Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#12856 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,002 posts

Posted 29 November 2014 - 23:56

Στην αρχη το φρουτο του παρουσιαστηκε ως μια δυναμη που ελεγχει το σωμα των αλλων. Σαν μαριονετες. Μετα βλεπουνα κοβει ποδια (οζ μαριν φορντ). Οποτε λεμε οκ εχει σχοινια κ ελεγχει τα σωματα, κ με αυτα κοβει κιολας. Το οποιο δν κολλαει. Γτ αν ηταν οπως παρουσιαζεται δλδ, ενα φρουτο με σχοινια τοτε δν μπορει να ελεγξει σωματα με απλες κινησεις δακτυλων. Παρουσιαζεται λοιπον ενα φρουτο που βγαζει σχοινια τα οποια ελγχουν (με ακυρο τροπο) τα σωματα που ακουμπανε.
Με αυτα σχοινια κρεμεται απο συννεφα (wtf???)
Mε τα ιδια σχοινια φταιχνει κλουβι που ειναι σκληρο σαν ατσαλι και κοβει την οποιαδηποτε τηλεπικοινωνια.
Και οπως ειπε κ ο ζορρο77 παλευει αλλου κ ελεγχει με σχοινια ατομα σε αλλο οροφο!!!!! Παλι ακυρο λοιπον!
Και φτιαχνει και κλωνο (με χρωματα κανονικα) που κινειται μονος του.
Δλδ οκ. Αν εσας σας φαινεται λογικο παω πασο.
Απλα δεν ταιριαζει ολο αυτο.

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#12857 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 30 November 2014 - 00:38

Καλά για το χέρι δεν το φοβάμαι τον Law με το φρούτο που έχει λογικά θα μπορεί να το ξαναχρησιμοποιήσει ή εάν όχι το ίδιο χέρι κάτι άλλο ή μηχανικό ή άλλο ανθρώπινο χέρι. Πάντως η σκηνή ήταν πολύ epic. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από Dofla. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύει ότι είναι evil. Και τα λόγια του Bellamy στο τέλος μου άρεσαν πάρα πολύ.

Εγω να σου πω την αληθεια οταν ειδα να βγαζει ετσι τη κλωστη σκεφτηκα μηπως εκοβε κανα κεφαλι αλλα παλι καλα δεν ειναι GoT :P

:thatsit: Have a nice day! :)

#12858 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 30 November 2014 - 00:48

please nerf doffy

2bbd14fc.jpg

#12859 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 November 2014 - 05:13

Στην αρχη το φρουτο του παρουσιαστηκε ως μια δυναμη που ελεγχει το σωμα των αλλων. Σαν μαριονετες. Μετα βλεπουνα κοβει ποδια (οζ μαριν φορντ). Οποτε λεμε οκ εχει σχοινια κ ελεγχει τα σωματα, κ με αυτα κοβει κιολας. Το οποιο δν κολλαει. Γτ αν ηταν οπως παρουσιαζεται δλδ, ενα φρουτο με σχοινια τοτε δν μπορει να ελεγξει σωματα με απλες κινησεις δακτυλων. Παρουσιαζεται λοιπον ενα φρουτο που βγαζει σχοινια τα οποια ελγχουν (με ακυρο τροπο) τα σωματα που ακουμπανε.
Με αυτα σχοινια κρεμεται απο συννεφα (wtf???)
Mε τα ιδια σχοινια φταιχνει κλουβι που ειναι σκληρο σαν ατσαλι και κοβει την οποιαδηποτε τηλεπικοινωνια.
Και οπως ειπε κ ο ζορρο77 παλευει αλλου κ ελεγχει με σχοινια ατομα σε αλλο οροφο!!!!! Παλι ακυρο λοιπον!
Και φτιαχνει και κλωνο (με χρωματα κανονικα) που κινειται μονος του.
Δλδ οκ. Αν εσας σας φαινεται λογικο παω πασο.
Απλα δεν ταιριαζει ολο αυτο.

Γιατι αυτα που κανει ο Λο σου φαινονται λιγα;Απλα ο Oda δειχνει οτι μετα το NW, καποια φρουτα ειναι μοναδικα,πολυ δυνατα και με απεριοριστες δυνατοτητες.Απο οτι φαινεται θα συναντησουμε κ αλλους τυπους με παρομοια φρουτα...Απο αυτα που ειπες,μονο το BirdCage και ο κλωνος μου φαινονται υπερβολικα.Το οτι κοβει με μεγαλη ευκολια εχει λογικη(στα πλαισια ενος φανταστικου κοσμου,αυτου που εχει δημιουργησει ο Oda) γιατι οι χορδες/σπαγγος/συρμα που χρησιμοποιει(και οχι σχοινια οπως λες,διοτι αυτα ειναι πολυ χοντρα) ειναι πολυ λεπτα και σκληρα,ειδικα οταν τεντωνονται...Το οτι ελεγχει τους αντιπαλους του,παραπεμπει ξεκαθαρα στο κουκλοθεατρο,εξου και το οτι εφτιαξε εναν χαρακτηρα σαν την Sugar με δυναμη να φτιαχνει κουκλες/παιχνιδια και να τα εχει υπο τον ελεγχο της!Επισης μπορει με τεραστια ευκολια να ελεγξει τους αντιπαλους του και το εκανε ξεκαθαρο αυτο ο Oda απο την πρωτη στιγμη,οποτε το οτι ελεγχε εναν κλωνο ενω παλευε,χωρις μεγαλη επιτυχια,δεν το βρισκω υπερβολικο...

image.jpg

#12860 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 November 2014 - 05:27

Συμφωνώ με Kaidou. Σχεδόν όλα ταιριάζουνε με το σχοινί ακόμα και με τα σύννεφα εμένα μου φαίνεται λογικό είναι σαν τον Ταρζάν που απλώνει ένα σχοινί στον δέντρο. Το ότι η κλωστή του Dofla μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παρόμοιο τρόπο στα σύννεφα μου φαίνεται λογικό. Όσο για τις μαριονέτες είναι τον Bellamy πάλι θεωρώ ότι είναι λογικά γιατί μιλάμε για έναν super δυνατό χαρακτήρα που με τον καιρό έχει αποκτήσει τόση δύναμη να μπορεί να ελέγξει άτομα ταυτοχρόνως.

Ναι Νίκο ίσως το κόψιμο του κεφαλιού να ήταν το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να κάνει ο Dofla αλλά και πάλι το κόψιμο του χεριού του Law ήταν epic.  Και μόνο  η ιδέα πως θα το παρουσιάσει το anime με τρομάζει. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταστρέψουν .

#12861 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 30 November 2014 - 13:32

Θεωρείτε όλοι σίγουρο πως ο Luffy είναι πολύ πιο κάτω από τον Dofla??Σε 1vs1 δε τον έχει με τίποτα?Νομίζω δεν έχουμε δει και το Luffy σε κλασσική μάχη μέχρι εσχάτων μετά το timeskip όπως με Crocodile,Eneru κτλπ...Θα δούμε...

2008ipman01.jpg

#12862 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 November 2014 - 14:30

Δικιο εχεις,αν και ο Luffy εχει καθαρο μειονεκτημα εναντιον του ,το σωμα του ειναι εκτεθειμενο σε ολες τις επιθεσεις με τα strings του Mingo...Εκτος και αν κανει κανα full body armament haki...

image.jpg

#12863 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 30 November 2014 - 15:04

Μην υποτιματε τον Luffy, ο DD ειναι ο πρωτος σοβαρος αντιπαλος εδω και πολυ καιρο και ο πρωτος σοβαρος μετα το timeskip αυτο σημαινει οτι ο Luffy δεν εχει δειξει το μεγιστο των δυναμεων του :) Pacifista- Hody Jones- Ceasar Clown- Don Chinjao δεν ειναι ουτε shichibukai ουτε η παγκοσμια κυβερνηση ουτε Θεοι οποτε ετοιμαστειτε να δειτε τον Luffy να τα δινει ολα θα συγκρουστουν 2 conqueror's haki users gear 2nd gear 3rd ο luffy ειναι πολυ πιο γρηγορος το D θα φερει τα πανω κατω και μετα την Dressrosa παει σε επιπεδο yonko :') συγκινηθηκα :P

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#12864 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 November 2014 - 15:17

Και ο Luffy ειναι ο πρωτος σοβαρος αντιπαλος του Flamingo μετα απο,δεν ξερω και εγω ποσα χρονια... :P

Δεν τον υποτιμαω οταν λεω οτι μειονεκτει σε κατι.

image.jpg

#12865 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 November 2014 - 16:35

Εγώ πιστεύω ότι με το προφίλ που έχει χτίσει ο Oda γύρω από τον Dofla μόνο με συνεργασία μεταξύ Law και Luffy θα μπορέσει να πέσει. Πιστεύω ότι το αξίζει ο Dofla αυτό να μην πέσει μόνο από τον Luffy. Θα συμφωνήσω παραάλληλα ότι το full του Luffy μετά το timeskip δεν το έχουμε δει αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι αρκετό. Όχι ότι θα με απογοητεύσει αλλά περιμένω  έναν κακό σαν τον Dofla να πέσει δύσκολα.

#12866 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 30 November 2014 - 16:37

Gear 4 δεν παίζει???..λεω εγώ...

2008ipman01.jpg

#12867 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 30 November 2014 - 17:57

Εγώ παίζει ειλικρινά να ήθελα να γράψει ο Oda μία alternative version, όπου ο Dofla είναι ο κεντρικός χαρακτήρας. Τον πάω με τρέλα και κορδέλα τον τύπο! Όσον αφορά στις δυνάμεις του πιστεύω ότι ο Oda ήθελε να φτιάξει έναν ''διασκεδαστικό'' χαρακτήρα. Τον έχει βάλει να κάνει πολλά και τρελά πράγματα, επειδή είναι κάτι σαν ηγέτης ενός τσίρκου, συν ότι είναι λίγο παλαβός. Κάτι τέτοιο εισπράττω από τον συγκεκριμένο villain. 

Posted Image

#12868 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 November 2014 - 18:35

Gear 4 δεν παίζει???..λεω εγώ...

Φήμες λένε ότι θα παίξει. Μένει να το δούμε Είμαι περίεργος τι μπορεί να είναι.

Edited by redpower1989, 30 November 2014 - 18:37.

#12869 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 30 November 2014 - 19:41

Συμφωνώ με Kaidou. Σχεδόν όλα ταιριάζουνε με το σχοινί ακόμα και με τα σύννεφα εμένα μου φαίνεται λογικό είναι σαν τον Ταρζάν που απλώνει ένα σχοινί στον δέντρο. Το ότι η κλωστή του Dofla μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παρόμοιο τρόπο στα σύννεφα μου φαίνεται λογικό. Όσο για τις μαριονέτες είναι τον Bellamy πάλι θεωρώ ότι είναι λογικά γιατί μιλάμε για έναν super δυνατό χαρακτήρα που με τον καιρό έχει αποκτήσει τόση δύναμη να μπορεί να ελέγξει άτομα ταυτοχρόνως.

Ναι Νίκο ίσως το κόψιμο του κεφαλιού να ήταν το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να κάνει ο Dofla αλλά και πάλι το κόψιμο του χεριού του Law ήταν epic.  Και μόνο  η ιδέα πως θα το παρουσιάσει το anime με τρομάζει. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταστρέψουν .

Θα σε ξαναquoteαρω γιατι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ειπα στην αδερφη μου οταν διαβασαμε το τσαπ :P Η πιο κοντινη gore σκηνη που μου ρθε στο μυαλο στο OP ηταν οταν ο Aikanu αφανισε το μισο κεφαλι του WB που καλυτερα ας μη θυμηθω πως τη κανανε στο ανιμε. Ο ακρωτηριασμος του Shanks απο την αλλη εγινε πολυ διακριτικα στο μανγκα γι αυτο και το κρατησε και το ανιμε. Φανταζομαι πως την εικονα που φαινεται το χερι του απο τη μεσα και κομμενη πλευρα του δε θα τη δειξουν... Ισως δειχνει το law να κραταει το χερι του ουρλιαζοντας και πιο περα να φαινεται ισα ισα η παλαμη ξερω γω.

Edited by Nikos21, 30 November 2014 - 19:41.

:thatsit: Have a nice day! :)

#12870 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 30 November 2014 - 20:29

τα σπαθια γρατζουνανε και οι κλοστες κοβουν op logic :P

latest?cb=20130808020445

Spoiler: