Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 10 October 2008 - 13:49
Posted 10 October 2008 - 14:20
Διανομεας χυλοπιτας!
Ισως ο καλυτερος!
Παρολα αυτα κατεληξε.....στον λακο με τα φιδια!
Αν κανουν χρηση του Haki η Σκυλα και η Χαριβδι τοτε ο Luffy θα πρεπει να τα δωσει ολα!
Εχω πιστη στον Mugiwara!
Aυτος ολα τα καταφερνει!
Αρε διανομενα......

Posted 10 October 2008 - 15:13

Posted 10 October 2008 - 15:17
. Αααα και να ρωτίσω κατι? Ο Oda πολλά chapter δεν αφιέρωσε στον Luffy??? Με τους άλλους τι θα γίνει???
εγω πιστευω το πολυ αλλα 3-4 στον λουφη.
σε κανα μηνα παμε στον επομενο δλδ.
Posted 10 October 2008 - 19:53
Οι γκριμάτσες του luffy όταν δεν γίνεται τπτ με το mero mero είναι όλα τα λεφτά χαχαχαχα πέθανα στο γέλιο....

Δεν δίνει βέβαια καμιά πληροφορία ,αλλα επειδή έχει καλο tempo σαν chapter τα σπάει.Η Boa έχει ξενερώσει πολύ ασχημα με luffy, την είδε ολόγυμνη στο μπάνιο(δεν ξέρω άμα την ενόχλησε αυτό γιατί δεν βιάστηκε να πετάξει κάτι πάνω της), τα mero mero δεν πίανουν για κάπιο λόγο, και της κάνει και κύρηγμα. Θα την τρελάνει στο τέλος
Οί αδερφές δεν λένε τπτ haki κσεhaki το ξύλο στο κεφάλι θα το φάνε.
Originally Posted by Bleach1go
![]()
. Αααα και να ρωτίσω κατι? Ο Oda πολλά chapter δεν αφιέρωσε στον Luffy??? Με τους άλλους τι θα γίνει???
Οοο είχα ξεχάσει τους άλλους....Πάντως δεν νομίζω άμα τους δείξει να είναι τόσο διεξοδικός( omg τα πιστεύω αυτα που λέω?).Δεν θα με πείραζε να δώ σε ίδια έκταση zoro ,ίσως και nami απο περιέργεια,άλλα για τους άλλους....χμ χμ ε εεεε εε

Θα κάνω και μια πρόβλεψη για luffy:θα ρίξει την Boa απο αρχηγό στο νησί και οι υπόλυποι θα του μάθουν σαν ευχαριστώ να χρησιμοποιεί το haki για τη δύσκολη συνέχεια με τους logia df kizaru klp.
Posted 10 October 2008 - 23:06
1) Φαει φλασια ο Luffy και πει "α θυμηθηκα!!! ...εκει το εχω δει"
2) Πανω στην μαχη φανει η πλατη της Boa.
Με εχει φαει η περιεργεια τι συμβολο ειδε!
Η εκτιμηση μου για το αν θα δειξει ιστοριες για τους αλλους χαρακτηρες ειναι η εξης: Οχι, ξαφνικα ολοι θα εχουν βρεθει μαζι και μολις δουν τον Luffy θα αρχισουν "γιατι σου πηρε τοσο καιρο

Αν και νομιζω πως θα φαει πολλα επισοδια για την εκτελεση του Ace.
Edited by The Pirate King, 10 October 2008 - 23:14.
Posted 12 October 2008 - 13:10
Παντως για ακομα ενα chapter δεν ειδαμε τι εχει στην πλατη της και απο την τροπη που εχει παρει η ιστορια δεν βλεπω να αποκαλυπτεται εκτος και αν συμβουν τα εξης:
1) Φαει φλασια ο Luffy και πει "α θυμηθηκα!!! ...εκει το εχω δει"
2) Πανω στην μαχη φανει η πλατη της Boa.
Με εχει φαει η περιεργεια τι συμβολο ειδε!
Η εκτιμηση μου για το αν θα δειξει ιστοριες για τους αλλους χαρακτηρες ειναι η εξης: Οχι, ξαφνικα ολοι θα εχουν βρεθει μαζι και μολις δουν τον Luffy θα αρχισουν "γιατι σου πηρε τοσο καιροκλπ"
Αν και νομιζω πως θα φαει πολλα επισοδια για την εκτελεση του Ace.
Mισο λεπτο...
Στην πλατη της εχει 2 μεγαλα ματια, τα οποια τοποθετιθηκαν εκει απο μια καταρα του ''monster gorgon'' που ειχε παλεψει στο παρελθον.
One Piece 517 page 15 | One Manga
Εχω μπερδεψει κατι ?
Απλα δεν εχουμε ιδεα απο που το θυμαται ο luffy.
Posted 12 October 2008 - 14:09
Mισο λεπτο...
Στην πλατη της εχει 2 μεγαλα ματια, τα οποια τοποθετιθηκαν εκει απο μια καταρα του ''monster gorgon'' που ειχε παλεψει στο παρελθον.
One Piece 517 page 15 | One Manga
Εχω μπερδεψει κατι ?
Απλα δεν εχουμε ιδεα απο που το θυμαται ο luffy.
Eκτός, βέβαια, αν όλη η ιστορία είναι ένα ψέμα για να προστατέψει κάτι άλλο που έχει στην πλάτη της...άλλωστε είναι κάπως απίθανο ο luffy να έχει ξαναδεί τα μάτια της γοργόνας κάπου. Μάλλον προσπαθεί να κρατήσει κάτι μυστικό...άσε που ο luffy όταν το είδε δεν έγινε πέτρα. Εκτός αν υπάρχει ειδικός λόγος γι' αυτό. Επίσης η Boa μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν δικιολογία (δλδ. όποιος το βλέπει πρεπει να πεθάνει, για να μην αποκαλυφθεί τίποτα, οπότε με το mero mero η Boa τον κάνει πέτρα και κατηγορεί το σημάδι της...πολύ βολικό!!)
Μπορεί να έχει το σύμβολο των Whitebeard pirates!!

(Ίσως γι 'αυτό ενδιαφέρεται για τον Ace, και δεν θέλει να το μάθει κανείς για να μείνει Shichibukai...συν το ότι ο luffy το έχει δει κ στανταρ δεν το θυμάται

ΕDIT: Πρέπει να διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες πριν κάνω ποστ άλλη φορά...και γω που χάρηκα επειδή νόμιζα ότι ήμουν ο πρώτος που το σκέφτηκα xD xD
Edited by Albatross, 12 October 2008 - 14:14.
I'm stupid :P

Posted 12 October 2008 - 15:22
Eκτός, βέβαια, αν όλη η ιστορία είναι ένα ψέμα για να προστατέψει κάτι άλλο που έχει στην πλάτη της...άλλωστε είναι κάπως απίθανο ο luffy να έχει ξαναδεί τα μάτια της γοργόνας κάπου. Μάλλον προσπαθεί να κρατήσει κάτι μυστικό...άσε που ο luffy όταν το είδε δεν έγινε πέτρα. Εκτός αν υπάρχει ειδικός λόγος γι' αυτό. Επίσης η Boa μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν δικιολογία (δλδ. όποιος το βλέπει πρεπει να πεθάνει, για να μην αποκαλυφθεί τίποτα, οπότε με το mero mero η Boa τον κάνει πέτρα και κατηγορεί το σημάδι της...πολύ βολικό!!)
Με καλυψες πληρως!
Αυτο ειναι σιγουρα!
Απορω πως μασησαν οι Αμαζονες το παραμυθι με τα ματια!!!
Θελω να δω και τη ρολο θα παιξει η elder που πεταξε η Boa απο το παραθυρο!
Λογικα θα μαθουμε σε 2-3-4 Chapter τι εχει στην πλατη της.....
Θυμιζει λιγο την ιστορια του Duval που δεν ξεραμε ποιος ήταν και περιμεναμε να δουμε!
Εσπαγα το κεφαλι μου να βρω ποιος ηταν και τελικα τον ειχαμε δει μονο απο το poster του Sanji!!!

Posted 12 October 2008 - 19:46
θα πάει ο whitebeard κ 8α τα σκίσει όλα
μακαρι!να δουμε και καμια μαχη Whitebeard εναντιον Sichibukai να τρελαθουμε!!!
πολλα θελω ομως

Posted 12 October 2008 - 23:28

Posted 13 October 2008 - 11:02
Κοιτα εγω παλι δεν το βλεπω ετσι.Ενταξει ο luffy μπορει να εχει πλακωσει μεχρι στιγμης 2 shichibukai αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο πιο γα μομανος πανω στο καραβι.Με αυτη τη λογικη οι υπολοιποι ειναι πλεον λιγο πολλοι αχρηστοι....Απο πλευρας μαχητικης δεινοτητας εγω βρισκω σωστο ο καπετανιος να ειναι πιο πανω απο τους αλλους γτ οπως και να το δεις ειναι ο αρχηγος και πρεπει παντα να ειναι και πιο δυνατος.Μετα τοσο ο sanji και ο zoro ειναι πολυ ικανοι και μην ξεχνας οτι και ο zoro 8α πλακω8ει ξανα με τον hawkeye αρα δεν ειναι μονο ο καπετανιος που περνει τα μεγαλα και imba ατομα.Απο κει και περα περα απο τις μαχες ο luffy δεν ειναι και ο πλεον χαρισματικος γτ μη ξεχνας οτι το πληρωμα λειτουργει σα συνολο h nami οδηγει o sanji μαγειρευει ο usopp ειναι σνιπερ ο franky ξυλουργος ο chopper γιατρος kai o brook ανωμαλος ε εννοω μουσικος^^.Κατα την αποψη μου ο ορος δευτερευοντες χαρακτηρες δε τουσ ταιριαζει γτ ολοι προσφερουν μεσα στη μαχη και γενικοτερα στο πλοιο αρα δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι ακυροι...Ποπο ο Luffy δηλαδη θα δειρει και 3ον shichibukai τωρα???Μηπως παραμεγαλωσαν το gap αναμεσα σε αυτον και στο υπολοιπο πληρωμα??Γιατι μπορει μεν να ειναι ο πρωταγονιστης αλλα μου φαινεται λιγο ασχημο να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα αναμεσα στον καπετανιο και στο πληρωμα...Μονο ο Zoro o Sanji kai o Franky κανουν κατι λιγα εκτος απο τον Luffy πλεον τους υπολοιπους τους εχουν τελειως secondary chars:frozen:
Και εγω συμφωνω σε αυτο γτ οπως και να το κανουμε ολη η ιστορια φανηκε λιγο μουφα.Σε τελικη πιστευω οτι οι αμαζονες την εχουν 8εοποιησει την κυρια και πιστευουν οτι τουσ καπνισει.Παντως η απορια ακομα παραμενει γτ το τι εχει δει ο luffy και πως αυτο 8α επηρεασει την υπολοιπη ιστορια οεοEκτός, βέβαια, αν όλη η ιστορία είναι ένα ψέμα για να προστατέψει κάτι άλλο που έχει στην πλάτη της...άλλωστε είναι κάπως απίθανο ο luffy να έχει ξαναδεί τα μάτια της γοργόνας κάπου. Μάλλον προσπαθεί να κρατήσει κάτι μυστικό...άσε που ο luffy όταν το είδε δεν έγινε πέτρα. Εκτός αν υπάρχει ειδικός λόγος γι' αυτό. Επίσης η Boa μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν δικιολογία (δλδ. όποιος το βλέπει πρεπει να πεθάνει, για να μην αποκαλυφθεί τίποτα, οπότε με το mero mero η Boa τον κάνει πέτρα και κατηγορεί το σημάδι της...πολύ βολικό!!)

LONG LIVE THE ONE PIECE SERIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
soz εβαλα 3 αντι για 2
Edited by kelborn3, 13 October 2008 - 15:14.
Posted 13 October 2008 - 11:52
Ενταξει ο luffy μπορει να εχει πλακωσει μεχρι στιγμης 3 shichibukai αλλα
ποτε γινανε 3?
2 ειναι ολοι και ολοι...
Posted 13 October 2008 - 12:21
για την ακρίβεια είναι o Moria κ ο Crocodileποτε γινανε 3?
2 ειναι ολοι και ολοι...
που είναι ο 3os?:S
Former Bounties
These bounties were the last given to the members before they joined the Shichibukai, so they may not represent the threat levels they would possess if they were still enemies of the World Government.
- Dracule Mihawk: Unknown
- Jimbei: Unknown
- Sir Crocodile:
81,000,000
- Donquixote Doflamingo:
340,000,000
- Bartholomew Kuma:
296,000,000
- Gecko Moria:
320,000,000
- Boa Hancock: Unknown
- Marshall D. Teach: None.