Στην κοινη λαικη
Edited by didimakia, 27 September 2012 - 22:31.
Posted 27 September 2012 - 22:28
Edited by didimakia, 27 September 2012 - 22:31.
Posted 27 September 2012 - 22:41
συγγνωμη δεν γινεται να συγκρινουμε το ποσα break εχει το One Piece σε σχεση με τα αλλα μεγαλα manga?
Posted 27 September 2012 - 23:07
Χμ, δεν το είχα προσέξει αυτό. Έχεις δίκιο...Το χει αναφερει ο Rayleigh οτι τον ελεγχει. Στο mangapanda λεει overpower the opponent's will. Με αλλα λογια να αναγκασει τον αντιπαλο να κανει κατι χωρις την θεληση(will) του. Στο αnime στην μεταφραση του yibis ελεγε control.
Spoiler:
Επισης ειχαμε δει και αυτην τη σκηνη http://www.mangapanda.com/103-2626-17/one-piece/chapter-519.html
με τις αδερφες της Hancock που πηγαν να σπασουν το αγαλμα της margaret. Ο luffy χρησιμοποιει CoC οι αδερφες δεν χανουν τις αισθησεις τους μεν αλλα τον ακουνε τον Luffy και αν πατησεις στην επομενη σελιδα και αφησαν τον luffy κατω και το αγαλμα απαλα απαλα κατω. Ειναι φανερο οτι τους εκανε κουμαντο το τι θα κανουν.
Και μένα δεν μου κάθεται καλά αυτή η πιθανότητα...Ξαναβλέποντας τα τελευταία chapter έχω μια εντύπωση από τα λεγόμενα του Dofla εάν μπορώ να δω πίσω από αυτά που λέει ότι το SAD δεν είναι το όπλο που μετατρέπει κάποιον σε δράκο... Δεν είναι κάτι αποδεδειγμένο αλλά θέτω τον προβληματισμό μου..
Posted 27 September 2012 - 23:21
Iσως το SAD να εχει σχεση με αυτο το μηλο που εγινε κατι σαν devil fruit. Και με αυτον τον τροπο μηπως ο momonosuke πηρε κανα df δρακου. Απιθανο αλλα λεω εγω..xDΞαναβλέποντας τα τελευταία chapter έχω μια εντύπωση από τα λεγόμενα του Dofla εάν μπορώ να δω πίσω από αυτά που λέει ότι το SAD δεν είναι το όπλο που μετατρέπει κάποιον σε δράκο... Δεν είναι κάτι αποδεδειγμένο αλλά θέτω τον προβληματισμό μου..
Edited by zoro77, 27 September 2012 - 23:34.
Posted 27 September 2012 - 23:25
Και μένα δεν μου κάθεται καλά αυτή η πιθανότητα...
Edited by redpower1989, 27 September 2012 - 23:53.
Posted 27 September 2012 - 23:39
Posted 27 September 2012 - 23:43
Σιγά που σας πείραξαν τα διαλείμματα, δεν λέω και γω κάποτε αφιέρωνα ολόκληρες Τετάρτες στο one piece συζητώντας σε φόρουμ.Πολύ κάψιμο. Αλλά το μάνγκα θα συνεχιστεί για άλλα δέκα χρόνια +..., και θα υπάρξουν και άλλα διαλείμματα τι να κάνουμε ? να γκρινιάζουμε όλοι μαζί στο ελληνικό ανίμε.γρ περιμένοντας να μάθει ο Όντα ελληνικά ?
Οτι να ναι.Εγω απλα βλεπω οτι καποια manga βγαινουν καθε βδομαδα ενω το OP οχι, και ναι θεωρω οτι ειναι στα μειον του Oda σε σχεση με καποιους αλλους. Μεχρι εκει. Δεν χρειαστηκε να παρει πολυ διασταση το θεμα και ουτε εγω του κοβω την ελευθερια, ουτε τον ειπα τεμπελη,ουτε του κανω μηνυση και ουτε προσδοκω αυτο που εγραψα να το δει ο oda και να με ακουσει. Μια απλη αποψη για ενα θεμα ασκησα και επειδη το κανα αυτο βγηκα ανεξηγητα αφεντικο του.
Posted 28 September 2012 - 09:03
Edited by Nikos21, 28 September 2012 - 09:04.
Posted 28 September 2012 - 11:20
Ο Law απ' ότι φαίνεται θέλει ή να σταματήσει την παραγωγή του SAD, ή κρατώντας τον CC αιχμάλωτο να έχει το μονοπώλιο παραγωγής του... Τώρα πώς σχετίζεται αυτό με το σχέδιό του να ρίξει έναν Yonkou δεν μπορώ να το καταλάβω... Γενικά, μέχρι να μάθουμε τι είναι το SAD και ποιόν Yonkou έχει βάλει στο μάτι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι...Σκεφτόμουνα δηλαδή από τα λεγόμενα του Dofla ότι εάν ήταν στην θέση του Law θα κατέστρεφε το SAD. Και μετά να απαγάγει ένα επιστήμονα που είναι ο μοναδικός που ξέρει να το κάνει αυτό??? Που ο Dofla εάν ήταν πάλι στην θέση του και κατάλαβα σωστά θα τον σκότωνε επειδή είναι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει αυτό....
Το grin είναι σχετικό... Μπορεί να χαίρεται που θα προκαλέσει προβλήματα στον Joker...1)δεν καταλαβαινω πως θα ηταν κατι που θα εκανε τον law να εχει τετοιο grin
2)δρακο ειχε το νησι και πριν ερθει ο vergo (που αν καταλαβα καλα το πλοιο που ηρθε μετεφερε το sad(νομιζω?)
3)μου φαινεται λιγο περιεργο :Ρ
Μπορεί όντως να έχει κάποιον από τον οποίο να πέρνει διαταγές, αλλά το ποιό λογικό είναι για μένα ότι πουλάει το SAD σε έναν Yonkou*, ο οποίος θα αντιδράσει βίαια αν σταματήσει η παραγωγή...Επίσης ο Dofla λέει ότι εάν καταστραφεί το όπλο και πεθάνει ο CC τότε θα είναι αυτός που θα έχει πρόβλημα. Άρα κάπου δίνει λόγο?? Υπάρχει κάποιος πάνω από αυτόν?? Η το έχει υποσχεθεί σε κάποιον δυνατό?? Η απλά θα χάσει λεφτά από τις αγοραπωλησίες.
Edited by MPVNsf123, 28 September 2012 - 11:23.
Posted 28 September 2012 - 12:05
*Υπάρχουν θεωρίες ότι ο Kaidou είναι Cyborg, και έχει ένα στρατό από Cyborg(Ο Drake επιτέθηκε σε ένα Cyborg υπό τις διαταγές του Kaidou)... Οπότε αν το SAD είναι το καύσιμό τους, εξηγεί αυτό με τον Dofla και το ποιόν Yonkou θέλει να ρίξει ο Law...
Edited by redpower1989, 28 September 2012 - 12:21.
Posted 28 September 2012 - 13:25
Πολύ καλές θεωρίες και θα ήθελα να τις δω σε πράξη. Έτσι εξηγούνται πολλά εάν ισχύουν...
Και πάλι όμως δεν γίνεται να εξαρτάται ένα ολόκληρος yonkou από ένα καύσιμο που μόνο ο CC μπορεί να φτιάξει. Αλλά εξακολουθεί να μαρέσει σαν θεωρία.
Posted 28 September 2012 - 18:30
Posted 29 September 2012 - 11:00
Posted 29 September 2012 - 13:21
Posted 29 September 2012 - 14:52
Pirates.Ελπίζω να παρουσιάσουν καλά τον Kaidou... Εννοώ και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα, γιατί η Big Mam σε εμφάνιση μάλλον είναι αηδιαστική και ο χαρακτήρας της άθλιος... Θέλω να μας δείξει ο Oda έναν δεύτερο Shanks... Δυνατό, επικό και badass...