Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4366 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 24 June 2010 - 12:49

Haki δεν λεει να μαθει τωρα,επειδη οπως ειπα και πριν το haki χρειαζεται δυνατη θεληση και ελπιδες,κατι που εχασε τωρα ο luffy.

Να παρει νομιζα οτι ημουν ο μονος που προσεξε οτι εκεινη η σκηνη ηταν το χωριο του zoro:bahhh:

Τελος παντων,γενικα το flashback ηταν πολυ ωραιο,ισως το καλυτερο flashback σε ολο το one piece,και τωρα γυριζουμε στην κανονικη ιστορια...

#4367 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 24 June 2010 - 12:53

Ελα ομως που δεν ησουν ο μονος! "show off"

Καλο το τσαπτερ :hehe:

Posted Image

#4368 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 24 June 2010 - 12:57

Haki δεν λεει να μαθει τωρα,επειδη οπως ειπα και πριν το haki χρειαζεται δυνατη θεληση και ελπιδες,κατι που εχασε τωρα ο luffy.

Να παρει νομιζα οτι ημουν ο μονος που προσεξε οτι εκεινη η σκηνη ηταν το χωριο του zoro:bahhh:

Τελος παντων,γενικα το flashback ηταν πολυ ωραιο,ισως το καλυτερο flashback σε ολο το one piece,και τωρα γυριζουμε στην κανονικη ιστορια...

οκ ατ δε μομεντ εχεις δικαιο αλλα σκεψου πως μπορει να γυρισει η ψυχολογια του (στυλ τωρα πρεπει να δυναμωσω για να προστατεψω τους νακαμα μου) και τελικα να τον ωφελησει η ολη κατασταση!

#4369 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 posts

Posted 24 June 2010 - 19:30

WOW τι τέλειο chapter ήταν αυτό!!!!!!!!!!!!!:awww:Είχε πολύ συναίσθημα στα λόγια του Luffy ειδικά εκεί που έλεγε να γίνει πιο δυνατός και στο τέλος!!!!!Ήθελα μια διευκρίνηση ο Dragon τι έκανε στο Jodo ???Σορρυ αν έχει ερωτηθεί πιο πριν δεν τα κοίταξα:emptyonexg1:....

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#4370 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 24 June 2010 - 19:32

κατι που αναφερθηκε περι sabo στο στιγμυοτυπο με τον dragon,
για βοηθηστε γιατι τα εγκεφαλικα πανε μονο στην εξεταστικη ..

καλο chapter, το τελος εφερε μια ανασα, με την επιστροφη στην πραγματικοτητα.
τρελη αγωνια για το τι ακολουθει, αντε να ζεσταινομαστε ..

#4371 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 24 June 2010 - 20:12

Ωραίο κεφάλαιο το οποίο προμηνύει ακόμη πιο ωραία πράγματά. Πιστεύω ότι ο Luffy θα ωριμάσει όχι μόνο σωματικά (a.k.a. τουμπανιάσει) αλλά και ψυχικά. Αν και δεν νομίζω να πάψει ποτέ να αγαπάει το κρέας:hahaha:

#4372 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 June 2010 - 20:32

Αν και το αγαπημένο μου της υπόθεσης ήταν ότι το fb τελείωσε και μπαίνουμε στο παρόν από επόμενη βδομάδα, από μόνο του το chapter ήταν πολύ καλό!

Καταρχάς είδαμε την γνωστή σκηνή που ανυπομονούσα, όπου Luffy και Ace κοιτάνε την θάλασσα και λένε να ζήσουν μια ζωή χωρίς μετάνοιες, ενώ μάθαμε και τον λόγο που και οι 2 τους έφυγαν από το νησί όταν ήταν 17 ετών. Επίσης ωραία ήταν και η σκηνή όπου είδαμε τους nobles να ξαναδημιουργούν το βουνό με τα σκουπίδια και επομένως το "πρόβλημα" από την αρχή, ανώτεροι σου λέει μετά. :thumbdown: Ωραίο και το cameo με τον Zoro (για τον οποίο ελπίζω να μάθουμε περισσότερα την άλλη βδομάδα, μαζί με λοιπούς).

Η τελευταία εικόνα ήταν και το καλύτερο σημείο του chapter νομίζω, επιτέλους για μια φορά είδαμε τον Luffy όχι φοβισμένο και αβέβαιο (τα έχουμε ξαναδεί αυτά), αλλά απελπισμένο. Ήταν ωραία για αλλαγή και ελπίζω να αποτελέσει αφορμή για να εξελιχθεί/ωριμάσει από δω και πέρα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Φυσικά δεν θέλω να μην κάνει τις βλακείες και πλάκες του, αλλά ας παίρνει και λίγο πιο σοβαρά καταστάσεις όπως sneaking in ID ή να τα βάζει με admirals. :hot:

Πάντως δεν νομίζω κι εγώ πως θα κρατήσει πολύ αυτό, σύντομα θα διαπιστώσει ότι πρέπει να ζήσει και για Sabo και για Ace, άτομα/συμμάχους να του μάθουν haki έχει, Boa έχει (Robin δεν είναι, αλλά τι να κάνεις XD) και σύντομα και το παλιό του πλήρωμα, τίποτα δεν του λείπει για να ξαναμπεί στον δρόμο του Pirate King και να πλακώσει κάναν Akainu στο μέλλον! :riiight:

Ήθελα μια διευκρίνηση ο Dragon τι έκανε στο Jodo ???Σορρυ αν έχει ερωτηθεί πιο πριν δεν τα κοίταξα:emptyonexg1:....

Απλώς πήρε τρόφιμα και ίσως φάρμακα για τους τραυματίες αν κατάλαβα καλά και μετά έφυγε για την βάση του.

κατι που αναφερθηκε περι sabo στο στιγμυοτυπο με τον dragon,
για βοηθηστε γιατι τα εγκεφαλικα πανε μονο στην εξεταστικη ..

Κι εδώ νομίζω απλώς φήμες είναι για το αν τυχόν "μάζεψε" τον Sabo από την θάλασσα, αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν ειπώθηκε τίποτα ευθέως. :hmmm:

Edited by Zoro, 24 June 2010 - 20:45.

#4373 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 24 June 2010 - 21:18

πιστευω εχει ερθει η ωρα για μαθητεια διπλα στη boa... haki Power ^^

αφου μαθουν ολοι στο crew κατι καινουργιο, η τουλαχιστον επιτυχουν τους στοχους τους τοτε θα ξαναβρεθουνε πιστευω οποτε βλεπω ωραια chapter στη συνεχεια :)
Simply addicted to japan...

Posted Image

#4374 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 24 June 2010 - 21:33

Θελω να προσθεσω πως λατρευω το mind game των mangaka.Απτην μια μας βαζει την σκηνη με τον dragon με την αβεβαιη μεταφραση,για να ξεκινησει το debate "Ο sabo ζει VS Σκς noob δεν ειναι σιγουρο ακομα".Και απτην αλλη,η ατακα "I'm weak" συνωνυμη για τους φαν με την εκφραση "I wanna be stronger please tell me how!!!".
χαχα,δεν ειρωνευομαι κανεναν,ουτε θελω να γινω κακος.Απλα τονιζω το ποσο ευκολα παιζουν με το μυαλο μας αυτοι οι κορυφαιοι δημιουργοι...:D

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#4375 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 25 June 2010 - 10:10

Πολυ καλο το chapter μπαβο!!! Παντως αυτος ο Oda ειναι πολυ μπροστα ρε παιδια!! Το χειριστηκε αψογα το chap με την κοριφαια αλλαγη: "I want to be stronger, more, more,...more stronger!!!" και μετα "I'm weak!!!!". Ανατριχιαστικο!

Παντως ειμαι πολυ περιεργος για το πως θα τον συνεφερουν. Καημενε Luffy!:nanana:
Posted Image

#4376 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 25 June 2010 - 18:50

Ωραιο τελος στο flashback. Ο Luffy συνειδητοποιει οτι δεν ειναι ο mr. τους-εχω-ολους-με-το-gear-second-μου. Ελπιζω να μαθει να χειριζεται το haki του τωρα για να πωρωθουμε και λιγο (παραπανω :P)

Posted Image

#4377 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 26 June 2010 - 09:40

Ωραιο τελος στο flashback. Ο Luffy συνειδητοποιει οτι δεν ειναι ο mr. τους-εχω-ολους-με-το-gear-second-μου. Ελπιζω να μαθει να χειριζεται το haki του τωρα για να πωρωθουμε και λιγο (παραπανω :P)

μακαρι γιατι το gear second εχει γινει σαν το bankai για τον ichigo. τωρα επι του θεματος, πολυ καλο chapter, το fb τελειωσε πολυ ωραια. Ξερει κανεις αν θα δειξει την ιστορια και του υπολοιπου πληρωματος η θα μεινουμε με τα anime fillers???

#4378 AMGK90

AMGK90

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 26 June 2010 - 19:55

παιδια απο τα μεσα του fb μου εχει κολισει οτι ο sabo ειναι ο kid

#4379 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 26 June 2010 - 20:05

παντως ηδη η διαφορα στο χαρακτηρα του λουφφυ ειναι εμφανης!...ποτε πιο πριν ακουσαμε τον λουφφυ να αμφιβαλει για το οτι θα γινει βασιλιας των πειρατων,,τον καημενο...ασ τον παρηγορησει ο τζιμπεϊ με τον κλασσικο του τροπο "luffy-kun i have deside to discard my life for you!" lol :mafia:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4380 rrn_zOrO

rrn_zOrO

Starting...

• Members
  • 33 posts

Posted 28 June 2010 - 16:16

Παιδιά τι πιθανοτητες υπαρχουν o Zoro να μαθει την τεχνική που ήξερε ο Rayleigh με το haki?