Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 27 September 2008 - 09:36
To haki ίσως είναι και η κρυφή ψυχική δύναμη που κρύβει και ο Shanks!
Νομίζω το είχε πει κι ο MDF αλλά δεν θυμάμαι!Πάντως θα ήθελα ο Luffy να μάθει αυτό το στυλ,για να μιάσει λίγο και στο τυλ του Shanks!
Καλα οτι λεω εγω δεν ειναι απαραιτητα σωστο...

Απλα βλεπουμε πως αυτο το Haki ειναι κατι σαν all-power up!
Το ειδαμε σε κλωτσιες(Silver), μπουνιες(Sentumaru), βελη(Amazon Lily Island), γενικα να "ρεει" στον χωρο(Shanks,Silver,Luffy).
Tωρα βλεπουμε οτι "αποθηκευεται" στα βελη!
Ο Silver ειχε τετοιον ελεγχο του Haki που χτηπησε στο slave shop τους "αδυναμους" αλλα οχι τον Hatchi kai την Camie.
Ο Luffy ενω δεν προπονειται εχει δειξει τρελη bare-handed power!
Θυμαστε στο τελος του Water Seven τα δυο κτηρια που εριξε με τα χερια του(no Gomu Gomu no..staff)!
Ηταν μια εκριξη του "Haki" του?
Η γροθια του BlackBeared στον Ace ηταν "πολυ power up"!
Λετε λογο του Haki του?!
Απλα φαινεται να ειναι κατι που εχει σχεση με την "ψυχικη" δυναμη του καθενος...και φαινεται να ελεγχεται.
Αντι df δεν μου καθοταν απο την αρχη.
Υποστηριζω την "all-power up" version μου!

Posted 27 September 2008 - 10:43

Posted 27 September 2008 - 10:56
Ο shanji kai o brook 8α επεφταν σιγουρ α8υματα^^ οσο για το luffy αυτος ειναι τελειςσ στο κοσμο του και νομιζω οτι 8α μεινει ανεπηρεαστος( ε ο τυπος του αντρα που δεν το κανει καλα μια γυναικα γτ πολυ απλα δεν ενδιαφερετε για αυτες^^ειναι α8ωο το χρυσουλι μου ακομα^^)
Aπλα ο luffy δεν δεινει τα ''golden balls'' του οπου λαχει !
Οντως ο oda καταφερε να δημιουργησει ακομα ποιο ομορφη υπαρξη απο την nami και την robin...
Εβαλε τα δυνατα του και τα καταφερε !
Οσο για το Haki πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει ο M.D.F.
Posted 27 September 2008 - 11:05
Τωρα για την φιδογκομενα ειναι οντως αυτο που λεμε μπανικο και αγριο μωρο και αυτη η δυναμη της σιγουρα logia type αποδεικνυεται πολυ δυνατη .
Δεν νομιζω οτι φαινεται για logia...
Θυμιζει πιο πολυ την δυναμη του Foxy(beam like)...
Aρα νομιζω οτι ειναι Paramecia...

Posted 27 September 2008 - 16:40
Ok!
H Boa κανει τους ανθρωπους πετρα σαν την μεδουσα και εχει και δυο αδερφες σαν την μεδουσα!
Απο τη Wikipedia:
The three Gorgon sisters — Medusa, Stheno, and Euryale — were children of Phorcys and Ceto, or sometimes, Typhon and Echidna, in each case chthonic monsters from an archaic world
Προφανως δεν εχει φιδια για μαλλια αλλα φαινεται οτι η Βοα ειναι βασισμενη στην μεδουσα!
(παρολα αυτα τα φιδια πολλα στο Amazon Lily)(ενα για καθε αμαζονα τοξοτη)
Edited by RiDeLub, 28 March 2009 - 02:54.
edited during clean-up - RiDeLub

Posted 27 September 2008 - 16:46
E ναι το φιδακι που εχει το γεγονοσ οτι τουσ κανει πετρα.Αρε α8ανατη ελλαδα ακομα και στο one piεce βρισκεσαι^^Ακυρο αφου το νησι βρισκεται στο calm belt πως βρε8ηκαν εκει an8rwpoi???????????????That's for sure!
Ok!
H Boa κανει τους ανθρωπους πετρα σαν την μεδουσα και εχει και δυο αδερφες σαν την μεδουσα!
See for yourself!
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AD%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1_(%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1)
Προφανως δεν εχει φιδια για μαλλια αλλα φαινεται οτι η Βοα ειναι βασισμενη στην μεδουσα!
(παρολα αυτα τα φιδια πολλα στο Amazon Lily)(ενα για καθε αμαζονα τοξοτη)

Posted 27 September 2008 - 16:51
Eεεε....Ηταν ηδη εκει?Ακυρο αφου το νησι βρισκεται στο calm belt πως βρε8ηκαν εκει an8rwpoi???????????????
και δημιουγρησαν και 1 ολοκληρο πολιτισμο....
Προφανως δεν πηγαν εκει αλλα η ιστορια(εξελικτηκη πορεια) τους ξεκινησε εκει!
Wonder if there are other islands in Calm Belt...

Posted 27 September 2008 - 17:33
Posted 27 September 2008 - 19:06
πιστευεται να γινει κατι τετοιο για να αποφευχθει η εκτελεση του Ace η ειναι απιθανο?λογικα ο whitebeard θα παει γι αυτο μαζευουν και τους shichibukai...
Posted 27 September 2008 - 19:25
Το σχέδιο ήταν αρκετά καλό η τύπισσα και ο vice admiral πολύ προσεγμένοι.H Βοα pss είδατε τι κλωτσίδι έριξε το γατί? πολύ σκληρό καρύδι ζόρικο μωρό άλλα θα τον βοηθήσει τον luffy θα δείτε
Θα ήθελα να ξέρω που στο διάβολο έστειλε τους άλους,λέτε να βρεθούν σε μια βδομάδα όλοι?αμφιβάλω κάτι μου λέει οτι η εκτέλεση του ace θα είναι κάτι πολύ προσωπικό και μόνο για luffy
E ναι το φιδακι που εχει το γεγονος οτι τους κανει πετρα.Αρε α8ανατη ελλαδα ακομα και στο one piεce βρισκεσαι^^
Να με συχωρήτε αλλα στο πρώτο πράμα μη κλεψιμαίικο (acca πέρνω ανοίγω βιβλία , googlaro τσιμπάω μύθους ονόματα ιστορίες κλπ) που θα παρουσιάσει ο oda θα σας βγάλω όλους έξω για πίτσα, μπύρες και μπουζούκια...
Αυτάαα είδωμεν σε μιά βδομάδα..........
P.S Ο vice admiral είναι ολόιδιος o nappa απο το dbz.. μέγας κάγκουρας yohoho
Posted 27 September 2008 - 21:42
αμφιβάλω κάτι μου λέει οτι η εκτέλεση του ace θα είναι κάτι πολύ προσωπικό και μόνο για luffy
παντως λεει ο vice admiral στην boa να παρεβρεθει στην εκτελεση του ace γιατι ο whitebeard μαλλον θα κανει την κινηση του.....μακαρι για να πεσει τρελο ξυλο
Posted 27 September 2008 - 22:57
Ειπα εγω οτι το manga κλεινει τα 10?
Οχι!
Ειπα για την 10 Anniversary!
Το 10 Anniversary πηγαινε για το Anime!(σπαστικος Νο2)
Οχι για το Manga!
Απλως ο "χωρισμος" επεσε μαζι με την 10 Anniversary(συμπτωση?)!
Και παλι λαθος,kukuku...το ανιμε ειναι στα 9 χρονια.αρχισε οκτωβρη 1999...οποτε του χρονου ειναι τα 10 του...(σπαστικος Νο1 strikes back...

το 516 δεν το εχω διαβασει ακομα...αργησα....παω....