Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#14896 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 June 2017 - 02:19

Το ειπα στο σχολιο μου οτι εμεινε μονος του. Αλλα εμεινε μονος του για να τελειοποιησει το King Kong gun. Αν ηταν ευκολο να τελειοποιησει το king kong gun και να μαθει αλλες δυο τρεις τεχνικες που θα τον πανε σε επιπεδο yonkou, τοτε δεν θα ειχε αυτην την αντιδραση ο Rayleigh. Ο γερος ηξερε με τι δυσκολια εφτασε ο Λουφι να μαθει το g4th και ξερει τι δυσκολια υπαρχει στο να μαθει μια τεχνικη σαν το king kong.

@Zemac. Καθολου τελεια δεν ειναι η στρατηγικη. Ακομη και Καπονε δεν ειναι σιγουρος αν οι πυραβλοι θα διαπερασουν το σωμα της και αν θα εχουν επιδραση. Μιλαμε για τυπισσα που εσπασε σπαθι γιγαντα με μια κινηση στα 5 της. Και αυτο χωρις Armament. Περιμενω πως και πως να δωσει φαπες. Απο εκει και περα ας βρει λυση μονος του ο Λουφι ετσι που μπλεκει ( :P). Μου λες οτι την εχουν κανει ανικητη και ο Λουφι πρεπει να δειξει οτι μπορει να πεσει. Αυτο συμβαινει με το 95% των χαρακτηρων που εχει αντιμετωπισει ο Λουφι μεχρι τωρα. Crocodile, Λουσι, Ντοφλα. Αυτο το 5% που εχει απομεινει ας κρατησει τις ισορροπιες. Οχι, δεν πρεπει να φανει παλι ο Λουφι ο γαμαω μαω. Οι αυτοκρατορες ειναι οι τελικοι αντιπαλοι, αυτοι που μας σεταρε ο Οντα απο την αρχη της σειρας. Ουτε σιτσιμπουκαι, ουτε admirals. YONKOU! Ωρα να φας τις φαπες σου Λουφι και να γινεις δυνατοτερος μετα απο αυτες. Το "να φας τις φαπες σου" μπορει να γινει "να ξεφυγουν πετυχαινοντας τον στοχο τους". Αλλα να φυγουν νικωντας την BM ειναι ανεπιτρεπτο με τα μεχρι τωρα δεδομενα.

Edited by Kaidou, 03 June 2017 - 02:21.

image.jpg

#14897 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 03 June 2017 - 02:53

Δεν ειπα τοσο δυνατες τεχνικες αλλα να μπορει λιγο να τους κοντρολαρει , οι Yonko ειναι πολυ μεγαλυτερη σε ηλικια , και ειναι πολλα χρονια στο new world οποτε δεν νομιζω με κανενα ακομα τροπο ο luffy να μπορει σε 1 vs1 να τους νικησει , εδω τον doflamingo τον νικησε επειδη ειχε βοηθεια απο τον law , αν και μετα την μαχη του με τον cracκer που κρατησε 11 ωρες πιστεω οτι θα εχει γινει πιο δυνατος και δεν ηταν μονο για να τελειοπησει το king kon gun αν θυμασαι στο sabaody ο rayleigh απλα βλεποντας τον luffy λεει οτι εχει γινει δυνατοτερος , 6 μηνες πιστευω οτι ειναι αρκετο διαστημα και για να εμαθα καλα το king kon gun αλλα και κατι ακομα που μπορει να μην το εχει αναπτυξει ακομα και να ειναι πιο βλαβερο απο τι το gear 4. Kαι νομιζω οτι θα ειναι καπως τραβιγμενο αν δεν την νικησουνε με καπιο τροπο , δηλαδη τι να καθομαστε να ξανασχολουμαστε με το craw της bm , νομιζεις οτι τυχαια μπηκε ο παπαγαλος που ειναι εκδοτης εφημεριδας ,  αν δεν την νικησουνε , δεν θα εχει νοημα να πει τιποτα στην εφημεριδα του απο την πλευρα των straw hats καθως δεν νoμιζω να αυξηθει τοσο η φημη τους , o oda απο την αρχη του arc το χτιζει οτι θα πεσει , αρχικα πηγανε να σωσουνε τον sanji , μετα να κατεστεψουνε την γιορτη και τωρα να σκοτωσουνε την χοντρη, ΠΡΕΠΕΙ να πεσει αλλιως θα κινδυνευσουνε και  τα αγαπημενα προσωπα των προταγωνιστων, αμα δεν χασει πως θα πανε μετα για kaido που ειναι δυνατοτερος, πρεπει να ανεβουνε επιπεδο οι ηρωωες , ο luffy ιεπε οτι θελει να παρει το νησι των ψαρανθρωπων , μην ξεχνας οτι η big mom μπορει μετα την προδοσια του jinbai να βαλει στο ματι το νησι του.

Edited by GokussjGod, 03 June 2017 - 03:05.

#14898 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 June 2017 - 03:23

Οτιδηποτε περα απο το master του King kong gun θα ηταν υπερβολικο για τον χρονο που ειχε. Τα υπολοιπα τα εχουμε πει. Ακομη και με τον Κρακερ ηθελε την βοηθεια της Ναμι. Αλλιως δεν θα τον νικουσε. Αν νομιζεις οτι την μαχη με τον DD και τον Κρακερ τις εκανε ο Οντα απλα για να μας τις δειξει, γελιεσαι. Θελει να δειξει οτι ο Λουφι πλησιαζει σταδιακα, αλλα απεχει πολυ απο το να φτασει προς το παρον εναν Γιονκου. Τωρα, να την νικησουνε με την παρουσα συμμαχια θεωρω οτι ειναι ακραιο. Η ΒΜ περα απο την υπερβολικη της δυναμη, εχει και εναν στρατο με ακολουθους και εξαιρετικα δυνατους commanders. Το One Piece δεν ειναι το κλασικο anime που ο πρωταγωνιστης θα κερδισει τον οποιονδηποτε επειδη ειναι ο πρωταγωνιστης. Δεν υπαρχει "πρεπει" σε αυτο το ανιμε. Προφανως θα εχει το plot armor o Luffy, αλλα θα μπορουσε να περιοριστει σε μια διαφυγη που θα ανεβαζε πολυ τον Λουφι. Ενας πειρατης κανει μανταρα το φημισμενο Tea party της ΒΜ και καταφερνει να ξεφυγει. Τι πιο κολακευτικο; Οπως ειπα, λυσεις υπαρχουν, ας τις βρει ο Λουφι. Εγω την ΒΜ με το συγκεκριμενο πλανο (one shot με τον πυραυλο δηλαδη) και την συγκεκριμενη συμμαχια, δεν θελω να την δω να χανει. Εδω ο Λουφι χρειαστηκε περισσοτερη βοηθεια για να νικησει τον Φλαμινγκο. Περισσοτερους συμμαχους και υπερβασεις. Και μου λες οτι αυτοι οι λιγοτεροι θα κερδισουν την ΒΜ; Ενω ακομη και αριθμητικα υπερτερουν;

Πρεπει να ξεχωρισεις το "θελω" απο το εφικτο.

image.jpg

#14899 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 03 June 2017 - 04:06

Ειπα εγω οτι οι μαχες του luffy με τον cracker τις εκανε απλα για να τις δειξει ; Αυτο πιστευω και εγω οτι σταδιακα πλησιαζει. Aκομα και με τον cracker εκανε οικονομια δυναμεων , με τον doflamingo επειδη τον πιεζε και ο χρονος ηταν για μια εβδομαδα λυποθυμος , και μεχρι τωρα στο manga αυτο γινεταi παντα νικαει τους εχθρους ο luffy , εκτος φυσικα απο τα δυο arc που ηταν πριν το timeskip , μετα το θανατο του ace ο luffy θα πρεπει να εχει καταλαβει τι εχει να αντιμετωπισει και ναι μπoρει να φαινεται ακραιο μα απο την αλλη οπως ειπα μπορει να ειναι κατι πολυ πιο επικυνδυνο για την υγεια του απο τι το gear 4 και να ειναι μιας χρησες ξερω εγω αυτο που να εμαθε , δεν ξερουμε ποτε μιλησε στο raiyleigh και αν ηξερε ηδη τελεια να κανει το king kong gan την στιγμη που εμεινε μονος , και , και δεν ειπα να νικησει την big mom επειδη ειναι απλα πρωταγωνιστης ειπα οτι σε 1vs1 δεν εχει ελπιδα. Δεν εχει τοση συμμαχια η αριθμητικη υπεροχη αν εισαι πιο δυνατος και με φουλ ενεργεια τι να σου κανει η αριθμητικη υπεροχη κατι παρομοιο εγινε και στο lobby enies arc , αλλα θα μου πεις οτι εδω εχουμε τα παιδια της bm αλλα ποιος μας λεει οτι ολοι θα ειναι τουμπανα εδω ο opera επεσε με ενα hit και αν με καποιο τροπο μπλεχτουνε, τωρα που ο mont 'or εχασε τις αισθησεις του , οι φυλακισμενοι των βιβλιων θα γινει της τρελης, και μεχρι τωρα καθαρα σωματικα δεν νομιζω να ειναι τοσο δυνατη , ναι ξερω οτι την ειδαμε τι εκανε στο eibaf αλλα αυτο ηταν μονο ενα χωριο και μαλλον το πιο αδυναμο , δεν μου φαινεται τοσο ακραιο καπως να νικησουνε εδω υπαρχει οργανωμενο σχεδιο οχι οπως στην derssorosa που ο doflamongo τους την ειχε φερει στην αρχη . Και κατι ακομα και η γνωμη η δικια σου και η δικη μου ειναι καθαρα υποκειμενικες , οποτε φιλικα παντα μην μου λες  να ξεχωρισω το θελω απο το εφικτο , ποιος σου εγγυαται οτι με την τσιριδα της δεν εσπασε τους καθρεπτες εκει μεσα για να φυγουνε η να τους εμποδισουνε κυριος οι commantos  η και η ιδια η big mom η οτι οι ρουκετες δεν θα τις κανουνε ζημια η δεν θα την βρουνε, εξαλλου οπως ειπα το one piece ειναι ηδη αρκετα τραβιγμενο , και θα ειναι ακομα πιο τραβιγμενο να μην πεσει και να ειναι ξανα ειναι αντιπαλος , και ειπα οτι πρεπει να πεσει γιατι αλλιως θα τους κυνηγαει ασταματητα , μπορει να σκοτωσει αγαπημενα τους προσωπα και το νησι του jinbai παιζει να κατεστραφει , τωρα δεν ξερω αν αυτο εννοουσε η μαντισσα οταν ελεγε οτι ο luffy θα καταστρεψει το , μπορει και η pudding να την προδωσει ξερω εγω πιο μετα μην ξεχναμε οτι εχει και το τριτο της ματι το οποιο μπορει να αφυπνιση την δυναμη του και στον εναν η στον αλλο να προκαλεσει προβλημα , μενει μονο να περιμενουμε να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο oda.

Edited by GokussjGod, 03 June 2017 - 09:09.

#14900 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 03 June 2017 - 04:37

θεωρητικα ο στοχος πετυχε. Ο σαντζι ειναι οκ και οηρανε και το ριο πον. ... Για εμενα η μπιγκ μαμ πρεπει να πεσει.. οχι σε μαχη 1-1. αλλα με εμμεσο τροπο οπως τωρα... θελω να δω αλλαγες επιτελους

Eγω παντως σαρακοστη με μπιγκ μαμ δεν περναω!

Edited by Zem@c, 03 June 2017 - 07:07.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14901 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 03 June 2017 - 08:50

Και εγω αυτο σκεφτομαι , δεν υπαρχει λογος απο τι στιγμη που πετυχανε το στοχο τους να παραμεινει στην ιστορια ως κυριως αντιπαλος , παντα οταν νικουσανε ενα εχθρο υπηρχε ενας στοχος ασχετως ,αν καποιοι εχουν ξαναεμφανιστει συνηθως ως συμμαχοι ειτε οχι , αλλα σε καμια περιπτωση οχι ως κυριοι αντιπαλοι πχ buggy , crocodile, moria,lucci   

Χαχα ουτε εγω θελω να περασω σαρσκοστη με την big mom                                                                                                  

Edited by GokussjGod, 03 June 2017 - 08:58.

#14902 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 03 June 2017 - 09:55

να θυμηθουμε οτι και οι wb pirates πετυχαν τον στοχο τους αλλα αντι για να τρεξουν να φυγουν τα μπρουρδουκλωσαν και πεθανε το αγορι μας....Για μενα ηταν λαθος να μεινουν κ να ριξουν την μπιγκ μαμ αλλλα απο την αλλη γουσταρω αλλαγες

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#14903 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 03 June 2017 - 10:04

Δεν ειχαν επιλογη ο sanji ηθελε να σωσει την οικογενεια του και αναγκαστηκαν να κανουνε συμφβνια με τον bage , δεν εβαλε τυχαια την big mom o oda σε αυτο το arc , στην περιπτωση που δεν πεσει τωρα θα της κανουνε τετοια ζημια που θα οδηγησει στην μετεπειτα πτωση της και μιλαμεγια τους πρωταγωνιστες οποτε σιγα μην πεθανει κανενας , και στο loddy eniesπ αρολο που σωσανε την rodin ο luffy δεν μπορουσε και να ηθελε να ξεφυγει ευκολα και επρεπε να πολεμησει τον lucci για να φυγει και ετσι αυξηθηκε και η φημη του.

Edited by GokussjGod, 03 June 2017 - 11:34.

#14904 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 June 2017 - 11:19

Φιλικη συμβουλη φιλε. Βαζε τελειες.

Ξαναλεω μηπως και γινω κατανοητος. Η ΒΜ περα απο πολυ πιο δυνατη εχει την αριθμητικη υπεροχη και πιο δυνατους comrades αυτην την στιγμη. Επισης το μισο underworld ειναι στο παρτυ της. Υπο αυτες τις συνθηκες, το να την κερδισουν σε μαχη θα ειναι περα για περα μη ρεαλιστικο. Οποτε οπως ειπα, ξεχωρηστε το θελω απο το εφικτο.

Εσεις μπορει να θελετε να πεσει ο ΒΒ αυριο, μπορει να το θελω εγω αυτο. Εγω μιλαω με τους κανονες του One Piece. Ο Λουφι παντα εκανε υπερβασεις, αλλα εκανε υπερβασεις με αντιπαλους που εν τελει καταλαβαιναμε οτι ηταν κοντα στο επιπεδο του. Ο Luccy ναι μεν τους κερδισε ευκολα την πρωτη φορα, αλλα ο Λουφι φανηκε μια χαρα και νευριασμενος μετα απο αυτο. Ο Crocodile τον κερδισε 2 φορες, αλλα ξεραμε οτι αυτο εγινε λογω του Df. Οταν ο Λουφι βρηκε τροπο να τον αντιμετωπισει, ολοι ξεραμε οτι ο κροκοδειλος θα πεσει. Ο Doffy ηταν σιγουρα ηττημενος μετα το gear 4th. Aυτος εδω ο αντιπαλος δεν ειναι καποιος που μπορει να πεσει. Οπως ειπα, η BM εχει τους αριθμους, εχει και την δυναμη στους αριθμους για να τα βαλουν οι comrades της με καθε εναν απο την συμμαχια. Και τι μενει; Το 1 vs 1 με τον Λουφι. Ή θελετε να μου πειτε οτι θα πεσει η ΒΜ απο 5 πυραυλους;

Αν τελικα βγουν κερδισμενοι απο την ολη φαση, θα μπορουσαν απλα να πετυχουν τον στοχο τους και να ξεφυγουν απο εκει. Θα μπορουσαν να της κανουν μεγαλη ζημια. ΑΝ την κερδισουν θα ηθελα μια ΠΟΛΥ λογικη εξηγηση και εχω το πασαλημα που προτεινεις.

ΥΓ: Gear 4th θα ειναι το μονο που εμαθε στο TS. https://www.youtube.com/watch?v=Uf3M39-dozs "That will be even harder". Που σημαινει οτι ηδη ηταν εξαιρετικα δυσκολο να κανει master το g4th. Μην ξεχναμε οτι με Cracker τα εδωσε ολα για 11 ολοκληρες ωρες. Λες να μπορουσε να το τελειωσει νωριτερα και να μην το εκανε;

ΥΓ1: Η Βμ σωματικα παιζει να ειναι πολυ πιο δυνατη απο τον Λουφι. O Luffy καλα καλα δεν μπορουσε να κερδισει γιγαντες οταν ξεκινησε την περιπετεια του. Η BM το εκανε αυτο στα 5 της με εναν βετερανο γιγαντα και πολλους αλλους και με τεραστια ευκολια. Οσο αδυναμους και να θες να τους παρουσιασεις, οι γιγαντες ειναι ΠΟΛΥ πιο δυνατοι απο τους απλους ανθρωπους. Το επιτευγμα της ειναι μοναδικο. Νομιζω οτι σε αυτο θα επρεπε να τα βρουμε. Η BM στην δυναμη ειναι θηριο. Το g4th το τανκαρε ο Κρακερ, δεν θα μπορεσει η ΒΜ;

Edited by Kaidou, 03 June 2017 - 11:25.

image.jpg

#14905 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 03 June 2017 - 11:57

Δεν ειπα να πεσει η big mom μετα απο 5 πυραυλους ετσι απλα αλλα να αποδυναμωθει και σου ξαναλεω μπορει να βοηθησουνε και ΟΛΟΙ οσοι ηταν μεσα στα βιβλια φυλακισμεονοι.Μεχρι τωρα μονο τρια ατομα απο το craw της big mom πολεμουν ολοι οι αλλοι μεχρι τωρα το ξινουνε συμπεριλαμβομενου και της smoothie και λεω οτι εκανε οικονομια δυναμεων διοτι στον cracker δεν εκανε το king kong gun για να τον τελειωσει μια και καλη αλλα αντι αφτου εφαγε τα μπισκοτα και ειδαμε μια διαφορετικη μορφη του gear 4 , και εξαλλου δεν ειχε ιδεα αν θα χρειαζοτανα να παλεψει και με καποιον αλλον και πιστευω οτι θα ηταν καπως μειωτικο αν δεν  μπορουσε απο την αρχη να νικησει ενα commantender . Και μπορει να ειμαι πεισματαρης αλλα ειπε οτι ειναι πολυ δυσκολο οχι το πιο δυσκολο , και δεν λεω να εχει κανενα τρελο power up ισως κατι λιγο πιο δυνατο απο το gear 4.Kαι δεν ειπα οτι η big mom δεν ειναι πιο δυνατη απο τον luffy , αλλα οτι μπορει να ειχε απο ενα σημειο και μετα μεινει στασιμη , και ο doflamingo παιζει να ηταν γενικα πιο δυνατος απο luffy ομως απο αυτον και με την βοηθεια του law που του εκανε ζημια στα οργανα του πηρε πουλο.Και δεν θελω να παρουσιασω τους γιγαντες αδυναμους απλα λεω οτι δεν ηταν οι πιο δυνατοι για να νικηθουνε, ακομα και ο βετερανος που τα ειχε τα χροναικια του , τοσο ευκολα , δεν ειπα οτι δεν ειναι σπουδαιο κατωρθωμα αυτο σε τοσο νεαρη ηλικια αν και ειναι περιεργο που οταν τρελαθηκε ετσι μικρη ηταν τοσο δυνατη οπως και το πως ηταν τοσο μεγαλη,  ομως εδω ο luffy νικησε πανευκολα τον hairudin που θελει να γινει βασιλιας των γιγαντων. Eπιλεον δεν ξερουμε ακομα ποσοι απο την κραυγη που εβαλε η big mom επεσαν αναισθητοι. Και ποιος σου ειπε οτι εκανε ακομα master το gear 4 , εχει αδυναμεις , αναγκαζεται να αναπηδαει πανω κατω , του φθειρει το σωμα και εχει χρονικο οριο οταν το χρησιμοποιεις full και πρεπει να περασουν 10 λεπτα για να  ξανα εχεις haki.

Edited by GokussjGod, 03 June 2017 - 13:01.

#14906 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 June 2017 - 16:53

Φιλε εισαι επιμονος σε κατι που δεν εχεις δικιο. Συγκριση Μανας και Λουφι δεν υπαρχει στο θεμα δυναμης με τα υπαρχοντα δεδομενα. Ο Λουφι εριξε με ευκολια τον Χαντουριν στα 20 του, η αλλη πλακωσε τοσους γιγαντες και εβγαλε με εξισου μεγαλη ευκολια εναν βετερανο στα 5 της. Ο Λουφι στα 5 του μυξοκλαιγε. Πηγε να σκοτωσει τον Brook διαλυοντας το πατωμα στον υπνο της. Μεχρι τωρα στα σχολια σου χρησιμοποιεις μια λεξη. "Μπορει". Εεε και εγω λεω οτι μπορει ο Λουφι στην συναντηση του με τον Goku στο crossover να πηρε 2-3 συμβουλες και να γινει supersayian. Ετσι θα κανουμε συζητηση; Μιλαμε με τα τωρινα δεδομενα. Ο Gear 4th παρουσιαστηκε απο τον Oda ως κατι που εμαθε ο Λουφι στα δυο χρονια εκπαιδευσης και μαλιστα ως κατι που ακομη και τωρα δεν το εχει μαθει απολυτως. Αυτο ειναι το δεδομενο. Αυτα που λες ειναι οι υποθεσεις. Δεν μπορεις να μου παρουσιαζεις τις υποθεσεις ως δεδομενα και να εισαι τοσο επιμονος.

Στο ρεζουμε. Το οτι τα ξυνουν οπως λες (πιστευω οτι δεν μπορουν να κουνηθουν λογω τσιριδας... για να καταλαβεις για τι τερας δυναμης μιλαμε) δεν σημαινει οτι θα συνεχιζουν να το κανουν μεχρι το τελος του αρκ. Καποτε θα δρασουν. Θα αντιμετωπισουν λοιπον την συμμαχια και θα ειναι και περισσοτεροι. Αυτο λενε τα δεδομενα μεχρι τωρα. Προσωπικα δεν μπορω να δεχτω οτι σε ενα μικρο αρκ σαν και αυτο θα δουμε την BΜ με τοσα απιστευτα feats να πεφτει (τσεκαρε στο physical abilities τις δυνατοτητες της). Εδω ο Wb τα εβαλε με τοσους στον πολεμο, ειχε μια τρυπα στο στηθος και στο κεφαλι και συνεχισε να δινει πονο μεχρι να πεθανει. Ναι μεν λενε οτι ηταν ο δυνατοτερος, αλλα η λογικη λεει οτι οσο προχωραει το arc τα feats των yonkou θα ειναι ολο και πιο εντυπωσιακα απο του WB. Χωρις να σημαινει οτι θα ειναι δυνατοτεροι του. Η ΒΜ φαινεται να ειναι δυνατη οσο 2-3 Luffy αυτην την στιγμη. Πες μου, ποιος αλλος εξισου δυνατος χαρακτηρας ειναι στην συμμαχια; Και θες να μου πεις οτι θα πεσει; Μερικες φορες νομιζω οτι βλεπω αλλη σειρα.

Κοντος ψαλμος... Εδω θα ειμαστε να συζητησουμε την πλοκη του arc οταν υπαρξουν εξελιξεις.

Edited by Kaidou, 03 June 2017 - 19:07.

image.jpg

#14907 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 03 June 2017 - 18:04

Απλά ο Λουφυ δεν πιανει μια μπροστά της αυτη τη στιγμή..  Προσεξτε οτι η Καραμελ λεει στους CP που παει να την πουλησει ότι η αντιστοιχία της σε βαθμούς του πολεμικου τους ναυτικού είναι Admiral τουλαχιστον! Είπε και Fleet Admiral!  και ηταν 5 χρονών μπέμπα! Τι λέμε τωρα; Ποιος λουφι; εδω δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει καποιος που να πλησιαζει εστω και λιγο το επιπεδο της σε θεμα δυναμης.  Όλοι οσοι βρισκονται εκει και να της εναντιωθουν αμφιβαλλω αν θα μπορουν να την κοντραρουν στα ισα σε θεμα δυναμης. Ουτε με gear 6 ο λουφυ.  Αλλα πρεπει να εχει μια αδυναμια και εκει πονταρουν όλοι. Χανει τη δυναμη της και είναι ευαλωτη σε συγκεκριμενες συγκυριες. Τωρα το αν θα γινει αυτο είναι αλλο θεμα, αλλα να τη νικησει ο Λουφυ; οχι ρε παιδια.. θα ξεφτυλιζοταν ο Οντα σένα τσαπτερ αν εδειχνε κατι τετοιο

#14908 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 June 2017 - 19:09

tenor.gif

image.jpg

#14909 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 03 June 2017 - 21:14

Ρε παιδια, κανεις δεν ειπε οτι η Μπιγκ μαμ μπορει να πεσει απο τον Λουφφυ και τους αλλους. Αυτο που ξερουμε ειναι οτι οι Αυτοκρατορες ειναι απο μονοι τους θηρια. Για να πεσουν δεν παιζει μαχη 1-1. Πρεπει να βρεις αλλους τροπους. Τα αδυναμα σημεια τους. Ειανι ο μονος τροπος για να πεσουν. Λοιπον , κατα την δικη μου γνωμη επειδη πρεπει και η ιστορια να προχωρησει μετα απο 20 χρονια, η Μπιγκ μαμ πρεπει να πεσει τωρα με αυτον τον τροπο αντι για 1-1 πιο μετα. Το 1-1 θα το δουμε με τον Καϊντου. 

Ακομα και στην συνεντευξη τυπου, ο οντα ειπε '' Δεν εξρω πως ο ?Λουφφυ θα νικησει τον Καϊντου. Αυτο ειναι κατι που εγω και ο Λουφφυ πρεπει να κατσουμε κατω κ να σκεφτουμε εναν τροπο΄΄

#14910 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 03 June 2017 - 21:30

Η Bm θα πέσει είτε σε Elbaf arc σε 1 vs 1 ή με συμμαχία -που είναι και το πιο πιθανό- στο τωρινό arc.
Εγώ δεν βρίσκω τρόπο να φύγουν και να γλιτώσουν τις επιπτώσεις.
Ο Kaido δεν θα πέσει 1 vs 1 set up από το προηγούμενο arc κάνει για τεράστια συμμαχία.