Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16992 replies to this topic

#301 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 01:09

Απο το γεγονος οτι 8α συστρατεφτει σχεδον ολοσ ο στολος των marine + shicibukai σημαινει απλα οτι δε 8α πεσει μονο ξυλο κανονικος πολεμος 8α γινει.Ν α ζησουν τα μουστακια του whitebeard Βoυρρ στο πατσα.....:tensai:

Posted Image

#302 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 28 September 2008 - 08:06

Απο το γεγονος οτι 8α συστρατεφτει σχεδον ολοσ ο στολος των marine + shicibukai σημαινει απλα οτι δε 8α πεσει μονο ξυλο κανονικος πολεμος 8α γινει.Ν α ζησουν τα μουστακια του whitebeard Βoυρρ στο πατσα.....:tensai:

Μαλλον ετσι δειχνουν τα πραγματα.
Δεν θα ειναι μονο Whitebeared Pirates vs Shichibukai αλλα Whitebeared Pirates vs World Goverment!
Προσωπικη αποψη ή ο Whitebeared ή ο Ace θα πεθανουν....Υπαρχει παντα και πιθανοτητα να πεθανει ο Whitebeared απο την ασθενια του ΧD

Και παλι λαθος,kukuku...το ανιμε ειναι στα 9 χρονια.αρχισε οκτωβρη 1999...οποτε του χρονου ειναι τα 10 του...(σπαστικος Νο1 strikes back...:tensai:)...ετσι και αλλιως λεει πουθενα κατι τετοιο...?δεν νομιζω...

Νομιζα οτι το anime πηγαινε για τα 10!
Καπου το ειχα ακουσει νομιζω αλλα με βαση αυτα που λες δεν εχουμε τελικα κατι τετοιο...

Να με συχωρήτε αλλα στο πρώτο πράμα μη κλεψιμαίικο (acca πέρνω ανοίγω βιβλία , googlaro τσιμπάω μύθους ονόματα ιστορίες κλπ) που θα παρουσιάσει ο oda θα σας βγάλω όλους έξω για πίτσα, μπύρες και μπουζούκια...

Ολοι μας λιγο-πολύ δεν επιρεαζομαστε απο τον περιγυρο?
Γιατι οχι και ο Οda?
Kαι απο την αλλη δεν ειναι και τοσο κλεψι-κοπι...
Παντως ειμαι σιγουρος οτι ολο και κατι μοναδικο θα εχει δημιουργησει ο Oda μοναδικο....
Posted Image

#303 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 28 September 2008 - 12:16

Originally Posted by kelborn3 Posted Image

Ρε φαίνεστε όλοι σίγουροι οτι θα πάνε να τον σώσουν οι whitebeard.Εκει ποντάρουν η goverment, να έρθουν και να πέσουν μεσα στην παγίδα τους και να τους σφάξουν όλους(τροπος του λέγειν op είναι εδώ).
Εγώ ξέρω οτι οπιοιος μένει πίσω qq του ,τώρα θα τρέξει ολο το πλήρωμα ενω ξέρει λογικά οτι ειναι παγίδα για να σώσει τον ace?
Και τη ελπίδες έχουν οι whitebeards όταν έχουν απέναντι teach mihawk,αλλους 3 τουλάχιστον sichi(flamingo moria jimbei) τους 3 admiral..μερικους vice admiral και πόσους marines.

Οκ o edward είναι θηρίο ,αυτος ο marco επίσης σου βάζω και κανα δυο last
αλλα και πάλι δεν βγαίνουν...Μονο ο hawkeyes σκέτος έχει τον marco και τους μισούς απο το division 1 στό easy mode(άμα εμφανιστεί).Ποσο τούμπανος είναι ο newgate οταν ειδικά τον περιμένει στη γωνία ο teach αποφασισμένος να τον ρίξει.

Εν κατακλείδη η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και κάτι μου λέει οτι ο αγαπητός whitebeard θα μας αφήσει για τόπο σκιερό και χλωερό:pirate king?
There can be only one edward and it will not be you.:burningbe3: (sorry mate)

#304 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 28 September 2008 - 12:25

καλο το 516 τελικα...πολυ καλο....2 κεφαλαια με ενδιαμεσο σεναριο και παλι στη φωτια των εξελιξεων...πολυ καλο....

τελικα χααααααλια η Βοα....χααααααλιαααααα....αισχος,αισχος....απορω πως βγαινει εξω....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#305 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 28 September 2008 - 13:12

Διαβασα σε 2 μερες απο το 474 μεχρι 516 και εχω να πω ενα πραγμα ....

Γινεται της Ποπης !!!!!!!
Original Butterfly User - Βοηθός Master Swordsman

#306 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 13:21

Ρε φαίνεστε όλοι σίγουροι οτι θα πάνε να τον σώσουν οι whitebeard.Εκει ποντάρουν η goverment, να έρθουν και να πέσουν μεσα στην παγίδα τους και να τους σφάξουν όλους(τροπος του λέγειν op είναι εδώ).
Εγώ ξέρω οτι οπιοιος μένει πίσω qq του ,τώρα θα τρέξει ολο το πλήρωμα ενω ξέρει λογικά οτι ειναι παγίδα για να σώσει τον ace?
Και τη ελπίδες έχουν οι whitebeards όταν έχουν απέναντι teach mihawk,αλλους 3 τουλάχιστον sichi(flamingo moria jimbei) τους 3 admiral..μερικους vice admiral και πόσους marines.

Οκ o edward είναι θηρίο ,αυτος ο marco επίσης σου βάζω και κανα δυο last
αλλα και πάλι δεν βγαίνουν...Μονο ο hawkeyes σκέτος έχει τον marco και τους μισούς απο το division 1 στό easy mode(άμα εμφανιστεί).Ποσο τούμπανος είναι ο newgate οταν ειδικά τον περιμένει στη γωνία ο teach αποφασισμένος να τον ρίξει.

Εν κατακλείδη η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και κάτι μου λέει οτι ο αγαπητός whitebeard θα μας αφήσει για τόπο σκιερό και χλωερό:pirate king?
There can be only one edward and it will not be you.:burningbe3: (sorry mate)

Πρωτον ξεχνας κατι το οποιο ειπε ο whitebeard στο shanks πριν βγαλουνε τα χατζαρια εξ:From the moment sm1 enter this crew no matter how idiot is he he becomes my child.Εσυ πιστευεις τωρα οτι 1 ατομο που ξεστομιζει τετοια λογια δεν τα εννοει.Αμα ηταν κοτα και στη παραμικρη δυσκολια εφευγε δεν 8α ηταν ενας απο τους yonku(δε ξερω αν το εγρψα σωστα).Ακομα 8α σου 8υμισω οτι ηταν ο μοναδικος ανρ8ωπος που τα εβαζε κατω με τον roger στα ισια και επειδη τωρα 8α αντιμετωπισει τη κυβερνηση και τους εναπομεινατες shicibukai 8α κωλωσει?Και δεστο και απο την αλλη πλευρα αμα δεν ηταν τοσο τρομερος και μαγκας η κυβερνηση δεν 8α εφερνε ολο το στολο της+τους shicibukai για τον αντιμετωπισει mono oi admirals και ο στολος τους 8α ηταν αρκετος:oo:

Posted Image

#307 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 28 September 2008 - 13:49

Πρωτον ξεχνας κατι το οποιο ειπε ο whitebeard στο shanks πριν βγαλουνε τα χατζαρια εξ:From the moment sm1 enter this crew no matter how idiot is he he becomes my child.Εσυ πιστευεις τωρα οτι 1 ατομο που ξεστομιζει τετοια λογια δεν τα εννοει.Αμα ηταν κοτα και στη παραμικρη δυσκολια εφευγε δεν 8α ηταν ενας απο τους yonku(δε ξερω αν το εγρψα σωστα).Ακομα 8α σου 8υμισω οτι ηταν ο μοναδικος ανρ8ωπος που τα εβαζε κατω με τον roger στα ισια και επειδη τωρα 8α αντιμετωπισει τη κυβερνηση και τους εναπομεινατες shicibukai 8α κωλωσει?Και δεστο και απο την αλλη πλευρα αμα δεν ηταν τοσο τρομερος και μαγκας η κυβερνηση δεν 8α εφερνε ολο το στολο της+τους shicibukai για τον αντιμετωπισει mono oi admirals και ο στολος τους 8α ηταν αρκετος:oo:

Σωστος~~~~
Εγω περιμενω να γινει τις μουρλης!
Ο Whitebeared ειναι αφωσιομενος στο Crew του τοσο οσο και το Crew σε αυτον!(Captain ειμαι και εγω κατι ξερω XD)
O Ace δεν ειχε κανενα προβλημα να δωσει την ζωη του για τον Whitebeared και νομιζω οτι και ο Whitebeared το αντιστοιχο για τον Ace!
Παρολα αυτα ο Ace δεν επεσε χωρις μαχη και το ιδιο νομιζω οτι θα κανει και Whitebeared!

Αν τωρα ολοκληρος Yonko(και της εποχης του Roger) μας βγει κοτα τοτε τι να πω.....
....θα πεσει πολυ στα ματια μου....

Λογικα ο Whitebeared ξερει οτι ειναι παγιδα και καταστρωνει καποιο σχεδιο για να γλυτωσει τον Ace χωρις να σπασει νυχι.
Δεν νομιζω να κανει κατα μετωπο επιθεση...θα ειναι λιγο τρελα....θα ηθελα μια τρελη εισοδο απο τους Whitebeared Pirates!:tensai:
Posted Image

#308 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 28 September 2008 - 14:56

Σωστος~~~~
Εγω περιμενω να γινει τις μουρλης!
Ο Whitebeared ειναι αφωσιομενος στο Crew του τοσο οσο και το Crew σε αυτον!(Captain ειμαι και εγω κατι ξερω XD)
O Ace δεν ειχε κανενα προβλημα να δωσει την ζωη του για τον Whitebeared και νομιζω οτι και ο Whitebeared το αντιστοιχο για τον Ace!
Παρολα αυτα ο Ace δεν επεσε χωρις μαχη και το ιδιο νομιζω οτι θα κανει και Whitebeared!

Αν τωρα ολοκληρος Yonko(και της εποχης του Roger) μας βγει κοτα τοτε τι να πω.....
....θα πεσει πολυ στα ματια μου....

Λογικα ο Whitebeared ξερει οτι ειναι παγιδα και καταστρωνει καποιο σχεδιο για να γλυτωσει τον Ace χωρις να σπασει νυχι.
Δεν νομιζω να κανει κατα μετωπο επιθεση...θα ειναι λιγο τρελα....θα ηθελα μια τρελη εισοδο απο τους Whitebeared Pirates!:tensai:

Παρολο που σιγουρα θα γινει της τρελης και θα δυσκολεψουν ιδιαιτερα την World Goverment, πιστευω οτι ειναι απλα χαμενοι απο χερι...

Ο whitbeard ειναι αρρωστος και ο marco οτι κανει, οσο για το πληρωμα ο shanks τους ειχε αφησει αναισθητους χωρις να κανει τιποτα.

Το τρομερο για μενα ειναι να ερθει ο shanks και ο dragon για βοηθεια ,εφοσον και οι 2 τους εχουν καποια σχεση με τον ace.
Tote εκει μιλαμε για ΜΕΓΑΛΗ μαχη !!!

Παντως ασχετος πως θα γινει εγω ειμαι σιγουρος οτι ο whitebeard θα πεθανει και αυτο θα ειναι το τελος και των whitebeard pirates κατι που θα αλλαξει τις ισσοροπιες ολου του κοσμου και θα μας οδηγησει στην ''new era''.

#309 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 28 September 2008 - 15:29

Το τρομερο για μενα ειναι να ερθει ο shanks και ο dragon για βοηθεια ,εφοσον και οι 2 τους εχουν καποια σχεση με τον ace.
Tote εκει μιλαμε για ΜΕΓΑΛΗ μαχη !!!

θα ηταν πολυ καλο να σκασει μυτη shanks και strawhats (εφ οσον εχουν συναντηθει παλι κι εχουν δυναμωσει κιολας λογικα) να βοηθησουν τον whiteberd.

Spoiler:

#310 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 28 September 2008 - 16:49

Spoiler:

πολυ θα ηθελα να γνωρισω την ιδιοφυια που το σκεφτηκε αυτο...:bahhh:

μερικες φημες εχουν πιο πολυ γελιο και απο το αντικειμενο με το οποιο ασχολουνται...
αν ειναι δυνατον...

αν επαληθευθει αυτο θα δω ολα τα επεισοδια της Λαμψης χωρις να φαω...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#311 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 17:31

Mαγκες δε νομιζω οτι ο shanks ειναι πατριος του luffy.Ακυρο μου φαινεται καπως.Οσο για να σκασουν μυτη οι straw hat το βρισκω πολυ ακραιο αν και νομιζω οτι για αυτο το λογο τους εδιωξε ο kuma για να μην πα8ουν τπ....προσωπικη γνωμη¨)

Posted Image

#312 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 28 September 2008 - 18:36

Δυσκολοοοοοοοοοοο.....
Να βρεθουν οι Straw-Hats μεσα σε μια βδομαδα και να πανε και στην εκτελεση οπου θα ειναι H Αφροκρεμα των Marines!!!!:hahaha:
Kαι οχι μονο οι Μarines αλλα και οι Whitebeared Pirates!!!:hahaha:
Δυσκολοοοοοοοοοοο.....:oo:

Παρολα αυτα μπορει να ερθει να βοηθησει ο Shanks!!!
H θεωρια για τον Portogas D. Shanks ειναι λιγο ακραια....
Απλα καποιοι ειδαν τον Shanks που ειπε στον Whitebeared να σταματησει τον Ace και λενε οτι ο Shanks νοιαζεται για τον Ace επειδη ειναι γιος του!
Εγω νομιζω οτι απλως φοβοταν να μην χασει ο Whitebeared την θεση του και αναταραχθει η ισορροπια μεταξυ Marines-Pirates!
Παρολα αυτα παιζουν και οι δυο θεωριες ισαξια νομιζω, αν και υποστηριζω την δευτερη και δεν θα ηθελα ο Shanks να εχει D στο ονομα του...

Edited by M.D.F., 28 September 2008 - 18:42.

Posted Image

#313 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 28 September 2008 - 19:17

εχει ειπωθει πουθενα στο manga αν ο luffy και ο ace ειναι βιολογικα αδερφια η οχι?

παιζει ο ace να ειναι υιοθετημενος απο την οικογενεια του luffy,ξερει κανεις?

#314 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 28 September 2008 - 19:26

Quote:
Originally Posted by Franky_Super Posted Image
Spoiler:
δεν ξερω αν ισχυει αλλα υπαρχει μια φημη οτι ο shanks ειναι ο πατερας του ace εξ ου και τα διαφορετικα ονοματα monkey d luffy,portgas d ace

Me too Lol !!!!!!!!!!!!!!!

O ace δεν θα γλιτώσει χτυπήστε τον κώλο σας κάτω όσο θέλετε.Δέν είπα οτι δε θα γίνει το έλα να δεις,άλλα φένεται υπερβολικό να πάνε όλοι έτσι στην ψύχρα.
Στην τελική τον ace δεν τον έστειλε για να χάσει εναντίον του teach έτσι?

Άλλο καπετάνιος και άλλο captain of the second division ,ένας yonku που είναι και badmannerd θα τρέχει πίσω απο τον κάθε έναν <<γιο του>>
για να τον σώζει..νταντάδες εν δράσει?
O oda έτσι το έχει παρουσιάσει βέβαια με την nakama που είναι το σημαντικότερο στους πειρατές(κάτι που στη πραγματικότητα είναι για γέλια βέβαια, ιστορικα ο καθένας για την πάρτη του και όποιος ξεμείνει τελευταίος see ya ..)

Ο shanks πράγματι ενδιαφέρθηκε άλλα δεν ξέρουμε κίνητρα.Ο dragon δεν ξέρουμε αμα είναι πατέρας του ace όπως δεν ξέρουμε άμα είναι πράγματι αδέρφια ο ace με τον luffy.Ο γκραπούλις είχε αναφέρει στο τέλος του cp9:σου έφερα εναν mate να τελειώσεις την εκπαίδευση σου .Τώρα τη ενοεί ακριβώς με το σου έφερα(αρα δεν ηταν απο πάντα μαζί άρα δεν είχαν λογικα την ίδια μητέρα) δεν γνωρίζω.Μπορεί ας πούμε να είναι αδέρφια μόνο με τον ίδιο πατέρα η μπορεί να μην είναι καν αδέρφια αδιευκρινιστο έχει μείνει.

Σκοπος της ζωής του ace είναι να κάνει pirate king τον whitebeard και επειδή αυτο θα γίνει... δεν.... υποστηρίζω οτι καπιος απο τους δυο θα ψοφήσει .Και αμα ψοφήσουν και οι δυο τόσο το καλύτερο ..μουαχαχαχαχ:congrats:

Σημασία έχει κύριοι οτι το unpsofable που ταλαιπώρησε τόσο κόσμο οδεύει προς το τέλος του, και η μέρα που θα παρουσιάσουμε και πανηγυρίσουμε επίσημα τον πρώτο κλινικά νεκρό, dead at last πλησιάζει

#315 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 28 September 2008 - 19:39

μερικες φημες εχουν πιο πολυ γελιο και απο το αντικειμενο με το οποιο ασχολουνται...
αν ειναι δυνατον...

αν επαληθευθει αυτο θα δω ολα τα επεισοδια της Λαμψης χωρις να φαω...

μην το αποκλειετε ομως,ολα παιζουν μεχρι αποδειξεως του εναντιου,μπορει να ναι μουφα μπορει κι οχι.παντως το να εκτελεστει ο ace θα ηταν "καλο" και για την εξελιξη του luffy πιστευω γιατι θα ηθελε να εκδικηθει blackbeard,world gonverment κλπ κλπ....