Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1516 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 01:10

Βασικά ακόμα και αλήθεια να είναι, δεν πρόκειται για κάτι το οποίο ο κόσμος ένιωθε. Άλλωστε από τις αντιδράσεις των περισσότερων ανθρώπων και από αυτά που έχουν ειπωθεί μέσα στο manga, τους uchiha τους θαυμάζανε, οπότε δεν νομίζω να νιώθαν και τόσο πολύ αποκομμένοι. Μάλλον η απουσία της εξουσίας τους έκανε πιο άπληστους, ενώ ταυτόχρονα οι σύμβουλοι και η άρνησή τους οδήγησαν σε πόλωση. Επιπλέον, δεν ήταν απαραίτητα όλοι μέσα στο κόλπο για το coup d'etat.Είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι οι σύμβουλοι και ο Danzo δεν περίμεναν για τον Hokage να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά είχαν πάρει από πιο νωρίς την απόφασή τους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1517 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 03:50

η ιστορία πάει πολύ πίσω. όταν είχε πρωτοδημιουργιθεί το κονόχα.κατά τα λεγόμενα του μαντάρα το σέντζου κλαν ήθελε να έχει κάτω απο την επηρροή του τους ούτσιχα. ο νιντάιμε η αλιως νίνο κορλεωνε όπως τον λέω εγώ τους έκανε αστυνομία για να νομήσουν οτι πήραν εξουσία,με αυτο τον τρόπο όμως μπορούσε να τους ελέγχει καλύτερα.Τώαρα αν ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ,κατα κάποια διαβολικη συγγηρια ο μαντάρα ξέχασε να πει κάποια πράγματα θα το μάθουμε σε λίγα τσάπτερς.Το τονίζω το καταλάθος.Δεν ηθελε να πει ψέματα απλα ξεχάστηκε.όπως και να έχει πάντως το πράμμα ο 1ος και ο 2ος ήταν μεγάλοι μαφιοζοι!!!(1ος Βίτο κορλεώνε και 2ος Νίνο κορλεώνε)

#1518 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 10:31

Spoiler:

Kakashi :blingeye2:

Spoiler:

#1519 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 10:42

"Order Naruto back"

Για να δούμε , πόσοι θα πεθάνουν μέχρι να γυρίσει ο Naruto.
Kakashi got owned, δεν μου αρέσει αυτό. Βέβαια δεν χρησιμοποίησε το mangekyou ακόμα, αλλά σκούρα τα βλέπω τα πράγματα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1520 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 10:59

Τα σημαντικοτερα σημεια αυτου του τσαπτερ για μενα ειναι

chakra conductors αυτο αν το συνδιασουμε μαζι με το μηνυμα του Jiraiya the real one is not here,βγαινουνε χρησιμα συμπερασματα

και επισης αυτο για το sennin mode,τωρα καταλαβαινουμε γιατι ο Jiraiya χρειαζοταν τους βατραχους.

Απο οτι καταλαβα ο demon Pain ειναι κατι σαν cyborg

Kakashi vs god

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 08 Οκτώβριος 2008 - 11:05

#1521 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 11:55

Spoiler:

(IT'S THE SAME AS KAKASHI POST,BUT WITH A LITTLE DIALOGUE)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1522 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 11:55

κακασι ευχαριστουμε για τα σποιλερς :thumbup:

χαμος.......δεν ξερω τι θα γινει στην συνεχεια αλλα η κονοχα δεν παιζει να καταστραφει ολοσχερως με τίποτα

εγω μονο έχω καταλάβει οτι το αληθινο προσωπο του pain δεν το έχουμε δει ακόμη...(στην τωρινη του ηλικια)

chakra conductors αυτο αν το συνδιασουμε μαζι με το μηνυμα του Jiraiya the real one is not here,βγαινουνε χρησιμα συμπερασματα

για πες ρε κακασι τα συμπερασματα...γιατι οπως έχω ξαναπει υπαρχουν και μερικοι ξανθοι εδω μέσα ;)

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1523 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 12:00

ΤΩΡΑ αρχίζει το δράμα! Η καταστροφή της Konoha ήταν προδιαγεγραμμένη, και μας είχαν πρίξει τα συκώτια, τα έντερα και δε ξέρω 'γω τί άλλο με αυτό, οπότε το προηγούμενο chapter με άφησε αδιάφορη.

Αλλά αυτό μάλιστα! Προϊδεάζει για τη συνέχεια χωρίς να μαρτυρά τίποτα παραπάνω. Μου άρεσε που η Tsunande φαίνεται προετοιμασμένη και καθόλου έκπληκτη για την επίθεση. Αλλά αυτό αναμενόταν. Μετά το θάνατο του J (ακόμα στεναχωριέμαι όταν το γράφω!) θέλει εκδίκηση και περίμενε την επίθεση. Είναι καλή αρχηγός.

Δώστε μου ένα One of Pain's Bodys vs Tsunande Και θα σας φιλήσω τα πόδια! Ή μάλλον καλύτερα: Η Tsunande πολεμάει με πολλά από τα σώματα του Pain και πεθαίνει (το βάζω και στοίχημα) ΜΟΝΟ αφού έχει εξεοντώσει αρκετά. Σταυρώνω δάχτυλα.

Εν αναμονή για scanlations!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1524 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 12:52

για πες ρε κακασι τα συμπερασματα...γιατι οπως έχω ξαναπει υπαρχουν και μερικοι ξανθοι εδω μέσα ;)

Μπορει να κανω και λαθος αλλα εγω νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε σιγουροι τωρα πια οτι καποιος ελεγχει αυτα τα σωματα,πρωτα το μηνυμα του Jiraiya και τωρα chakra conductors δηλαδη αγωγοι που μεταφερουν τσακρα(περισσοτερα θα ξερουμε οταν βγει το τσαπτερ)

Eνα πραγμα με προβληματιζει κανονικα δεν πρεπει να δουμε μαχη του Nαρουτο με τον Pain συντομα,θελω να πω πως ειμαστε 3 μηνες μακρια απο το τελος του χρονου,ο Κισι ειχε πει οτι θα γραψει για το μεγαλο event Κακασι και κατι για την suck-ura :D,οποτε λογικα τωρα εχει φτασει η ωρα τους.

Teachan προσωπικα δεν νομιζω η tsunade να πεθανει απο τον Pain,πιστευω οτι θα πεθανει αλλα ισως απο καποιον αλλο,αυτο το λεω επειδη ο Pain ηδη εχει σκοτωσει εναν sannin
λετε να σκοτωσει και αλλον ενα?θα το δουμε στην συνεχεια.

#1525 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 13:40

Μπορει να κανω και λαθος αλλα εγω νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε σιγουροι τωρα πια οτι καποιος ελεγχει αυτα τα σωματα,πρωτα το μηνυμα του Jiraiya και τωρα chakra conductors δηλαδη αγωγοι που μεταφερουν τσακρα(περισσοτερα θα ξερουμε οταν βγει το τσαπτερ)

εδω ολοι εικασίες κάνουμε, δεν υφίσταται περιπτωση λαθους ;)

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1526 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 14:10

Ανυπομονω να διαβασω το επομονο chapter! O Pein θα ειναι ο χειροτερος εχθρος που θα αντιμετωπισει η Konoha, εκτος του Madara >.>...Konoha is screwed...Και μην ξεχναμε οτι εχουμε αλλες δυο ομαδες που κατευθυνονται προς το χωριο. Hawk και τα παλικαρακια που εστειλε ο Raikage (πρεπει να εχουν πολυ φαση αυτα τα ατομα XD)

H konoha εγινε κεντρο διερχομενων... :hahaha:

(btw σε ποσα chapters νομιζεται πως θα τελειωσει το manga?)

#1527 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:31

Αυτό το κεφάλαιο προβλέπεται φανταστικό.
Spoiler:

Thanks Kakashi 4 the spoilers, awsome job as always (τον δικο μας λεω όχι τον χαρακτηρα XD)

#1528 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:42

Δημοσιευμένη  εικόνα
Aμα αυτος (Pain) εχει κατω απο τον ελεγχο του σωματα, εμεις εχουμε ολο το ζωικο βασιλειο.
Αντε Κακασι δειξε στην Κονοχα ποιος πραγματικα ειναι το αφεντικο της.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1529 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:44

πραγματικα αυτό το σκυλάκι κατω δεξιά. το γκρι με το σηκομένο πόδι και τη γλώσσα έξω είναι τρομακτικό ο παιν δεν μπορεί να κανει τίποτα απέναντί του!!!!

#1530 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 17:12

ολα τα τζιντζουρίκια μαζι!!

Spoiler: