http://www.mangapanda.com/one-piece/766
Απολαύστε το!
Edited by redpower1989, 06 November 2014 - 16:47.
Posted 06 November 2014 - 16:46
http://www.mangapanda.com/one-piece/766
Απολαύστε το!
Edited by redpower1989, 06 November 2014 - 16:47.
Posted 06 November 2014 - 16:54
Πω ρε φιλε τι τραγικη φιγουρα ο Law οταν ηταν μικρος. Ποσα ειχαν δει τα ματια του... Ο Corazon πραγματικα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ.
Edited by zoro77, 06 November 2014 - 16:55.
Posted 06 November 2014 - 17:22
Dem feels today T_T
Posted 06 November 2014 - 18:02
στο cover έχει τον naruto πίσω από τη nami χΔ
o corazon μα τι αλτρουιστής...δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο άτομο στη πραγματικότητα
Posted 07 November 2014 - 00:50
Ανατριχιασα με αυτο το τσαπ και τον corazon-rosinante. Φοβερος ...
Posted 07 November 2014 - 14:23
Φοβερό.Και νομίζω ο Corazon chapter με το chapter απομακρυνεται ολο και πιο πολύ απο αυτο που θα χαρακτηρίζε κανείς συμβατικός good guy χαρακτήρας.
Κοίτα να δείς τι είχε ετοιμάσει τελικά ο ODA για το flashback του Law. ! Brilliant.
Posted 07 November 2014 - 20:52
Φοβερό.Και νομίζω ο Corazon chapter με το chapter απομακρυνεται ολο και πιο πολύ απο αυτο που θα χαρακτηρίζε κανείς συμβατικός good guy χαρακτήρας.
Κοίτα να δείς τι είχε ετοιμάσει τελικά ο ODA για το flashback του Law. ! Brilliant.
Τι εννοείς με το συμβατικός good guy χαρακτήρας?
Posted 07 November 2014 - 21:24
ατυχια... να πεσει πανω στον βεργκο... αν ηταν αλιως τα πραγματα η ντρεσροζα θα ειχε σωθει...
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 07 November 2014 - 21:58
ετσι ηθελε να δειξει και την τραγικοτητα της καταστασης....
Posted 13 November 2014 - 13:25
Βγηκε! http://www.mangareader.net/one-piece/767
Edited by Nikos21, 13 November 2014 - 13:28.
Posted 13 November 2014 - 14:51
Διάβασα πολλά chapter μαζί γιατί απολύθηκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. CORA-SAN
Πολύ ωραίο το τελευταίο, ελπίζω να τελειώσαμε με τα flashback και να δούμε τι παίζει και με Sanji κλπ επιτέλους.
Posted 13 November 2014 - 15:13
Διάβασα πολλά chapter μαζί γιατί απολύθηκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. CORA-SAN
![]()
Πολύ ωραίο το τελευταίο, ελπίζω να τελειώσαμε με τα flashback και να δούμε τι παίζει και με Sanji κλπ επιτέλους.
Καλός πολίτης!
Με τον Sanji πιστεύω ότι θα αργήσουμε να δούμε κάτι. Η ιστορία με τον Sanji προβλέπω ότι θα είναι για επόμενο arc. Ήταν τόσα πολλά αυτά που ανακάτεψε ο Oda στην Dressrosa που είναι αδύνατον να πάρει χρόνο και αυτός. Εγώ αναρωτιέμαι θα έχει συνέχεια το flash back ή θα επιστρέψουμε για την τελική μάχη??? Επίσης μάρεσει που σε αυτό το flash back εμφανίζεται ο x-Drake. Όπου είναι το παιδί που βρήκαν οι marines.
Edited by redpower1989, 13 November 2014 - 15:23.
Posted 13 November 2014 - 15:51
Καλός πολίτης!
Με τον Sanji πιστεύω ότι θα αργήσουμε να δούμε κάτι. Η ιστορία με τον Sanji προβλέπω ότι θα είναι για επόμενο arc. Ήταν τόσα πολλά αυτά που ανακάτεψε ο Oda στην Dressrosa που είναι αδύνατον να πάρει χρόνο και αυτός. Εγώ αναρωτιέμαι θα έχει συνέχεια το flash back ή θα επιστρέψουμε για την τελική μάχη??? Επίσης μάρεσει που σε αυτό το flash back εμφανίζεται ο x-Drake. Όπου είναι το παιδί που βρήκαν οι marines.
Ευχαριστώ.
Εγώ πιστεύω πως θα εμφανιστούν στο τέλος του arc στη Dressrosa, και θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε κάτι... Τώρα αν όντως γίνει έτσι... Μπορεί και να συνεχίσουν τα flashback αλλά όπως θα συνεχίζεται και η μάχη ενδιάμεσα για λίγο.
Posted 13 November 2014 - 16:24
Δονκιχώτης Δονφλαμίνγκος fan εδώ! Παρακολουθήσαμε τον ήρωά μας στην πορεία του προς τη Raftel να σκοτώνει με συντριβή ψυχής τον ομοαίματό του. Ένας εχθρός λιγότερος. Όσον αφορά στο παρόν ελπίζουμε να πελατιάσει τους Law και Luffy, ώστε να φτάσει πιο κοντά στο στόχο να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών. Συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον την ανάγνωση του One Piece, του shonen manga με τις περιπέτειες του Δονκιχώτη Δοναφλαμίνγκου!
Posted 14 November 2014 - 00:11
Φοβερό chap. Πολλες επιλογές για τον τρόπο που τελικά ο Flamingo θα τελείωνε τον Corason και τελικά αυτή που επέλεξε ήταν και η καλύτερη, for me at least.
Και τι τρόπος να το τελειώσει....ο law ξεσπάει σε λυγμούς οταν πλέον ο Corason έχει φύγει και οντας ασφαλής πλεον λόγω της απόστασης και κάτω απο τον ήχο των κανόνιων των marines.
Υπάρχει λόγος που έχει το παρατσούκλι Goda
Kudos