Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6511 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 March 2010 - 17:50

Full script and translation:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

P.S.
Spoiler:

just one thing
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6512 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 March 2010 - 18:10

just one thing

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#6513 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 March 2010 - 18:14

Ωραίο ακούγεται το Chapter

Spoiler:

#6514 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 March 2010 - 18:16

Εικόνα.

Spoiler:

Επίσης, το Raw Paradise έχει το raw, LQ. Να δούμε...

Posted Image

#6515 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 March 2010 - 18:27

Spoiler:

qzMHWHd.png

#6516 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 March 2010 - 18:33

Spoiler:

#6517 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 March 2010 - 18:39

Spoiler:

Spoiler:

#6518 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 March 2010 - 19:05

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#6519 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 03 March 2010 - 20:46

Πάλι τα ίδια
Spoiler:

Posted Image

#6520 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 03 March 2010 - 21:03

Πφφφ Πόσες δυνάμεις έχει πια ο Sasuke κανονικά έπρεπε να είχε ψοφήσει απο την εξάντληση.

Απο την αλλη μ αρεσαν πολυ αυτα που τους είπε :P

#6521 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 03 March 2010 - 22:21

Spoiler:

Spoiler:

#6522 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 March 2010 - 22:41

http://mangastream.com/read/naruto/485-64/2

WTF, τί ταχύτητα!!!!!!

Πέρα από το σηνήθες μπλα-μπλα, ομολογώ ότι η φράση "θα μπορούσαμε να είμαστε ο ένας στη θέση του άλλου" ήταν το highlight. Ωραίος συσχετισμός και δείχνει πώς οι επιλογές και οι πράξεις μας είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν ως άνθρωποι. Ο Naruto, όπως και ο Sasuke, έγιναν αυτοί που έγιναν λόγω συνειδητών πράξεων. Είχαν δύο δρόμους μπροστά τους και ο καθένας διάλεξε άλλον. Και η εικόνα του Naruto να κάνει tsidori ενώ του Sasuke να κάνει rasengan μου άρεσε πολύ.

Edited by Tea-chan, 03 March 2010 - 22:54.

Posted Image

#6523 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 March 2010 - 22:51

let me post in Night Wizard Seal's stead: τι τέλειο chapter ρε παιδιά, πώρωση, πώρωση, μου άρεσε παρα πολύ, έχω μείνει άφωνος

δεν με ξετρέλανε εμενα το chapter ότι και να πείτε. θέλω να δω τι θα γίνει

#6524 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 03 March 2010 - 23:12

let me post in Night Wizard Seal's stead: τι τέλειο chapter ρε παιδιά, πώρωση, πώρωση, μου άρεσε παρα πολύ, έχω μείνει άφωνος

Αστο ησυχο καλε το παιδακι. Ειναι ο μονος που δεν εχει κανει κανενα παραπονο για το Naruto. Τεσπα εμενα μου αρεσε το δευτερο μισο του chapter. Απο κει και περα μενει μονο να δουμε την απαντηση του Naruto. Κανονικα ηθελα να γραψω σεντονι (κατι σπανιο για μενα) αλλα βαριεμαι.....

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#6525 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 March 2010 - 23:20

Azathoth παρακολουθώ με δέος το πώς ο Night Wizard Seal κατάφερε και απέκτησε εκπρόσωπο τύπου, αλλά ας αφήσουμε τον καθένα να εκφράσει ο ίδιος τη γνώμη του kk? :calm: Άσε που από το "θέλω να δώ τι θα γίνει" που λες με κάνεις και συμπεραίνω ότι σου άρεσε και σένα και ότι κάνεις tsunderies στον Kishimoto και δεν το παραδέχεσαι. :bleh:

Πάντως εμένα αν και οι δύο χαρακτήρες είπαν πράγματα που τα έχουν ξαναπεί (again and again) το chapter μου άρεσε επειδή είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Και πέρα από τον συλλογισμό που ανέπτυξε πιο πάνω η Tea chan και ο οποίος αποδόθηκε πολύ όμορφα μου αρέσει που είναι ίσως από τις λίγες φορές που ο Naruto παραδέχεται ότι μισούσε τους Konohanους για το πώς του συμπεριφέρονταν. Για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι συμπληρώθηκε ένα κομμάτι από τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου ήρωα που έλειπε.

Από την άλλη ο Sasuke μένει αμετανόητος και αμετακίνητος στις θέσεις του. Όταν άρχισε να μιλάει για το πόσο ωραία ένιωσε που σκότωσε τον Danzo πραγματικά έδωσε πολύ παραστατικά το αίσθημα το οποίο στα προηγούμενα chapters o mangaka ίσως και να μην είχε δωσει τοσο έντονα.

Αναφορικά με την Karin μου φαίνεται ότι κάπου εδω λήγει το συμβόλαιό της. Καλά ξεκουμπίδια αν μου επιτρέπετε. Ποτέ δεν την χώνεψα αλλά πάλι καλά που έστω και αργά συνήλθε.