Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1501 Naruto_6th_Hokage

Naruto_6th_Hokage

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 06 October 2008 - 14:05

βασiκα αυτο το σποιλερ pοu διαβασα ηταν πριν καμοια βδομαδα αλλα δεν 3ερω κατα ποσον μπορει να ισχυσει!!! απλα λεει οτι ο danzo σκωτωσε τον sage of the 6 paths και οτι ο pain παει στην κονοχα οχι μονο για τον ναρυτο αλλα και για τον danzo o oποιος ειχε σκωτωσει me to EMS(TO ΥΠΕΡΤΑΤΟ MANGEKYO SARINGAN) τον δασκαλο του τον rikoudu και ο παιν 8ελει να δει κατα ποσον εχει 3επερασει τον sage of the six paths ΣΚΩΤΩΝΩΝΤΑΣ τον danzo!!! just this

#1502 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 06 October 2008 - 14:08

Κατσε, απο που κι ως που εχει ΕΜS ο Danzou?

Posted Image

#1503 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 06 October 2008 - 15:12

βασiκα αυτο το σποιλερ pοu διαβασα ηταν πριν καμοια βδομαδα αλλα δεν 3ερω κατα ποσον μπορει να ισχυσει!!! απλα λεει οτι ο danzo σκωτωσε τον sage of the 6 paths και οτι ο pain παει στην κονοχα οχι μονο για τον ναρυτο αλλα και για τον danzo o oποιος ειχε σκωτωσει me to EMS(TO ΥΠΕΡΤΑΤΟ MANGEKYO SARINGAN) τον δασκαλο του τον rikoudu και ο παιν 8ελει να δει κατα ποσον εχει 3επερασει τον sage of the six paths ΣΚΩΤΩΝΩΝΤΑΣ τον danzo!!! just this

Kαι ας πουμε οτι τα αλλα ισχυουν, ειναι δυνατον ο danzou να εχει sharingan?

Παναγια μου. Τετοια πραγματα μην τα αναφερεις καν. Δηλαδη αμα εγω σου πω οτι καπου ακουσα πως σε 1 μηνα το φεγγαρι θα συγκρουστει με το σπιτι μου, θα το πιστεψεις και θα το πεις και σε αλλους?

Ο χριστος κι ο δουλος ρε παιδια, οταν ακουμε μια ανοησια, την καλυπτουμε ή την αποδοκιμαζουμε, δεν την αναπαραγουμε.. :sigh2::sigh2::bahhh::bahhh:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1504 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 06 October 2008 - 16:15

Ρε σεις, μιας και τα λέτε εδώ ωραία, έχω μια απορία. Τα πλοκάμια που έχασε το 8-tails σημαίνει πως μετριάστηκε κι η δύναμη του? Ξέρει κανείς τι παίχτηκε? (όσο γι'αυτές τις τελευταίες σελίδες, η δική μου άποψη είναι πως τις δείχνει για να δείξει την ειρωνία που τώρα ο Raikage θα κυνηγάει τον Sasuke για να πάρει πίσω τον αδερφό του, ενώ ο rapper μας θα κόβει βόλτες σε χωριά...)

#1505 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 06 October 2008 - 16:45

Λοιπόν πριν αρκετούς μήνες όταν έπεζε η θεωρία Danzo=Madara είχαν κατατεθεί αρκετά επιχειρήματα για το πως μπορεί να έχει ο Danzo sharingan. Βέβαια αποδείχτηκε ότι ο Danzo δεν είναι ο Madara.

Για τον Rikoudu. Ο τύπος η αρχή του Ninja world. Το θέμα είναι ότι όπως μάθαμε από τον Madara, την εποχή πριν την Konoha υπήρχαν ακόμα ninjas απλώς δεν ήταν οργανωμένοι. Ο Rikoudu εφόσον έζησε στην αρχή του Ninja world και καθώς αυτός ο κόσμος υπήρχε ήδη όταν η Senjou και οι Uchiha ήταν ξεχωριστές clans, το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο να ζούσε τότε ο Rikoudu. Άλλωστε αν ζούσε τότε, όπως έγινε και με τον 1ο, οι άνθρωποι θα ξέρανε τις ικανότητές του ή κάποιες από αυτές και δεν θα ήταν η ύπαρξη και μόνο των ματιών του γεγονός των μύθων.
Posted Image

#1506 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 posts

Posted 06 October 2008 - 21:34

sorry ρε παιδια..εχω διαβασει το μανγκα αλλα δεν μπορω να 8υμη8ω ποιος ειναι αυτος ο Riκοudu( δεν 3ερω αν το εγραψα σωστα >_<) και ο sage of the 6 paths. μαλλον πρεπει να διαβαζω πιο προσεκτικα.:nanana:
Posted Image

#1507 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 06 October 2008 - 22:29

Λοιπον θα πας στο τσπατερ πριν αρχισει η μαχη Jiraiya-Pein (καπου εκει, ουτε εγω θυμαμαι τελειως) και θα το δεις
Τωρα αν βαριεσαι, με λιγα λογια ειναι ο πρωτος που ειχε Rinnengan και αυτος εφτιαξε το ninjutsu, ηταν οχι ο γιος του μαμαω δλδ, αλλα ο ιδιος ο μαμαω αυτοπροσωπως :)

Edit : εκει που λεω "το Ninjutsu" μπορει να ειναι και το genjutsu, δε θυμαμαι καλα, μου φαινεται πρεπει να το ξαναδιαβασω και γω

Edited by Dxs, 06 October 2008 - 22:36.

Posted Image

#1508 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 06 October 2008 - 23:26

απο οτι λεει στα data book αν θυμαμε καλα το ρινενγκαν ειναι το ματι της μετεμψυχωσης.
δεν χριαζοντε περετερο εξηγησεις

#1509 israh

israh

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 07 October 2008 - 14:06

Ρε σεις, μιας και τα λέτε εδώ ωραία, έχω μια απορία. Τα πλοκάμια που έχασε το 8-tails σημαίνει πως μετριάστηκε κι η δύναμη του? Ξέρει κανείς τι παίχτηκε? (όσο γι'αυτές τις τελευταίες σελίδες, η δική μου άποψη είναι πως τις δείχνει για να δείξει την ειρωνία που τώρα ο Raikage θα κυνηγάει τον Sasuke για να πάρει πίσω τον αδερφό του, ενώ ο rapper μας θα κόβει βόλτες σε χωριά...)

Δεν ειμαι σιγουρι αν τα πλοκαμια εχοθν σχεσει με την δυναμη του αλλα ειναι πολυ πιθανον αφου ο Naruto γινεται πιο δυνατος με κα8ε ουρα που εμφανιζεται...

Ισως αυτο που εγινε με τον Raikage να μεταπισει αργοτερα τον Sasuke για την επιθεση στην Konoha. Αν και ειναι πιθανον οτι παιζει θεατρο μπροστα στους Akatsuki για να προστατεψει αυτο για το οποιο θυσιαστηκε ο αδερφος του, οστοσο, ειναι 80% πιο πιθανον οτι θα κανει επιθεσει στην Konoha και θα αντιμετωπισει τους υπολοιπους ωστε να διξει την δυναμη που μετεφερε ο Itachi στον Naruto...

Παντως, οσο και να προσπαθω, η προσοπικοτητα του Sasuke ειναι πολυ περιεργη και απροβλεπτη που μου σπαει τα νευρα >.> ...:madtodeath:

#1510 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 07 October 2008 - 16:16

Τους higher ups είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επιχειρήσει να τους ξεκάνει ο Sasuke. Για την υπόλοιπη Konoha ίσως να έκανε θέατρο μπροστά στον Madara. Επίσης, ο Kishimoto έχει πει να μην παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά τα databooks και πως πολλά πράγματα είναι διαφορετικά από το manga.
Posted Image

#1511 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 posts

Posted 07 October 2008 - 16:49

arigatou dxs!!

παντως και εγω πιστευω οτι ο sasuke οπως ειπε k o ptomahawk τουs higher up 8α τους "κα8αρισει" και εδω που τα λεμε καλα 8α κανει εγω ειμαι μαζι του!!:kill4u:
αν 8υμαμαι καλα εχουν δημιουργησει προβλημα κ στην tsunade πιο παλια.
αλλα αφου εφτασαν να διατα3ουν τον itachi κατι τετοιο σημαινει οτι εναι α3ιοι της μοιρας τους!! :madtodeath:

εμπρος sasuke!! κι εγω μαζι σου:fromabove:

παντως στην περιπτωση που οντως 8ελει να καταστρεψει ολη την konohα, τοτε πια τι να πω!! ο αδερφος του 8υσιαστηκε γι'αυτο και αντι να το σεβαστει αυτος......
Posted Image

#1512 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 October 2008 - 18:57

Προσωπικά αν και με εκνευρίζουν εξαιρετικά πολύ δεν θεωρώ τους τρεις σύμβουλους άξιους της μοίρας τους και κακούς μόνο και μόνο εξαιτίας αυτού (έχουν κανει και αλλα πολλα XD). Και εγώ είμαι Uchiha fan και θεωρώ ότι αν ο Sasuke θέλει να τους καθαρίσει σίγουρα έχει λόγο εξαιτίας αυτού που έκαναν στην οικογένειά του αλλά και στον αδερφό του. Είναι λογικό γι αυτόν να είναι εξοργισμένος και να θέλει εκδίκηση από την στιγμή που υπέστη τρομερες συνέπειες χωρίς να φταίει σε τπτ ΑΛΛΑ
Με βάση τα όσα λέει ο Madara αν η ιστορία είναι όντως έτσι (που προσωπίκα πιστεύω ότι έχει παραλείψει και αλλάξει κάποια γεγονότα προς όφελός του) ουσιαστικά αυτοί οι οποίοι είχαν αδικο ευθύς εξαρχής ήταν οι Uchiha. To ότι οργάνωσαν πραξικόπημα δίνει αυτόματα στην αντίπαλη πλευρά το δικαίωμα να αντεπιτεθεί και να αμυνθεί με όποιο τρόπο θεωρεί καταλληλο. Το ότι ενδεχομένως θα μπορούσε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση το θεωρώ πιθανό (και γι αυτό πιστεύω ότι οι Σύμβουλοι όντως έχουν ευθύνες) αλλά από την αλλη ποιος μπορεί να διαπραγματευτεί τιμια και ουσιαστικά με καποιον ο οποιος ετοιμαζε ολόκληρο σχέδιο εναντίον του? Μην ξεχνάμε ότι πάνω από όλα μιλάμε για Shinobis και όχι για ειρηνιστές βουδιστές μοναχούς όποτε ως καλύτερη λύση είναι λογικό να θεωρούν την "μόνιμη" λύση αν σκεφτεί κανεις τον τρόπο και τον κόσμο στον οποιό μεγάλωσαν.......

Btw για όποιους θέλουν να μάθουν για τον Rikudou και τι αναφέρει το manga ας κοιταξουν το κεφαλαιο 373

Spoiler:

(Ok I m starting to creep my self out.....)

Edited by iristella, 07 October 2008 - 19:11.

#1513 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 posts

Posted 07 October 2008 - 22:22

κατ'αρχην: iristella thnks για τη σελιδα, με διευκοληνες πολυ:joyful:

εντα3ει κατανοω οτι βρισκονται στον κοσμα των shinobi και δεν λογαριαζουν τιποτα...κτλ
αλλα αυτο πια ηταν πολυ "χοντρο". εγω απο την αρχη δεν τους πηγαινα βεβαια τους συμβουλους ετσι και να "εφευγαν" απο τη μεση δεν 8α με πειραζε.
απλα olh αυτη η κατασταση και με τον itachi..... το να βαλουν εναν uchiha να κα8αρισει την uchiha clan ειναι λιγο παρατραβηγμενο (βεβαια οπως ειπες και εσυ ο μανταρα μπορει να εκρυψε διαφορα και ο itachi επισης ηταν ο πιο δυνατος ετσι τον πηρε εκεινον η μπαλα)
ετσι κατανοω απολυτα τον sasuke για αυτη του την αποφαση.

ps* iristella, η κοπελια στο αβαταρ σου ειναι απο συγκεκριμενο ανιμε?? αν ναι απο πιο?
Posted Image

#1514 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 08 October 2008 - 00:06

@ iristella
Βέβαια δεν είναι και ότι οι Uchiha ξύπνησαν μια μέρα και είπαν τι θα κάνουμε σήμερα? Δεν το ψήνετε για ένα πραξικοπηματάκι έτσι να φύγουμε από τι μιζέρια? είχαν τραβήξει τόσα.
@ nerethil
Δεν διάβασα προσεχτικά τα post που απάντησαν για το loss της δύναμης του 8-tails οπότε αν επαναλαμβάνω πράγματα συγνώμη αλλά η απάντηση δύνεται μέσα : "I lost several limbs..." που μάλλον σημαίνει ότι έχασε και μέρος από τη δύναμη του άμα κρίνουμε ότι οι παραπάνω ουρές είναι αυτές που κάνουν ένα beast δυνατότερο από κάποιο άλλο και έχουμε δει τη διαφορά του ίδιου beast με μόλις μία παραπάνω ουρά στον Naruto στο παρελθόν. Δηλαδή πόσο παραπάνω power έχει από την 3η στην 4η και ου το κάθε εξής.

Posted Image

#1515 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 October 2008 - 00:51

@ iristella
Βέβαια δεν είναι και ότι οι Uchiha ξύπνησαν μια μέρα και είπαν τι θα κάνουμε σήμερα? Δεν το ψήνετε για ένα πραξικοπηματάκι έτσι να φύγουμε από τι μιζέρια? είχαν τραβήξει τόσα.

Σε αυτό είμαι λίγο επιφυλακτική να πω την αληθεια. Προς το παρόν ξέρουμε την ιστορία όπως την έχουμε μάθει μέσα από τον Madara. Για μένα είναι πολύ λογικό κάποιο μέρος της τουλάχιστον να έχει αλλοιωθεί ώστε να φαίνονται οι Uchiha και ο Madara κάπως πιο "ηρωικοί" και ιδανικοι.Οπότε έχω κάποιες επιφυλάξεις κατά πόσο οι αφορμές ήταν όντως επαρκείς η κατά πόσο υποκινηθηκαν παράλληλα από αλλού.. Αλλα όπως και να έχει η επιθυμία των Uchiha να ανελιχθούν στην εξουσία με τον τρόπο που επέλεξαν θα είχε τραγικές επιπτώσεις για πολλούς περισσότερους ανθρώπους και θα μπορούσε να πυροδοτήσει εναν ολοκληρο πόλεμο. Θα μπορουσαν ενδεχομένως να έχουν επιλέξει μια διαφορετική προσέγγιση.
Οι Σύμβουλοι και ο Danzou πηραν μια απόφαση με γνώμονα την μόνιμη εξαφάνιση της απειλής για το Konoha. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μέσα στα πλαίσια της λογικής των Shinobi AΛΛΑ από την στιγμή που θα μπορούσε να υπάρξει λύση θεωρώ ότι η πολιτική τους ηταν κοντόφθαλμη. Διατήρησαν αμείωτη την εξουσία τους αλλά έχασαν μία πηγή ανθρώπινου δυναμικού η απουσία της οποίας φάνηκε πολύ μετέπειτα.