Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14926 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 June 2017 - 10:31

O Luffy ζοριστηκε με τον Doflamingo, γιατι ενω τον ειχε στις φαπες μετα το G4, ο δευτερος αντεξε και καταφερε να επιβιωσει μεχρι ο Λουφι να βγει λυποθημος. Εκει ο Λουφι χρειαστηκε πολυ βοηθεια για να ανακτησει τις δυναμεις του, αλλιως θα ηταν νεκρος. Περα απο αυτο εγινε και μια επιθεση στα σωθικα του Φλαμινγκο πριν την μαχη του με τον Λουφι.

Ο Κρακερ φυσικα και εχει αμυντικο φρουτο. Και τι με αυτο; Ο Λουφι δεν καταφερε να ξεπερασει αυτο το αμυντικο φρουτο. Ειναι σαν να μου λες οτι και ο Λουφι δεν καταφερε να τον βγαλει εκτος χωρις το επιθετικο του φρουτο...

Η κορη και γενικα οι ακολουθοι της ΒΜ την κοιτανε λογω της τσιριδας της. Το εχω γραψει 2-3 φορες πιο πανω. Μεχρι και ο Λουφι δεν μπορει να την πλησιασει. Ξαναλεω λοιπον οτι υπαρχει ενας δυνατος στρατος πισω της, η μαφια και οι comanders της. Ουτε αριθμητικα ουτε πουθενα αλλου δεν υπερτερει η συμμαχια.

ΥΓ: Ο Λουφι και οι αλλοι εκαναν προπονηση 2 χρονια για να μπορουν να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝστο NW και να ειναι ενα κλικ καλυτεροι απο τους υπολοιπους supernovas. Δεν εκαναν 2 χρονια προπονηση για να φτασουν επιπεδο Yonkou. Σιγα μην ειναι δυνατοτερα αυτα τα τσουτσεκια απο τους βετερανους του NW. :P

Edited by Kaidou, 05 June 2017 - 10:34.

image.jpg

#14927 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 05 June 2017 - 11:36

@Kenobi

Part from Oda's interview:

"When creating a protagonist, it is important not to make him too strong.
For example, if Akainu becomes the protagonist, he is so strong that he can put an end to ONE PIECE within a year." Sound Recording (2012)

Καταλαβαίνω αυτο που λες και δε διαφωνω ότι όντως πρεπει να γίνει δυνατός όσο παει ο Λουφυ. Απλα δεν το βλέπω να γίνεται ο δυνατότερος του OPuniverse για να μπορεσει να γίνει ΠΚ.

Στο θεμα της ΒΜ απλα αυτη η χοντρέλο δε γίνεται να πεσει απο Λουφυ και απο κανενα SH εκει. Εαν όντως ο Οντα θελει να τη ριξει που πιστευω θα το κανει, θα πρεπει να γίνει με προδοσία απο τα πληρωματα της.  Ο Μπεγκε και η συμμαχια του είναι 1 και οι υπολοιποι είναι 10 και σε δυναμη και σε αριθμους όπως λεει και ο @Kaidou . Θα πρεπει να πεσει με καποιο τρόπο που να φαίνεται ικανοποιητικός αναλογα με τη δυναμη της και αυτο θα γίνει μόνο αν συμμαχησουν εναντιόν της πολυ περισσότεροι.

Εγω προσωπικά όταν ειπανε ότι θα κομματιασουνε τη φωτογραφια της καραμελ μπροστα στα ματια της ΒΜ σκεφτόμουν ότι θα την πατησουν ασχημα..  Αυτοι υπολογιζαν ότι θα σοκαρισθει και θα αποδυναμωθει, επειδη ετσι ειχε γίνει όταν καποιος τολμησε απλά να ρίξει τη φωτο κατα λάθος κατω καποτε. Αυτοι το πηγαν 10 επιπεδα πιο πανω, αμφιβαλλω αν θα χει την ιδια αντιδραση η ΒΜ. Θα την κανουν ακόμα πιο δυνατη με το να τη βγαλουν εκτος ελεγχου.  

#14928 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 05 June 2017 - 12:12

@Kaidou

Kai ο Luffy είχε φάει ξύλο πιο πριν. Είχε αφήσει το Bellamy να τον χτυπήσει και πήγε + ανέβηκε πάλι στο παλάτι αφόυ είχε πέσει μαζί με τους άλλου πριν το birdcage. 

Πριν τη τσιριδα μιλάω. Κανένα top μέλος πλην του Kurakari δεν κάνει τίποτα. Πάνε στοχεύουν με τα όπλα τους Vinsmoke και γελάνε. Επαναλαμβάνω μιλάω πριν τη τσιρίδα. Εδώ ο Jimbe είχε χρόνο να βγάλει sake μπροστά στη BM. Δε λέω awesome xD αλλά δεν είδα και καμιά αντίδραση από τα μέλη του πληρώματος της BM.

O Luffy ekane to timeskip για να μπορεί να έχει ελπίδες να νικήσει τους  δυνατότερους . Επιβίωνε και τώρα, μπορεί να είχε απώλειες κανα χέρι(βλεπε Kidd) αλλά επιβίωνε. Όταν έμαθε για το Haki το πρώτο πράγμα που είπε είναι ότι θα μπορέσει να βάρεσει τον aokiji kai to smoker. 

@8tails 

Από οτι καταλαβαίνω ο Oda το ανέφερε αυτό για τονίσει ότι αν είναι op από την αρχή τότε θα φύγει έτσι το one piece. Δε νομίζω να αναιρεί ότι ο Luffy θα γίνει ο δυνατότερος. 

Εγώ συμφωνώ ότι δεν μπορεί να πέσει τώρα η BM. Μπορείτε να μου πείτε πότε και πως πιστεύετε θα πέσουν οι yonku? Επισης κάθεστε και λέτε ότι για όσους διάβάζουν το manga, στο Zou ο Usopp λέει να κλέψουν τα poneglyph από όλους και να πάνε στο Raftel και ο Luffy να γίνει PK.

H αντίδραση του Luffy κάτω αριστερά 

Δεν καταλαβαίνω πως αυτό διαφέρει από το να κάνω 50 συμμαχίες και να τους φάω όλους 3 vs 1. Πίστευω να γίνεται κατανοητό ότι ο Luffy θα τις παίξει 1vs1 με τους yonkou (ισως και τους admirals) δεν ξέρω πότε θα γίνει αλλά θα γίνει. Μέχρι και στο opening του anime φτιάχνουν τα pairs.

#14929 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 05 June 2017 - 13:05

Πίστεψε με, θελω πολυ να γίνει αυτό που λες, και να τσακισει στο τελος τον ακάινου και μπορει να γίνει αν και εχω τις επιφυλαξεις μου, πως ειχα πει ότι η δυναμη του δε θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας για να γίνει ΠΚ..

Το πως θα πεσουν οι Υονκος δεν το ξερω, αλλα στην κατασταση που βρίσκεται ο Λουφυ και η παρεα του τωρα, απλα εχει πολυ δρόμο μπροστα του.

Σ'αυτο που λες με τον Ουσοπ ναι προφανως και ξενερωσε τη ζωη του ο Λουφυ, δε θελει να γίνει κατι τετοιο, θελει να γίνει ο δυνατότερος όλων προφανως και να τα βαζει με 3 αντμιραλς ταυτοχρονα. Το αν θα γίνει όμως είναι αλλο..

Τελος παντων ενταξει, εικασίες κανουμε και γω λεω υποθεσεις για το τι θα γίνει σε 10+ χρόνια

Στο τσαπτερ τωρα παντως την εχουν κατσει με τη ΒΜ. αντε να δουμε τι θα γίνει..

#14930 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 June 2017 - 14:11

Ο Luffy και οι υπολοιποι δεν ειναι ουτε περισσοτεροι ουτε πιο δυνατοι. Αν πεσει η ΒΜ θα πρεπει να γινει με τετοιον τροπο ωστε να εχει λογικη. Τσαπατσουλιες δεν κανει ο Oda και το ξερετε. Σε βαθμο να κανει κοιλια το manga για να ειναι πιο λογικη η ηττα του εκαστοτε κακου.

Επισης ο Λουφι εκανε training για να επιβιωσει. Το λεει ξεκαθαρα πριν το TS. Αν δεν εκανε training και με την προσωπικοτητα που εχει ο Λουφι θα εμπλεκε με Yonkou και θα ειχαμε θανατους... Ακομη και αν δεν εμπλεκε το ρισκο για κατι σοβαρο θα ηταν 10 φορες μεγαλυτερο. Τωρα οχι μονο μπορει να επιβιωσει, αλλα εχει και πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τους υπολοιπους 9 supernovas που πηγαν καπακι στο NW. Ο Λουφι θα γινει σταδιακα επιπεδου Yonkou, δεν ειναι προς το παρον.

Edited by Kaidou, 05 June 2017 - 14:13.

image.jpg

#14931 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 05 June 2017 - 14:32

Και είναι και λογικό... ολόκληρο πληρωμα Υονκο με ΒΜ με ονοματαρες και bounties γύρω απο 1Βillion Β εναντιων συμμαχίας λιγων SH και Bege crew.. oκ δε θελει και πολυ σκεψη .

Παντως ο Λουφυ νομίζω ξερει πολυ καλα ότι δε μπορει να τα βαλει μαζι της, απο τις αντιδρασεις του.. εδω καλα καλα προσπαθει να βγαλει ακρη με τον κατακουρι

#14932 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 June 2017 - 14:41

Ποιον Κατακουρι; Εδω προσπαθει να αντεξει την τσιριδα της. Αυτην την στιγμη μια μαχη μεταξυ τσιριδας ΒΜ και Λουφι θα ηταν πιο δικαιη αλλα ακομη και εκει χλωμο το βρισκω να κερδιζει ο Λουφι...

Οκ, χιουμορακι το τελευταιο, αλλα οχι και να μας λετε οτι θα πεσει η ΒΜ με τα υπαρχοντα δεδομενα.

image.jpg

#14933 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 05 June 2017 - 14:50

Lol.. εδω είναι νοκ άουτ ήδη πάντως

#14934 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 05 June 2017 - 15:49

Πέρα του Karakuri άντε επειδή είμαι επιεικής και της Smoothie (εγώ από τη Δανία πιο πολύ έχω βοηθήσει τη BM) ποιος είναι δυνατότερος απο το Luffy? H ΒΜ εννοείται προφανώς. Επείδη το λέτε και το ξαναλέτε ότι είναι περισσότεροι και δυνατότεροι.

Επισης εγω δεν εχω πει οτι η BM θα πέσει τώρα. 

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως επιμένει ο 8tails ότι ο Luffy δε θα γίνει ο δυνατότερος. Δεν έχει ανφερθεί πουθενά μέσα στο manga αυτό.

#14935 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 June 2017 - 15:50

Δυνατοτεροι του Λουφι δεν ξερω αν υπαρχουν στο νησι περα απο την ΒΜ, αλλα δυνατοτεροι απο την υπολοιπη συμμαχια υπαρχουν. Και μαλιστα περισσοτεροι.

image.jpg

#14936 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 05 June 2017 - 17:29

@kenobi

Οκ, εξηγώ. Καταρχάς, εννοειται ότι όσο προχωράει η πλοκή θα γίνεται και δυνατότερος και καποια στιγμή θα φτασει σε επιπεδο Yonkou, λογικα.

Αυτο που ειπα ειναι οτι δε πιστευω οτι θα γινει PK απλά λόγω του ότι ειναι ο δυνατότερος. Θεωρω ότι δε θα ειναι αυτο το "μυστικό της επιτυχιας του".

Ο Λουφη ήδη από την αρχή του One Piece δειχνει εναν χαρακτηρα ιδιαίτερο, πολυ διαφορετικο απο αλλους "πειρατές". Δε ξερω αν εχεις παρατηρησει καποια αλλαγη απο τοτε που ηταν νιανιαρο στα διάφορα flashbacks πάντως εγω βλεπω ενα παιδακι με πολυ αγνες και ανιδιοτελεις συμπεριφορες και ο οποιος θελει απλα ολοι να ειναι χαρουμενοι, αγαπημενοι, να μην υπαρχει καταπίεση σε κανέναν και να είναι όλοι μονοιασμένοι. Και μαλιστα δεν το επιδιωκει μονο για το πληρωμα του εις βαρος αλλων αλλα το θελει για ολους περαν του πληρωματος του. Μάχεται εναντια σε όσους καταπιεζουν και δημιουργουν προβλήματα σε αλλους. Δεν τον ενδιαφερουν τα λεφτα ουτε η φήμη μονο και μονο για τη φημη. Δεν τον ενδιαφερει να μαμαει και να δερνει ουτε να θελει να κανει κακο σε κανέναν , και ο μονος λογος που γινεται δυνατοτερος ειναι για να μπορει να προστατευσει τον κοσμο που θελει. Με αλλα λογια ειναι τελειως διαφορετικος χαρακτηρας απο οποιονδηποτε αλλο πειρατη. Οι φιλοδοξιες του και ο λογος που θελει να γινει PK βρισκονται σε τελειως αλλο επιπεδο απο τους αλλους πειρατες γυρω του. Ολους τους ξαφνιαζει και ολους τους κανει να τον αγαπησουν και να το σεβονται ως φιλο. Συμμαχια λεει αρα ειμαστε ολοι φιλοι . Πεταγεται ο Law απο πισω και φωναζει δεν εχει καμμια σχεση το ενα με το αλλο! (Δε θυμαμαι τσαπτερ του πανελ) Γενικοτερα ο τροπος του ειναι διαφορετικος κι ασυνηθιστος σε σχεση με τους αλλους πειρατες.
Ε, όλα αυτα εμενα προσωπικα, με κανουν να πιστευω οτι οκ ναι μεν θα γινεται ολοενα και δυνατοτερος οσο προχωραει η πλοκή (προφανως αλλιως ΔΕΝ επιβιωνει) αλλά δε θα γινει PK επιδη θα γινει το τεραστιο ντουκι που όλους μπορει να τους διαλυσει και ολοι θα τον φoβουνται οποτε δε θα μπορουν να του κανουν τιποτα και αναγκαστικα θα τον δεχτούν ως PK. Αλλά θα γίνει PK επειδη οι άλλοι θα τον κανουν PK, θα τον βαλουν οι ιδιοι εκει ψηλα λογω του σεβασμου που θα του τρεφουν.

Αυτα τα ολιγα . Τωρα το αν η εντυπωση που μου χει δωσει ειναι σωστη ή οχι, εδω ειμαστε θα το δουμε εν καιρώ.

Edited by 8tails, 05 June 2017 - 17:33.

#14937 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 05 June 2017 - 20:55

Ειχα αφησει 6 τσαπτερ να τα διαβασω ολα μαζι και τελικα τα διαβασα και περασε πολυ γρηγορα η ωρα. Τελος παντων αυτος ο γλαρος α αρχηγος της εφημεριδας παντως θα φροντησει να μαθει ολος  ο κοσμος τα νεα, αυτο σημενει οτι ο λουφυ και η συμμαχια του θα καταφερουν κατι πολυ μεγαλο ακομα και αν δεν "νικησουν" την big mom. Εχω παρατηρησει οτι ολοι οι yonko μεχρι τωρα εχουν μια αδυναμια, ο wb ηταν αρρωστος, ο shanks εχει 1 χερι, η big mom εχει το θεμα με την φωτογραφια, ο bb νιωθει μεγαλυτερο πονο εξαιτιας του φρουτου του και ο kaidou αποτη φαινετε ειναι ο μονος που δειχνει να μην εχει καμια απολυτος αδυναμια αν η καταθληψη δεν θεωρειτε αδυναμια :P

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#14938 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 05 June 2017 - 22:41

Πολλα μπορουνε να συμβουνε , αυτα που λεμε ολοι μας ειναι υποθεσεις οποτε το να συνεχιζουμε να ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια δεν εχει και πολλη νοημα , στο κατω κατω ο oda ειναι αποβλεπτως και το πιθανοτερο ειναι να εξελιξει τα πραγματα με τελειως αποροσμενο τροπο και να γυρισει την ζυγαρια κατα πολυ υπερ του luffy και των συμμαχων του ειτε να παθει τετοια ζημια η big mom που θα ειναι η αιτια της για την μετεπειτα πτωση της πχ. στο imlpel down ο luffy παρολο που δεν εριξε τον megellian  αυτος και οι υπολποι συμμαχοι του προκαλεσαν μεγαλο χαμο οπως και ο bb με τους πιο επικινδυνους φυλακισμενους που εβγαλε και δεν μπορουσε να το χειριστει ο megllian ολο αυτο και εφαγε ξυλο. Τωρα δεν λεω οτι ετσι θα γινουνε  ακριβως τα πραγματατα , απλα ισως δεν εχουμε το κλασικο που εχουμε συνηθως οτι ο luffy αποτελειωνει με ενα χτυπημα τον κακο , και πριν πεταχτει κανεις και μου πει οτι καθομαι και συγκρινω ενα yonko με εναν chief warden να θυμησω οτι προ timiskip , ο megellian ειναι οτι ειναι τωρα η bm για τον luffy , ενας αντιπαλος που δεν μπορουσε να νικησει με τιποτα πολυ δυνατοτερος σε επιπεδο , και ειμαι σιγουρος οτι ο luffy δεν θα πολεμησει , αν πολεμησει την bm απερισκεπτα, οπως τον megllian. Kαι νομιζω οτι ολοι σας εχετε ξεχασει τελειως το tamatebako ,ειμαι σιγουρος οτι θα εκραγει ειτε στο tea party αν τυχον η big mom το ανοιξει αν τυχον πειραχτει για να δει αν  το περιεχομενο του ειναι ασφαλης ειτε αφου θα εχει τελειωσει ο χαμος που θα εχουν κανει.Επιπλεον μεσα στους φυλακισμενους στα βιβλια θα υπαρχουνε λογικα και ατομα που να μπορουνε να τα βαλουνε με τους πειρατες της big mom και με τους μαφιοζους που βρισκονται εκει και με αυτο τον τροπο να βοηθησυον την συμμαχια, στο κατω κατω δεν εχουμε δει ακομη τις ικανοτητες των vinsmonks στη μαχη και δεν ξερουμε ποσο δυνατοι ειναι.

@kaido Ναι ενταξει χρησιμοποιηουσα πολλες φορες  επαναλαβανομενα χωρις να το παρω χαμπαρι την λεξη μπορει , ηθελα να πω τις σκεψεις που εχω στο μυαλο μου για το τι μπορει να συμβει και δεν ειχα σκοπο να παρουσιασω τις υποθεσεις μου ως δεδομενα και να γινομαι επιμονος , ομως και εσυ το ιδιο επιμονος εισαι  ετσι οπως μου φαινονται  ,ναι ετσι ειναι τα δεδομενα για τωρα ομως τι σε κανει να πιστευεις οτι αναπασα στιγμη τα δεδομενα δεν μπορουνε να αλλαξουνε οσον αφορα την εξελιξη της ιστοριας, πιο πριν οι περισσοτεροι λεγανε οτι δεν υπαρχει κανενας τροπος να πεσει η big mom και επειτα μαθαμε οτι υπαρχει καποια πιθανοτητα αν της καταστρεψουνε την φωτογραφια της , ναι  μπορει η αντιδραση της να ειναι διαφορετικη μπορει και οχι , μπορει οι πυραυλοι να την βρουν και να την αποδυναμωσουνε σε μεγαλο βαθμο μπορει και οχι , δεν ενιωσα οτι το gear 4 ειναι η κορυφη του luffy τωρα δεν ξερω αμα σε αυτο ειμαι λαθος ,μενει να μαθουμε. Και αν πιστευεις οτι ακομα ειμαι επειμονος σε παρακαλω πολυ λυσε μου μια απορια : που στα κομματια θα ξαναβρουμε την big mom ως αντιπαλο και με πια προφαση ,αλλοι λενε στο eibaf τι δουλεια να εχει εκει αφου οι γιγαντες δεν την πανε και δεν θελει να τους κανει κακο ; Oπως ο zam@c θελω και εγω να προχωρησει η ιστορια και προφανως αν πεσει η bm τωρα θελω να γινει με ικανοπητικο τροπο.Και γιατι καθεσαι και συγκρινεις bm και wb δεν ξερουμε καν αν εχουν τις ιδιες αντοχες , ο πρωτος ηταν γνωστος ως δυνατοτερος ανθρωπος στον κοσμο.  

Υπομονοι απλα μεχρι την πεμπτη ( η την τερτατη για οποιον διαβασει τα spoilers) για να μαθουμε πως θα εξελιχθουνε τα πραγματα για την big mom και την συμμαχια αρχικα.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Και κατι ασχετο επειδη ο @kaido μου πεταξε την εξυπναδα για τις 2-3 συμβουλες πως να γινεις super saiyan επιτρεψτε μου παρακαλω πολυ να σας πω το μυστικο για να γινεται super sayian !!!

Eιστε ετοιμοι ;

Συγκεντρωνεις ki στην πλατη :P

Edited by GokussjGod, 05 June 2017 - 22:51.

#14939 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 June 2017 - 23:35

Επρεπε να γραψουμε 50 σχολια για να πεις οτι ελεγα εγω στα προηγουμενα; Οτι θα ξεφυγουν χωρις να πεσει η ΒΜ; Με τα τωρινα δεδομενα αυτο ειναι το πιο πιθανο. Αν μου λες που θα την ξαναβρουν, σου λεω οτι κανενας δεν φευγει απο το Tea Party κανοντας τετοιον χαμο. Οποτε πολυ πιθανο η ΒΜ απο τα νευρα της να τον παρει στο κυνηγι. Kαι στο Elbaf να βρει τους συμμαχους που εψαχνε ο Λουφι.

Αυτο που λεω παντως ειναι οτι περιμενω κατι απροβλεπτο οπως παντα, αλλα παντα στα πλαισια της λογικης του One Piece. Αν βλεπαμε FT, θα βλεπαμε συνδιασμενη μπουνια αγαπης και φιλιας απο την συμμαχια και την ΒΜ να πεθαινει με 3 hits. Εδω ομως μιλαμε για το One Piece. Οτι ειναι να γινει θα γινει με απολυτη λογικη. Και με την συμμαχια που υπαρχει τωρα δεν βλεπω πως μπορουν να την κερδισουν.

Και ναι η ΒΜ θα εχει την ιδια, αν οχι καλυτερη αντοχη. Μιλαω για το επιπεδο των Yonkou. Οταν βρισκεσαι τοσο ψηλα θα εχεις τεραστια αντοχη στα χτυπηματα. Αλλιως δεν θα βρισκοσουν σε αυτο το επιπεδο. Δεν γινεται πχ ο Wb να παλευει με Admirals και ΒΒ και να καταστρεφει το marineford με δυο τρυπες και η BM με 3 πυραυλους που θα δεχτει να μην μπορει να παλεψει τον Luffy με καποιους αλλους χαμηλοτερου επιπεδου χαρακτηρες. Η μια περιπτωση απο την αλλη απεxει ετη φωτος. Αν βρει πχ η Μανα τον Akainu μπροστα της θα πεθανε με το πρωτο καψιμο. Αυτο μου λες; Προφανως θα εχει αναλογη αντοχη για παρομοιες καταστασεις.

Οπως ξαναειπα, οσο προχωραει το manga τα επιτευγματα των Yonkou θα ειναι ολο και πιο εντυπωσιακα. Οχι γιατι σονι και ντε θα ειναι καλυτεροι του WB, αλλα για να υπαρχει μεγαλυτερο ενδιαφερον στο Manga. Aυτο γινεται σε καθε manga.

ΥΓ: Το ξανθο δεν παει στον Luffy :P

Edited by Kaidou, 05 June 2017 - 23:37.

image.jpg

#14940 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 June 2017 - 00:00

@kenobi

Οκ, εξηγώ. Καταρχάς, εννοειται ότι όσο προχωράει η πλοκή θα γίνεται και δυνατότερος και καποια στιγμή θα φτασει σε επιπεδο Yonkou, λογικα.

Αυτο που ειπα ειναι οτι δε πιστευω οτι θα γινει PK απλά λόγω του ότι ειναι ο δυνατότερος. Θεωρω ότι δε θα ειναι αυτο το "μυστικό της επιτυχιας του".

Ο Λουφη ήδη από την αρχή του One Piece δειχνει εναν χαρακτηρα ιδιαίτερο, πολυ διαφορετικο απο αλλους "πειρατές". Δε ξερω αν εχεις παρατηρησει καποια αλλαγη απο τοτε που ηταν νιανιαρο στα διάφορα flashbacks πάντως εγω βλεπω ενα παιδακι με πολυ αγνες και ανιδιοτελεις συμπεριφορες και ο οποιος θελει απλα ολοι να ειναι χαρουμενοι, αγαπημενοι, να μην υπαρχει καταπίεση σε κανέναν και να είναι όλοι μονοιασμένοι. Και μαλιστα δεν το επιδιωκει μονο για το πληρωμα του εις βαρος αλλων αλλα το θελει για ολους περαν του πληρωματος του. Μάχεται εναντια σε όσους καταπιεζουν και δημιουργουν προβλήματα σε αλλους. Δεν τον ενδιαφερουν τα λεφτα ουτε η φήμη μονο και μονο για τη φημη. Δεν τον ενδιαφερει να μαμαει και να δερνει ουτε να θελει να κανει κακο σε κανέναν , και ο μονος λογος που γινεται δυνατοτερος ειναι για να μπορει να προστατευσει τον κοσμο που θελει. Με αλλα λογια ειναι τελειως διαφορετικος χαρακτηρας απο οποιονδηποτε αλλο πειρατη. Οι φιλοδοξιες του και ο λογος που θελει να γινει PK βρισκονται σε τελειως αλλο επιπεδο απο τους αλλους πειρατες γυρω του. Ολους τους ξαφνιαζει και ολους τους κανει να τον αγαπησουν και να το σεβονται ως φιλο. Συμμαχια λεει αρα ειμαστε ολοι φιλοι . Πεταγεται ο Law απο πισω και φωναζει δεν εχει καμμια σχεση το ενα με το αλλο! (Δε θυμαμαι τσαπτερ του πανελ) Γενικοτερα ο τροπος του ειναι διαφορετικος κι ασυνηθιστος σε σχεση με τους αλλους πειρατες.
Ε, όλα αυτα εμενα προσωπικα, με κανουν να πιστευω οτι οκ ναι μεν θα γινεται ολοενα και δυνατοτερος οσο προχωραει η πλοκή (προφανως αλλιως ΔΕΝ επιβιωνει) αλλά δε θα γινει PK επιδη θα γινει το τεραστιο ντουκι που όλους μπορει να τους διαλυσει και ολοι θα τον φoβουνται οποτε δε θα μπορουν να του κανουν τιποτα και αναγκαστικα θα τον δεχτούν ως PK. Αλλά θα γίνει PK επειδη οι άλλοι θα τον κανουν PK, θα τον βαλουν οι ιδιοι εκει ψηλα λογω του σεβασμου που θα του τρεφουν.

Αυτα τα ολιγα . Τωρα το αν η εντυπωση που μου χει δωσει ειναι σωστη ή οχι, εδω ειμαστε θα το δουμε εν καιρώ.

Oτι κερδίζει το σεβασμό κάθε ατόμου γύρω του σαν καλός shonen character είναι αλήθεια. Ότι είναι τέρμα εγωιστής είναι επίσης αλήθεια (όλο το Monkey family xD). Γενικά συμφωνώ στη φιλόσοφία σου και ότι ισχύει αν και δεν θα έπρεπει να ισχύει τόσο πολύ κατ'εμέ αλλα αυτό είναι προσωπική άποψη. 

Σχετικα με το PK . PK γίνεται όποιος βρει το OP αφού πάει στο Raftel. Το OP υπάρχει και θα το βρούνε. Από εκεί πέρα για το PK τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Και για να σας προλάβω ο Oda έχει πει ότι υπάρχει και θα το βρούνε.

Τώρα κάτι σχετικό με το WB. Αν δούμε κάτι πιο ανθεκτικό θα είναι επειδή ο WB πολέμησε με 500 εμφράγματα. Όχι πως το feat ηταν μικρο, το αντίθετο. Απλά ο o WB πρίν 20 χρόνια δεν την έβλεπε τη Big mom kai to Kaidou.

Edited by Kenobi-sensei, 06 June 2017 - 00:00.