσαρκωνουν σε ανιμε-μανγκα ρομανς ενσαρκωνουν και εδω . οταν λεμε γυναικα εννοουμε τον ρολο , σαν χαρακτηρισμος δλδ και οχι την σακουρα ή την χινατα .
εν τελει , αφου βλεπεις οτι η γυναικα εκει , στην γιαπωνια, δεν εχει και την καλυτερη θεση , και οτι πολλες φορες ειτε θεοποιειται απο αυτους που δεν την ''εχουν'' , ειτε ειναι του αχαμνα τελειως // ακρες καταστασεις δλδ και για ισοτητα ... ειδικα αμα κοινωνικα αυτη ειναι μονο ως εργαλειο και επισης η κοινωνια ειναι λιγο ''νοσηρη'' ( νταξ' το ειπα ) ... μην περιμενεις και πολλα ...
τωρα αυτο με την τσακουρα τσαν ηταν λιγο σκεψη δημοτικου . την βαζω σαν την τρελη στην ιδια κατηγορια με σασκε-κουν , αλλα αυτος εχει ελαφρυντικο .
εντιτ : αν φορεσε κλοουκ , μπορει να αναθεωρησω , γιατι το να κανει κινηση αυτοκτονιας ις τουου ομπβιους για ουαπανιζ δημιουργο
Posted 03 March 2010 - 13:03
485 spoilers!
Spoiler:
Εντυπώσεις:Spoiler:
Παίζει να είναι κ troll / fake
Αν κ είναι το πιο διαδεδομένο δεν βλέπω να βγάζει κάνα νόημα όταν το μεταφράζω στον πρόγραμμα
Εκτός αν φταίει το πρόγραμμα μου
Posted 03 March 2010 - 13:24

Posted 03 March 2010 - 13:52
HAHAHAHA Settled then!!!(η τύπισσα με τα νύχια).
Posted 03 March 2010 - 17:42
P.S.
Edited by Tea-chan, 03 March 2010 - 17:49.