Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#331 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 October 2008 - 19:13

μεταφραση ετοιμη.ελπιζω να ειναι καλη...
εν αναμονη editing...προσπαθησα και γω λιγο τα πρωτα raw θελω δουλεια ακομα στο photoshop...:emptyonexg1:...μου εμενε πολυς θορυβος...

#εμντιεφ το σποιλερ δεν λειτουργει...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#332 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 03 October 2008 - 19:30

I PWN everyone giving the new chapter!
No need to thank me:tensai:
Posted Image

#333 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 03 October 2008 - 19:48

Spoiler: edited out in clean-up

Τώρα όσο αναφορά το νέο chapter, αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι έχει ξαναδεί ο Luffy όταν κοιτάει το πίσω μέρος της Boa!Μάλλον δεν είναι μάτι!Μήπως είναι κάποιο σύμβολο?Θυμάται κανείς κάτι?
Σας δίνω πάσα!

Edited by RiDeLub, 28 March 2009 - 03:11.
edit out during clean up - RiDeLub

Posted Image

#334 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 October 2008 - 19:54

καλο κεφαλαιακι...πολυ καλο τελος,αγωνια για το επομενο!
λιγο βλημα η βοα αλλα δεν πειραζει...
ο λουφη σκεφτηκε...απιστευτο...
δεν μου θυμιζει τιποτα η πλατη της...ευχαριστως να τσεκαρω απο μπροστα...:nbleed:

#335 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 03 October 2008 - 20:30

εχετε καποιο link για το 517 γιατι το One Manga | Your online manga reader. Read free manga online. δεν το χει βγαλει ακομα?

#336 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 03 October 2008 - 20:54

O Luffy δεν εγινε πετρα!
Αυτο σημαινει οτι τα ματια δεν επιρεαζουν τους αντρες ή οτι δεν υπαρχουν ματια?
Ειμαι σιγουρος οτι η Boa ειναι απατεωνας!
Γενικα μου δινει την εντυπωση οτι κοιταει μονο την παρτη της!

@Μ.D.F. το σποιλερ δεν λειτουργει...

?
Posted Image

#337 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 03 October 2008 - 21:06

Καλούτσικο chapter. Γλυκό-Πικρό. Αυτή η αναφορά στην μυθολογία δεν μου άρεσε. Πάντως δεν ξέρω γιατί, μου μυρίζεται απάτη από τη μεριά της boa... να φοβάται τόσο πολύ για το rank της? Μήπως είναι αδύναμη και απλά έχει το fruit? Θα δούμε. Πάντω οι άλλοι shichibukai ήταν πιο πολύ στα @@ τους...
Όποις βρει που έχει ξαναδεί ο luffy τα μάτια ή αυτό που βρίσκεται στην πλάτη της τελοσπάντων (γιατί δεν παίζει να το βρω) έχει +1 από μενα....
Πότε είπαμε βγαίνουν τα spoilers για το επόμενο??:awww:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#338 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 October 2008 - 21:12

εχετε καποιο link για το 517 γιατι το One Manga | Your online manga reader. Read free manga online. δεν το χει βγαλει ακομα?

Manga Fox: Read Free Manga Online!

Ποσες φορες να πω ''παρατηστε το Onemanga?Mangafox ολα τα λεφτα...''...?

#339 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 03 October 2008 - 22:51

Πάντως εμένα το μόνο που μου έρχετε στο μυαλό είναι:
Spoiler:
αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθάνο. Εκτός και αν γιαυτό δεν θέλει ι Hanckok να πάει ενάντια στον WB

Edited by godlike_efre, 03 October 2008 - 22:57.

#340 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 03 October 2008 - 23:12

Πάντως εμένα το μόνο που μου έρχετε στο μυαλό είναι:

Spoiler:
αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθάνο. Εκτός και αν γιαυτό δεν θέλει ι Hanckok να πάει ενάντια στον WB

Θεος!
Παιζει και μαλιστα αγρια!
Εγω ουτε που εκατσα να σκεφτω τι μπορει να εχει στην πλατη της!:oo:
Posted Image

#341 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 03 October 2008 - 23:28

:kawaii: :kawaii::kawaii:Πριν από ένα χρόνο έλιωσα στο Ανιμέ (2 φορές) οπότε τα είχα πρόσφατα. Παρόλα αυτά δεν είναι και σίγουρο αυτό που είπα καθώς ο δημιουργός του μας έχει συνηθήσει στις εκπλήξεις θα πρέπει να περιμένουμε 4-5 μέρες για να το μάθουμε!:kawaii::kawaii::kawaii:

#342 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 03 October 2008 - 23:38

Πάντως εμένα το μόνο που μου έρχετε στο μυαλό είναι: Spoiler:
το σήμα που είχε στην πλάτη του ο ΑCE dld το σήμα των WB pirates.. το έχει δει ο Luffy !!! και είναι και στην πλάτη

Spoiler:

#343 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 October 2008 - 23:42

γτ βαζετε σποιλερ?για το manga μιλαμε...

καλη θεωρια...πολυ ενδιαφερον...

#344 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 04 October 2008 - 07:36

Ουαου μολισ τελειωσα το τελευταιο chapter και απλα τα σπαει.Η 8εωρια ειδικα με το σημα του whitebeard μου περασε και μενα απο το μυαλο αλλα προσωπικα νομιζω οτι εχει στη πλατη της καποιο σημα που εχει σχεση με το shanks(απλα μου εχει κολλησει ετσι).Παντως η συμπεριφορα της ειναι λιγο κομματι α8λια γτ τους εχει ολους στα βυζια της πραγμα που σε κανει να αναρωτιεσαι τι την οδηγησε να γινει ετσι...Παντωσ το πιο πι8ανο σεναριο που παιζει για μενα ηταν να ητανε η στο πληρωμα του whitebeard h στο πληρωμα του Gold οπου κατι να παιχτηκε με αυτον η το shanks^^:tensai:
Kαι κατι ακυρο με το πεφτει ο luffy στο μπανιο κια τη βλεπει απο ολες τισ κουβενετες που μπορει να πει λεει απλα το σημα στη πλατη σου το εχς ξαναδει^^Το χρυσουλι μου ειναι τοσο α8ωο^^

Posted Image

#345 epiczeroxxi

epiczeroxxi

Ultimate Coordinator

• Members
  • 76 posts

Posted 04 October 2008 - 11:56

Μπορεί ο Ace να είναι γιος από αυτήν που θεωρήται μητέρα του Luffy.Δεν είναι σίγουρο ότι αυτήν είναι η μητέρα του.Επειδή δεν έχει το Monkey στο όνομα του ο Αce, το πιο πιθανό είναι να μην είναι αδερφός του Luffy και μέλος της οικογένειας Monkey.Έτσι κι αλλιώς στα μέλη της οικογένειας Monkey δεν αρέσει να πέρνουν διαταγές.Ο Luffy είναι καπετάνιος,ο Dragon είναι αρχηγός στην οργάνωσ'σ του και θυμάμαι την έκφραση του Garp όταν του φέρθηκε ο Ιce σαν κατώτερο....Από την άλλη o Ace θέλει να υψώσει στην κορυφή του κόσμου τον Whitebeard....

Πάντως γιος το Shanks δεν είναι με τπτ αφού δε του μοιάζει καθόλου

Μου ήρθε μια τρελή θεωρία σχετικά με όσα γίνονται στα τελευταία chapter και με όσα είχα πει πριν λίγες μέρες.Η Βοα μπορεί να είναι η πραγματική μητέρα του Luffy.Ίσως ο Dragon και η Βοα να είχαν κάποια ερωτική σχέση κάποτε και το παιδί που γεννήθηκε να μην ήταν κορίτσι ώστε να γίνει αμαζόνα αλλά ο Luffy,που ήταν αγόρι και τελικά τον επέστρεψε στον πατέρα του ,και έπειτα ο Dragon τον έδωσε για να τον αναλάβει ο Garp,ο οποίος τον έστειλε για να ζήσει με την μητέρα του Αce, και τον επισκεπτόταν που και που για να τον εκπαιδεύσει...

Ο Kuma φαίνεται να γνώριζε την οικογένεια Μοnkey καλά,από όσα λέει και αφού κάνει παρέα με τον Garp.Ίσως να έστειλε το Luffy στις αμαζόνες για να γνωρίσει τη μητέρα του.Εξάλλου η Βοα και o Luffy μοιάζουν στο πρόσωπο αν τους προσέξετε...Ίσως το σημάδι στη πλάτη της Βοα να είναι το ίδιο με το σημάδι στο πρόσωπο του Dragon...ή κάτι που θυμάται ο Luffy από τη γέννηση του...
Spoiler:

Edited by epiczeroxxi, 04 October 2008 - 13:46.

Posted Image
Posted Image
A New Era.A New World.A New History.
Spoiler: