Διαβαζοντας το chapter εριξα απειρα facepalms,η μπαλα εχει χαθει πια,ειδικα σε αυτην την σελιδα
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 09 October 2009 - 14:30
Διαβαζοντας το chapter εριξα απειρα facepalms,η μπαλα εχει χαθει πια,ειδικα σε αυτην την σελιδα
Posted 09 October 2009 - 14:52
My 2cents...
Βέβαια το σχέδιο του Madara εχεί την φάση του...
Edit:
Spoiler removed,per iristella-chan's instruction.
Edited by Sadman, 09 October 2009 - 19:26.
Posted 09 October 2009 - 15:02
Posted 09 October 2009 - 15:08
@ιρι γλυκια μου αυτο δεν ειναι προοπτικη ειρηνης του Madara..Δεν εχει καμια σχεση με την προοπτικη ειρηνης του Pain..Αυτο ειναι η προοπτικη του "ειμαι και **** τους κακους και θα ελεγχω ολο τον κοσμο(γιατι ετσι μου αρεσει!!!!).
Δεν νομίζω ότι είπα κάτι το διαφορετικό.
Ίσως κατά ένα μέρος αυτός είναι και ο δικός του τρόπος για να αποδείξει την ανωτεροτητα της Uchiha clan.
GKloc νομίζω υπερβάλλεις λίγο. Το Naruto είναι fantasy super powers/ action shonen και δεν βλέπω κάτι το υπερβολικό σε σχέση με τις υπόλοιπες σειρές του είδους. Ίσα ίσα το όλο σύστημα με τις ικανότητες των χαρακτήρων είναι πολύ καλύτερα δομημένο και δικαιολογημένο σε σχέση με άλλες σειρές.
Τώρα το να θέλει κανείς να κατακτήσει τον κόσμο νομίζω ότι κατά ένα τρόπο είναι φυσική απόρροια του "εχω μεγάλη δύναμη και μου λείπουν άλλοι τόσοι ηθικοί φραγμοί και σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και ελευθερία". Δεν συναντάται μόνο σε shonen και δεν πάει να πει ότι κάθε φορά που συναντάται είναι αξιοκατάκριτο. Όλα εξαρτώνται από την οπτική γωνία μέσα από την οποία θα δοθεί. Τώρα αν στην συγκεκριμένη αυτό είναι που δεν σου αρέσει σεβαστόν.
ΕDIT: Παιδάκια γιατί πολλοί χρησιμοποιείτε spoiler tags ενώ μιλάτε για περασμένα chapters ή υποθέσεις δικές σας? Μόνο όταν σχολιάζουμε τα spoilers της εβδομάδας και λέμε πράγματα βασισμένοι σε αυτά το χρειαζόμαστε. Εκτός και αν κάποιος από σας έχει κάποιου είδους connection με τον Kishimoto, οπότε πάω πάσο (και πληρώνω όσο όσο για περισσότερες sexy πόζες του Sasuke xD)
Edited by iristella, 09 October 2009 - 15:35.
Posted 09 October 2009 - 15:29
QTFSpoiler:
επίσης ένα μεγάλο LAWL στους ξύπνιους, τις ιδιοφυίες και αυτούς που είναι πιο ικανοί για να φτιάξουν τον Naruto από τον mangaka, σας ζηλεύω! m(_ _)m (μπορείτε να μου ρίξετε warning-kick-ban-delete και τέτοια άμα θέλετε, δεχόμαστε και πίστωση ;p)
Δυστυχώς δεν μπορούνε όλοι οι κακοί του Naruto να είναι τραγικοί, παρεξηγημένοι, να έχουν τους δικούς τους σκοπούς που κανένας άλλος δεν τους καταλαβαίνει και τέτοια ωραία (pain orochimaru λοιποί) κάποιος πρέπει να δώσει το καλό (η μάλλον το κακό) παράδειγμα και δεν ειπάρχει καλύτερος για να το κάνει απ' τον Madara
τώρα, αν ο Μadara δεν έχει κάποιο σκοπό για να τους τα λέει αυτά, θα ξενερώσω και εγώ ολίγον τι, αλλά δεν νομίζω ότι ανοίγει τα χαρτιά του σε όλους έτσι για πλάκα XP
Edited by Six Winged Angel, 09 October 2009 - 15:36.
Posted 09 October 2009 - 15:47
So no reason for you to get worked up over it. ^^
Posted 09 October 2009 - 16:05
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:tXbcp6jRqiNqIM:http://filebox.vt.edu/users/janeel/barney_pres.jpg[/IMG]
XD (....it's a trap!1)
Posted 09 October 2009 - 18:58
αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι...
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο MADARA???
γιατι δεν επιασε το ναριυτο μονος του, γιατι ειχε απειρεσ ευκαιριες και δεν ειναι κ πολυ δυσκολο γ αυτον να τον μεταφερει σε αλλη διασταση,και το ζηταει απ τουσ καγκε??
κ γιατι λεει το σχεδιο του σ αυτους??
Posted 09 October 2009 - 19:28
after the moon's eye plan,θα έχουμε tengen toppa's eye plan
Posted 09 October 2009 - 20:15
Spoiler:
υπαρχει αλλα κανεις μεταγραφει απο το dragonball , bring picollo ανατιναζει το φεγγαρι (οπως κ ειχε κανει για να μη γινονται οι σαγιαν πιθηκοι)κ τελος ασε το μανταρα να προβαλει σαρινγκαν στο καθρεφτη του νεσεσερ του!
ελεος κισι!
Posted 09 October 2009 - 21:13
Σε συνδιασμό με αυτό που είπε ότι πάντα είναι καλό να κάνει στοκ με καλά μάτια, μπορούμε να πούμε ότι αν ο kishi θέλει να εμφανίσει και άλλους στρατιώτες στον Madara, μπορεί.
Posted 09 October 2009 - 21:16
QTF
επίσης ένα μεγάλο LAWL στους ξύπνιους, τις ιδιοφυίες και αυτούς που είναι πιο ικανοί για να φτιάξουν τον Naruto από τον mangaka, σας ζηλεύω! m(_ _)m (μπορείτε να μου ρίξετε warning-kick-ban-delete και τέτοια άμα θέλετε, δεχόμαστε και πίστωση ;p)
Δυστυχώς δεν μπορούνε όλοι οι κακοί του Naruto να είναι τραγικοί, παρεξηγημένοι, να έχουν τους δικούς τους σκοπούς που κανένας άλλος δεν τους καταλαβαίνει και τέτοια ωραία (pain orochimaru λοιποί) κάποιος πρέπει να δώσει το καλό (η μάλλον το κακό) παράδειγμα και δεν ειπάρχει καλύτερος για να το κάνει απ' τον Madara
τώρα, αν ο Μadara δεν έχει κάποιο σκοπό για να τους τα λέει αυτά, θα ξενερώσω και εγώ ολίγον τι, αλλά δεν νομίζω ότι ανοίγει τα χαρτιά του σε όλους έτσι για πλάκα XP
Μα φυσικά δεν αντιλέγω(ο τρόπος μου για τα περί μαντάρα κάθε άλλο.Δεν είναι ειρωνικός.Αν είναι να κάνει κάτι τότε αξίζει να περιμένουμε την έκπληξη
Και είδες στην τελική,λίγο πολύ παράξενο βγαίνει .Είναι σαν να μας λέει "Ελάτε,δωράκια έχω τίποτα κακό" και μέσα κρύβονται πέντε κόμπρες.Αν το κάνει επειδή του αρέσει,τότε δεν θα έχω πρόβλημα και με τους τραγικούς, παρεξηγημένους κακούς,πίστεψε με.
Posted 09 October 2009 - 21:45
Ασχετο αλλα ο Killerbee μου φαινεται πως θα αποκτήσει εναν μεγαλυτερο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας και πως θα γινει ο νεος μεντωρας του Naruto (εννοώ, ποιος αλλος θα μπορούσε να γινει, ειναι κατ'αλλα μαζι με τον Naruto οι μονοι hosts που δεν εχουν πεσει στα χερια των Akatsuki)
Posted 10 October 2009 - 00:05
Ο Killerbee ελπίζω κι εγώ να παίξει κάποιον extra ρόλο σα χαρακτήρας γιατί έχει στυλάκι και τον πάω XP θα δείξει, κατά πάσα πιθανότητα ναι