Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14911 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 June 2017 - 02:38

Παιδια μαζι σας. Αν μου βρειτε αλλους 2-3 χαρακτηρες επιπεδου Λουφι ή καποιον ακομη πιο δυνατο απο τον SH ωστε να την πεσουν μαζι στην ΒΜ, ισως και να υπαρχει λογικη σε μια ενδεχομενη ηττα της. Εγω ομως μιλησα με τα τωρινα δεδομενα. Η ΒΜ εχει και πολυ μεγαλυτερη δυναμη και εξαιρετικα δυνατους comanders και τους αριθμους με το μερος της. 2-3 πυραυλοι δεν μου λενε κατι εμενα.

image.jpg

#14912 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 04 June 2017 - 03:39

Παιδια μαζι σας. Αν μου βρειτε αλλους 2-3 χαρακτηρες επιπεδου Λουφι ή καποιον ακομη πιο δυνατο απο τον SH ωστε να την πεσουν μαζι στην ΒΜ, ισως και να υπαρχει λογικη σε μια ενδεχομενη ηττα της. Εγω ομως μιλησα με τα τωρινα δεδομενα. Η ΒΜ εχει και πολυ μεγαλυτερη δυναμη και εξαιρετικα δυνατους comanders και τους αριθμους με το μερος της. 2-3 πυραυλοι δεν μου λενε κατι εμενα.

Mα δεν ειναι δυναμιτακια... ειναι ειδικα δολοφονηκες ενεσεις. Ακομα και ο Τζακ φοραγε προστατευτικη στολη στο Ζοu. Ηρθε το τελος της. Το τι θα γινει μετα που θα πεσει αυτο ειναι αλλο θεμα. πχ. ο Τζιμπεϊ δεν θα την βγαλει σιγουρα

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14913 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 June 2017 - 11:21

Βρε παιδι μου και η τρυπα στο στηθος ειναι αρκετη για να σε σκοτωσει ακαριαια, ιδιαιτερα αν εχει λιωσει και το μισο σου προσωπο δεν ζεις πανω απο μισο δευτερολεπτο. Να που ομως ο WB επιβιωσε για πολυ ωρα υπο αυτες τις συνθηκες και εδινε πονο μεχρι την τελευταια του ανασα. Πιστευεις οτι οι πυραυλοι ειναι αρκετοι για εναν Yonkou;

ΥΓ: Το "εδω ο Τζακ" τι το ηθελες; Τι ιδιες αντοχες θα εχει ο Τζακ με την ΒΜ;

Edited by Kaidou, 04 June 2017 - 11:29.

image.jpg

#14914 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 04 June 2017 - 14:26

Ενδιαφέρον η συζήτηση σας παιδιά. Εγώ για το μόνο που μπορώ να προβλέψω είναι ότι θα συμμαχήσει law luffy kid appo drake kai hawkins μπορεί και bege για να ρίξουν τον Kaido όχι την big mom. Η συμμαχία μπορεί να είναι μικρότερη σε μεγεθος law luffy kai kid αλλά μένει να δούμε.

#14915 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 04 June 2017 - 15:55

Παιδιά η BM και ο Kaidou θα πέσουν σε 1 vs 1. Όλοι θα πέσουν σε 1vs1 τελος. Δε θα γίνει ο Luffy PK επειδή πήγε με το παρεάκι του και την μπήκε σε ένα άτομο.

Για να είσαι ο pirate king, πρέπει να μπορείς να νικήσεις τους πάντες MONOΣ. 

Το πότε θα παλέψει ο Luffy μαζί  τους δε το ξέρουμε. Επίσης καλό είναι ο Oda να εξηγήσει πως η γομάρα ήταν δυνατή στα 5 γιατί δεν βγάζει νοήμα.

#14916 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 04 June 2017 - 18:35

ΠΙστευεις σοβαρα ότι η ΒΜ θα πεσει απο το Λουφυ σε 1προς1 .. ρε παιδια τι λεμε; Το καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι ενας pirate king πρεπει να είναι πιο δυνατός απ'όλους αρα ο Λουφυ θα πρεπει να είναι ο δυνατότερος όλων. Οκ αυτο αν γίνει θα γίνει όταν θα μπορει να γίνει ΠΚ. Τωρα δε μπορει να γίνει και γιαυτο δεν είναι , και γιαυτο δεν εχει σε 1προς1 ουτε ΒΜ ουτε  Καιντο ούτε κανεναν αντίστοιχο.  Το αρκ της ΒΜ τωρα είναι και αν πεσει θα πρεπει να πεσει τωρα. Πως; δε ξερω θα μας το πει αλλα 1προς1 μαχη οχι, δε θα ξεφτιλιστει ετσι ο Οντα.  Οτι γίνει παντως με ΒΜ θα γίνει εδω και τωρα.

Επίσης εχε υποψη σου οτι ο Οντα θελει να κανει το Λουφυ εναν διαφορετικο ΠΚ. Δε νομιζω να είναι δυνατότερος απο όλους για να γίνει. Με αλλον τρόπο θα γίνει, όχι με το να είναι ο δυνατοτερος και να τον φοβουνται όλοι. Αυτό το χει ξεκαθαρισει και ο Οντα οτι δε θελει να κανει το Λουφυ τον δυνατοτερο.  (σε μια συνεντευξη του πριν καποια χρονια το χε πει οποιος θυμαται ας κανει quote)

Αποψη μου ετσι όπως εχει παρουσιασει το Λουφυ ο Οντα και ετσι όπως χτιζει το ολο σκηνικο είναι οτι ο Λουφυ θα κερδισει το σεβασμό όλων και θα τον αποδεχτουν ως ΠΚ. Ο τρόπος του και ο χαρακτηρας του είναι που θα τον κανουν ΠΚ και όχι η δυναμη του. Αν περιμενουμε να γίνει ο Λουφυ δυνατότερος απο Ακαινου Ασπρογενη Καιντο ΒΜ Σανκς και ΒΒ θα είμαστε εδω και σε 30 χρονακια να τα λεμε.

#14917 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 04 June 2017 - 19:00

Διαφωνώ. Δεν θα πέσουν όλοι οι yonko με συμμαχία αλλά ο συγκεκριμένος το πιστεύω ότι θα πέσει. Ο Luffy χρειάζεται και άλλο power up για να καταφέρει να τα βάλει 1vs1 με έναν yonko και να νικήσει και αυτό το power up θα γίνει στην μάχη με kaido οπού θα παλέψει με συμμαχίες.

#14918 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 04 June 2017 - 19:40

Δεν ανεφερα καπου ότι θα πεσουν ολοι με συμμαχια. Ειπα ότι σε αυτη τη φαση ο Λουφι απλα δεν μπορει με την καμμια να παει σε 1προς1 με κανεναν Υονκο. Και μιας που το ανεφερες, οκ η ΒΜ θα πεσει με συμμαχία ο Καιντου θα πεσει με συμμαχία, το Σανκς εναντίον Λουφυ δεν το βλεπω.  ποιος εμεινε ο ΒΒ; και θα τον ρίξει ο Λουφυ 1προς1 ; Μπορεί αλλα όταν θα χει παρει 10 powerups κιοχι 1. Σίγουρα θα τον δουμε πολυ δυνατότερο απ'ότι είναι τωρα όταν θα πηγαινει για ΒΒ. Καταρχας δεν προκειται να επιβιωσει αν δε γίνει πιο ντουκι. Ευτυχως που θα χει το αλλο το κτήνος διπλα του τον Ζορο!  Αλλα επιμενω στην αποψη μου ότι ο Λουφυ δε θα γίνει ΠΚ λόγω της δυναμης του, θα είναι δυνατος οκ όμως δε θα είναι αυτο που θα τον φτασει εκει. Ενταξει σε 20 χρονακια εδω θα μαστε να δουμε.. 

#14919 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 04 June 2017 - 20:33

ΠΙστευεις σοβαρα ότι η ΒΜ θα πεσει απο το Λουφυ σε 1προς1 .. ρε παιδια τι λεμε; Το καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι ενας pirate king πρεπει να είναι πιο δυνατός απ'όλους αρα ο Λουφυ θα πρεπει να είναι ο δυνατότερος όλων. Οκ αυτο αν γίνει θα γίνει όταν θα μπορει να γίνει ΠΚ. Τωρα δε μπορει να γίνει και γιαυτο δεν είναι , και γιαυτο δεν εχει σε 1προς1 ουτε ΒΜ ουτε  Καιντο ούτε κανεναν αντίστοιχο.  Το αρκ της ΒΜ τωρα είναι και αν πεσει θα πρεπει να πεσει τωρα. Πως; δε ξερω θα μας το πει αλλα 1προς1 μαχη οχι, δε θα ξεφτιλιστει ετσι ο Οντα.  Οτι γίνει παντως με ΒΜ θα γίνει εδω και τωρα.

Επίσης εχε υποψη σου οτι ο Οντα θελει να κανει το Λουφυ εναν διαφορετικο ΠΚ. Δε νομιζω να είναι δυνατότερος απο όλους για να γίνει. Με αλλον τρόπο θα γίνει, όχι με το να είναι ο δυνατοτερος και να τον φοβουνται όλοι. Αυτό το χει ξεκαθαρισει και ο Οντα οτι δε θελει να κανει το Λουφυ τον δυνατοτερο.  (σε μια συνεντευξη του πριν καποια χρονια το χε πει οποιος θυμαται ας κανει quote)

Αποψη μου ετσι όπως εχει παρουσιασει το Λουφυ ο Οντα και ετσι όπως χτιζει το ολο σκηνικο είναι οτι ο Λουφυ θα κερδισει το σεβασμό όλων και θα τον αποδεχτουν ως ΠΚ. Ο τρόπος του και ο χαρακτηρας του είναι που θα τον κανουν ΠΚ και όχι η δυναμη του. Αν περιμενουμε να γίνει ο Λουφυ δυνατότερος απο Ακαινου Ασπρογενη Καιντο ΒΜ Σανκς και ΒΒ θα είμαστε εδω και σε 30 χρονακια να τα λεμε.

foul 1: Δεν είπα οτι θα νικήσει σε αυτό το άρκ ο Luffy τη BM σε 1 vs 1. Εγώ δεν πιστεύω μάλιστα ότι η BM θα πέσει σε αυτό το arc. Εδώ ο Dofa πήρε πόσα chapters. Επίσης όλοι οι yonkou θα πέσουν με τους SH μαζεμένους για να φανεί η δυναμή τους. 

foul 2: Ο Roger ήταν και σεβαστός (έκλαιγε ο Buggy και ο Shanks στην εκτελεσή του) kai ο δυνατότερος άρα το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Επίσης ο Luffy έχει πει 2 φορές μετά το timeskip ότι θα τους νικήσει όλους. 1 στο law όταν κάνανε τη συμμαχία και 1 στο Fujitora. Άρα θα τους νικήσει.

Επίσης κάνετε αρκετά λογικά λάθη. Συγκρίνετε την 5χρονη big mom (που δεν ξερουμε γιατι ειναι τόσο δυνατή) με το 5 χρόνο Luffy. Το όποιο δεν έχει νοημα. Επίσης ο Luffy δεν χρειάζεται 2131123 power ups για να νικήσει. Experience χρειάζεται και 1-2 νέες κινήσεις η master to gear 4th. Στο gear 4th mode o dofla και ο cracker δεν άντεξαν πάντως. Μέχρι στιγμής οι Straw Hats είναι δυνατή με την προπόνηση που κάνανε. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να μην είναι τα πουτανάκια κανενός στο NW και να μη τρώνε ξύλο. Τώρα θέλουν ενα βήμα παραπάνω για να γίνουν πλήρωμα επιπέδου yonkou και ίσως pk. Η αρχή έγινε με το grand fleet. Αυτό τους ανέβασε σε status. Έχουν τσαντίσει 2/4 yonkou. Τώρα περιμένουν και τα 1vs1 που θα τους αλλάξουν. Pirate King που να είναι πιο αδύναμος απο admirals και yonkou ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο PK είναι κάτι που δεν πιάνεται εύκολα για αυτό και είναι μύθος στο OP. 3 chapters πριν ο Jimbe έδινε show ότι δε φοβάται επειδή είναι πλήρωμα του future pirate king. Γίνεται να τα λεει αυτά στη bm και ο Luffy α τις τρώει? Και κάτι τελευταίο, πέρα του δύναμη=status, o Luffy θα γίνει δυνατότερος όλων για να τους προστατέψει όλους.

#14920 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 04 June 2017 - 22:04

Δεν ανεφερα καπου ότι θα πεσουν ολοι με συμμαχια. Ειπα ότι σε αυτη τη φαση ο Λουφι απλα δεν μπορει με την καμμια να παει σε 1προς1 με κανεναν Υονκο. Και μιας που το ανεφερες, οκ η ΒΜ θα πεσει με συμμαχία ο Καιντου θα πεσει με συμμαχία, το Σανκς εναντίον Λουφυ δεν το βλεπω.  ποιος εμεινε ο ΒΒ; και θα τον ρίξει ο Λουφυ 1προς1 ; Μπορεί αλλα όταν θα χει παρει 10 powerups κιοχι 1. Σίγουρα θα τον δουμε πολυ δυνατότερο απ'ότι είναι τωρα όταν θα πηγαινει για ΒΒ. Καταρχας δεν προκειται να επιβιωσει αν δε γίνει πιο ντουκι. Ευτυχως που θα χει το αλλο το κτήνος διπλα του τον Ζορο!  Αλλα επιμενω στην αποψη μου ότι ο Λουφυ δε θα γίνει ΠΚ λόγω της δυναμης του, θα είναι δυνατος οκ όμως δε θα είναι αυτο που θα τον φτασει εκει. Ενταξει σε 20 χρονακια εδω θα μαστε να δουμε.. 

Σορρυ αναφερώμουν στον kenobi αλλά δεν ξέρω για την big mom εγώ πιο πολύ μίλησα για τον kaido

. Τώρα θέλουν ενα βήμα παραπάνω

@kenobi πιο πολύ σε αυτό το βήμα παραπάνω αναφέρομε.

Edited by redpower1989, 04 June 2017 - 22:06.

#14921 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 05 June 2017 - 00:02

Ρε παιδια σρυ κιολας... αλλα βλεπω ο.π. απο οταν ημουνα 6η δημοτικου... εχουν περασει 20 χρονια... και ακομα να δουμε το ζουμι. Δεν θα γκρινιαξω καθολου αν πεσει η μπιγκ μαμ και σωθουν ολοι χωρις απωλειες. Θελω να προχωρησει η ιστορια. Δεν θεωρω τον ΒΒ π.χ. τοσο ντουκι για να ειναι αυτοκρατορας.. Το οτι εχει το φρουτο του ασποργενη τον κανει αυτοκρατορα? Γιατι αντικειμενενικα πιο ευκολα θα επεφτε ο ΒΒ παρα η ΒΜ. Επιπλεον το φρουτο του σκοταδιου ακυρωνει τα φρουτα.. εεε.. οκ.. πριν το ΤΣ μετραγε ..τωρα ολοι εχουν χακι.. οποτε δεν μ κανει κλικ. 

Ψωφα ΒΜ. Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν επαιζε και αλλη προδοσια και τελικα σκοτωνε καποιος αλλος την ΒΜ. Εμενα μου αρκει να πεθανει. 

Απο την αλλη βεβαια το να ζησει και απλα να την γλιτωσουν ολοι σημαινει οτι εξ αιτιας του λουφφυ το φισμαν αϊλαντ θα καταστραφει οπως δηλωσε τη μανταμ κατι. Ισως ο Λουφφυ διαλυσει την φουσκα για να μην μπορει να παει κανεισ εκει κ να ειναι ασφαλες... Θα δειξει.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14922 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 05 June 2017 - 00:13

foul 1: Δεν είπα οτι θα νικήσει σε αυτό το άρκ ο Luffy τη BM σε 1 vs 1. Εγώ δεν πιστεύω μάλιστα ότι η BM θα πέσει σε αυτό το arc. Εδώ ο Dofa πήρε πόσα chapters. Επίσης όλοι οι yonkou θα πέσουν με τους SH μαζεμένους για να φανεί η δυναμή τους. 

foul 2: Ο Roger ήταν και σεβαστός (έκλαιγε ο Buggy και ο Shanks στην εκτελεσή του) kai ο δυνατότερος άρα το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Επίσης ο Luffy έχει πει 2 φορές μετά το timeskip ότι θα τους νικήσει όλους. 1 στο law όταν κάνανε τη συμμαχία και 1 στο Fujitora. Άρα θα τους νικήσει.

Αρα πιστεύεις ότι θα τελειωσει το Αρκ που ουσιαστικα είναι Αρκ ΒΜ και δε θα πεσει; Δηλαδή ότι θα την κανουν χαριτωμενα και ωραια σα να μη τρεχει τίποτα και θα φυγουν απ'το νησί με τη ΒΜ να τους κουναει το μαντηλι; (καλα όχι ακριβως) Κοιταξε οκ αυτο είναι το σχεδιο, να παρουν το Σαντζι και να φυγουν χρησιμοποιωντας brulee και ceaser για να πανε κατευθειαν στο λιμανι και να φυγουν. Αλλα εδω εγω βλεπω τα σχεδια να ανατρεπονται. Και μου φαινονται δυσκολο να υπαρξει αρκ με πρωταγωνιστή καποιον "κακό" και να μη τον δειχνει να πεφτει. Crocodile, Donflamingo κλπ όπου ειχε αρκ με καποιον χαρακτηρα ήταν για να πεσει...  Μετα αποσα γινονται εδω τωρα πρεπει να πεσει η ΒΜ αλλιως δε μπορω να βρω πως θα μπορεσουν να φυγουν χωρις να τους παρει στο κυνηγι η ΒΜ και το πληρωμα της.   Κατι παιζει να κρυβεται πίσω απο το "πληρωμα" της ΒΜ.. Δε πιστευω ότι την αγαπανε τόσο πολυ.. νομιζω τη φοβουνται τόσο που απλα κανουν ο,τι μπορουν για να μη τους φαει.. Ετσι παντως όπως μας εχει παρουσιασει τη ΒΜ μου φαίνεται τελειως ουτοπικο να δουμε τη ΒΜ να πεφτει απο Λουφυ 1προς1 ουτε τωρα ουτε πιο μετα.

Για το ΠΚ ο Ροτζερ αποτι μας λενε ηταν τουμπανο ναι και ενεπνεε τον απιστευτο σεβασμο ακόμα και στον Ακάινου. προφανως ο μπαγκι και ο σανκς εκλαιγαν αφου ηταν στο πληρωμα του, αυτο ελειπε να χαιροντουσαν. Φυσικα και δεν αναιρει το ενα το αλλο, απλά λεω ότι ο Λουφυ δε θα κερδισει τη θεση του ΠΚ όχι ως ο δυνατοτερος πειρατης του Onepiece universe. Ο Ιδιος ο Οντα είπε ότι δε θελει να δωσει στον πρωταγωνιστη πολυ δυναμη οποτε αμφιβαλλω αν θα δουμε το Λουφυ να τους σκιζει όλους στο περασμα του αν και πολυ θα το θελα.

Edited by 8tails, 05 June 2017 - 00:15.

#14923 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 05 June 2017 - 01:37

Zemac το ζουμι το βλεπεις σε αυτο το arc. Βλεπεις τον Λουφι να τα βαζει με εναν Yonkou. Δεν καταλαβαινω γιατι εχετε αυτην την νοοτροπια ενω βλεπετε οπως λετε 20 χρονια one piece. Εχει κερδισει ο Λουφι ποτε αντιπαλο που δεν μπορουσε να κερδισει; Εχουν κερδισει οι SHs αντιπαλους που συνολικα δεν μπορουσαν να κερδισουν; Τι εχουμε λοιπον εδω; Την ΒΜ που θεωρητικα κανει 2-3 Luffy σε επιπεδο δυναμης. Ποιοι συνθετουν αυτην την συμμαχια; Jinbe-Sanji που δεν ειναι ντουκια επιπεδου Λουφι (αρα μια μινι συμμαχια εναντι στην ΒΜ θα τους εβγαζε χαμενους), τους Vinsmoke που δεν με εντυπωσιασαν ΚΑΘΟΛΟΥ, Ναμι, Τσοπερ, Μπρουκ, τους Minks, τον Καπονε. Εχετε συνειδητοποιησει οτι η Βμ εχει ολους τους Commanders, εναν στρατο που αν θυμαστε επιτεθηκε στον Λουφι, το μισους μαφιοζους του One Piece μαζι της;

1. Μου λετε οτι ολοι αυτοι θα βγουν εκτος με ευκολια απο την συμμαχια; Αποκλειεται γιατι περα απο πιο αδυναμοι ειναι και λιγοτεροι αριθμητικα.

2. Μου λετε οτι η ΒΜ θα αποδυναμωθει απο τους πυραυλους και θα ειναι ευκολοτερος στοχος; Οτι θα αποδυναμωθει το θεωρω δεδομενο. Οπως και οτι θα θυμωσει ακομη περισσοτερο. Θελετε να γινω γραφικος και να ξαναπω οτι οι Yonkou εχουν αντοχες WB που επεζησε απο δυο τεραστιες τρυπες στο σωμα του και πλακωνε Admirals κατα την διαρκεια του πολεμου ενω παραλληλα κατεστρεφε το marineford; Ποιος πιστευει οτι η ΒΜ θα αποδυναμωθει τοσο απο 3 πυραυλους ωστε να βγει εκτος μετα απο μια μαχη με πολυ κατωτερο αντιπαλο και μια μικρη συμμαχια;

Αυτα ειναι τα σεναρια που μας γραφετε. Και σας εξηγω οτι ειναι απιθανα να συμβουν με τα τωρινα δεδομενα. Να σας θυμησω οτι ο Λουφι με την βοηθεια της Ναμι και μετα απο 11 ωρες που χρησιμοποιουσε το g4th αποσπασματικα, καταφερε με το ζορι να ριξει τον Κρακερ που ειναι δευτερος ή τριτος στην σειρα. Δεν εχει τοση βοηθεια ο Λουφι τωρα ωστε να μπορεσει να ριξει καποια σαν την ΒΜ. Θα ηθελε θεωρητικα εναν Ζορο και εναν Λο για να την κερδισει με τεραστια δυσκολια αφου θεωρησουμε δεδομενο οτι οι υπολοιποι θα καταφερουν καπως να νικησουν τον τεραστιο στρατο της, τους κομαντερς και τους μαφιοζους.

Ξαναλεω να ξεχωριζετε το τι θελετε απο τι θα γινει. Βλεπετε 20 χρονια One Piece και μου λετε οτι ο πρωτος Yonkou θα ξεπεταχτει με μια συμμαχια της πλακας και ενα σχεδιο με πυραυλους του χεριου. Σοβαρευτειτε. Του βγηκε η ψυχη να νικησει τον Doflamingo με την 10πλασια βοηθεια και θα κερδισει την ΒΜ με την μιση;

ΥΓ: Οτι θα υπαρξει ανατροπη το θεωρω σιγουρο. Αλλα ανατροπη που θα γειρει την πλαστιγγα προς το μερος του Λουφι με λογικο τροπο και οχι με τσαπατσουλιες για να φτασει στο τελος το manga. Ο Oda δεν γραφει 20 χρονια το One Piece για να το ξεπεταξει στο τελος. Εχει αφιερωσει την ζωη του σε αυτο και οτι γινει θα γινει καλα και με την λογικη που εβαλε ο ιδιος στο manga του.

Edited by Kaidou, 05 June 2017 - 01:46.

image.jpg

#14924 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 05 June 2017 - 02:04

κοντός ψαλμός αλληλούια

Την πεμπτη θα δεισ την ΒΜ πεσμενη κατω με αφρους. λολ... πλακα κανω... κοιτα... θα δουμε τι θα γινει.. Τολμω να παω οτι πριν απο το φλασμπακ δεν ειχα εντυπωσιαστει καθολου απο αυτο το αρκ... Απο ολους του χαρακτηρες που ειδαμε .. περα απο τους κομμαντερς, λατρευω τα συννεφακια της ΒΜ χαχα

4 μερες για να μαθουμε

#14925 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 05 June 2017 - 08:50

@8tails 

Δεν ξέρω αν θα πέσει σε αυτό το arc η BM, δε λέω αυτό άλλωστε. Το point μου είναι ότι οπως είπε ο Luffy (ο Oda δε ξέρω σε ποια συνέντευξη τα έχει πει αυτά που λες) θέλει να τους νικήσει όλους. Ακόμα και πριν το TS ο Luffy ήθελε να είναι ο δυνατότερος για να μπορεί να προστατεύσει το πλήρωμα του. Αυτός είναι και ο λόγος του TS, ο Luffy κλαιγόταν ότι ήταν ΑΔΥΝΑΜΟΣ επειδή δεν μπόρεσε να σώσει τον αδερφό του. Τώρα λες ότι θα φτάσει στο στόχο του με συμμαχίες? Ας το έκανε και πριν το TS αυτό με το γνωστό plot plot no mi. Αν όντως γίνει αυτό θα είναι ΤΕΡΜΑ LAME.

@Kaidou 

Ο Luffy δεν ζορίστηκε με το Doflamingo γιατί ποτέ δεν τις παίξανε από την αρχή μόνοι τους. Ο Luffy στο πρώτο μισό του arc άραζε στο κολοσαίο και μετά έπρεπε να προστατεύει τη Viola, το Law και να "παλέψει" με το Bellamy. Θα μου πεις και ο Dofla πάλευε με το Law. Οκ. Εγώ είδα ότι όταν ο Luffy μπήκε σε 4th gear mode o Dofla δεν τον άγγιζε. Επίσης στο Dressrossa arc κάνενας straw hat δεν ίδρωσε πραγματικά πέρα του Usopp (που ξεκλείδωσε και haki). H Robin απλά προστάτευε τη Rebecca στη θέση του Luffy. O Ζoro ούτε λίγο αιματάκι. Ο Franky γελοίομάχη χωρίς το shogun. 

Όσο για το Cracker, πέρα το χαζό τρόπο που έφυγε, είχε ένα αμυντικό φρούτο. Έφτιαχνε έναν στρατό για να προστατευτεί από το Luffy. Τη μία φορα που ο Luffy τον άγγιξε he enjoyed his trip to the New World. Και δίνω ένα μπράβο στο Luffy που έχει εφευρετικότητα. Τέλος πέρα της BM ποιος σας φοβίζει σε αυτό το arc? Εκτος απο το Karakuri όλοι οι άλλοι είναι ένα τίποτα για τους μεγάλους και δυνατούς Yonku. Επιτρέπεται η κορη της με 850~m να τους κοιτάει?