Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10336 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 20 September 2012 - 12:52

ναι οπως και εκει που εψαχνε το σπαθι του ενω δεν εχει χαχαχα , ενω στην αρχη τον περνας για σοβαρο

Posted Image

#10337 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 20 September 2012 - 18:42

είναι απλά περίεργος... γελάω πολύ με κάτι τέτοια περίεργα...
Posted Image

#10338 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 21 September 2012 - 12:56

ειναι αυτο που λεμε σιριους χιουμορ... πιστευω πρεπει να κανει κατι διαφορετικο για τον καθενα οχι μονο για να τους ξεχωριζουμε (εχει και πολλα ονοματα) αλλα και για να καταλαβαινουμε τι γινεται

#10339 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 21 September 2012 - 23:25

ναι, είναι ωραίο να βλέπεις ακόμη διαφορετικούς και πρωτότυπους χαρακτήρες ακόμη και αν έχει περάσει τόσος καιρός και έχουν εμφανιστεί τόσα διαφορετικά πρόσωπα! κρατά το ενδιαφέρον
(σε αντίθεση με κάτι χαρακτήρες copy-paste από κάτι άλλα μεγάλα ανιμε, γκουχ γκουχ Bleach γκουχ γκουχ)
Posted Image

#10340 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 24 September 2012 - 11:24

Πιστευω οτι δεν ηταν τυχαιο που ο Don Flamingo εχει το ψευδωνυμο Joker.Ο Oda θα δανειστει πολλα στοιχεια απο τον ψυχακια εγκληματια του Batman για να δημιουργησει ισως τον καλυτερο villain στο OP!

image.jpg

#10341 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 24 September 2012 - 13:32

Πιστευω οτι δεν ηταν τυχαιο που ο Don Flamingo εχει το ψευδωνυμο Joker.Ο Oda θα δανειστει πολλα στοιχεια απο τον ψυχακια εγκληματια του Batman για να δημιουργησει ισως τον καλυτερο villain στο OP!

Ναι μάλλον έχεις δίκιο γιατί και στο χαμόγελο ίδιοι είναι! :thatsit:
Posted Image

#10342 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 24 September 2012 - 22:46

φαίνεται πολύ τρελιάρης, απλά δεν ξέρω πως θα τελειώσει η ιστορία μαζί του, αφού μας τον παρουσιάζει γαμάουα... εννοώ... ο τελικός κακός είναι μάλλον ο blackbeard, αυτόν που θα βρει να τον σφηνώσει?
Posted Image

#10343 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 25 September 2012 - 00:09

φαίνεται πολύ τρελιάρης, απλά δεν ξέρω πως θα τελειώσει η ιστορία μαζί του, αφού μας τον παρουσιάζει γαμάουα... εννοώ... ο τελικός κακός είναι μάλλον ο blackbeard, αυτόν που θα βρει να τον σφηνώσει?

Κάτσε είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τελικό κακό και ποιος θα είναι αυτός. Πάντως ο Dofla θα πέσει κάποια στιγμή αλλά τελικός κακός δεν είναι με τίποτα. Επίσης θέλω να δω την αντίδραση του Luffy όταν θα άκουσε από το den den mushi της Monet ότι ο Vergo θα σκοτώσει τον Law.....

Edited by redpower1989, 25 September 2012 - 00:11.

#10344 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 25 September 2012 - 09:44

Πιο στυλάτος και ενδιαφέρων; Ίσως... Καλύτερος; Μπα... Ο Joker μπορεί να είναι ο Big Bad Villain του Batman, αλλά ο Dofla δεν νομίζω να προορίζεται γι' αυτό στο One Piece...

Αυτή τη στιγμή, για να είμαι ειλικρινής, σαν χαρακτήρας μου αρέσει πιο πολύ ο Dofla. Αλλά ο Blackbeard είναι φανερά πιο επικίνδυνος, πιο "evil" και θα έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην ιστορία... Ουσιαστικά ο Dofla είναι μια αρκετά πιο δυνατή, πλούσια, badass και επιτυχημένη εκδοχή του Crocodile... Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος... Ας μη ξεχνάμε τα όσα είπε ο Whitebeard: "Έρχεται πόλεμος ανάμεσα στους ελεύθερους ανθρώπους(Pirates, Revolutionairies, etc.) και στους καταπιεστές(Marines, World Government, etc.)", οπότε οι Shichibukai, και ειδικά o Dofla, μπορεί να παίξουν μεγάλο ρόλο...

Επίσης θέλω να δω την αντίδραση του Luffy όταν θα άκουσε από το den den mushi της Monet ότι ο Vergo θα σκοτώσει τον Law.....

Όντως, θα έχει ενδιαφέρον... Πάντως εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Law απλά ακολουθεί το σχέδιο και δεν θα προδώσει τους Straw Hats. Πιστεύω στο μέλλον αυτός και ο Luffy θα είναι καλοί σύμμαχοι...

#10345 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 September 2012 - 13:09

Πάντως εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Law απλά ακολουθεί το σχέδιο και δεν θα προδώσει τους Straw Hats. Πιστεύω στο μέλλον αυτός και ο Luffy θα είναι καλοί σύμμαχοι...

Συμφωνω κι εγω. Αν και καποια στιγμη σιγουρα θα υπαρξουν παρεξηγησεις και θα χουμε καμια μαχη.

Ο Dofla παιδια συμφωνοντας με την λογικη που λεει ο kaidou πιστευω θα ναι πολυ καφρος. Πολυ αθωος κοσμακης θα χει κλαψει εξαιτιας του. Δεν ειναι τυχαιο που ο Law ηταν φημισμενος για το brutality του. Iσως ηταν φημισμενος οσο ηταν στο πληρωμα του Dofla... Πραγματικα πιστευω μεχρι ο luffy να το κερδισει θα χει πεσει πολυ αιμα και σε αυτον και στο crew.

2po6sfa_jpg.gif

#10346 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 25 September 2012 - 13:38

Αν και καποια στιγμη σιγουρα θα υπαρξουν παρεξηγησεις και θα χουμε καμια μαχη.

Μπα, δε νομίζω, το πολύ να είναι σαν τη μάχη του Zoro με τον Luffy(όταν ο Luffy νόμιζε ότι ο Zoro έδειρε τους Baroque Works επειδή δεν του έδωσαν αρκετό φαγητό! :hehehe:).

Ο Dofla παιδια συμφωνοντας με την λογικη που λεει ο kaidou πιστευω θα ναι πολυ καφρος. Πολυ αθωος κοσμακης θα χει κλαψει εξαιτιας του.

Μα σκέψου ότι όλα τα παιδιά που έχει ο CC, τα απήγαγε ο Vergo υπό τις διαταγές του Dofla... Ο τύπος είναι σαν μαφιόζος που κάνει ότι θέλει χωρίς να τον νοιάζουν οι αθώοι...

Δεν ειναι τυχαιο που ο Law ηταν φημισμενος για το brutality του. Iσως ηταν φημισμενος οσο ηταν στο πληρωμα του Dofla...

Νομίζω ότι απέκτησε αυτή τη φήμη αφού πήγε τις 100 καρδιές στην WG...

Πραγματικα πιστευω μεχρι ο luffy να το κερδισει θα χει πεσει πολυ αιμα και σε αυτον και στο crew.

Εγώ περιμένω να κάνει κάτι πολύ φρικτό μπροστά στα μάτια του Luffy και να του επιτεθεί, όπως έκανε και στον Noble στο Sabaody... Και μετά θα τα πάρει ο Dofla και θα αρχίσει η μάχη...

#10347 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 25 September 2012 - 14:30

Νομίζω ότι απέκτησε αυτή τη φήμη αφού πήγε τις 100 καρδιές στην WG...

Έχω την εντύπωση ότι ήταν από πιο πριν γνωστός. Εάν θυμάμαι καλά είχε ρωτήσει τον Drake στο sabaody πόσα άτομα έχει σκοτώσει?? Πράγμα που υποδηλώνει ότι ήταν αδίσταχτος από πριν.

#10348 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 25 September 2012 - 14:35

Έχω την εντύπωση ότι ήταν από πιο πριν γνωστός. Εάν θυμάμαι καλά είχε ρωτήσει τον Drake στο sabaody πόσα άτομα έχει σκοτώσει?? Πράγμα που υποδηλώνει ότι ήταν αδίσταχτος από πριν.

Α, ok τότε... Πάντως θέλω πολύ να δω ένα flashback με Law, Vergo και Doflamingo για να καταλάβω τα κίνητρα του Law...

#10349 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 25 September 2012 - 15:59

θέλω πολύ να δω και Eustass... μου έλειψε!

αύριο δεν βγαίνει το νέο μανγκα?
Posted Image

#10350 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 25 September 2012 - 16:01

Νομίζω έχει break! :cry5: Οπότε την άλλη βδομάδα...