Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3796 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 March 2009 - 10:42

Πρωινό με Naruto...:hahaha: Ε, ρε τρέλα...!

Ας τα πάρω ένα-ένα:

Το Chibaku Tenshei είναι τρομακτική τεχνική. Για κάποιο λόγο νομίζω ότι έχω ξαναδεί κάπου μια σφαίρα να τραβάει τα πάντα γύρω της σα μαγνήτης. Ναι... Μαύρη Τρύπα; Whoa...

Η διπλή σελίδα 6-7 νομίζω ότι δείχνει το πόσο δυνατός είναι ο Kishimoto στο σχέδιο. Πραγματικά αμφιβάλω να μπορεί το anime να το φτάσει.

Naruto 439 page 08 | One Manga
Στο συγκεκριμένο χάθηκα. Τί θέλει να πει ο ποιητής (Nagato);

Έχουμε fanservice στη σελίδα 11! :hahaha: Μερικά fangirls θα ερωτευθούν αυτό το panel.

Οι διπλές ξανά σελίδες 14-15 είναι απογειωτικές. Και πλέον βλέπουμε ότι ο Kyuubi έχει τη δυνατότητα να "ξαναζωντανέψει", δηλαδή να μπορεί να ξαναεμφανιστεί στον κόσμο με το δικό του σώμα, πράγμα το οποίο με βάζει σε σκέψεις για το τί ήταν αρχικά, πριν ο 4ος τον σφραγίσει μέσα τον Naruto. OMG...:terror2:

To τέλος το κόβει στο καλύτερο. Ε, ρε μανία που έχει να πέσει από τη πάρτη μου μέχρι να βγει...! Yondy μου, ψυχή μου! Αχ, συγκινήθηκα...!:nanana:

Στο επόμενο θα πέσεουν πολλές αποκαλύψεις. Θέλω πολύ να δω τον λόγο για τον οποίο ο Minato σφράγισε τον Kyuubi στο Naruto. Θέλω να ακούσω τον λόγο από τον ίδιο. Και ο Naruto θα πάθει εγκεφαλικό όταν ακούσει για τη φατριά του.

Φτάσαμε στο ζενίθ.

Υ.Γ. "(Alright... Both Bleach and Naruto are up, now to pray our servers don't completely die on us..)" XD Καημένο OneManga!:hahaha:

Posted Image

#3797 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 13 March 2009 - 11:11

Επικό chapter!!!Πραγματικά πολύ περιεκτικό είδαμε την επίθεση του pain το 8-tail fox το ναρούτο να ετοιμάζεται να το απελευθερώσει και μετά yondaime!!!(o kubo μονο για την εκτέλεση της τεχνικής του pain θα ήθελε 2 chapter...........)

Όσον αφορα την σελίδα 08 besides compared to the moon the sage of the six paths was said to have created... this is nothing
εγώ κατάλαβα οτι υπήρχε ενας δάσκαλος να το πώ, πάντως κάποιος πριν τον nagato με το rinnegan ο οποίος ήταν ο sage of the six paths και εφαρμόζοντας την ίδιας ακριβώς τεχνική είχε τέτοια δύναμη που χεχε δημιούργησε μια σφαίρα μεγάλη όσο το φεγγάρι lol

#3798 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 13 March 2009 - 11:12

Πράγματι νομίζω ότι και να πούμε για αυτό το chapter είναι λίγα! Μας έχει στην τσίτα ο Kishi:if:
Spoiler:
! Στα επόμενα chapter θα μας δοθούν οι απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα πιστεύω και θα δημιουργούν αλλά τόσα :emptyonexg1:... το μονό που με ανησυχεί είναι πως θα περιμένω μια βδομάδα:frozen:!

#3799 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 March 2009 - 11:16

ειναι οντος? εκει που μιλαει ο παιν στιν κοναν που λει "besides compared to the moon the sage of the six paths was said to have created... this is nothing" τι ενωει? οτι το chibaku tensei με μπροστα στα 6 path of pain δεν ειναι τπτ? αν ειναι ετσι πολι μουφα εγω περιμενα κατι ποιο "utlimate"

δεν εννοει τα 6 paths του pein, αλλα την δυναμη του "sage of six paths" η αλλιως rikodoy sennin, του original κατωχου του rinnegan .Εν ολιγοις μας αποκαλειπετει οτι το rinnegan ειναι η μεγαλυτερη δυναμη που υπαρχει στο κοσμο του Naruto, και ο Pein δεν εχει καταφερει να το ελεγξει ουτε στο μισο της δυναμης του.Ο sage of six paths εφιαξε το φεγγαρι, φανταστητε δυναμη, εχει ανετα Kuybi-hachibi-madara-pein-minato ακομα και να του την πεσουν ολλοι μαζι.

ps: μη συγκρινετε kishimoto με kubo, ειναι σα να συκρινεις Porse με datsun.

qzMHWHd.png

#3800 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 13 March 2009 - 11:17

Απλά Legendary Chapter!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#3801 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 13 March 2009 - 12:37

τι να πρωτο πω!και που ειχα διαβασει τα σποιλερ πορωθηκα απιστευτα!
kishimoto εδωσες ρεστα!
ο πειν στα ορια του,αφου χρησιμοποιει μαλλον(απο οτι καταλαβα δηλαδη)την εσχατη τεχνικη του!!
ο ναρουτο με 9 ουρες!!
ο τεταρτος,η μεγαλη μου αγαπη!:nbleed:
ελπιζω να ξεδιαλυθουν πια ολα στα επομενα chapters.και φυσικα αναμενω ακομα την αλλη αγαπη μου που δεν ειναι αλλος απο τον sasuke!:wooi2:

#3802 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 March 2009 - 13:32

Spoiler:

Posted Image

#3803 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 13 March 2009 - 14:20

Επιτελους εμαθε οτι ειναι ο πατερας του ο 4ος. Ο Naruto σε 8 ουρες τα σπαει αγρια
και αντε να δουμε συζητηση Naruto-4oς-Kyubi.
Posted Image
Posted Image

#3804 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 13 March 2009 - 14:22

καταπληκτικό chapter!!!!
η μια αποκάλυψη μετά την άλλη.........
φοβερός ο kyuubi (αν και δεν περίμενα να φτάσει τόσο γρήγορα τις 8 ουρές)
yondi=θεός:lovulovu:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#3805 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 13 March 2009 - 14:26

suuuuupeeeer chapter:nanana::nanana:ο 4ος σταθηκε ως σωστος πατερας:chigau:

#3806 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 13 March 2009 - 14:30

ακομη ειμαι συγκινημενος:if::if:αυτο το chapter ηταν ΜΑΜΑΤΟ!!!!!:nanana::nanana:απο οτι μου φενεται pain is gonna get his ass kicked sooner or later.....και μετα απο αυτο το θεικο chapter μπορω να πω οτι Naruto is far from done biatches!!!!!!!!τωρα τι θα πει ο 4th hokage!??!and where the hell is sasuke!!??

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#3807 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 13 March 2009 - 14:33

επιικο τσαπτερ και το επομενο θα ειναι ακομα πιο επιικο(πρωτα ο θεος)

εγω εχω αρκετες ερωτησεις!!!ο 4ος ειναι υπαρκτω προσωπο μεσα στον ναρουτο ή ειναι απλως η συνειδειση του ναρουτο....αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο 4ος τελικα δν πεθανε και ενσωματοθηκε μεσα στο ναρουτο η οτι υπαρχει σαν μεσο ωστε να αποτρεπει τον ναρουτο να βγαλει 9 ουρες

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#3808 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 13 March 2009 - 15:23

Yondaime!!!!!!!! :D :D :D Εντάξει...τα έσπασε για τα καλά το τελευταίο chapter.....Ο Naruto κακός και παρασύρθηκε απο τον Kyuubi...αλλά και ο Pain δεν αφησε και πολλά περιθώρια...Πιστεύω πως στο επόμενο Chap. θα πάρει ένα μάθημα πειθαρχίας ο Naruto απο τον Πατέρα του και μετά..... SHOWTIME :D

#3809 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 13 March 2009 - 15:36

Καλα ο kyuubi ειναι το δυνατοτερο bijuu με διαφορα, δν υπαρχει αλλο bijuu το οποιο θα εξουδετερωνε ολες τις τεχνικες του pein σαν να μην ειναι τπτ...μονο με 8 ουρες καταφερε να εξουδετερωσει τη καλυτερη τεχνικη του pein...ειδικα με τις εννια ουρες δν εχει αντιπαλο, αναρωτιεμαι πως τα καταφερε ο yondaime...respect1 ισως αυτος και ο madara ειναι οι μονοι που μπορουν ν αντιμετωπισουν το kyuubi ,με διαφορα οι κορυφαιοι shinobi ολων των εποχων

#3810 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 13 March 2009 - 15:39

ναρουτο , ορ και μπλιτς μας εχουν αφησει τωρα πανω στο καλυτερο ...
και με πολυ λιγες σελιδες κιολας !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]