Kαταρχην γραψε λαθος οτι ολοι θελουν το ΟP. Λαθος εκφραση ηθελα να πω οτι ολοι θελουν να γινουν Pirate King..Δεν εχει ξεκαθαρισει ακομη οτι αυτος που βρισκει το OP γινεται Pirate King. PIrate King γινεται ο πιο δυνατος πειρατης για αρχη. Aρα λογικο καποιοι οπως πχ ο Croc και o Shiki να θελαν military power. O Shiki ηθελε την κυριαρχια του κοσμου γι αυτο τα βαλε με Roger. Αρα ηθελε Pirate King.. Το ιδιο θα ισχυει και για Croc. Ειδε οτι εχασε απο WB και το εριξε στα οπλα. Aν καταφερνε να βρει το Pluton ισως μετα νικαγε τον WB και αργοτερα γινοταν Pirate King. Ο WB ΗΘΕΛΕ να γινει Pirate King. Ασε αυτο με την οικογενεια.. Ο Ace ειχε τονισει απειρες φορες οτι ηθελε να κανει Pirate King τον WB, αρα εννοειται οτι το ηθελε και ο WB. Tωρα για τον Shanks δεν ξερουμε ακομα, το οτι εχει υψηλες προσδοκιες για τoν luffy ισχυει αλλα αυτο δεν ειναι και απαγορευτικο να θελει να γινει Pirate King αυτος..
Αρχικά διαφωνώ ότι Pirate king δεν έχει σχέση με το OP. Είναι το κεντρικό story του magna. Ο Luffy που έφαγε ένα φρούτο του διαβόλου θέλει να βρει το OP και να γίνει Pirate King.
Το
λέει ο ίδιος στην αρχή στον Shanks.
Έπειτα το
λέει και ο rayleigh ότι αφού έφτασαν στο Raftel που υποτίθεται ότι είναι το OP έγινε γνωστός ο Roger σαν Pirate king. Επομένως είναι διαφορετικό αυτό που λες εσύ δηλαδή να γίνει κάποιος ένας ισχυρός πειρατής και άλλο Pirate King. Φυσικά ο PK είναι ο πιο δυνατός αλλά υπάρχουν πειρατές όπως ο WB που δεν τους ενδιέφερε και ήθελαν να γίνουν απλά ισχυροί και να ζήσουν ελεύθεροι. Μην κολλάς τι πίστευε ο Ace για τον WB σημασία έχει ότι ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς των πειρατών.
Και το λέει
εδώκαι
εδώ ότι δεν τον ενδιέφεραν τα πλούτοι και το Raftel παρά μόνο η οικογένεια που έκανε με τα πληρώματα του.
Για το Crocodile όταν ο Luffy του
είπεγια Pirate King γέλασε και του είπε αυτά είναι όνειρα και θα πρέπει να σταματήσει να τα πιστεύει άρα ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό και αποφάσισε να γίνει ισχυρός πειρατής με το όπλο που φυσικά μετά δεν ξέρεις μπορεί πράγματι να γινόταν πιο ισχυρός και να ξανά άλλαζε στόχο. Σημασία έχει την δεδομένη στιγμή ξέρει ότι δεν μπορεί να το κάνει και ψάχνει την δύναμη που θα τον καθιερώσει ως δυνατό πειρατή στο NW.
Παντως περα απο αυτα θα καταληξω (γιατι ψιλοφευγουμε off topic),οτι για μενα θα ταν fail ο Kaidou να τον νοιαζει η ισορροπια των δυναμεων για την ηρεμια του πλανητη.. Κατι δεν μου καθεται καλα. Οι περισσοτεροι πειρατες θελουν να τον καταστρεψουν τον κοσμο και να τον κατακτησουν και οχι την ηρεμια του και εχω ενα προαισθημα οτι ΕΙΔΙΚΑ ο Kaidou θα το θελει παρα πολυ αυτο 
Και οσον αφορα αυτο που λες οτι καλυτερα να τον χτυπαγε αργοτερα, εγω πιστευω αργοτερα θα ταν χειροτερα. Οπως ειπα ο νικητης του πολεμου θα εδειχνε επιδειξη δυναμης. Αυτοματα για μενα θα εκανε βηματα μπροστα ο WB απο ολους τους αλλους πειρατες. Αν ο WB κερδιζε τους marines μετα δεν θα σταματαγε εκει . Θα μπορουσε να τους εκανε οτι ηθελε. Να παρουν πληροφοριες και αργοτερα να πανε για το ΟP δεν ξερεις. Aλλα δεν διαφωνω στο γεγονος να εκανε ο Kaidou επιθεση αργοτερα. Ας εκανε δεν ακυρωνει κατι σε αυτο που λεω.
Παντως θελω να μου απαντησεις γιατι ο Shanks να του επιτεθει του Kaidou αν ο Kaidou ηθελε απλα απο τον WB να σταματησει και να μην παει στον πολεμο.. Δεν γινεται να επιτεθεις σε καποιον αν εχει αυτος ο καποιος καλες προθεσεις. Μονο κακες..
Καταρχήν ούτε εγώ θεωρώ τον Kaidou peace man. Ίσως δεν το έθεσα καλά. Προφανώς και θα ήθελε να γίνει πιο δυνατός. Αλλά όπως φάνηκε και με τον Shanks , και αυτό απαντάει στην τελευταία σου ερώτηση, σεβόντουσαν ο ένας yonkou τον άλλον. Ήξεραν ότι είναι ένα από τα αφεντικά του NW και ότι δύσκολα θα τον κέρδιζαν και θα έχαναν οι ίδιοι. Ο σεβασμός του Shanks φάνηκε και πριν τον πόλεμο όταν πήγε να του μιλήσει και μετά όταν τον έθαψε. Με λίγα λόγια σέβονταν ο ένας τον άλλον γιατί ήξεραν πόσο δυνατοί είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν φιλαράκια ή ότι δεν θα τα βάζαν μεταξύ τους εάν χρειαζόταν. Και το είπε ο Shanks αυτό στον Marco ότι: μπορεί να ήταν εχθρός μου ο WB αλλά τον σεβόμουν. Εκεί έγκριτε το γεγονός ότι ο Shaks σταμάτησε τον Kaidou γιατί ήξερε πόσο σημαντικό είναι γι αυτόν η οικογένεια του. Σεβάστηκε την επιθυμία του. Για να κλείσω ο Kaidou δεν τον παρουσιάζω ειρηνιστή αλλά το καθεστώς με τις 4 δυνάμεις στο NW τον βόλευε γιατί υπήρχαν ισορροπίες. Μόνο εάν είσαι σίγουρος και με σχέδιο ξεκινάς έναν πόλεμο με Yonkou. Κανένας πειρατής δεν είναι ειρηνιστής αλλά υπάρχει κάποιος άγραφος κανόνας τιμής και σεβασμού. Το γιατί το έκανε ο Kaidou θα το μάθουμε στο μέλλον . Τέλος επιμένω ότι μετά τον πόλεμο είτε νικητής είτε χαμένος ο WB θα ήταν χτυπημένος. Γιατί και να νικούσε και να έπαιρνε φήμη, η νίκη θα ήταν πικρή και με απώλειες σε πληρώματα και τραυματισμούς για τον ίδιο. Εγώ τότε θα χτυπούσα.
Edited by redpower1989, 30 September 2012 - 00:35.