Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 30 June 2010 - 23:45
Posted 30 June 2010 - 23:45

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 30 June 2010 - 23:47
Ο Shanks θεούλης όπως πάντα, ποτέ δεν παύει να μου αρέσει, a true pirate! Ωραία και τα λόγια του στον Luffy, όλα κομμάτια εμπειρίας και ζωής είναι άλλωστε αυτά, από τα λάθη μας μαθαίνουμε για να γίνουμε δυνατότεροι.
Να προσθέσω επίσης ότι συμπάθησα περισσότερο τον Jinbei στο τωρινό (oh well, αφού δεν του είπε τίποτα του στυλ "I'll give you my life if that will calm you" λογικό ήταν
Dadan OK κλασικά δεν με εκπλήσσει τρομερά, αλλά ούτε μου την σπάει, από την άλλη μου άρεσε και που ξαναείδαμε την Makino (όπως και το oneshot της Robin
Τέλος, από το επόμενο ξεκινάει επιτέλους η αποστολή επανένωσης του πληρώματος και γενικά η κλασική ροή της σειράς, μου είχε λείψει, can't wait!
PS: Πολύ "δυνατά" ζωγραφισμένη εικόνα Oda-sensei, keep 'em coming!
Nono, ποντάρω ότι στο επόμενο ο διάλογος με Hammock θα είναι twice as good.Μάλλον αποφασίστηκε ποιός θα είναι ο επόμενος Strawhat. Enter Jinbey!!
Η υπόσχεση που έδωσε στον Ace δε θα μείνει έτσι.
Edited by Zoro, 30 June 2010 - 23:53.
Posted 30 June 2010 - 23:47
http://www.mangareader.net/103-54923-8/one-piece/chapter-590.html
κορυφαιοοοοο...προσκυνω οda once more. ανυπομονω για την συνεχεια...και ποτε θα γινει το περιβοητο time skip?
Θα μπορούσε να γίνει τώρα.
Ή θα μπορούσε και να μην γίνει καθόλου και να έχουμε arc βρείτε τους strawhats(όπως είπε και η tea-chan)
Posted 30 June 2010 - 23:48
Για να μην ξεχνιομαστε,ο Oda μας εβαλε και μια αστεια σκηνη(εκει που ο luffy δαγκωσε τον jinbei και αυτος ειπε "Awawawawawaw you little brat that hurt!":hahaha:
Και,πανω απο ολα,ο luffy θα αρχισει να ψαχνει το πληρωμα του.
Ξερω οτι θα με παρετε με τις ντοματες τωρα,αλλα στον Oda του αξιζει ενα break τωρα...οσο και αν θελω να μην εχει,λογικα θα κανει break και θα του αξιζει.
EDIT:Σε 3 λεπτα 6 post,τι σοι forum ειναι αυτο...
Edited by M@R!()$, 01 July 2010 - 00:04.
Posted 01 July 2010 - 00:06
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 01 July 2010 - 00:11
συνηλ8ε καπως και ο luffy μας...λογικα τωρα 8α παει να βρει το υπολοιπο crew ^^
πιστευω πως 8α γινει κν σκιπ παλυ και 8α τους βρει ολους στο SA o luffy οταν φτασει btw xD ή 8α χουμε κν break ..8α βλεπουμε τους strawhats
anyway~
cant wait for da next =D
Posted 01 July 2010 - 00:20
γενικά συμπάθησα πιο πολύ τον Ace, τώρα πια που ξέρουμε ότι δεν έμεινε πίσω (μόνο) επειδή τον έπιασε κότσο ο Akainu + ήθελε να το παίξει μάγκας, αλλά επίσης επειδή ήθελε να προστατέψει τον Luffy και, με την φόρα που είχε πάρει ο Akainu, καθόλου απίθανο να τους έπιανε αργά η γρήγορα, χώρια που λόγω Aokiji ούτως ή άλλος δεν μπορούσαν να ξεφύγουν. Moral of the story: η θυσία του Ace ήταν απαραίτητη και νομίζω διδάσκει πολύ καλά ότι ωραία η περιπέτεια και η θέληση να μην το βάζεις ποτέ κάτω, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που ότι και να κάνεις κάποια πράγματα είναι απλά υπέρ των δυνατοτήτων σου.
κι εγώ...από την αρχή μου άρεσε ο Ace,επειδή ήταν cool..μετά από το γνωστό περιστατικό και την εξήγηση που έδωσε στο flashback μου άρεσε και σαν ιδεολογία και χαρακτήρας..
το επόμενο το κόβω μεταβατικό,αν και δεν το θέλω καθόλου
τα δύο τελευταία όμως ήταν άψογα από όλες τις πλευρές

Posted 01 July 2010 - 02:11
Θα γίνει Time Skip? Που το ξέρουμε; *drools*
Επίσης εγώ πιστεύω ότι δεν θα κάνει flashback για το crew. Επειδή μόλις τώρα είχε ένα, νομίζω ότι θα μας τα δείχνει σιγά σιγά στην πορία. Όχι ότι θα με πείραζε και άλλο flashback, απλά θα ήταν λίγο παράξενο και 10% ενοχλητικό. Επειδή όμως δεν συνηθίζεται αυτό γενικά, δεν νομίζω να το κάνει ο Oda. Just a hunch (?)
Posted 01 July 2010 - 02:24
Άλλωστε, κατέληξαν σε πολύ ιδιαίτερα μέρη, και μερικά από αυτά είναι ο προορισμός των μαχητών του πολέμου, όπως του Sanji. Κάπως πρέπει να δεθεί η επανένωση.

Posted 01 July 2010 - 07:38