Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10366 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:10

Θεωρώ αδύνατο να συμμαχήσει ο Luffy με Blackbeard για οποιοδήποτε λόγο. Ο Luffy φάνηκε και στο impel down ότι τον έχει στο μάτι τον Blackbeard και δεν πρόκειται να συμμαχήσει μαζί του. Ίσα ίσα θα θέλει εκδίκηση λογικά. Όσο για τον Law δεν νομίζω πεθάνει και τον κόβω για μεγάλο πειρατή στα επόμενα χρόνια. Και θα ήθελα να δω να χτυπηθεί κάποια στιγμή με Luffy γιατί μια προδοσία σε πειρατική συμμαχία θα είναι κάτι καινούργιο να δούμε στον πλήρωμα του Luffy.

Όσο για τα break λεφτά βγάζει ο άνθρωπό, αφεντικά δεν δείχνει να έχει, οπότε κάνει ότι θέλει.

Λογικά γίνονται γιατί θυμάμαι στον πόλεμο τον Diamond Jozu τον είχε κάνει μαριονέτα και δεν νομίζω ο Jozu να μην είχε haki. Και αυτό με προβληματίζει στην ιδιότητα του φρούτου του Dofla. Τι αρνητικό να έχει αυτό το φρούτο άραγε και πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Σίγουρα εάν έρθουν αντιμέτωποι θα παίξει βασανιστήριο με πλήρωμα Luffy.

οντως βασικα ειναι απο τα λιγα φρουτα που τα εχουμε δει σε χρηση πολλες φορες, χωρις ποτε να βγει μπανερακι που να λεει το ονομα του, η ο χρηστης να κανει ποζεροπαρουσιαση...
οποιοδηποτε συμπερασμα το οτι ισως εχει να κανει με σκοινια τα εχουμε βγαλει απο το σπλατερ στον πολεμο και απο το οτι βαζει κοσμο να κοπαναει αλλο κοσμο...
πολυ ωραιο αυτο το μυστηριο γυρω απο το φρουτο του :Ρ (οπως και του ΒΒ με τα 2 φρουτα)
γενικα ο οντα γουσταρει τα μυστηρια και τα αναπαντητα ερωτηματα, τον οποιων ο μεγαλος αριθμος με κανει να προσδοκω να βγαινει op καμια δεκαετια ακομα :Ρ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:11

:thatsit: Have a nice day! :)

#10367 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:38

Θεωρώ αδύνατο να συμμαχήσει ο Luffy με Blackbeard για οποιοδήποτε λόγο. Ο Luffy φάνηκε και στο impel down ότι τον έχει στο μάτι τον Blackbeard και δεν πρόκειται να συμμαχήσει μαζί του. Ίσα ίσα θα θέλει εκδίκηση λογικά. Όσο για τον Law δεν νομίζω πεθάνει και τον κόβω για μεγάλο πειρατή στα επόμενα χρόνια. Και θα ήθελα να δω να χτυπηθεί κάποια στιγμή με Luffy γιατί μια προδοσία σε πειρατική συμμαχία θα είναι κάτι καινούργιο να δούμε στον πλήρωμα του Luffy.

Δεν είπα ότι είναι πιθανό. Είπα ότι είναι σχεδόν αδύνατο αλλά ότι θα ήταν μια πολύ τρολλιάρικη τροπή των γεγονότων γιατί τουλάχιστον στο θέμα των ονείρων ο Luffy και ο Blackbeard έχουν ακριβώς την ίδια άποψη. Και αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι στο παρελθόν έδειραν και οι δύο τον ίδιο άνθρωπο, τον Bellamy, για τον ίδιο λόγο και ότι ο συγκεκριμένος ήταν υποχείριο του Dofla, τότε θα είχε απίστευτη πλάκα να συμμαχήσουν τώρα για να ρίξουν τον ίδιο τον Dofla για τον ίδιο λόγο. Να βάλουν, δηλαδή, στην άκρη την κόντρα τους για λίγο ώστε να πλακώσουν στο ξύλο τον μεγαλύτερο anti-dreamer της σειράς. Τίποτα άλλο :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 20:40

#10368 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 22:17

Δεν είπα ότι είναι πιθανό. Είπα ότι είναι σχεδόν αδύνατο αλλά ότι θα ήταν μια πολύ τρολλιάρικη τροπή των γεγονότων γιατί τουλάχιστον στο θέμα των ονείρων ο Luffy και ο Blackbeard έχουν ακριβώς την ίδια άποψη. Και αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι στο παρελθόν έδειραν και οι δύο τον ίδιο άνθρωπο, τον Bellamy, για τον ίδιο λόγο και ότι ο συγκεκριμένος ήταν υποχείριο του Dofla, τότε θα είχε απίστευτη πλάκα να συμμαχήσουν τώρα για να ρίξουν τον ίδιο τον Dofla για τον ίδιο λόγο. Να βάλουν, δηλαδή, στην άκρη την κόντρα τους για λίγο ώστε να πλακώσουν στο ξύλο τον μεγαλύτερο anti-dreamer της σειράς. Τίποτα άλλο

Πολύ καλό για να είναι αλήθεια και στο μεσώ διάστημα έχουν γίνει πολλά. Από την άλλη εάν θα γινόταν από την μια θα μου άρεσε αλλά θα με ξενέρωνε παράλληλα για τον εξής λόγο . Το να συμμαχήσουν ο Luffy και Blackbeard για έναν μόνο εχθρό τον Dofla είναι άδικο και δίνει πολύ μεγάλη αξία σαν αντίπαλο τον Dofla και υποβαθμίζει τους άλλους δυο. Πράγμα που δεν θα το ήθελα για τον Luffy κυρίως και δεύτερον για τον Blackbeard που με τα δυο φρούτα φιγουράρει πολύ ψιλά σε δύναμη.

#10369 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2012 - 23:42

Οι τυποι που εβγαλε knock out στο marineford δεν ηταν αδυναμοι.. Ηταν ναυτικοι απο HQ. Οι καλυτεροι. Εκει ξαφνικα που ο luffy δεν μπορουσε με τιποτα να τους περασει και φαινοντουσαν τουμπανα ξαφνικα με μια κινηση η plaza αδειασε. Δεν ειναι λιγο.

Δεν είδα ούτε έναν VA να πέφτει... Και για μένα όλοι οι αντίπαλοι που μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στον Luffy είναι VA και πάνω... Οπότε αν μπορεί να ρίξει μόνο άτομα κάτω από αυτό το επίπεδο, ποιό το νόημα;;; Αφού ούτως ή άλλως δεν θα τον δυσκόλευαν...

To γεγονος οτι ο Shanks ειναι yonku χωρις φρουτο τα λεει ολα.

Το haki του Shanks είναι όμως και καμιά 50αριά φορές πιο δυνατό από τον Luffy...

Οι φατσες sengoku, aokiji,whitebeard και mihawk τα λεγαν ολα. Το γεγονος οτι ο vice admiral doberman ηθελε να πεθανει ο Luffy εκεινη ακριβως την στιγμη επισης τα λεει ολα. Το γεγονος οτι ο πιο επικινδυνος ανθρωπος στο πλανητη ο Dragon το εχει επισης τα λεει ολα.

Με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα για το CoC, υποθέτω ότι φοβήθηκαν γιατί όλοι όσοι έχουν CoC γίνονται σπουδαίοι, όχι γιατί είναι τόσο τρομακτικό όπλο... Τώρα αν ο Oda μας δείξει και άλλες ιδιότητές του, π.χ. να μπορεί να εμποδίζει έναν Logia να χρησιμοποιεί το DF για λίγη ώρα, τότε ok... Αλλά μέχρι τώρα είναι ένα όπλο που απλά καθαρίζει το τοπίο από fodder...

Εγω το λεω με την λογικη οτι επειδη ο dofla απ'οτι φαινεται χρησιμοποιει ενα φρουτο που κοντρολαρει τον αντιπαλο.. για να τον αντιμετωπισεις πρεπει να χεις κατι αντιστοιχο που να κοντρολαρεις. Αυτη ετην δυνατοτητα την εχει το CoC και το χει πει ο Rayleigh.

Νομίζω ότι ο Dofla ανέφερε ότι ο Luffy θα είναι πιο επικίνδυνος από τον Law στο ίδιο πνεύμα με τα όσα είπα πάνω... Δεν νομίζω το CoC να σχετίζεται με την ιδιότητά του... Το CoC προκαλεί σύγχυση στον εχθρό, δεν τον ελέγχει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κάποιος με CoC ίσως να μπορεί να αντιστέκεται στον έλεχγο του Dofla, αλλά όχι κάτι άλλο...

ΕDIT : Μαριε ηρεμησε δεν ειναι ο μονος που εχει οικογενεια. Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν πολυ πιο σκληρες δουλειες απ την ζωγραφικη κι εχουν και 3 και 4 κουτσουβελα στο σπιτι και τα ζουν με πολυ λιγοτερα λεφτα απο του Oda..

+1.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MPVNsf123: 26 Σεπτέμβριος 2012 - 23:43

#10370 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 17:32

Όποιος νομίζει ότι το σύμπαν του χρωστάει ένα One Piece chapter την εβδομάδα ας το ξανασκεφτεί.

#10371 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 17:41

Το CoC προκαλεί σύγχυση στον εχθρό, δεν τον ελέγχει.

Το χει αναφερει ο Rayleigh οτι τον ελεγχει. Στο mangapanda λεει overpower the opponent's will. Με αλλα λογια να αναγκασει τον αντιπαλο να κανει κατι χωρις την θεληση(will) του. Στο αnime στην μεταφραση του yibis ελεγε control.
Spoiler:

Επισης ειχαμε δει και αυτην τη σκηνη http://www.mangapanda.com/103-2626-17/one-piece/chapter-519.html
με τις αδερφες της Hancock που πηγαν να σπασουν το αγαλμα της margaret. Ο luffy χρησιμοποιει CoC οι αδερφες δεν χανουν τις αισθησεις τους μεν αλλα τον ακουνε τον Luffy και αν πατησεις στην επομενη σελιδα και αφησαν τον luffy κατω και το αγαλμα απαλα απαλα κατω. Ειναι φανερο οτι τους εκανε κουμαντο το τι θα κανουν.

Eπισης αυτα που ελεγα οτι τα λεει ολα που πχ ο shanks που χωρις φρουτο ειναι yonku νταξει δεν εννοησα οτι ο luffy ειναι επιπεδο shanks απλα ειπα οτι ειναι πολυ σπανιο καποιος να ναι τοσο ψηλα και μαλιστα yonku..

φιλε warchief μια κριτικη κανουμε οποιος κανει αυτο ειναι ολο. Ουτε τον πληρωνουμε αλλα ουτε ειμαστε δικηγοροι του. Και αν εσυ νομιζεις οτι τα μονα ποστ που πρεπει να κανεις εδω μεσα ειναι να μας λες να μην κριτικαρουμε τον oda για το break κι εσυ πρεπει να το ξανασκεφτεις

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 27 Σεπτέμβριος 2012 - 17:50

2po6sfa_jpg.gif

#10372 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 17:55

Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς.

Η κριτική σου ποια είναι; Ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πιο σκληρή δουλειά; Ότι θέλεις ένα chapter (δωρεάν και παράνομα) κάθε βδομάδα επειδή με κάποιον τρόπο έχεις πειστεί ότι σου αναλογεί;

Ότι δεν έχεις ιδέα πόσες ώρες δουλεύει την ημέρα και ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν δούλευε ακόμα περισσότερο; Ότι νομίζεις ότι σου χρωστάει κάτι ο ίδιος;

Εκτός αν θεωρείς ότι είσαι ο μόνος που θέλει chapter κάθε βδομάδα. Εγώ θα ήθελα και κάθε μέρα αν γίνεται. Να αρχίσω να ασκώ κριτική;

#10373 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 18:17

Kαταρχην γραφεις ή δεν γραφεις μονο οταν υπαρχει κριτικη στα break? Δεν σε εχω δει να γραφεις κατι αλλο ακομα κι οταν πρωτοβγαινει το chapter και εχει περιθωριο συζητησης.
Δικαιωμα σου θα μου πεις αλλα και μενα δικαιωμα μου ειναι να κρινω κατι που δεν μ αρεσει. Δηλαδη αν εγω αγοραζω τα volumes το ξερεις? Ναι το βλεπω παρανομα απο το ιντερνετ αλλα και παλι και εμενα συμφερει και τον αγαπημενο μας oda αφου θα χε κοινο μονο στην Ιαπωνια.
Ναι αν γινοταν καθε μερα θα το θελα κι εγω. Ναι δεν ειμαι ο μονος. Απο την στιγμη ομως που ξερω οτι υπαρχει καποιος ''σαν κανονας'' που βγαινει καθε βδομαδα οχι δεν θα κανω κριτικη. Θα κανω κριτικη που καθε μηνα εχει break, ενω σε καποια αλλα δεν εχει.
Και οχι η κριτικη μου δεν ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που κανουν πιο σκληρη δουλεια. Αλλα οταν κανω μια απλη κριτικη και συγκεκριμενα πρωτη φορα την εκφραζω σε αυτο το topic και ο ενας μου λεει εχει οικογενεια, ο αλλος μου λεει οτι εγω κανω λες και τον πληρωνω, ή εσυ να μου λες οτι μου χρωσταει chapter καθε βδομαδα θα απαντησω αναλογως. Και σενα η κριτικη σου ποια ειναι εδω, να γραφεις μια φορα στο τοσο και αυτο να εχει επικριτικη σταση?
Και ειμαι φοβερος υποστηρικτης του Οda και του OPiece γενικοτερα ηι αυτο το διαβαζω και το παρακολουθω. Οπως λεω μπραβο ρε οda με την δουλεια σου ετσι και σε ενα κομματι της δουλειας του δυσανασχετω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 27 Σεπτέμβριος 2012 - 18:22

2po6sfa_jpg.gif

#10374 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 18:28

να, εγώ δηλαδή που αγοράζω τα μανγκα του one piece και έχω μέχρι το 63 και περιμένω το επόμενο volume έχω το δικαίωμα να παραπονιέμαι περισσότερο?
δεν πάει έτσι, ο zoro77 έχει δίκιο, υπάρχει άτυπος κανόνας ο οποίος λέει οτι βγαίνει ένα κεφάλαιο τη βδομάδα, τον οποίον και οι συγγραφείς των μεγαλύτερων αντιπάλων του One piece τηρούν (naruto, bleach, fairy tail, gintama...). Από τη στιγμή που ο οντα δεν το κάνει έχουμε κάθε δικαίωμα να ασκήσουμε κρητική, και στο κάτω κάτω δεν κάνουμε κάτι κακό, σε δημοκρατία ζούμε goddamit!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10375 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 18:48

Καταρχάς posts μόνο με emoticons, θαυμαστικά, τελείες και δεν ξέρω τί αλλο διαγράφονται επιτόπου. Διέγραψα ένα στην προηγούμενη σελίδα, ας μην κοιτάξω και πιο πριν και συγχιστώ :P

Δεύτερον, ο καθένας έχει δικαίωμα να μπαίνει και να σχολιάζει ό,τι θέλει όποτε θέλει. Δεν ασκούμε κριτική στον άλλο επειδή μπαίνει να μιλήσει για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μια γνώμη λέω τώρα, αλλά ασκώ κριτική =/= γκρινιάζω. Ασκείς κριτική στο έργο κάποιου ελέυθερα αλλά δεν υπάρχει κριτική όταν παραπονιέσαι γιατί κάνει διακοπές. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν διακοπές και γούστο του καπέλο του. Γκρινιάξτε όσο θέλετε αλλά μην το βαφτίζετε και κριτική από πάνω.

xbJ3b2w.jpeg

#10376 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 18:55

Περιθώριο συζήτησης... με ποιον; Δεν αρκεί η ύπαρξη θέματος για να γίνει μία καλή συζήτηση.

Ζορό77, σε κανέναν δεν αρέσει. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι το τι μας αρέσει και τι όχι είναι τελικά αδιάφορο.

Οι κανόνες που φαντάζεστε δε σημαίνει ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα. Από τη στιγμή που το One Piece συνεχίζει να εκδίδεται στο Jump, δε νομίζω να σπάει κανέναν κανόνα. Εννοείται ασφαλώς ότι οι κανόνες του One Piece είναι διαφορετικοί από αυτών των άλλων manga, αφού είναι το πιο επιτυχημένο manga όλων των εποχών.
Εκτός αν εννοείτε ότι ο κανόνας δεν έχει να κάνει με το περιοδικό αλλά με μία υπόσχεση του προς εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, θέλω το κέιμενο στο οποίο υπόσχεται ότι θα βγάζει ένα κεφάλαιο την εβομάδα προς τέρψη σας.

Μίμη αφού ζούμε σε δημοκρατία, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να ασκήσω κριτική στην κριτική σου; Αν θέλεις στη συνέχεια μπορείς να ασκήσεις κριτική στην κριτική μου στην κριτική σου. Είναι κάτι που λέγεται διάλογος και συνηθίζεται σε διάφορα forum ανά τον κόσμο.

Για να μην τα πολυλογούμε, ο άνθρωπος δε ζει για εσάς, δε ζει για εμένα, δε ζει για το One Piece, ζει για τον εαυτό του. Είναι από τους πιο εργατικούς mangaka, παρεμπιπτόντως, και το κριτήριο δεν είναι πόσα chapters βγάζει την εβδομάδα (έχουμε φτάσει να το θεωρούμε το ελάχιστο, αλλά στην πραγματικότητα μόνο μία μειοψηφία των manga βγαίνει εβδομαδιαία...) αλλά πόσες ώρες δουλεύει.

Ακόμα και ο πιο τεμπέλης να ήταν, πάλι δε θα είχαμε το δικαίωμα να πούμε τίποτα από τη στιγμή που δεν έχουμε συμβόλαιο μαζί του, όσο και αν δε μας ευχαριστούσε.

#10377 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 20:17

@ mono Δεν ασκησα κριτικη γιατι μπηκε μια φορα και σχολιασε συγκεκριμενο θεμα. Ισα ισα ειπα εχει καθε δικαιωμα. Εγω απλα απαντησα εδω
Spoiler:
κατι στο οποιο πιστευω δεν με καλυψε στη προηγουμενη απαντηση μου :
Spoiler:
. Κι αν αυτο μου το quote την θεωρεις κριτικη, εγω την θεωρω ανταπαντηση, στην δικη του απαντηση. Νομιζω εχουμε αυτο το δικαιωμα.

Δευτερον αυτο που λες οτι κριτικη δεν ειναι οταν κανει καποιος μιλαει για τα break, αλλα γκρινια, συγγνωμη δεν γινεται να συγκρινουμε το ποσα break εχει το One Piece σε σχεση με τα αλλα μεγαλα manga? Eιναι ενα ειδος κριτικης κι αυτο και οχι απαραιτητα γκρινια. Στην λεξη συγκριση υπαρχει μεσα και η λεξη κριση απο την οποια μπορει να βγει η κριτικη αλλωστε. Επειδη ομως εδω δεν γραφουμε για να αναλυσουμε εννοιες, ουτε να υποδεικνυουμε στον αλλον τι ειναι κριτικη και τι γκρινια, αλλα απλη συζητηση κανουμε για το manga one piece, εγω απλα το θεωρω κριτικη, εσυ γκρινια. Τελος.

@Warchief Δεν ειπα οτι ειναι κανονας να βγαινουν καθε βδομαδα chapters γι αυτο αλλωστε χρησιμοποιησα το εκφωνημα ''σαν κανονας'' Εγω απλα βλεπω οτι καποια manga βγαινουν καθε βδομαδα ενω το OP οχι, και ναι θεωρω οτι ειναι στα μειον του Oda σε σχεση με καποιους αλλους. Μεχρι εκει. Δεν χρειαστηκε να παρει πολυ διασταση το θεμα και ουτε εγω του κοβω την ελευθερια, ουτε τον ειπα τεμπελη,ουτε του κανω μηνυση και ουτε προσδοκω αυτο που εγραψα να το δει ο oda και να με ακουσει. Μια απλη αποψη για ενα θεμα ασκησα και επειδη το κανα αυτο βγηκα ανεξηγητα αφεντικο του.
Και ναι ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει, και συγκεκριμενα ο oda να κανει οσες διακοπες θελει, να το σταματησει ακομα γιατι δικο του ειναι το OP, απο κει και περα ομως και ο καθενας εχει το δικαιωμα να του κρινει αν κατι το κανει σωστα ή οχι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 27 Σεπτέμβριος 2012 - 20:36

2po6sfa_jpg.gif

#10378 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 21:34

Σαν να φύγαμε πολύ off topic με τα διαλλείματα του Oda??

Ξαναβλέποντας τα τελευταία chapter έχω μια εντύπωση από τα λεγόμενα του Dofla εάν μπορώ να δω πίσω από αυτά που λέει ότι το SAD δεν είναι το όπλο που μετατρέπει κάποιον σε δράκο... Δεν είναι κάτι αποδεδειγμένο αλλά θέτω τον προβληματισμό μου..

#10379 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 22:17

Aχαριστια ρε φιλε.

2bbd14fc.jpg

#10380 Stam

Stam

Tsuki no Me