Ναι αλλα αν παρεις υποψιν σου οτι περασε αρκετος καιρος απο τοτε που εφυγε ο Naruto για να εκπαιδευτει με τον Jiraya υπολογισε οτι και αυτος ολο και κατι θα εμαθε απο τον Ebisu.Δεν λεω οτι θα εχει γινει και κανενα τουμπανο απλα οτι θα ειναι στο ιδιο επιπεδο που ηταν οι χαρακτηρες της σειρας στο Naruto(σκετο
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 21 November 2008 - 01:07
Ναι αλλα αν παρεις υποψιν σου οτι περασε αρκετος καιρος απο τοτε που εφυγε ο Naruto για να εκπαιδευτει με τον Jiraya υπολογισε οτι και αυτος ολο και κατι θα εμαθε απο τον Ebisu.Δεν λεω οτι θα εχει γινει και κανενα τουμπανο απλα οτι θα ειναι στο ιδιο επιπεδο που ηταν οι χαρακτηρες της σειρας στο Naruto(σκετο
Posted 21 November 2008 - 01:31
Ο πατερας του Kakashi δεν μοιαζει λιγο με τον Danzou?
Posted 21 November 2008 - 02:52
Αnyway, αυτό που ήθελα να σχολιάσω τώρα είναι οτι τα λόγια του Kakashi εμένα δεν μου λένε απαραίτητα οτι η Rin είναι νεκρή (Θα μου πείς που την θυμήθηκες αυτή εδω εκκρεμούν άλλα...τέσπα) αλλά οτι δεν μπόρεσε να την προστατεύσει.Θα μπορούσε δλδ να έχει μεσολαβήσει κάτι άλλο π.χ ένα γεγονός το οποίο την ώθησε στο να φύγει απο την Konoha.Αυτό βοηθά και την εξής υπόθεσή μου δηλ. οτι η Rin θα μπορούσε να είναι η Omoi!!!??? (Το ξέρω ακούγεται πολύ τραβηγμένο και υπερβολικό αλλά εγώ βρίσκω μια μικρή ομοιότητα μεταξύ των 2 και επίσης η χρωματική διαφορά της με τους άλλους shinobi που στέλνει ο Raikage με κάνει να το πιστεύω).
Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ Kishimoτικό.
Posted 21 November 2008 - 03:20
Chapter 425 p 02
Όταν λεει "Obito, Master, Rin ...I ll be there soon" και ξερουμε ότι 2 στους 3 είναι σίγουρα νεκροί, αναλογικά το ίδιο ισχυει και για την τρίτη της ομάδας....
Και όλα τα υπόλοιπα να αγνοήσεις... Και το τι έχει πει στο παρελθόν και τα τελευταία κεφάλαια (βλ εδω για πιο αναλυτικα) και το ότι η Rin δεν έχει εμφανιστεί μία φορά στο Manga πέρα από το Kakashi Gaiden το συγκεκριμένο καρέ τα λέει όλακαι δεν αφήνει περιθώριο αμφιβολίας.
Posted 21 November 2008 - 13:16
Η Rin είναι νεκρή..... Δες και στην δεύτερη σελίδα τι λεει.....
Chapter 425 p 02
Όταν λεει "Obito, Master, Rin ...I ll be there soon" και ξερουμε ότι 2 στους 3 είναι σίγουρα νεκροί, αναλογικά το ίδιο ισχυει και για την τρίτη της ομάδας....
Και όλα τα υπόλοιπα να αγνοήσεις... Και το τι έχει πει στο παρελθόν και τα τελευταία κεφάλαια (βλ εδω για πιο αναλυτικα) και το ότι η Rin δεν έχει εμφανιστεί μία φορά στο Manga πέρα από το Kakashi Gaiden το συγκεκριμένο καρέ τα λέει όλακαι δεν αφήνει περιθώριο αμφιβολίας.
Ok τα ξέρω όλα αυτά και δεν διαφωνώ(βάση στοιχείων δεν θα μπορούσα άλλωστε
Blame my crazy,foskoliki imagination!!!
Posted 21 November 2008 - 13:42
Posted 21 November 2008 - 14:02
Έχω μια απορία!!!
Οταν στα αρχικά επεισόδια καθόταν ο Κακασι πάνω απο τον Ταφο του Ομπιτο...η άλλη δίπλα του η RIN δεν ήταν!?!?!?!? οΟ
Τώρα όσο αφορά το τσάπτερ!!!
Kakashi Sensei καταρχας να συμφωνήσω μαζί σου για τον Κονοχαμαρου....
δεν παίζει να τον πέταξε εκει τυχαία!!! Όλο και κάποιο ρόλο θα παιξει.....ισως οντως να ακουσε κατι απο την συνομιλια με τον Danzo....
Το τσαπτερ αυτο μου δημιουργησε αλλες 1002 αποριες παλι ρε γμτ....οπως το τι μυστικο και κοινό έχουν η Ino and her father with Rinnengan..κατι που αναφερει ο πατερας της!!!
Επισης ο Ναρουτο τωρα τι θα κανει?!?!
Πως μπορει και εχει summon η αλλη η κοπελα την οποια ειχε δει νεκρη ο Inoichi μεσα απο το μυαλο του αλλου?!?!? Αααα θα τρελαθω !! :/
Posted 21 November 2008 - 14:12
Αναφορικά με την κοπέλα/αγόρι/trap or whatever ήτανε aka το πιο πρόσφατο πτώμα του Pain. Ο πατέρας της Ino το είχε δει νεκρό στο μυαλό του άλλου παρόλαυτά όμως με την τεχνική που χρησιμοποιεί ο Pain (η οποία δεν ξέρουμε ποια είναι ακριβώς ακόμα και είναι και το ζητουμενο της υπόθεσης) προφανώς αναστήθηκε, έγινε possesed από τον Nagato Και τώρα λειτουργεί ως animal Realm. Και τα άλλα σώματα ήταν Shinobi που είχε πολεμήσει ο Jiraiya στο παρελθόν. Το προηγούμενο animal Realm ήταν Shinobi o οποίος είχε πεθάνει από τα χέρια του Jiraiya για να καταλάβεις και του οποίου το σώμα κατέληξε ως Pain.
Posted 21 November 2008 - 15:45
ουαου λεω θα δω κατι πολυ epic με Κακασι
και βλεπω 2 σελιδες ολες κ ολες με κακασι μεσα...τι να πεις
Eat shit kishimoto

Posted 22 November 2008 - 11:09
Κλασσικά καινούρια ερωτήματα και η υπόθεση περιπλέκεται κι άλλο με έναν Konohamaru που είχαμε ξεχάσει να παίρνει μέρος στην υπόθεση για 1η φορά και με -κουλή ομολογουμένως- αναφορά του Rikodou από τον μπαμπάκα της Ino...

Posted 22 November 2008 - 13:57
Edited by Shikamaru, 22 November 2008 - 14:29.

Posted 24 November 2008 - 03:06
Itachi was like "WTF, Mangekyou no fuckin way wtf!" αυτο εγινε στα επεισοδια με τν γιαγια κ τον ιτατσι που ηταν στο δρομο για να σωσουν τον γκααρα, οταν ο κακασι ηρθε κοντα με τον ιτατσι αλλα δεν ειμαι σιγουρος
στο σποιλερ εχω τα αληθινα σποιλερς του 426 οποιος ενδιαγερεται :-)
Edited by sleepless, 24 November 2008 - 03:28.
Posted 24 November 2008 - 03:45
Posted 24 November 2008 - 04:28
Στην μάχη Kakashi Vs Itachi κατά την διάρκεια του Save Gaara arc ο Kakashi δεν ειχε χρησιμοποιήσει MS. Πρώτα από όλα γιατί δεν χρειαστηκε και κατα δεύτερο λόγο αν το είχε κάνει μετά δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την αποστολή του καθότι η χρήση του MS έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για τον οργανισμό του.
Η πρώτη φορά που είδαμε το MS του Kakashi ήταν κατά την διάρκεια της καταδίωξης του Deidara.
Kατά δεύτερο λόγο όπως προανέφερε ο Υu Kanda το Chapter είναι μάλλον απίθανο να έχει κυκλοφορήσει από την Κυριακή. Το Shounen Jump από όσο ξέρω κυκλοφορεί Δευτέρα και σίγουρα χρειάζεται κάποιος χρόνος για το scanlation. Επί πλέον το γεγονός ότι τα spoilers είναι απευθείας στα αγγλικά χωρίς ιαπωνικό κείμενο είναι ενδεικτικό ότι μάλλον δεν ειναι αυθεντικά.
Posted 24 November 2008 - 09:55