Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 11:46
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 15:17
Kill this mofo already -_-'
Καλα τον μισουσα πριν το timeskip.
Αν ζησει ο law λογικα καπως θα το σενιαρει το χερι

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 17:06
Καλά για το χέρι δεν το φοβάμαι τον Law με το φρούτο που έχει λογικά θα μπορεί να το ξαναχρησιμοποιήσει ή εάν όχι το ίδιο χέρι κάτι άλλο ή μηχανικό ή άλλο ανθρώπινο χέρι. Πάντως η σκηνή ήταν πολύ epic. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από Dofla. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύει ότι είναι evil. Και τα λόγια του Bellamy στο τέλος μου άρεσαν πάρα πολύ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 27 Νοέμβριος 2014 - 17:06
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 22:26
Νευρα που μεσα σε ολα αυτο το κορυφαιο πανελ σκαει μυτη ο μπελαμι
Πολυ σκληρο κεφαλαιο το σημερινο.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2014 - 22:40
^Σκεψου οτι ηταν κουρασμενος και τον κραταγε περιπου οπως κραταγε τον sanji, μονο που τωρα ηταν χειροτερο, γιατι τον κραταγε με τα χερια του...
Τρομερη σκηνη το κοψιμο του χεριου, περιμενα οτι θα κανει κατι τετοιο ο DD(πιστευω ουτε ο luffy θα γλιτωσει) μιας και υπαρχει ο Law για να βοηθησει στο ραψιμο... Κριμα που ο Chopper δεν ειναι εδω. Ισως βοηθησει οταν βρουν το πλοιο
Edit. Και μενα μ αρεσε ο Bellamy
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 27 Νοέμβριος 2014 - 22:42
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2014 - 01:42
Gia ton Bellamy exw duo ekdoxes.
H 8a epite8ei ston Dofflamingo i 8a epite8ei ston Luffy kai 8a ton agkaliasei o Luffy opws o Whitebeard ton Squardo. Den nomizw na exoume ta idia me tin Jaya giati o Bellamy ekselix8ike.
Twra oso afora to chapter itan oti kalutero meta to timeskip. O dofla edwse pono kai kerdizei gia mena epaksia ton titlo tu kaluterou villain sto manga pleon.
PS Sorry gia ta greeklish alla exw ena 8ema me tn upologisti pros t paron.
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2014 - 03:24
Εγώ πιστεύω ότι ο Luffy θα του κάνει την χάρη και θα του δώσει την τελευταία μάχη που ζητάει γιατί είναι θέμα ηθικής. Δεν νομίζω να δούμε ίδια σκηνή με Jaya. Όσο το να επιτεθεί στον Dofla θα μου άρεζε γιατί σημαίνει ότι ελευθερώθηκε από τα δεσμά του.
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2014 - 15:55
Η καταληξη του Belamy θα ειναι η ιδια, μπαμ και κατω Οσο για τον Law τωρα που το σκεφτομαι δεν θα ηταν ωραιο αν εδινε και ενα χερακι στον Shanks?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 0neZ: 28 Νοέμβριος 2014 - 15:56
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 01:05
Α ρε Corazon....
A ρε Bellamy....
Α ρε g-oda.............
Μοναδικά τα τελευταία chapters.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 02:10
Αν λοου δν μπορει να ξανακολλησει το χερει του με απλη διαδιξασια τοτε σημαινει οτι το αρκ φτανει στο τελος του. Πολυ νοκ αουτ χτυπημα.
Ο λουφφυ κλασσικα ασχολειται με οτιδηποτε αλλο που δεν μας ενδιαφερει. Αλλα και παλι δν πιστευω οτι μπορει να κανει κ πολλα. Ο ντοφλα φαινεται πολυ δυνατοτερος και το φρουτο του εχει ξεφυγει. Απο αλλου το αρχισε ο οντα και αλλου το εχει φτασει. Σε λιγο θα βγαζει και φωτιες. Νομιζω οτι αυτο το σχολιαζαν και σε μια σελιδα στο εξωτερικο. Οτι το φρουτο του, ο οντα το εχει παρα-αλλαξει.
Για βα δουνε τι θα γινει. Εκει που βλεπεις λοου βα δινει πονο ξαφνικα ΒΟΟΜ και βγαινει εκτος.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 04:30
@zemac Τι υπερβολικο εκανε σε αυτο το chapter o Doffla?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 29 Νοέμβριος 2014 - 15:34
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 17:49
Ναι και εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως το φρούτο του Dofla έχει ξεφύγει?? Μέχρι τώρα αυτά που κάνει συνδέονται λογικά με το είδος του φρούτου του.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2014 - 22:22
Ισως εννοει το γεγονος οτι πολεμαγε τον Law ενω ταυτοχρονα στον κατω οροφο ελεγχε και τον Bellamy οπως και εναν κλωνο..Αυτο εμενα μου φαινεται λιγο περιεργο.