Πολλα μπορουνε να συμβουνε , αυτα που λεμε ολοι μας ειναι υποθεσεις οποτε το να συνεχιζουμε να ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια δεν εχει και πολλη νοημα , στο κατω κατω ο oda ειναι αποβλεπτως και το πιθανοτερο ειναι να εξελιξει τα πραγματα με τελειως αποροσμενο τροπο και να γυρισει την ζυγαρια κατα πολυ υπερ του luffy και των συμμαχων του ειτε να παθει τετοια ζημια η big mom που θα ειναι η αιτια της για την μετεπειτα πτωση της πχ. στο imlpel down ο luffy παρολο που δεν εριξε τον megellian αυτος και οι υπολποι συμμαχοι του προκαλεσαν μεγαλο χαμο οπως και ο bb με τους πιο επικινδυνους φυλακισμενους που εβγαλε και δεν μπορουσε να το χειριστει ο megllian ολο αυτο και εφαγε ξυλο. Τωρα δεν λεω οτι ετσι θα γινουνε ακριβως τα πραγματατα , απλα ισως δεν εχουμε το κλασικο που εχουμε συνηθως οτι ο luffy αποτελειωνει με ενα χτυπημα τον κακο , και πριν πεταχτει κανεις και μου πει οτι καθομαι και συγκρινω ενα yonko με εναν chief warden να θυμησω οτι προ timiskip , ο megellian ειναι οτι ειναι τωρα η bm για τον luffy , ενας αντιπαλος που δεν μπορουσε να νικησει με τιποτα πολυ δυνατοτερος σε επιπεδο , και ειμαι σιγουρος οτι ο luffy δεν θα πολεμησει , αν πολεμησει την bm απερισκεπτα, οπως τον megllian. Kαι νομιζω οτι ολοι σας εχετε ξεχασει τελειως το tamatebako ,ειμαι σιγουρος οτι θα εκραγει ειτε στο tea party αν τυχον η big mom το ανοιξει αν τυχον πειραχτει για να δει αν το περιεχομενο του ειναι ασφαλης ειτε αφου θα εχει τελειωσει ο χαμος που θα εχουν κανει.Επιπλεον μεσα στους φυλακισμενους στα βιβλια θα υπαρχουνε λογικα και ατομα που να μπορουνε να τα βαλουνε με τους πειρατες της big mom και με τους μαφιοζους που βρισκονται εκει και με αυτο τον τροπο να βοηθησυον την συμμαχια, στο κατω κατω δεν εχουμε δει ακομη τις ικανοτητες των vinsmonks στη μαχη και δεν ξερουμε ποσο δυνατοι ειναι.
@kaido Ναι ενταξει χρησιμοποιηουσα πολλες φορες επαναλαβανομενα χωρις να το παρω χαμπαρι την λεξη μπορει , ηθελα να πω τις σκεψεις που εχω στο μυαλο μου για το τι μπορει να συμβει και δεν ειχα σκοπο να παρουσιασω τις υποθεσεις μου ως δεδομενα και να γινομαι επιμονος , ομως και εσυ το ιδιο επιμονος εισαι ετσι οπως μου φαινονται ,ναι ετσι ειναι τα δεδομενα για τωρα ομως τι σε κανει να πιστευεις οτι αναπασα στιγμη τα δεδομενα δεν μπορουνε να αλλαξουνε οσον αφορα την εξελιξη της ιστοριας, πιο πριν οι περισσοτεροι λεγανε οτι δεν υπαρχει κανενας τροπος να πεσει η big mom και επειτα μαθαμε οτι υπαρχει καποια πιθανοτητα αν της καταστρεψουνε την φωτογραφια της , ναι μπορει η αντιδραση της να ειναι διαφορετικη μπορει και οχι , μπορει οι πυραυλοι να την βρουν και να την αποδυναμωσουνε σε μεγαλο βαθμο μπορει και οχι , δεν ενιωσα οτι το gear 4 ειναι η κορυφη του luffy τωρα δεν ξερω αμα σε αυτο ειμαι λαθος ,μενει να μαθουμε. Και αν πιστευεις οτι ακομα ειμαι επειμονος σε παρακαλω πολυ λυσε μου μια απορια : που στα κομματια θα ξαναβρουμε την big mom ως αντιπαλο και με πια προφαση ,αλλοι λενε στο eibaf τι δουλεια να εχει εκει αφου οι γιγαντες δεν την πανε και δεν θελει να τους κανει κακο ; Oπως ο zam@c θελω και εγω να προχωρησει η ιστορια και προφανως αν πεσει η bm τωρα θελω να γινει με ικανοπητικο τροπο.Και γιατι καθεσαι και συγκρινεις bm και wb δεν ξερουμε καν αν εχουν τις ιδιες αντοχες , ο πρωτος ηταν γνωστος ως δυνατοτερος ανθρωπος στον κοσμο.
Υπομονοι απλα μεχρι την πεμπτη ( η την τερτατη για οποιον διαβασει τα spoilers) για να μαθουμε πως θα εξελιχθουνε τα πραγματα για την big mom και την συμμαχια αρχικα.
Και κατι ασχετο επειδη ο @kaido μου πεταξε την εξυπναδα για τις 2-3 συμβουλες πως να γινεις super saiyan επιτρεψτε μου παρακαλω πολυ να σας πω το μυστικο για να γινεται super sayian !!!
Eιστε ετοιμοι ;
Συγκεντρωνεις ki στην πλατη 
Edited by GokussjGod, 05 June 2017 - 22:51.