Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 19:25

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 19:30

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 19:38
Τώρα ως προς την εγκυρότητα.
Ο λόγος που δεν θα το έπαιρνα υπόψη μου εύκολα, είναι επειδή θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να βγει ολόκληρος ο διάλογος του chapter. Έτσι όπως "σερβίρεται" μου φαίνεται fishy.
Θα περιμένουμε λίγο ακόμα πάντως....
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 19:44
Αν και δεν διάβασα ολόκληρο το spoiler, η φάση με το βιβλίο δεν με χαλάει.
Τώρα ως προς την εγκυρότητα.
Ο λόγος που δεν θα το έπαιρνα υπόψη μου εύκολα, είναι επειδή θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να βγει ολόκληρος ο διάλογος του chapter. Έτσι όπως "σερβίρεται" μου φαίνεται fishy.
Θα περιμένουμε λίγο ακόμα πάντως....
Βρε ουτε εγω το πιστευω απλως πηρα σαν ντεμεκ αληθεια το θεμα με το book για να πουμε αποψεις κουβεντα (και αναλυση) να γηνετε

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 21:50
Δεν υποτίθεται ότι πήρε την εκδίκησή του;
NAI αλλα τορα πρεπει να παρει και εκδικισει απτιN KONOHA..

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 21:54
Με τίποτα δεν γίνεται αυτό, πρώτα απ'όλα κάνει άλματα,θα έπρεπε να ζητάει πρώτα συγνώμη ο Shikamaru που εάν δεν κατόρθωσαν οι υπεύθυνοι για τις αποκωδικοποιήσεις να καταλάβουν τον κώδικα. Ύστερα πως το κατάλαβε ο Kakashi;
Και μετά όσον αφορά την δύναμη του Rinnengan,
ο Jiraiya θα είχε προσέξει ότι το σώμα του αντιπάλου γέρασε.

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 21:56
υπαρχει μια βαση.... την ψιλοθυμαμαι την εικονα και δεν φαινοταν να ειχε πεθανει απο αυτο ο ninja εκεινος. Περισσοτερο αλλου χερια αλλου ποδια ηταν η ολη φαση....
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 22:00
αυτο βεβαια το λεω σαν μια πιθανοτητα οχι για να το συνδεσω με το σποιλερ το οποιο ειναι 100% fake
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 22:00
NAI αλλα τορα πρεπει να παρει και εκδικισει απτιN KONOHA..

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 22:13
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 22:58

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:22
Ισως αλλα δεν θα συμμαχουσα και με εναν απο τους υπευθυνους για αυτον τον αφανισμο. Και θα προσπαθουσα τουλαχιστον να τιμησω την μεγαλυτερη επιθυμια του αδερφου μου που πεθανε για χαρη μου να κρατησω το Hidden Leaf ασφαλες... (ολα αυτα αν ημουν στην θεση του Sasuke Παντα)
Θα σου ειχε μεινει πολυ λογικοι εσενα αν ο αδερφος σκοτωνε ολη την οικογενεια σου, και εβλεπες τους γονεις σου σφαγμενους στα ποδια σου.
και τελικα μαθαινες οτι ο αδερφος δεν ειχς αλλη επιλογη απο το να σκοτωσει την οικογενεια σου για το κοινο καλο, και για ολα αυτα ευθυνονταν το χωριο σου?
Τωρα μην πεις ναι, γιατι ψεματα θα πεις
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:40
Αφου η Konoha ευθυνεται για τον αφανισμο του clan του, εσυ δεν θα ηθελες?
οχι γιατι ο sasuke μου τιν σπαει αμα ιταν να σκοτοσει ο itachi την konoha ι ο mandara θα ελεγα οκ αλλα επιδει τον sasuke τον μισο δεν θελο..
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:46
οχι γιατι ο sasuke μου τιν σπαει αμα ιταν να σκοτοσει ο itachi την konoha ι ο mandara θα ελεγα οκ αλλα επιδει τον sasuke τον μισο δεν θελο..
Spoiler:
Ωραιος λογος
και για το καλο των ματιων μας: https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/3451
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 23:58
Ωραιος λογος
και για το καλο των ματιων μας: https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/3451
δεν εχο mozilla sorry αλλα και παλι τι σε πιραζει εσενα που δεν θελο να καταστρεψει ο sasuke τιν konoha??..