Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1471 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 16:01

Παντως τελικα οντως πρεπει να ελεγχει τα σωματα απο μακρια γιατι ο τροπος που τα χωριζει στην αρχη(εννοωντας και το πως ειναι σχεδιασμενο το manga)δινει την αισθηση καποιου που μιλαει μεσα απο εναν αλλον...

Συμφωνώ, πιστεύω πως τα λέει για να τα ακούσει η konah. άλλωστε στην μάχη με τον jiraya μας έδειξε καθαρά πως μιλάνε εσωτερικά.

#1472 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 16:11

η Konan πλακα πλακα κανει τιποτα η ειναι γλαστρα?

qzMHWHd.png

#1473 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 16:21

Η Κοναν ειναι για να εχουν καποια να αντιμετωπισουν οι γυναικες της Κονοχα. Ξερετε τωρα... γατοκαυγας, !!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1474 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 17:26

o pain ειναι λιγο imba?????:oo: το παιρνω πισω εν μερει εκεινο που ειπα οτι ο ναρουτο θα τον δειρει:bike:αντε ευτυχως οσασουκε ειναι λουλης τελικα ειχα τρομαξει.νομιζα οτι νικησε στ' αλήθεια το 8talebeast

#1475 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 17:35

πωπω καλα ολοι με την κονοχα ειμαστε ....

οντως ολλοι το αγαπαμε αυτο το χωριο

qzMHWHd.png

#1476 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 18:09

Καλά τα έσπασε το chapter. Moυ άρεσε η διακριτικότητα του Pain. "Ο itachi ήξερε πως να μπει. Εγώ θα το κάνω με τον δικό μου τρόπο". Επόμενες σκηνές, η Konoha φλέγεται.

Ο χταποδάκος επίσης φοβερός. Έχει πιάσει το νόημα της συνεργασίας με το bijju του.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1477 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 18:32

Ρε παιδια ενταξει οπως και να το κανουμε δεν ειναι οτι δεν αγαπαμε το χωριο αλλα οταν βλεπεις το τουμπανο να μπαινει μεσα και με 6 ατομα να το κανει απο καλοκαιρινο χωραφι απλα χωραφι ε τοτε οπως και να το κανουμε πα8ιαζεσαι^^Παντωσ αυτο που νομιζω ειναι περα απο την πλακα ο 8 tails 8α δειξει στο naruto πως να ελεγχει το δικο του αλεπουδακι.Και μη γελατε μα τη konan γτ οπως και να το κανουμε μια γυναικε που την @@νουν 6 αντρες μαζι οπως και να το κανουμε ειναι γυναικα με αντοχες^^:oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1478 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 21:23

Αυτό το σημαδάκι που είχαν οι τύποι που αισθάνονται εισβολείς μου κάνει πιο πολύ για το 3-Force από Zelda...

Ωραία. Τώρα το μόνο που μένει για να ξενερώσω άσχημα (ολόκληρη Konoha κατεδαφίστηκε σε δεύτερα;; Ώπα ρε!) είναι να έρθει ο Sasuke και να αρχίσει να παλεύει με τον Pain για το ποιός θα καταστρέψει τη Konoha πρώτος... με τους κατοίκους της να κοιτάνε.:sigh2:

Και τί δε θά'δινα να γινότανε το Naruto λίγο σαν το Bleach... μια ποζεριά από τους καλούς δε βλάπτει!

Μόνο ο μαύροι είναι cool στο Naruto... (δεν έχω ιδέα αν ακούστηκε ρατσιστικό αυτό ή όχι και δε με νοιάζει.) Killerbee FTW λέμε!! ΜΑΚΑΡΙ ο Naruto να μπορούσε να συννενοηθεί με τον Kyuubi έτσι!!:if: Θέλω να συναντηθούν αυτοί οι δύο και να τον βοηθήσει με αυτή τη ρημάδα την αλεπού.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1479 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 23:52

παιδια το τσαπτερ τα σπασε
ξαναγυρναω σε κατι που ειχα πει παλια
αμα πανε 15 νιντζα ανα σωμα πειν τοτε τι κανει ο τυπας
λετε να'ναι τοσο δυνατος πια?

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#1480 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 23:56

ΜΑΚΑΡΙ ο Naruto να μπορούσε να συννενοηθεί με τον Kyuubi έτσι!!:if: Θέλω να συναντηθούν αυτοί οι δύο και να τον βοηθήσει με αυτή τη ρημάδα την αλεπού.

Χμμ... Δεν θα ηταν ασχημο να τον βοηθησει σε αυτο. ΕΤσι θα γινει ακομα πιο δυνατος ελεγχοντας καλυτερα τον Kyuubi
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1481 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 02:48

και να πάνε 15 άτομα ανά σώμα, θα βρει άλλα σώματα και θα ξαναπάει, ξανά και ξανά. Στο τέλος δεν θα μείνουν Konohαίοι.

Τώρα εξηγείται και γιατί ο Pain τους έσφαζε όλους στην Rain country. Έκανε μια ωραία συλλογή από σώματα. Λέτε να δούμε κανά σώμα Hanzo αργότερα;

Πάντως και να πάει ο Naruto, αν δεν καταλάβουν πλήρως τί ήθελε να πει ο Jiraiya και δεν βρουν το κανονικό του σώμα, ότι και να κάνει είναι καταδικασμένος ο Naruto.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1482 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 07:12

Τωρα κακα τα ψεμματα ολοι ξερουμε οτι ο pain 8a xasei.Μεχρι να ερ8ει ο ναρουτο ο σικαμαρου 8α εχει αποδικωποιησει το μηνυμα και κλασσικα ο αλεπουδακος 8α κανει κανα μπασταρδεμενο rasengan σε συνδυασμο με kage bunshin και 8α νικησει....
Τωρα περα απο αυτα πλακα στη πλακα 8ελω να δω ξανα neji kai lee να προσπα8ουν να πολεμησουν.Εχω καιρο να το μπιακουγκαν(ε μεταφραση^^)και το ντρανκεν φιστ οεο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1483 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 08:54

το βρισκω πολυ νωρις για να χασει ο pein εγω πιστευω οτι 8α ειναι ο προτελευταιος που 8α πε8ανει(τελευταιος ο madara)

qzMHWHd.png

#1484 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 09:38

Yay too early for Pain 2 lose i would say.Παιδια ο Πειν με την καμια δεν παιζει να χασει.Μολις ηρθε και αμεσως αρχισε να χωνει.
1ον Μπηκε παρα μα παρα πολυ ευκολα μεσα στο Konoha.(Ασχετο αυτο το σιλ εξω απο το χωριο το ειχαν παντα η το βαλαν μετα την επιθεση του Οροτσιμαρου) γιατι δεν μου στεκει λιγο....δεν το ειχε δειξει πιο παλια.

Ον τοπικ ναου...Επιτελους ειδαμε πως καθε σωμα του Πειν εχει δικο του "Ονομα"
Η κοπελα λεγετε Ανιμαλ...κλπ....και το κυριως σωμα του Yahiko λεγετε God Realm.
That's good!!!!

Εγω παλι πιστευω οτι ο Ναρουτο θα φτασει αργα και αν δεν βρει το χωριο κατεστραμενο θα βρει παντως πολυ κοσμακι νεκρο.
Υπαρχει τωρα και το αλλο σεναριο.
Να ρθει ο Raikage και οι Ninja του στο Κονοχα.(εκτος και αν πανε κατευθειαν στο Ακατσουκι Λερ)που μαλλον αυτο θα γινει οποτε ας μην ελπιζουμε για βοηθεια απο αυτους.Τεσπα θα δειξει.
Ηρθε η σειρα του Πειν να σφαξει "λιγο" κοσμακι......!!!!!!!! YOSH!!!!!!!!!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1485 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 13:59

Που ειναι οι νιντζα της κονοχα ΟΕΟ?????:P

Δημοσιευμένη  εικόνα